jordgubbsparty med jessica!

5c97f138623b29ab62301b84a7efae38.png

Kolla varifrån!

jordgubbsparty med jessica!


Snart så snaaart

Blire bada av!

Oh my fukkin god!

Hopplösa fall det här!
Nu börjar min irritation över den här "MJ-är-död"-hysterin övergå i ren ilska.
 
Hur korkad får man bli?!

Godmorgon

..Eller ja.. för er iaf hoppas jag! Jag har sovit sjukt dåligt inatt igen, tror det beror på värmen för det var säkert närmare 30 grader inne,Jättemysigt sådär i sovastider! Så nu är jag trött och slut som människa och här på kneget kommer det vara fullt ös hela dagen så länge inte nått går sönder vill säga! Kanske ska hålla tummarna för det!
Fördelen med att ha att göra är ju ioförsig att dagen går liiiite snabbare och att jag på det sättet liiiite snabbare får kasta omkull mig i min oerhört bekväma soffa och powernapa! Inget ont som.. ja juste!

Imorse var även första morgonen sen den här värmeböljan började som faktiskt kändes aningen kylig sen om det var för att jag var trött eller för att det faktiskt var ganska grått och disigt det förtäljer inte historien!

Ajuste..

glömde ju VARFÖR jag egentligen skrev inlägget om MJ här nedan från förata början...
Det var ju för att jag läste i ett par bloggar hur man startat en "SMS-insamling" till Michael Jacksons minne Hur hela världen skulle gå ihop och samla pengar för att starta nån slags minnes-hemsida  (eller nått!) i hans ära.. men HALLÅ!!
Dom pengarna skulle folk aldrig skänka om det gällde "ett vanligt krigsoffer" eller dylikt! FATTA!
Han dog en naturlig död!
THE END!! PUNKT SLUT!! eller vilket annat språk som helst... DET RÄCKER NU!!

What!?

Hmm.. skumt det här..
Jag loggar ju som ni kanske märkt in på min blogg allt som oftast och blir sjukt glad när jag ser att jag fått massa nya kommentarer.. såklart!
Har dock tyckt att det varit lite fattigt på den fronten men nu fick jag förklaringen... av en slump gick jag in i arkivet och till min förvåning ligger där åtminstonde ett TJUGOTAL kommentarer som jag inte ens sett..Gamla kommentarer!
 Ganska så irriterande om ni frågar mig så om ni undrar varför ni har fått en mot-kommentar från mig nu som borde kommit för längesen så är det inte för att jag är otrevlig utan för att blogg.se är kokko!
Det var det jag hade att säga!

WOW

Snart så får jag packa ihop mitt pick och pack för att bege mig mot Mami med hennes bil sen blir det en promenad med vovsingen och sen så blir det att öva på core-programmet! ÖVAÖVAÖVA!!
Troligtvis blir det så jag håller det vecka 29 istället. Min alldeles egna första instruktörsgrej!
Kul-Nervöst-Spännande-Skrämmande.. allt på en och samma gång! Men det går nog bra! ..Hoppas jag!  
Har ju fått ihop övningarna jag vill ha med men hjärnan är helt tom på bra musik,kändes helrätt först men nu känns det inte riktigt som om nått funkar.. har en del klockrena men vissa känns inte alls okej!
Leila eller nån annan, har ni nå tips? favvolåt mm?Behöver mer kött på benen!

YES alltså!

Nu äntligen är mitt youtube -grejs biff!




(Vet ej hur det låter eftersom det fattas ljud på datorn men "oh happy day" passar hursomhelst bra dagen i ära!)

Enough is enough

Okej, trots att jag gillade MIcke J.  och att han va min syrras största idol så måste fan även jag reagera nu, han var en människa av kött och blod, precis som oss andra, han levde inte spec. sunt och dog, vad det verkar en naturlig död! Det är jättesorgligt, FINE, det köper jag.. men nån måtta får det faktiskt vara. 4 dagar på löpsedlarna och efter att varit i istort sett det enda som stått i tidningen så får det faktiskt ta och räcka nu!
Citerar min goda vän S. : (Tankar efter att MJ fått tyst minut på P&L!)

"..sorgligt att Michael Jackson får en tyst minut men inte de stackars ungdomar som dött de senaste dagarna i Iran. Men det är väl så världen funkar. Det är inte bara i Iran orättvisa sker.. men man tycker att folk ändå ska ge det en stund, en tyst minut, men nej, MJ var viktigare. Och visst var han en stor man inom musiken.. men mitt hjärta blir inte krossat av hans död.. kalla mig dum men så är det."

..och hon har förbannat rätt!
Hur kan en stor musikers liv vara värt mer än flera tusen oskyldiga människors?!
Vi har allt bra konstiga prioriteringar!

Tankar

Jag börjar jobba om 4 timmar och 50 minuter och istället för att sova så ligger jag här och tänker på döden. drömmer hemska drömmar fast jag inte sover, magen krampar till och från av rädsla, tårarna rinner! Jag tänker på den dagen jag vaknar av att telefonen ringer och någon på andra änden berättar att mamma/pappa/Johanna/Kristoffer/vän/släkting är död. Jag har en hemsk magkänsla just nu, jag vet inte om det är farfars död och begravningen på fredag som börjat spöka men bra känns det inte! Kan inte sova, ögonen flackar under ögonlocken,hur hårt jag än blundar och hur många får jag än räknar så försvinner inte bilderna från min näthinna, mina mardrömsbilder, de som kommer krossa mig när de blir verklighet!Förstå den dagen dagen de inte finns mer?Måtte jag då redan vara död och begraven! Själviskt? Kan hända! Men jag önskar att det vore så!
Är det dethär som kallas dödsångest?

Jag önskar:
- att de jag älskar tar hand om sig, slutar röka, reducerar mängden alkohol,rör på sig,äter med hjärtat och lever livet!
- att jag, när döden väl inträffar,är redo för det!
- att de jag älskar, älskar mig tillbaka!
- att människor började älska mer och hata mindre!

Jag måste verkligen sova nu!


söndagsrevyn

..efter badet med syrran och gänget så hoppade jag på hojjen och styrde kosan mot svärmor där min lilla crossåkare stod och tvättade sin racer, han hade kört KM denna svala dag av alla dagar och var lite lätt matt i lacken så medans han pulade med det så fikade jag med svärmor. När hojen var ren och magarna fulla så beslöt vi oss för att dra iväg och bada men den uttänkta badplatsen var FULLSMOCKAD med folk så vi körde vidare.. längre och längre in i skogen.. tills vi slutligen kom till en hyfsat avskild och mysig badplats där vi bäddade iordning med filt och saft .Mysigt värre!








("Nån" har visst en solbränna som gör skäl för sitt namn!)

När vi myst klart packade vi ihop och begav oss hemöver för att mötas upp av lina och Robin som var ute på en söndagstur, vi tjålade lite skit sen gick babe och la sig eftersom han skulle jobba natt och vännerna for hem och jag hoppade på hojen igen för att åka till Lill-Coop och inhandla lite teve-snarr men eftersom värmen tär på aptiten så vart det bara frysta hallon och LL-mjölk. Väl hemma så passade jag på att vattna trägårn och sen var det slappt soffläge.. vilket inte vart långvarigt eftersom Lina precis ringde och berättade vad som troligtvis kommer bli årets "snackis".HELT SINNESJUKT! (Jag skrattar fortfarande,Lina!) För er så gör tyvärr inte denna nyhet någon skillnad men för oss inblandade så är det ofattbart! (Ni som hört talas om Jonny "Puma" Forsberg kan ju höra av er för en vidare uppdatering!)
Nåväl, nu blir det sängen och smälta den här nyheten för imorgon är det dags för förmiddagsskift!


bad med syster och halva rockbande

0-2f36b6ba6b2cc35c03081b51c19e9e08.png

Kolla varifrån!

bad med syster och halva rockbandet Bruket vid slussen!livet leker!


mama,its getting HOT out here!

50726f6b21273a4567d87dd0e71c7b52.png

Kolla varifrån!

mama,its getting HOT out here!


Amazing

Sorgen efter Michael J. är stor världen över,alla sörjer och hedrar honom på diverse sätt. Som död har han nu äntligen blivit den KING OF POP som han förtjänade, det är först nu som folk inser vilken fantastisk artist den mannen var. Folk avgudar honom utan att se till alla onda rykten(?) från avundsjuka människor som florerat de senaste åren. Ingen är perfekt men allt en så offentlig person gör blir så sjukt uppstorat,överdrivet och bestialiskt. Jag minns när min lillasyster var liten och hade väggarna bokstavligen tapetserade med allt från tidningsutklipp till stora omslagspostrar med hennes stora idol, hon åtsidosåg allt ont som sades om honom för han var STÖRST , hon var en sann vän! Ansåg att han var oskyldig tills motsatsen kunde bevisas! När vi 1997 begav oss av mot göteborg för att få beskåda detta undeverk så hade jag väl inte värst höga förväntningar men så fort han entrade scenen i sin rymdraket så var jag såld och när han spelade "heal the world" och vi ringde min moster eftersom hon på sin hemsida hade tillägnat mig och min syster den låten, så brast det.. tårarna rann och rann och rann.. och ville aldrig sluta rinna! Dom rann på mig,min moster, på syrran och på alla på raden under, över och mittemot! UNDERBART! 
Hursom helst så möttes jag av detta i morse:

(okej eftersom jag fortfarande inte får in klippen korrekt så får ni gå till den här länken istället!)

