Ännu en helg..

är förbi!
Ifredags var vi ju då i "bushuset" där det bjöds på skate,grillat och vin i goda vänners lag, allas vår mattssonator är ju back in town så vi passade på att slå till med galejj!
Det blev sent in på småtimmarna och det var en något sliten dam som försov sig 2 timmar och i panik fick  kasta sig i bilen med tom mage och ofylld kaffedepå på lördagsmorgonen för att bränna iväg till stadens lokala storloppis där hon hade bokat en plats. INTE ett nöje den gången, bortsett från att det blev klirr i kassan!
Väl hemma igen efter loppisen var det sömn sömn sömn som gällde för vid 6 snåret var det dags att, tillsammans med två kamrater, jobba ideellt på en välgörenhetsmiddag för att hjälpa till att samla in pengar till ett projekt att bygga ett barnhem åt Kambodjanska-gatubarn för att skydda dessa mot prostitution bl.a.
Kvällen blev mycket lyckad och även vi fick mumsa på den goda maten som bjöds, för utöver den delikata förrätten bestående av melon och parmesan (och lufttorkad skinka för er köttätare!) så bjöds även på den godaste laxen jag någonsin smakat, en delikat rökt,pepparlax och en helt underbar gravad lax. VILL.HA.NU!
Efterätten räckte inte till oss då det gått lite snett i beräkningen men jag tror vi fick vår beskärda del av både mer melon, mera lax och diverse after eight och andra mumsiga chokladbitar.
Jag var hemma runt 12snåret och slocknade DIREKT!
Idag har halva dagen tillbringats med en underbar vän och vi har pimplat kaffe i mängder och mumsat fika, sen så bar det av för att fota oss instruktörer i nya träningslokalen och alla skulle få en visning av de (kommande) nya fräscha lokalerna. Det bjöds på smörgåstårta och mera kaffe. Väl klara där så drog jag iväg för lite ass-shakin med Jossan på hennes egenkoreograferade danspass samt en UNDERBAR timme bodybalance! LOVE IT!
Nu väntas en välbehövlig dusch och lite kvällsmat sen är det Tack och godnatt för denhär helgen .
PÅ återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0