Räkfrossa

Nytränad och nyduschad med en kopp smarrigt,eko-te från friggs har jag nu slagit mig till ro i soffan i väntan på Van veeteren och lite räkfrossa!
Dock är det en sak jag undrar över, hur orkar folk hålla på och byta kläder mellan två träningspass som följer direkt efter varandra? förstår liksom inte poängen.. har man ett sånt stort behov av att var snygg att man inte ens kan ha ex. samma tajta braxer på Combaten som man hade på Pump-passet precis innan?Vad är grejen med det liksom? Finns det en särskild dresscode för olika pass eller?Visst.. det kanske underlättar i exempelvis ett dansinspererat pass att ha lite större,aningen mer rörliga kläder (Har märkt själv att om man spexar till sig lite när man går på danspass så är det lättare att slappna av och ta ut rörelserna till max!) osv men just det att byta från vanliga byxor modell "jazz" till ett par vanliga,inte överdrivet rörliga nikebraller, och en vanlig tajt träningstopp till en annan vanlig träningstopp det hajjar jag faktiskt inte! Och sen det faktum att folk faktiskt går och tränar i FETA bling bling armband/klockor/halsband och så många lager mejk att man tror dom mellanlandat på väg till Greenman får en ju nästan att bli mörkrädd.. för av egen erfarenhet så har jag märkt att svetten liksom gillar att rinna längs med armarna så hur fräscha kan möjligtvis dessa smycken vara efter en timmes flåsande?!... och hur mycket av sminket sitter faktiskt där det satt från början?!
Nu är det ju givetvis så att alla får bestämma själva hur dom ser ut osv men jag förstår bara inte hur mycket energi folk måste ha för att först och främst svettas igenom tvåtimmars träningspass och SAMTIDIGT orka lägga ner pulver på att  se snygga ut.Det är och kommer för alltid vara ett mysterium för mig!
Nej, dags att förbereda lite räker.
På återseende!

Kommentarer
Postat av: Lina

Har du vart på Arena?? =)

2009-04-14 @ 14:40:18
URL: http://luckyliniz.blogspot.com
Postat av: Anonym

varsegod kul att du gilla dem=) (thet alltså hehe) Svar på fråga ett: Kan det vara så att de var rädda att bli sjuka och kläderna var så blöta så de trodde de skulle bli kalla om de inte bytte mellan?

eller kanske få svett exeem... (kanske?=) svar på bling bling:...de kanske glömde ta av det? eller sånt som alltid sitter på..även i duschen..då blri dte svettigt/rent? Svar på mejk frågan..hm..okej..jag vet inte..för sminket rinner ju faktist av..om man nu int ehar vattenfast..och kanske en mega finne man vill dölja till vilket pris som hellst...eller s¨kommer man från jobbet i all hast och har jobbat i en smink butik och inte hunnit tvätta av sig å tänker "äh det rinne rju ändå av i farten"=) hehe. kram på dig

2009-04-14 @ 16:38:10
URL: http://leeilas.blogg.se/
Postat av: jessica

hahaha ja tranar man pa arena sa gor man muahaha

2009-04-14 @ 20:27:10
URL: http://jejejessica.blogg.se/
Postat av: emma

oo det chai-tet är asgott

2009-04-18 @ 21:17:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0