..Kan ni förstå vilken stor man han var nu?
Han har alltså fått de intagna på ett helt fängelse att glömma allt vad hat och förakt heter och fått dom att samarbeta och prestera nått slikt.. DET är THE KING OF POP!


babes bonnabränna a'la peace and l

0-1f33476c4db4edfd4691a02fbf640c82.png

Kolla varifrån!

babes bonnabränna a'la peace and love.hihi


kvällsbad i solnedgången!

6016d9315c06230fcac67b623d0f6aff.png

Kolla varifrån!

kvällsbad i solnedgången!


men..

Nu har jag ätit, duschat, powernapat,vattnat trägårn och matat katten! Vad händer härnäst?! jag har verkligen inte en susning om vad jag vill/ska göra.. hade ju en plan där jag skulle cykla till gårdagens pöl men det blir ju inte förrän senare.. om inget annat dyker upp förstås!Några idéer?


..efterrätt!

38e4a9b4fe899fee6cffc377c85f36e9.png

Kolla varifrån!

..efterrätt!


resultat av kräftslafs-middag hos

64b6755fc6d9a83256aa4644b2f5babe.png

Kolla varifrån!

resultat av kräftslafs-middag hos mor och far!yum!


summertime

MMM.. lent och mjukt!
Nyrakade ben! Finns det nått bättre?
Tror inte det!

Nu är det dags för mig att snöra på promenadpjucksen igen och spatsera hem till mamsen för vi ska ha en mysdag som ska börja med en promenad till "trädgårdscafét ".. återkommer under dagen om min M-bloggning vill fungera vill säga!
Ut i solen och njut nu!

Im THE winner

Shit! Vilket halleluljamoment jag fick såhär in på småtimmarna när jag skulle uppdatera bloggen för TYDLIGEN.. så har ju JAG vunnit Kan Dee´s tävling ! Helt jävla UNDERBART!
Förutom detta lyckobesked så har dagen varit great, det började med en långpromenad med mamsen och jycken runt hela beautytown sen vart det jordgubbsfrossa toppat med grädde ute i solen och efter det så var det "Kenthucky fried BECCA" på hög nivå, hudcancern hägrar!  Sen vart det påtning i trädgårn där jag band upp klätterväxter,ansade örtlådan och knöt örtkvistar som mammsen fick med sig hem.  På kvällskvisten så cyklade jag ut till "förorten" hedkärra och badade i den lokala vattenpölen, Näck! och avslutade hela hippie-scenariot med lite meditation i solens sista strålar! Kunde inte ha blivit bättre! 
Avslutningsvis så har jag kikat på Seven pounds med syrran (sevärd) men nu är det dags för bingen!
Sov så gott och hoppas er dag varit lika grym som min!

my OH my

Jag säger som egoina, OJ!
(Jag kan ju trösta mig med att jag åtminstonde såg honom live på Ullevi -97 och att det var awesome!)

ledig dag!bloggar i afton!

4d1f3b4a054470a73455444fd263cf89.png

Kolla varifrån!

ledig dag!bloggar i afton!


Sådärja

Och så spyr vi lite till!

Hur i helvete är barnen uppfostrade nuförtiden? Vilken unge som helst avgudar ju alla små söta djur..
Sen kommer två stycken FEMTONÅRINGAR och gör nått sånt här , vart i uppfostran brast det?
Nej jag säger då det, jag fasar för den dag då mina barn blir tvugna att växa upp i den här världen! 

stekare

Just hemkommen från en promenad ligger jag nu och steker i solen och har precis avnjutit en STOR skål färska jordgubbar m. grädde.Underbart!
Ska snart ta mig i kragen och vattna "ägorna" så att inte alla mina grödor dör dessa underbart varma dagar.Det vore ju olyckligt! 



(Jordgubbarna hann ta slut innan jag hann fota!)


Fy sjutton

Läste precis det här!

Jag vet inte om det bara är jag men får man inte en viss lust att spy rakt ut?

zombie

Hux flux.. bara sådär .. så tog tröttheten mig med storm och jag förvandlades till en zombie. Skulle kunna slockna rakt uppochner,här och nu! Troligtvis har det att göra med min extremt tidiga uppgång eller dagens extremt låga (Allt är ju relativt!) kaffe/te intag. Var därför tvungen att peta ner några rader här bara för att få nått annat att tänka på utöver det faktum att min kropp sover. Så just nu hoppas jag bara att nån snart kan komma och lösa av mig så jag får bege mig ut i solen för en halvtimmes powernap.
Jag ÄLSKAR solen (och powernaps)!


Carpe diem

imorse gick jag upp 0500. Japp, ni läste rätt!
tog på mig lite paltor,snörade på mig löpardojjorna och drog till morsan och plockade upp lilla hunden för att vidare kuta hem till familjen Mattsson (ca 6km) där min fabulösa Yeni bjöd på frukost och kramar.Sen fortsatte jag min promenad i morgonsolen tillbaka hem till mamsen (fast en annan väg!) och dom  drog till Schweiz.
Jisses så jag kommer sakna dessa tokar men förhoppningsvis tar jag mig över en sväng i sommar för lite bergsvandring med godbitarna!OH YES!

Väl hos mor igen så hade papsen styrt upp en riktig helgfrukost (trots att det inte är helg..än!) och så slutligen, mätt och belåten, knatade jag hemöver , exprimenterade lite med mitt kommande träningsprogram, för att tillslut krascha i en svettig fläck på vår solberikade gräsplätt ! Trevlig dag kan man väl säga!

men åååååååh..

Idag/imorn reser mina babes tillbaka till Schweiz och jag sitter här på jobbet och häckar.. fan Fan FAN!
VARFÖR ska jag alltid ha dessa äckliga eftermiddagsskift JUST när jag INTE behöver dom?! VA!?
Jahapp,  då var den här dagen förstörd, Skit också!


Matt man blir..

Nej va i... (diverse olämpliga ord!) ..
Nu har min mobilbloggning gett upp,kastat in handduken,kolavippen..a ni hajjar.. inte på flera dar har ett endaste blogginlägg dykt upp, less man blir! Hur kul är det att dra igenom alla snilleblixtar man fått såhär flera timmar/dagar i efterskott liksom!? Då faller ju hela poängen!
Det enda den förbaskade odågan åstadkommit är en hög 3räkning! DÖ MADDERFACKER,DÖ!


den som väntar på nå gott..

Vaknade i morse..SEX gånger! Jag har ju hela tiden sagt att jag HATAR att snooza och att jag HATAR när andra människor snoozar men idag lyckades jag alltså snooza bort en hel timme av dagen.. jag fattar inte.. varför är jag så förbannat trött!? Hursomhelst så släpade jag mig iallafall upp för att promenera ut till stallet där jag red Gösta. Dessutom så hade hans ägare varit ut på morgonen och haft stallet så ALLT var fixat, så det vart istället en lång härlig tur i solskenet utav all överbliven tid!Det tackar vi för!
Sen gled jag förbi min lilla mor där jag slängde ihop lite lunch att ta med till jobbet och tjålade lite skit, hon har ju semester nu lilla mamsen, det är ju inte så man är nå värst avundsjuk heller!
Nu ska jag beställa en JÄTTEhängmatta så att jag ska kunna njuta av min egen semester som infaller om TOLV dagar!
UNDERBART UNDERBART UNDERBART!

"För vi ska på hultsfredsfestivalen.. "

..Ja.. jag och min syster då alltså..
Nån mer som lockas att följa med?Ni är välkommna!
Min systers kille är ju faktiskt rockstjärna och hans band ska spela på festivalen vilket ger oss en ypperlig ursäkt att åter igen besöka de forna värmlandsskogarna och spä ut blodet med diverse olika mer eller mindre ohälsosamma substanser..Längtar redan! 

Det finns många underbara minnen från Rockstaden Hultsfred inte minst det från året 2007 då det var 4 (MINUS) grader under natten och jag faktiskt ÄRLIGT trodde att jag skulle frysa ihjäl.För som de flesta av er gamla trogna festivalrävar vet så åker man ju dit med inställningen lättpackat och SOL men kommer oftast hem med lera ända upp till..innanför trosorna iallafall ... tänk er då frost på det och med sista spelande bandet klockan 4.00 på morgonen, Det är INTE okej! Men eftersom Rockparty nu beslutat att arrangera festivalen några veckor senare så kommer ju allt vara tiptop som ni förstår! TIPTOP! Sen att dessutom beträda festivalen med bästa syrran gör inte saken direkt sämre!
 Såååå nån som är sugen?

