Godmorgon

..Eller ja.. för er iaf hoppas jag! Jag har sovit sjukt dåligt inatt igen, tror det beror på värmen för det var säkert närmare 30 grader inne,Jättemysigt sådär i sovastider! Så nu är jag trött och slut som människa och här på kneget kommer det vara fullt ös hela dagen så länge inte nått går sönder vill säga! Kanske ska hålla tummarna för det!
Fördelen med att ha att göra är ju ioförsig att dagen går liiiite snabbare och att jag på det sättet liiiite snabbare får kasta omkull mig i min oerhört bekväma soffa och powernapa! Inget ont som.. ja juste!

Imorse var även första morgonen sen den här värmeböljan började som faktiskt kändes aningen kylig sen om det var för att jag var trött eller för att det faktiskt var ganska grått och disigt det förtäljer inte historien!

Kommentarer
Postat av: AMANDA - ♥

haha okej . jag har bara hört dåligt om den ja :P så olika det kan bli!



sol och bad idag?

2009-06-30 @ 09:05:15
URL: http://aujmalm.blogg.se/
Postat av: AMANDA -

okej :) vart jobbar du?

2009-06-30 @ 09:40:19
URL: http://aujmalm.blogg.se/
Postat av: Daniel

Kalla duschar nu!!

2009-06-30 @ 09:56:20
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: nicholies

håller m om värmeböljan! d värsta är på jobbet, o solen ligger på, så blir man uttorkad o svettig o äcklig, så ser man på alla andra som är ute o njuter av värmen men själv så jobbar man hela dan haha. Men man ska inte klaga, man får pengar plus sverige behöver fan mer värme! ha en jättebra dag :)

2009-06-30 @ 10:43:41
URL: http://nicholies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0