Vila i frid gamle vän

Då var det alltså dags, att för allas vår gode vän HULTSFREDSFESTIVALEN att gå i graven,
Detta känns oerhört sorgligt då det i just denna festival gömmer sig många många MÅNGA minnen ,
mer än i någon annan faktisk, och jag tror att många av mina vänner kan hålla med om detta.
För många så har "hultsfred" varit den festival som tagit deras festival-oskuld,
och i många fall även någon annan oskuld.haha!
och sådant sätter sig på en speciell plats i hjärtat,för ingen kan väl komma och påstå att det inte ,bland all bajs,kräk och fylla , finns en viss charm!?
T.ex : MATEN!
Aldrig är väl maten så god som när du,aningen salongsberusad, i goda vänners lag och med nått spexigt band som pumpar ut sitt budskap genom Hawaiis högtalare, går och köper dig en wärmlandsrulle..till exempel. För vissa kanske det är vildsvinskebaben men då är det troligtvis från Pampas det skrålas. Hur som helst, ni känner igen känslan , man tittar ut över folkmassan som dansar mer eller mindre i takt med musiken och tänker:
"DET HÄR ÄR LIVET! "

eller:TÄLTET!
Du vaknar på morgonen, inser att ditt fyramannatält är till bredden fyllt, 12 stycken av din fina,underbara,festivalvänner som ligger där inne och myser. Själv så har du ansiktet upptryckt mot tältduken och börjar få problem att andas då temeraturen har stigit från nattens 4 minus till närmare 30+ , plötsligt känner du ett stark panik känsla, du inser snart att du måste ut, UT!  Du kravlar dig igenom högen av folk och hittar på något vänster en tältöppning,du sliter upp dragkedjan och tar morgonens första andetag.AHHHH!
Nästa tanke är : "OH OHHH,Toa, NU!"
Du kniper för allt vad du är värd och går något ostadigt förbi tält,efter tält där morgonen ännu inte slagit i kraft. Väl framme vid "majjorna" så får du syn på guds gåva till festivalbesökarna "majjastädarna" detta innebär alltså att det som igår var ett lotteri är idag en självklar vinnare, du öppnar den första dörr du kommer åt och Voíla!, en helt skinande (nååja!) ren bajamaja, du glider säkert in och låser efter dig.AHHHHH!
Du kliver ur "majjan" någon minut senare som en ny människa, sträcker på dig och tänker "Ännu en härlig dag på denna underbara plats!"
Självsäkert glider du tillbaka till tältet där dina kamrater börjat vakna till liv, någon har troligtvis redan knäppt första biran, ni sammanställer gårdagen och fyller luckor med mer eller mindre trovärdig information men en sak är iallafall alla överens om. Det var så J*VLA roligt!!!
Mina minnen på händelser från denna festival kan vi ta vid nästa sammankomst mina vänner,då vi troligtvis ändå  kommer att rota igenom hela gamla "hultsfredsbanken" .

Så nu,min älskade festivalkrigare, är det alltså dags att tacka av vår gode vän, I år hade blivit ditt 25e år, detta tackar vi av med en sång.
Bilder kommer senare!

Kommentarer
Postat av: -Cajsa

Skulle du vilja vara snäll och rösta på min bild, du är än ängel om du gör det.. <3



http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=711



Tack på förhand, du behöver inte skriva tillbaka. <3 :)

2010-07-01 @ 14:44:48
URL: http:// www.hallgreen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0