Ångest

Usch, bara vetskapen om att solen gassar där ute på andra sidan den lortiga betongväggen får mig att vilja kräkas. Hur roligt är det liksom att inte ha skymtat sol på evigheter och så när den väl kikar fram och faktiskt värmer så måste man masa sig iväg till kneget? nej just det, inte så värst roligt! Och ledig är jag inte förrän på fredag! Dessutom har helgens bravader tagit ut sin rätt och jag mår dåligt och är skakig,har knappt rört på mig och intaget av ohälsosamma saker har varit stort vilket resulterade i att jag sov från 15 - 20 igår när vi kom hem och sen från ca 00-11 i natt.Skit! Jag som skulle hookat upp med min spanjorska och myst lite med tanke på at dom faktiskt åker "hem" nu i veckan! :(

Nej förlåt.. 
Ber så hemskt mycket om ursäkt för all negativ energi här men ibland lär man låta irritationen ta överhanden... 
För att övergå till nått mer positivt så kammade jag och K. hem storkovan på DD igår. Hela 278 riksdaler mot satsande 48 så det var ju GULD! Sen så har mitt trädgårdsland tagit riktig fart nu och jag lär nog snart börja gallra ur om det ska finnas plats för allt annat att komma upp vilket betyder att jag snart kan börja äta av mina egna grödor. YUMMIE!


J**la blogg

Som vanligt har inte ens hälften av mina M-inlägg kommit fram men vad gör det, helgen har vart fullspäckad och  underbar. Gårdagen spenderades i falun och jag överdriver inte om jag säger att jag skrattade så mycket att jag kissade på mig både 1 och 2 gånger! Mina underbara UNDERBARA vänner och era underbara UNDERBARA vänner, ni förgyller min vardag!
Jag har vart aningen dålig på att uppdatera de senaste dagarna men som sagt så har jag haft häcken full och ibland behöver man ett break. Har dock haft blogg-diskussion med tobbes malin och det kan vara så att vi har nått på G här men ja lovar att ni isåfall blir dom första att få veta det!
Nu är det chilldags på hög nivå med Hannibal rising, Bra skit!

Fin kväll



Min babe vänder plattor!



En toppenkväll i goda vänners lag!



Ännu en gång inföll inte sömnen förrän efter gryningen!




midsommaroutfit

73d8184fe72a53fa19c96f2dfd189875.png

Kolla varifrån!

midsommaroutfit


Midsommar

Jaha, då var det ännu en gång dags för den sempigaste dagen på hela året.Midsommarafton!
Det verkar finnas en oskriven regel som säger "Pissa på dom asen,det är dom värda!"..
Inte nog med att vädret suger för utomhusaktiviteter så har ja dessutom en galen huvudvärk och ont i magen,
(Kan ha att göra med att min lunch OCH middag bestod av havreflarnstårta m.grädde,bullar och jordgubbar m.grädde hos sötEmma) Men det är smällar man får ta... nu ska jag snofsa upp mig,våga håret och faktsikt bära klänning dagen till ära! Bildbevis kommer!


vad ska man säga,är det midsomma

0-26f1e96a851ffdfb67341e9fd21f1985.png

Kolla varifrån!

vad ska man säga,är det midsommar så är det!ingen som sett en blå himmel springa förbi?nä trodde inte det!


födelsedagsmys i norberg!

0-63d7460a6427199f7df6016e6d3646d6.png

Kolla varifrån!

födelsedagsmys i norberg!


Full rulle

Snart är det dags att gå upp och byta om sen tänkte jag faktiskt ge mig på gymmet eftersom vädret inte visar sig från sin bästa sida idag. Dessutom fyller min goda vän Emma år idag och är dessutom hemma i Snorberg dagen till ära så jag och min spanska kamrat ska bege oss först till Avesta för en kik för att sen på hemmvägen besöka födelsedagsbarnet.. Kan ju inte bli annat än fantastiskt!
Och imorgon är det ju som bekant Midsommarafton och då har vi ju planerat dra ihop ett glatt gäng för att trotsa vädret med grillning och andra diverse sommaraktiviteter! Och slutligen då..Lördag.. Tamta taaaam... 30 årsgalejj i Dalarna vilket kommer bli AWESOME!
Nu kommer kapitään så nu är det dags att sluta, ha det gött så länge.
PussochKram

Beccafacts

1. Tre namn jag lyssnar till:
Becca,Rebecca,Wiklund
2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Jag bryr mig om människor och vill att alla ska må bra
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Att mitt dåliga humör ofta går ut över Habibi
4. Detta är jag rädd för:
Att mista mina nära och kära
5. Tre saker jag vill ha varje dag:
Lugn&ro,träning/aktivitet,skratt
6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
Säga upp kontakten med min familj och mina vänner.I övrigt så är ingenting omöjligt!
7. Detta tycker jag om att göra:
Resa,röra på mig,må bra,umgås,mysa,skratta...
8. Detta vill jag göra just nu:
Hitta ett bra jobb, Ut och resa
9. Bästa känslan:
Att vakna utvilad en ledig dag med solen strålandes och med vetskapen om att du är älskad och kan göra vad du vill!
10. Värsta känslan:
När man mister någon man älskar och känslan av att inte kunna påverka.
11. Följande egenskaper ser jag gärna att min partner har:
Ödmjuk, både mot mig och andra och det ska inte behövas ord för att han ska se/veta att jag mår dåligt!
12. Är du kär just nu:
Mycket!
13. Jag vill gifta mig:
Ja, nångång! Utomhus och gärna med sand mellan tårna!
14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:
besöka flera intressanta länder,skaffa barn..
15. Min käraste ägodel:
....
16. Något jag vill ha i present:
Resor resor resor, ett mörkerrum inkl. utr. samt en mini laptop att ha i min ej existerande handväska
17. Detta har jag på mig just nu:
Lortiga jobbyxor,och en gul tshirt med ett tryck som säger "Pancakebreakfast,4 pancakes with 2 sausages"
18. Favoritkläder:
Löst och ledigt!
19. Favoritdjur:
Häst. Oerhört vackert djur!
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Det mesta som går att skaka rumpa till..
21. Tre av mina favoritlåtar för tillfället (just exakt jus tnu i skrivandets stund) :
Alltid Healing m. Beenieman o Lady Saw , Och Widerstand m. Gentleman o Curse. Och just i skrivandes stund så är jag även lite tänd på Dekadensen m. Promoe
22. Skola - roligaste/tråkigaste ämne:
Roligast var de flesta praktiska klasser och tråkigast var nog Naturorientering på högstadiet fast det har abslut inget med ämnet i sig att göra utan berodde helt och hållet på läraren!
23. Stjärntecken:
Jungfru och våg.. men oftast Jungfru!
24. En bok jag gillar:
...
25. En film jag gillar:
The Crow
27. Favoritdoft:
Doften av regn och av solsmekt hud. Men snackar vi typ parfym så vill jag nog säga Dream angels heavenly fr. Victorias Secret
28. Detta äter jag gärna:
jordgubbar och hallon
29. Dricker helst:
Vatten eller fruktsmoothies utomlands
30. Favoritgodis:
Frystorkade jordgubbar med yoghurtöverdrag och bananchips med chokladöverdrag
31. Hit vill jag gärna åka på semester:
Älskar Indo. Men om jag ska välja nått där jag inte varit så blir det Indien.
32. Färg på mina ögon:
Grön/blå men när jag gråter så blir dom klarblå!
33. Min längd:
 1,69
34. Jag tror på:
Att ingenting är omöjligt bara man ger sig fan på det!
35. Jag spelar:
..gärna boule eller brännboll.
36. Person jag beundrar:
Ingen speciell men jag beundrar alla som ger allt för att nå dit dom vill!
37. Så här bor jag:
I ett halvt übermysigt hus i fagerstas ghetto.
38. Antal döda krukväxter i hemmet:
Tror faktiskt att de flesta är mer eller mindre levande!
39. Det här tänder mig:
ödmjukhet
40. Det här gör mig avtänd:
Energitjuvar och falskhet
41. Favoritfärg:
Rött fast just nu har jag även en lila period
42. Favoritcitat:
"Yesterday is history,tomorrow is a mystery and today is a gift!"
43. En hemlighet jag vet:
Om jag berättar det så är det ju ingen hemlighet längre!
44. Bästa present jag fått:
Mina gå-dojjer med geledämpning, inte för skorna i sig utan för att min älskling verkligen såg till mig och mitt eget bästa!
45. Senast köpta skiva:
Natasjas platta. Den danska sångerskan som dog i en MC-olycka på Jamaica!
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
Mina fräknar kanske?! Man ser alltid sommarfräsch ut!
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
Min mun samt den klassiska stalltjejs-bakdelen.
48. Udda förmåga/egenskap:
Haha. Det berättade Cris. för mig häromdan att alltid när jag pratar med nån och ska berätta om hur jag ringde till nån annan inte svarar så drar jag alltid hela "Numret du har ringt kan tyvär inte nås förtillfället, var vänlig och försök lite senare!" och gärna med samma snärtiga attityd som hon i luren har också!Haha
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
En katt
50. Två personer jag vill ska göra detta test:
Jessica och Leila

I <3 KanDee

Nu tänker ni säkert "jävla looser, kan inte ens stava till AJLAVVKÄNDY!"  men serrni, det kan jag..
För det är precis vad Ms. KanDee är, en liten sötsak alltså..
En grym brud med ett hjärta som brinner för konsten och som gått ett steg längre med sitt intresse genom att börja trycka grymma kläder med sina minst lika grymma alster.

