Dagen idag.

Började med att jag rännde som ett jihuu då mycket tid blev till lite tid då jag (fortfarande) inte ställt om klockan i köket till vintertid,varpå jag i all stress glömde dator...hem och vänd..och nycklar..hem och vänd.PUST!!
Mitt upp i allt ihop så kom det in en kund preciiiis när jag kommer tillbaka och in kommer jag som ett yrväder och ursäktar mig att jag glömt att tända lamporna för dagen. typ.
Hon tar god tid på sig vilket ger mig lite tid att fräscha till mig, i typ en sekund.. för plötsligt står FP i dörren och vill snacka annonser.. viktigt viktigt. och när vi står där och tjålar så kommer även DHL-snubben med ett helt lass nya STOLT-kläder. varpå jag för en sekund HELT tappar fokus. Men snart tillbaka igen så gör jag klart med FP-killen,han tackar för sig , jag tackar för mig. Kunden shoppar färdigt,dörren slås igen, jag tar tre djupa och inser att jag har 40 kilo UNDERBARA kläder framför mig! IIIIIIHHH!!
Kastar mig över kartongerna och börjar noga pricka av lista för lista. Och HERRE-GUD!!! Gillar du ..ja..grymma kläder så MÅSTE du komma in och kolla in utbudet från STOLT innan det börjar sina, trycket är stort nu och folk är som tokiga så passa på.
När jag packat upp allt och fyllt ungefär en IKEA-kasse till mig själv (en till miiig...en till butiken...två till miiiig...) så är jag HELT färdig, och hungrig. Det blir en Ädelost/Broccoli-paj från haket väggivägg.Maria och barnen kom förbi och kollade in det nya sortimentet.Cicci avlöste lilla familjen.  Därefter avlöser kunderna varandra och dagen på r.ECO avslutas med ett besök av den äldre svägerskan m. tillhörande väninna som gick bananas bland teer och choklad. TREVLIGT!
Varpå jag, NÖJD med dagen,spatserade vidare (ca.15 meter)mot mitt älsklingsjobb på Arena.
Dags för lite instruktörs-kör. PEPP PEPP PEPP.
Dagen avslutades med lätt de mest tacksamma orden EVER
"Assååå..det var typ det roligaste passet vi varit på! "
Bugade och bockade, tjålade skit i en timme med Arena-crew,tackade för mig, duschade,åkte hem, provade alla nya kläder varav ALLA satt helt freeeakin' underbart(Hur ofta händer det liksom!?),tände en brasa,käkade en rejäl mozzarella/tomat-sallad och nu sitter jag här.. och har förmodligen komponerat det längsta blogginlägget mina läsare någonsin skådat. SÅ.
PUSSS & GODNATT

TILLÄGG: Glömde ju för tusan att nånstans där bland allt kläd-uppackande så ringer det en kille från en "ljudtidning" för synskadade och ville göra en intervju med mig, helt sjukt bra. Jag når verkligen ut till ALLA!! :D

Kommentarer
Postat av: Maria

Tröjan satt alltså bättre utan knölet under?!?:)

2010-11-04 @ 05:51:22
URL: http://maria0223.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0