Hon är som hon beskriver det själv "en glad, sprallig och galen tjej..." vilket många gånger..enligt min egna åsikt kan återspeglas i hennes konst.
Och inte behöver hon vandra ensam genom pennor och papper utan givetvis så har hon även en annan excellent artist som hjärtevän, "Maccan" heter han och den här bilden är resultatet av ett samarbete mellan dessa två turturduvor:



Men trots att man är så häftig och ball som Ms.KanDee är så kan man ju även visa sina djupaste känslor och då kan det se ut såhär: 

  

Jag har tidigare nämnt henne i bloggen ett par gånger och har verkligen inget emot att göra det igen och just nu så håller hon i en tävling där man kan vinna lite schyssta KanDee-prylar !
Så vad väntar du på?
Kasta dig ner i godisskålen!

klart!:)

0-74015866ff94bddc9ff1f8d028f5b9ea.png

Kolla varifrån!

klart!:)


smoothieförberedelser!

1dc538853184a139ba20f439b702182e.png

Kolla varifrån!

smoothieförberedelser!


mycket bra dag med vackert väder

582015d3e7c2cb12745ed0b8130cdd3b.png

Kolla varifrån!

mycket bra dag med vackert väder,vackra människor och vacker skate.vad mer kan man begära?javistja.jag hade gärna varit ledig imorgon!


tjejskate i skogen!fullt ös!

0-6c371355d533b23c738a79a8942ad4ca.png

Kolla varifrån!

tjejskate i skogen!fullt ös!


schysst barr! (Kanske är inte de

6272637259dfdf905f7e2eadbea9fc82.png

Kolla varifrån!

schysst barr! (Kanske är inte det där med hårborste en så dum idé trots allt!)


...

..Är det normalt att få hjärtklappning och svettningar av irritationen över en dator?..Jag bara undrar..


G.A.L.E.N

..är vad jag blir på det här!
Här har jag setat och panik-mobilbloggat i ren frustration och spytt galla över allt vad datorer heter eftersom det här förbannade intranetet fungerar lite bäst som det vill och släpper in mig på andras bloggar men INTE på min egen och för att jag endast kan kommentera i de bloggar där jag bara vill påpeka en tjusig bild eller dylikt men inte i de bloggar jag faktiskt har något att säga och för att nu,NÄR jag väl kommer in får se att inte ett endaste av mina inlägg puplicerats  och för att jag hade skrivit ett sjukt argt inlääg alldeles nyss istil med detta men som huxflux bara bestämmer sig för att försvinna för att istället ersättas av en random plockad rad ur ett gammalt inlägg som om det var PRECIS vad jag önskade mig och för att...Ja.. ni hajjar! GALEN!
SKIT OCKSÅ!

Turkisk yoghurt m. Kanel direkt

48a3e7a1ec0624f073a15c77023b33d3.png

Kolla varifrån!

Turkisk yoghurt m. Kanel direkt ur burken.DET är grejer det!


Well..

Såå, då sitter jag återigen på jobbet,sörplar kaffe och bloggar.Ganska enformigt kan tyckas men ibland så har man tur och dyker på nåt intressant och Ja, som ni kan se i inlägget här nedan så ramlade alltså mitt Kan Dee -linne in med posten och nu blir det till att beställa flera:) 
Men.. denna Kan Dee är då alltså en sån som jag dök på av "misstag"! Vems misstag kan man ju undra för jag är iaf supernöjd!
 Combaten var fullbokad idag men jag grinar inte värst illa över det (bara lite!) eftersom solen skiner IDAG IGEN och då kan det nog tänkas stå skate på schemat istället! Weeehoo!
Kan hända att jag råkat ta mig lite vatten över huvudet när jag lovat Yeni diverse snitsiga trix innan dom åker tillbaka till Schweiz (vilket är typ..på måndag!) men vi får se, vad har jag att förlora? (förutom armar,ben och diverse andra livsnödvändiga lemmar!)

i LOVE Kan Dee!

0-65f39ae838a8cc1eb864cae75c0160c4.png

Kolla varifrån!

i LOVE Kan Dee!


Tack och godnatt

Promenerade ut till stallet,tog Göstis på en långtur (tyvärr så hade han en sko lös så vi fick ta det lite lungt!) sen kom min underbara lilla mamma föra att plocka upp mig och körde mig till spinningen/Coren och alla mina nytvättade,vikta och godluktande kläder körde hon hem och ställde i hallen.Går inte att säga tillräckligt många gånger hur bäst min mamma är! När jag och Jessica svettats klart så hoppade hon in i Las lampas och jag begav mig hemöver.
Nu har jag slukat en burk keso och en banan-björnbär-alprosoyasmoothie! OM det var GOTT?DET var det!
Ska snart pallra mig upp till bingen och sussa sött men först lite verklighetsuppdatering på Aftonbladet!
Sov gott<3

systersol svek mig ännu en gång,

0-13ec96c58486420eb6e6187c0f8a2d01.png

Kolla varifrån!

systersol svek mig ännu en gång,jag börjar alltmer tvivla på vår vänskap!


"Den blomstertid nu kommer.."

7b8cf19393fb5d299c95a98ddc5fc137.png

Kolla varifrån!

&quot;Den blomstertid nu kommer..&quot;


WoooP WoooP

Snart slutar jag för dagen och styr jag kosan ut mot stallet och det fina vädret och senare på det en långtur med Göstamannen! LOVELI!

Jag börjar ana uggla i mossen

Dreamcatcher

Har börjat ruva på en framtida plan, jag har bilden klar för mig i huvudet men jag måste se till så att nån gör det till verklighet. Det råkar vara så att jag har ett supernajs utrymme i källaren utan fönster och med rinnande vatten. Kan nån gissa vad jag har i görningen? Just det , ett fotolabb!
Vore inte det underbart? Det tycker iaf jag. :)
Såå nu ska jag bara fräscha upp mina foto-och labbkunskaper från gymnasiet + hitta en lämplig person som kan hjälpa mig styra upp rummet sen är det bara att köra! Grymt! Jag är pepp som attan!


"..and the skyes are blue.."

7cc539c46054773a4f5799b6e96834f3.png

Kolla varifrån!

&quot;..and the skyes are blue..&quot;


Idag skiner solen i beautytown!

1da600806ea794939623f0912422edbb.png

Kolla varifrån!

Idag skiner solen i beautytown!


Va f*n!

Nu blir jag lite lack faktiskt...
 Var ute och gick med mammas lilla hund i över två timmar efter jobbet och mobil-bloggade om hela händelseförloppet men inte ett enda.ETT ENDASTE ETT! har ploppat upp på bloggen. Vad an detta?

Hursom helst så tog jag då alltså en svjanit lång promenad med hunden som trots sin 2 decimeter låga lekamen faktiskt jagade på mig med sitt tempo så jag fick skavsår under,på sidan och ovanpå fötterna.Helt galen va hon!
Och så kan man ju tycka att man när man sprungit konstant i över 2 timmar med sina knappt decimeterlånga ben så borde man åtminstonde vara LITE trött.. men icke.. hon var på mig som ett plåster när vi kom tillbaka till morsan och så fort jag närmade mig ytterdörren eller kopplet så vart hon helt extas.Hon ville ha mer den tokan!
Tillslut lyckades jag dock fly och begav mig mot gymmet för lite Bodybalance vilket var välbehövligt efter den långa promenaden, nu kan jag förhoppningsvis gå imorgon!


och?mer utropstecken åt folket!

0-76ecfe09025b760405dfeb9d87218585.png

Kolla varifrån!

och?mer utropstecken åt folket!


haha,dagens ungdom!

30b2bd381870722623ffa2bb3c99b4da.png

Kolla varifrån!

haha,dagens ungdom!


Världens bästa mamma

Såhär löd SMSet jag fick igår:
"Har tvättstugan idag och imorgon... Har tvättat våran tvätt idag så vill ni ha nått tvättat så kasta hit det så fixar jag det imorgon...Kram mamma"

Och eftersom det nu råkar vara så att jag fortfarande inte har fått fingrarna ur röven och fixat det här så tackade jag som ni förstår inte gärna nej till ett sånt erbjudande!
Hon är bäst min mamma,det är hon!

In da kneg

Yes! Så är det serni, gårdagens hälsokost och 24timmars sömn gjorde susen så idag är jag nästan helt frisk bortsett från rösten som är helt vrickad.. låter som grannen ungefär,min alltså!
(Tänk er Marge Simpsons syrror, där har ni min och grannens ljuva stämmor i ett nötskal!)
Idag tänkte jag ge mig på lite Bodybalance. Rensa kroppen på diverse gifter osv. Kanske ger mig på en långpromis med persika efter kneget om hon har tid,lust och ork.. vore ju väldans mysigt!

dagens frukost: turkisk yoghurt

06faceed22fcfe3e3a07e8260c5598ae.png

Kolla varifrån!

dagens frukost: turkisk yoghurt m. Kanel. Jag älskar dom små 500g-burkarna,hälften vart kvällsmat igår och andra hälften frukost idag.fint d!


Nej,det är inte okej att behöva

5236d3ea8381abb24992175a59909ba0.png

Kolla varifrån!

Nej,det är inte okej att behöva bära mössa,jacka och vantar den 15 juni!INTE okej!


host host,snörvel snörvel..

0-1b7693797acb9e56229d34e0b9fe362e.png

Kolla varifrån!

host host,snörvel snörvel..


godis till frukost,muffins till

7aeeb2caccb9f00ac1c711ebead6c722.png

Kolla varifrån!

godis till frukost,muffins till lunch och glass till middag..men är man sjuk en regnig söndag så är man!


..kan det vara så att den svensk

0-728c6df8d38073d1f128fa8e96cb0747.png

Kolla varifrån!

..kan det vara så att den svenska sommaren har något att göra med bristen på aktivitet?


vaknade precis,har inte makat rö

2a5a35a745348b9d7a824ac6d813d736.png

Kolla varifrån!

vaknade precis,har inte makat röven utanför huset 1endaste gång.Är det dethär som menas med att fånga dagen?nähä..inte det..det var ju synd!


Resumé

Helgen har varit TIPTOP! Fredagen tillbringades ute i Bushuset* , där det bjöds på GALEN skate från 5 på eftermiddagen till 1 på morgonen (jag tror att "nya-trick-mätaren" uppgick till 13st!) inklusive diverse korvgrillning och öldrickning, Underbart! Jag var dock chaufför och det tackar jag mig själv för idag med tanke på att jag just nu lär springa fram och tillbaka till toan stup i ett för att spotta utt stora klumpar hostslem.. = Becca är sjuk precis som hon förutspådde!

Gårdagen kunde inte varit mer chill, soffläge nästan hela dagen i goda vänners lag förutom när jag och Yeni drog till affärn och shoppade ingredienser tlll lite käk.Tacos vart det! och avslutade kvällen gjorde vi med tacochips,godis och film (Coraline och Rocky I&II) En perfekt lördag med andra ord!

Idag vart det godis till frukost vilket resulterade i magont, ovärt eftersom jag inte känner nån smak, och utöver det så blir det nog återhämtning iform av ryggläge i soffan framför Disneychannel. GREAT!

*Bushuset= en gammal såg utanför beautytown som gängets eldsjäl trixat och fixat med så att den numer innefattar en Q-pipe,en schysst miniramp,en trevlig liten betongyta och ett chill-hörn med soffor.SÅ VÄRT!

tacomys med mina schweisare:)

6f3a1bdaf47daf11531d445f1a86c003.png

Kolla varifrån!

tacomys med mina schweisare:)


förmiddagschill med skateklipp.m

54208805129611f9d5a560d70784345d.png

Kolla varifrån!

förmiddagschill med skateklipp.muy bueno!


overview a.la bushus..

0-7ffc2dc959e08f7e6413d537abdeb4.png

Kolla varifrån!

overview a.la bushus..


grillning a.la bushusstyle!

4532c1b55302cce743e6cdd4f4fd6550.png

Kolla varifrån!

grillning a.la bushusstyle!


mm..bushushäng.milajki!

52aae6a04c0ea252a0e83f789a1007f7.png

Kolla varifrån!

mm..bushushäng.milajki!


dags för galejj i bushuset.

0-103f7c3484e58e4cb7dc613cbd6d103b.png

Kolla varifrån!

dags för galejj i bushuset.


jag ÄLSKAR jordgubbar!

-82e5f291c81babba6f3daf206a306ef.png

Kolla varifrån!

jag ÄLSKAR jordgubbar!


mm,keso!

0-6933b1ac4bd6dbcc8dd4a82ff5647357.png

Kolla varifrån!

mm,keso!


sådär ja!då var dagens gympass a

0-160f2aa23ec201978c06935138bcab31.png

Kolla varifrån!

sådär ja!då var dagens gympass avklarat och satan vad skönt det var! Im back on track!


en sväng med las lampas är aldri

5363508d88acc1d54edfdad5a547bcde.png

Kolla varifrån!

en sväng med las lampas är aldrig fel!eller jo..men vill man vara fin så får man stå ut med cancer!


godmorgon!nu väntar jag på lilla

0-6eaf9eb1511997172f0cc9eae7e51c4d.png

Kolla varifrån!

godmorgon!nu väntar jag på lilla pappsen som ska komma och hämta mig för eftersom han är bäst så ska han styra upp ordentlig ström åt oss i skatehuset!guld!(klockan är för övrigt ett arv!)


Grattis..

..lilla farfar på namnsdagen!

Helg

Trots att min väderpinne pekar rakt ner så är jag så jäkla nöjd över att äntligen ha helg, det har varit en lång och jobbig vecka, jag har sovit dåligt och samlat på mig sjukt mycket vätska, mina ben är som två ballonger .. meeen .. som sagt, nu är det helg och jag ska ta till vara på den som aldrig förr! 
Just nu är det bara en sak som fattas, min babe! Han har jag typ inte sett röken av sen i söndags för han har jobbat natt och därför har vi gått om varandra men inatt gör han sin sista natt så imorgon är han bara min!
Yes alltså!

Spring för livet

..eller ja.. alltså.. det är sjukt skönt att springa.. det är det jag menar!
Ska verkligen försöka komma igång ordentligt med löpningen nu igen, dock kändes inte "The K."  riktigt reko idag när jag sprang ut till stallet, gjorde t.om riktigt ont faktiskt... men.. vem bryr sig!?.. inte jag iaf.. inte längre!
Nån förresten som vet hur man går till väga när det tagit slut på batteri i den dära prylen man stoppar ner i Nike+ skorna?
Visste inte ens att det var ett batteri i dom.. ioförsig.. vad tusan skulle dom annars drivas av? fotsvett eller?

..hmm.. bra ide' där faktiskt.. kanske nått att jobba vidare på!?

...och såhär ser det ut när jag

0-60a2b86c8f0e8d0191a77cd05bd50686.png

Kolla varifrån!

...och såhär ser det ut när jag arbetar!(hoppas ni inser det ironiska i det hela!)


men.. vad är det mitt öga skådar

0-4b44fc12f451f417565d5615e9ce0d71.png

Kolla varifrån!

men.. vad är det mitt öga skådar?kan det vara så att solen behagar visa sitt värmande leende?


såhär ser det ut när jag har ras

0efef2bf4ca4c3df7d0d6f9e90236c21.png

Kolla varifrån!

såhär ser det ut när jag har rast!


köpa kaffe:Check!

0e0d2d0e9b90d46773fb1fd419f779d6.png

Kolla varifrån!

köpa kaffe:Check!


gäspgäsp

Äntligen sista skiftet för den här veckan, jag påstår absolut inte att jag inte trivs på kneget men ni vet hur det är,
 borta bra men hemma bäst!
I helgen tänkte jag plantera ut min chiliplanta som jag har odlat inne nu ett tag, det börjar nog bli dags.

dags att banta,Jalle!:)

439301d046b32d0a26e2b59d8cd794a0.png

Kolla varifrån!

dags att banta,Jalle!:)


tack du barmhärtige sommarhage a

798389cf3bfd0687b4a40d7692d23f66.png

Kolla varifrån!

tack du barmhärtige sommarhage att jag bara behövde bli blöt och lerig upp på halva benet!


jag skymtar ljuset i tunneln..ne

0-46f2f9de62bab830f984af81ff3a8835.png

Kolla varifrån!

jag skymtar ljuset i tunneln..nej..jag snackar inte om vädret ...åbvjesly..utan stallet förstås!


och lika så mina betor och lökar

44f6fca0aec6c427f7f0c39a922e2947.png

Kolla varifrån!

och lika så mina betor och lökar!


mina örter växer så det knakar!

0-4512dae6e82de6b9273512224f5632e1.png

Kolla varifrån!

mina örter växer så det knakar!


idag bjuds det på gråväder i bea

0-19e78af24a105f742f2bfe59870aaf80.png

Kolla varifrån!

idag bjuds det på gråväder i beautytown!otippat!


jahapp,dags igen då!

-28fe78efc971c2df71cfb6f467e36dd.png

Kolla varifrån!

jahapp,dags igen då!


Skit också

..Jag tror tamejtusan att jag börjar bli dassig, antingen det eller så har jag gått och blivit allergisk mot "Bruket" för nu har nysit konstant i ...ptja.. 3 timmar månne och det bara hägrar slem och snor i hela ansiktet och på hela tröjan. Sen känns det som om nån testat att köra ner en yllestrumpa i halsen på mig för som det kliar.. å kliar.. å kliar ..Så himlarns trevligt! 

Nåväl, egentligen hoppas jag att jag blir pissjuk till helgen (Jag är ju ledig och dom har ju lovat regn!) så att jag med gott samvete kan ligga inne i soffan under en filt, slafsa i mig glass och blogga.. kanske jobba på en ny design, det vore väl nått?!

mäh,slut på kaffe!Verkar som att

1c7601f8a2d2e14fdc0be77f26a5e7f4.png

Kolla varifrån!

mäh,slut på kaffe!Verkar som att nått pucko glömt köpa nytt!va?!..jag?nähä..kan jag väl aldrig tro!


en nöjd maria på en minst lika n

5b5e4b93c991509ef472effb2aff6d70.png

Kolla varifrån!

en nöjd maria på en minst lika nöjd jalle!


Hittills

Idag har dagen tilbringats med Maria i stallet, mycket trevligt att få agera lite lärare :)
Hon var för övrigt mycket duktig också!*Applåder!*
Dock lär nog grabbarna undrat vad jag höll på med när jag försökte intstruera från hästryggen hur hon skulle smacka och skänkla osv osv.. dom lär ju blivit helt förrvirrade men dom är ju så goa så det gjorde väl inget! Tyvärr hade den stora killen tappat en sko så mina planer på en långsväng sprack men vi får ta det nästa gång ist!
Sååå.. nu är det kneget-dags igen, fick ju lov att börja tjura det första jag gjorde när jag kom hit för hann inte mer än innanför dörren så kommer en av herrarna och kramar om mig... DOM är väl för goa! 

Nåja, bildbevis från stallet kommer senare!

Kärlek

Jag och syrran har setat i över 3 timmar och läst kärleksbrev som farmor och farfar skrev till varandra när han låg i lumpen! Helt galet, dom skrev ungefär varannan dag till varandra,breven var alltid ca. ett A4 långa,handlade alltid om deras kärlek till varandra och avslutades alltid med "Svik mig inte, för jag kommer aldrig svika dig!Hälsa mor och far!"
Plus att det i varenda brev var noterat små,rara tilläg i marinalen! Måste jag påpeka att tårarna inte var långt borta!

Varför visar man inte sin kärlek så nu för tiden? han kom hem varje lördag men ändå så kunde dom varje vecka skriva flera sidor om hur mycket dom älskade och saknade varandra.
Min älskade farmor och min älskade farfar, Nu får ni äntligen vara tillsammans igen! Vackra ni!



VARFÖR är man inte såhär kära nu

2a99050c698160793d796dd997832419.png

Kolla varifrån!

VARFÖR är man inte såhär kära nu för?


läsning av kärleksbrev mellan fa

0-47c999b1096b21cb366fbc7cf4924fb6.png

Kolla varifrån!

läsning av kärleksbrev mellan farmor och farfar!mys


urtjusigt om ni frågar mig!

254b45c8c9bc912fb7bbf044a100b6a4.png

Kolla varifrån!

urtjusigt om ni frågar mig!


dagens lärdom: ställ inte saker

70f2b39e8b9572be3961be7e88cefcd8.png

Kolla varifrån!

dagens lärdom: ställ inte saker som är av plast ovanpå microns utblås,dom smälter!


tror ni dom trodde mig?

289d4058217c8d89301b764494963138.png

Kolla varifrån!

han: oj,sov du? Jag: neeej,det är ingen fara!(eh,jo!det här är garanterat en fara,en fara för allmänheten!)


Äntligen

Ja hade faktiskt gett upp hoppet om att mina köksluckor skulle dyka upp innan sommarlovet, men vad händer!? Imorse vaknar jag av att, vad som tycks vara en extremt myndig person bankar på dörren och när jag öppnar så står där två små moppepojkar tillsammans med en äldre moppepojke och viftar med en pensel:
-Oj, sov du?
-Neeeej, det är ingen fara! (varför ljuger man om det? ska mmsa en bild sen så ni får se om ni tror att dom trodde mig!)
-Vi är här med luckorna,har du saknat dom?
-Ehh,nää! (Förstå vilken press jag haft på mig som kvnnan i huset att hålla rent i alla skåp när jag inte haft några luckor att dölja skiten med!)
-okej, för vi har letat i en evighet efter ditt nummer,dom har vart färdiga ett tag!
-Aja, det är lugnt! (Men ni visste vart jag bodde era as!)
-
Vi ska bara dra på det sista lagret när dom sitter på plats!
-okej fint!

Så nu så står det två små finniga pojkar i mitt kök och målar luckor.. intressant, kanske ska jag spela akten som den perversa gamla damen som utnyttjar dom små liven till fullo.. samtidigt som jag röker och dricker vin... eller nähä..det är inte okej.. uppfattat!

Underbara du

Nu känns allt iaf en gnutta bättre, min vän har precis åkt härifrån, min alldeles underbara helt kravlösa vän!
Plötsligt bara sitter hon här med mig bölandes i famnen.. bara sådär, helt fantastisk är vad hon är!



Love u hun!


hemma,morgondagen tar vi imorgon

0c65a921fcf21269936ce84307766076.png

Kolla varifrån!

hemma,morgondagen tar vi imorgon!


Peck-dag

Usch,vill bara hem,hem,HEM!
Hyra en hög med dåliga filmer,köpa en säck med naturgodis och dra nån gammal hårig filt över mig, det är vad jag vill göra! Mitt huvud håller på att sprängas och magen är en hård klump!Näste man på  bryggan får ta över, jag orkar inte!

Jahaja

Släpade mig iväg till jobbet trots svullna rödgråtna ögon och skakiga ben, ångrar mig redan, tårarna bara rinner och rinner, det finns inget slut, tröstade mig själv med 3 liter jordgubbar.Alltid något!

Älskade farfar




Ännu en sorgens dag..
Min älskade farfar har nu somnat in och kommer aldrig mer att vakna!
Det gör ont i hjärtat, smärtan går inte att beskriva men ändå är jag så himla lättad över att jag var där i fredags och att innan jag gick sa de tre orden!  Det kändes tungt att se honom då, jag mådde dåligt när jag gick därifrån för att han såg så himla ledsen ut! Men nu är han på väg till farmor och då blir allt bra! Allt blir bra!

nu ska jag och katterna ha lite

0-362e67bf2886ca70d4434f8f2fabe737.png

Kolla varifrån!

nu ska jag och katterna ha lite filmmys med popcorn och andra trevligheter!god natt med er!


mmm...vilken fullträff!

7ccd0ba04a133b8d3f612c63388f58ca.png

Kolla varifrån!

mmm...vilken fullträff!


..gissar att klottrarna började

0-3dca00c891070a31209c2b81a0dee7da.png

Kolla varifrån!

..gissar att klottrarna började med att rita till höger...haha


babe fräschar upp utemöblerna oc

0-712b2d17356a8052aab6ecdabb3366b4.png

Kolla varifrån!

babe fräschar upp utemöblerna och tusan va bra det blir!


Äntligen hemma

Nu är vi äntligen hemma från falun, inte för att det var otrevligt där men det är ju som man säger..
"Borta bra men hemma bäst!"

Nu är det chillin på hög nivå, Jag bloggar,Kristoffer har åkt till banan för att kolla på cross, Yeni virkar och Chris kollar tennis!Kul Sönda!
Kanske ska man ta tag i dagen!


tack falun för en toppenhelg!

0-2f3638ed66ba963eefdf3a45bb0554ac.png

Kolla varifrån!

tack falun för en toppenhelg!


pizzaparty

246ad3824b8df235875cfb735904deba.png

Kolla varifrån!

pizzaparty


söndagshäng!

0-673717091787744a8c16313b2bc99dbe.png

Kolla varifrån!

söndagshäng!


god morgon mina vänner! Vill bar

0-73fcbe7702fde282b183163303d2fdc0.png

Kolla varifrån!

god morgon mina vänner! Vill bara konstatera att gårdagen var i världsklass och att ja INTE är sliten!LEV!


christian är där..nånstans!

0-13be4cd655ab31b4b58888c942be04eb.png

Kolla varifrån!

christian är där..nånstans!


kvällsmat!

3509f10b217f2f44a83510c8e5981366.png

Kolla varifrån!

kvällsmat!


och mera!

0-29be78810433452570a707a70cdfbee5.png

Kolla varifrån!

och mera!


hoffmaestro mera backstage!

228b80424a589ae490a16fcdb65f2e16.png

Kolla varifrån!

hoffmaestro mera backstage!


backstage

73ac838c60b4f0bf4607726052c8d068.png

Kolla varifrån!

backstage


fullast vinner!

0-79d0b134ef6ba3a2bfafb833483bb31d.png

Kolla varifrån!

fullast vinner!


hjärta

0-28a33a95a8fab3e3193f6b7ec1791141.png

Kolla varifrån!

hjärta


..martina var där!(balikamrat)

7b6d8e707a43ff7ff3337f07732e0be4.png

Kolla varifrån!

..martina var där!(balikamrat)


häng!

0-62563ab1c2dfac0b319768f13191ef8a.png

Kolla varifrån!

häng!


fina fina sara!

651c401df01cd0e15d6eaee4ee954db4.png

Kolla varifrån!

fina fina sara!


bilhäng vid skankout day!

099bf9f7d3f3ff2c26d9579cd65eea4c.png

Kolla varifrån!

bilhäng vid skankout day!


sayna mumsar god ostgrej!

6c0637c4e9fded7c1b29eb86ff2af31a.png

Kolla varifrån!

sayna mumsar god ostgrej!


Nu är det tjejfest!

0-12aebbeaa19205681e175e4c5be44393.png

Kolla varifrån!

Nu är det tjejfest!


becca goes spritfull?oh yes!

0-6afbe15f105e98eacbaa0b542fce2278.png

Kolla varifrån!

becca goes spritfull?oh yes!


becca goes hippie!

0-3c9218055a43e853b708440357919187.png

Kolla varifrån!

becca goes hippie!


brudhäng på balkongen!

-f51135b7c5748fe4a1643b8fdfc802c.png

Kolla varifrån!

brudhäng på balkongen!


..pojkarna tillgodoser sina beho

0-2c91f52616dac09aacb503065f403287.png

Kolla varifrån!

..pojkarna tillgodoser sina behov i falun!pharrell agerar publik!


på väg mot dalarna..nu skiner in

53d37bc5a2d7693377d0f6bbdf41a832.png

Kolla varifrån!

på väg mot dalarna..nu skiner inte solen längre!


frukost fur alles!

0-31e1d880b07501a025f437329b701b30.png

Kolla varifrån!

frukost fur alles!


på ytterdörren!

4bb179a06afbb71902a6058f1e37e7c8.png

Kolla varifrån!

på ytterdörren!


godmorgon! Idag bär det av till

2a98c6c27102c7885704daef725cda6b.png

Kolla varifrån!

godmorgon! Idag bär det av till falun och hoffmaestro och gissa vad,SOLEN SKINER!


nya örhängen!

0-1ee5a4a62846b25f8351b0fd2b606373.png

Kolla varifrån!

nya örhängen!


pärlplattspyssel,yogaplugg och ö

0-2ba03d803fc21a087a413f3b2421c0a8.png

Kolla varifrån!

pärlplattspyssel,yogaplugg och öl!den perfekta fredagssysslan!


Min Vackra Ackra



Min älskade,lilla hund, idag tog hennes liv slut .14 år gammal!
Den senaste tiden har hon varken hört eller sett nånting, när man hälsade på så märkte hon inte ens att man var i rummet förrän man klappade henne men hon har varit glad och ätit bra och legat och gosat i flera timmar men så idag var då alltså den dag då allt tog slut, bakbenen ville inte fungera som dom skulle och pappa ansåg att det var bäst att åka med henne till veterinären.
(Även han visste innerst inne att det var över nu men det kändes nog bättre att veterinären konstaterade det!)

Min vackra underbara Ackra, vi ses i himlen!

idag kirrade jag pärlplattor och

72042ce0fe58752b398dce56494fb5aa.png

Kolla varifrån!

idag kirrade jag pärlplattor och pärlor och här är mitt första pyssel!fint va?


my partner in crime!

05fa7229152660bd61c7c5bc9594216f.png

Kolla varifrån!

my partner in crime!


sweet yeni!

0-1a837f17838c7018db8429c44ae451fa.png

Kolla varifrån!

sweet yeni!


lite kvällsskate är aldrig fel!

-400d3b4a157c1f678da1879668e0c47.png

Kolla varifrån!

lite kvällsskate är aldrig fel!


..yeni städar ramp!

0-34a6499efca1587e581ec672b0349269.png

Kolla varifrån!

..yeni städar ramp!


rabarber och jordgubbspaj vart d

0-4af9c635f9418e150f5df8027b564710.png

Kolla varifrån!

rabarber och jordgubbspaj vart det idag i goda vänners lag!


..och så farfar him self förstås

0-6cc244099c65336cef774bc02a62a798.png

Kolla varifrån!

..och så farfar him self förstås!gamla goa farfar!


på fika hos farfar med jordgubba

0-35fbeed94582e3366f61af3c57ad23a3.png

Kolla varifrån!

på fika hos farfar med jordgubbar och melon!


magrutan

..Nu tror jag att jag lyckats påta ihop ett ganska så hyfsat Coreprogram, ska öva på babe och vännerna i eftermiddag så får vi se, lär bara fixa en playlist också men sen är det biff!

...

Såhär är det! (För övrigt så har antalet läsare fördubblats!)

dagens dilemma

Då var frågan,
Falun med tösen och tåg i eftermiddag eller med bil och babes i morgonbitti?!
 Skulle ju vara skönt att bara komma hem och inte behöva stressa,och ta en tidig kväll med endast lite filmmys som plan för att sen hoppa in i bilen efter rukost imorgon och sticka mot Dalarna!
 Å andra sidan så skulle det vara mysigt som sjutton att skumpa runt på ett tåg i eftermiddag för att sen hooka upp med The Gang redan i kväll och sen imorgon ta det piano och sen sticka till hänget så snart vi vaknar..då är ju risken däremot att sömnen blir bristfällig och man kommer vara som en zombie under hella Hoffmaestro & Chraa-liret och det vill man ju ICKE!
What to dooo!?!!


goddag herr.Spik,nu är det dags

365d2828ae5d8d53f28ffbba86927dd5.png

Kolla varifrån!

goddag herr.Spik,nu är det dags för dig och min rygg att samarbeta!


imorse låg här en sabeltandad da

0ff70cc4683b1ac03276f1c3490786.png

Kolla varifrån!

imorse låg här en sabeltandad dammråtta och lurpassade men som ni nu kan se så kom min vackre prins galopperande på en grön snabeldrake och jagade iväg det otäcka monstret! Vilken tur för mig!


..mmm.. Mango omelett till mig!

57b4be9f129f132e0ccd91315adbcf3b.png

Kolla varifrån!

..mmm.. Mango omelett till mig!


lagomt blöt av både regn och sve

-54ec0fc39e8693b6f1803e93341de4e.png

Kolla varifrån!

lagomt blöt av både regn och svett är hon nu på väg hem på en sväng om med herr.spik!


hmm,dags att tvätta kanske!

53ef7cc5cc3fed7a8326b13ffdd9a020.png

Kolla varifrån!

hmm,dags att tvätta kanske!


regnet öser ner,babe dammsuger o

-916d538b238ebdf398ff322bc2661d1.png

Kolla varifrån!

regnet öser ner,babe dammsuger och jag sitter och värmer mig framför brasan..kanske dags att ta tag i dagen?


Usch å fy

Känner inte för att göra nånting,har just svept en smoothie på banan,kanel,yoghurt och kakao men inte fan gjorde det dagen så mycket bättre, slut på batteri i mobilbloggar-mobilen har jag också så jag kan inte ens bjuda på en surmulen bild på dysterkvisten her self!Typist asså!
Äh, det är väl lika bra att börja städa eller nått så att dagen tar slut snart!

meen,va less jag blir på att fej

0-2c0147ffb90e2ac4c2737f0ad0185c4c.png

Kolla varifrån!

meen,va less jag blir på att fejjan inte funkar när jag som bäst behöver den!perkele!


Godaste tugget EVVAH!(jag vet,ja

0-711fc77743a86f4cdd5f44b1607ad1b7.png

Kolla varifrån!

Godaste tugget EVVAH!(jag vet,jag vet..E..hit och E..dit!Baka ditt eget tugge!)


Vuxen?

Kan det vara så att jag faktiskt blivit vuxen nu?

Läste en blogg nyss om en tjej som ALDRIG skulle kunna skriva typ "Älskar dig mamma!" på sin blogg och att hon inte kunde förstå folk som gjorde det eftersom hon trodde att alla bråkade lika mycket som henne med sina föräldrar...
Var bara tvungen att kommentera:

"Jag lovar, du kommer känna stor tacksamhetsskuld till dina föräldrar när du blir äldre och måste börja ta hand om och betala för dig själv! Jag skrek ofta och mycket åt mina föräldrar när jag var yngre för "dom fattade ju inte!"
Men jo.. det gjorde dom faktiskt , dom försökte bara se till mitt bästa hela tiden.. nu idag när man vet hur mycket dom faktiskt ställt upp för en.. och fortfarande gör med skjuts,pengar och ALLT.. så blir jag sjukt skamsen som behandlade dom på det viset och gjorde dom ledsna under hela min tonårsperiod!Så tänk dig för, för ju äldre du blir desto äldre bli även dina föräldrar och snart finns dom inte där mer!"

Får nästan lite ont i hjärtat när jag själv läser vad jag skrivit,att man kan behandla sina föräldrar så? Hur mycket hjälpte dom inte till med hästar och dyl. egentligen.. morsan gick alltid upp före 7 oavsett om hon hade jobbat till sent kvällen innan. och fodrade och släppte ut hästarna bara för att jag och min syster skulle få sova!Usch, det är fan så man skäms!
 

dags för kneget!

0b9c75be47e7e0df08893d2954aee99e.png

Kolla varifrån!

dags för kneget!


Myspys

Satt nyss och kikade på en rulle.. Från -66!
Jag skulle nog vilja påstå att ..till skillnad från allt annat... så var INTE film "bättre förr!"
Har även tagit en lång och välbehövlig dusch och nu väntar min snorjärs på mig i soffan så det är väl bäst att masa sig dit..

Men först undrar jag en sak:

Säg att du vore en taxichaffis och en man ringer och ber dig komma och hämta hans gamla,gråa och nästintill döva far en viss tid för att han ska vara på ett läkarbesök en annan viss tid och att denne döve far enligt överenskommelse lämnat ytterdörren olåst så att det bara är att gå in och hämta honom, när du dyker upp ligger dock den döve farbrorn och sover i soffan och på golvet bredvid soffan står diverse tomma,dammiga,uråldriga whiskeyflaskor och skräpar.. Nu till dilemmat, skulle du bara vända på klacken och knata därifrån utan att ens FÖRSÖKA väcka farbrorn?
Nej trodde inte det, men tydligen är Taxi Fagersta av en annnan åsikt! IDIOTER!

Godnatt mina vänner,måtte vi aldrig bli känslokalla!


...och nu trycker han i sig färs

147c657ee4b9360358bd619db6c09f11.png

Kolla varifrån!

...och nu trycker han i sig färsk vitlök för att kurera!troligtvis har han börjat sakna crossen:)


titta här, min stackars stackars

1cd15f72ace48a664fa1eaa23fdf04a2.png

Kolla varifrån!

titta här, min stackars stackars baby är jättesjuk och ynklig(ni vet så där som människohanar blir när dom är förkylda!) Lilla snuffe då!


alltså jag är fan svinnöjd med m

7719bf03de7fdf403d852746cb62ccc4.png

Kolla varifrån!

alltså jag är fan svinnöjd med min kropp,för så fort jag börjar träna så får jag genast synliga muskler!så jäkla VÄRT!vilket lyx liksom!


lunch och frulle!check!

0-3c3dfcfbb4c95f91daaa0dfd7520a280.png

Kolla varifrån!

lunch och frulle!check!


svettig tjej efter ett svettigt

0-6c8144b8817bb50b018bd28a10c299ea.png

Kolla varifrån!

svettig tjej efter ett svettigt combatpass!


nej,vädret var inte på min sida

26ba19e0655077d70c704544e418a2cd.png

Kolla varifrån!

nej,vädret var inte på min sida idag!


Gösta säger HEJ till publiken!

6b328b95e79c62965448b302372d6e58.png

Kolla varifrån!

Gösta säger HEJ till publiken!


på väg till stallet!

0-61c3292e5e69d803242909232ebd0b0a.png

Kolla varifrån!

på väg till stallet!


Pysselsyssel

Hittade den här bloggen på blogg.se's framsida.
Grymt duktig tjej, man blir sjukt inspirerad att styra upp en symaskin faktiskt, har ju trots allt en hel vind att göra till pysselstuga!!

Brrr

.. Imorse när jag vaknade så sken solen, och jag vart så himla glad! (Trots att jag somnat nere på soffan,vilket i vanliga fall brukar kunna förstöra hela dagen) ,så jag studsade upp och klädde mig inför dagens kommande springtur ut till stallet, shorts å tshirt! Men när jag ska kasta mig ut i sommarvärmen vad händer då!? Jo, jag får en fet käftsmäll av nått i stil med polar-isen, Va är det för stil liksom!? Så nu är tydligen hösten här igen, tur att jag inte hunnit packat ner vinterkläderna ännu!
 

Hemmets trygga

Nu är jag hemma igen från träningen, vilken gick superbt, först Crosstrainer och sen Core, Perfa!
Hade tänkt hänga lite med godingarna men eftersom bristen på sömn har börjat komma ikapp mig nu så valde jag att ta mig hemåt sängen.. därför sitter jag nu här vid datorn istället och slår ihjäl några timmar!Smart tjej!

hurtbullen tog över trots sömnbr

7bc5bfd00773ccdbd9d8147d88da48ef.png

Kolla varifrån!

hurtbullen tog över trots sömnbrist!crosst.+core!im proud!


eftersom det regnar så beslöt ja

0a4d4540a0c28bc4119a66a583712252.png

Kolla varifrån!

eftersom det regnar så beslöt jag mig för att göra en rabarber och mangopaj!bra där!


På begäran..

så kommer här några andra schyssta länkar..

Spiderchick
Egoina
Knivlisa

Härlg humor när den är som bäst!

Ytterligare konverstaion

Nämnde ju tidigare min konversation med 118100 ang. mig själv och eftersom det var ganska så trevligt så beslöt jag mig för att ta reda på mer om min sambo och detta var vad jag fick till svar:

"118100 tror att Kristoffer är en stilig och charmig person.Vi tror också att han gillar att dansa och bada naken i snö!"

Fint de!

..och om vår kära vän Christian fick vi veta detta:

"118100 tror att Christian är en skön kille som gillar att åka kundvagn och lyssna på The Ark. Vi tror att han bor i en koja i skogen tillsammans med en snäll,smått troende igelkottsfamilj!"

Det sistnämnda bekräftade våra farhågor, 118100's medarbetare har utan tvekan intagit diverse misstänkta substanser!

En hjälpande hand

Jag hittade den här bloggen idag, den handlar om en svensk som bor i Thailand på gränsen mot Burma där han(?) hjälper utsatta djur och människor..
Jag tycker iaf att det är kul att läsa om andra saker än bara krig och elände eller vad tycker ni?


..och såklart..JAVA! Observera a

0-4f33bf3a2f01c2b93aeee671446d6672.png

Kolla varifrån!

..och såklart..JAVA! Observera att denna halvpanna BARA är till MOI! ..observera även att jag..om ca 10 minuter kommer att bli tvungen att begära avlösning!too much information månne?


min äggstremt kolhydratsfattiga

3adfd9f6ad8466494eef051da7092e20.png

Kolla varifrån!

min äggstremt kolhydratsfattiga frukost..men vad gör man när man prompt ska va ute och ränna om nätterna..


ZZzzzz

475f3d9ed364b065926318afa47d03ce.png

Kolla varifrån!

ZZzzzz


Godmorgon regn!

Trött? JA!

Just nu kokar jag ägg så att min mage ska få i sig NÅNTING under dagens lopp iaf sen är det bråda tider, upp på hojen och räserfart ner till kneget där jag ska brygga mig 3 liter Java och bälja i mig på stört!
Det är inte alltid så lätt att ligga på topp vill jag påstå!

NU..var vi hemma från uppsala,mo

0a5eac2b32273163e0d197a5ad225de8.png

Kolla varifrån!

NU..var vi hemma från uppsala,motiverande att veta att jag ska vara instämplad på kneget om mindre än 4 timmar!


..åker hem!check!

0-1546bbdc5e9d143d68b5000c91fe24bc.png

Kolla varifrån!

..åker hem!check!


..sprang för övrigt på tiden 29.

70553612985ed724160f70259835933d.png

Kolla varifrån!

..sprang för övrigt på tiden 29.36!


träningsvärk-behandling!

-258e196c89ee9fd4071ba34eace9641.png

Kolla varifrån!

träningsvärk-behandling!


nu är det matdags för oss hungri

50b5ca55adc95019bf67216f5598394d.png

Kolla varifrån!

nu är det matdags för oss hungriga själar!


nyduschad och fräsch:)

0-7501e287e7b246ee812c47a2c58e3998.png

Kolla varifrån!

nyduschad och fräsch:)


frisering på hög nivå på salong

0-62adb63f7d351032b3ad03c574deb924.png

Kolla varifrån!

frisering på hög nivå på salong furulind!


medalj!check!

0-6c4da5f2c7fc8d5231bc54ec8938aa85.png

Kolla varifrån!

medalj!check!


Uppsala,here we come!

36988014505144bb2590a777997bc163.png

Kolla varifrån!

Uppsala,here we come!


en fluga i baksätet!

0-620d6f3e288952eeaffd3eaf9dbc54e7.png

Kolla varifrån!

en fluga i baksätet!


mera skate!

522ab3a6ffacc76060daffcd7a2547fa.png

Kolla varifrån!

mera skate!


pitstop vid hemliga rampen!

-8e2dd28685bbd9ccb1323a98b405cbf.png

Kolla varifrån!

pitstop vid hemliga rampen!


bilen packad:)

4843c2f9cddd6a7d49754e3d3253cd45.png

Kolla varifrån!

bilen packad:)


Im in Loooove

Check this out: Kan Dee       

Mucho Bueno!  Eyegasm 4 sure!


[Min order är skickad!]


Planer för dagen

*Gå upp sinnesjukt tidigt! Check
*Ta mig till jobbet! Check
*Sitta av 8 timmar på jobbet!
*Låna pappas bil!
*Fylla pappas bil med folk!
*Åka med pappas bil till Uppsala!
*Springa(!) 5 km!
*Få medalj!
*Fira med Marabous nya "Sommarchoklad"!
*Picnic med brudarna!
*Vinna ett presentkort på frtidsresor värde 7000 spänn!
*Åka hem!

The end!


Asianstyle

Igår var det lite myshäng med mina godingar i "bärsååån" där vi satt ända till myggorna tog överhanden!
Vi lyxade till det med thaimat och åt som en riktigt thaifamilj, köpte massor och så delade vi på allt ..
(Kycklingen fick dom dock ha för sig själva!)
När klockan började närma sig måndag så beslöt vi oss för att sluta upp och nu så sitter på på kneget och försöker hålla huvudet upprätt efter att ha fått 4 timmars nattsömn..och i eftermiddag är det vårruset! Galet!

dagens outfit a'la bruket: skit

0-6e2e04443e5ad3d890a0aab66217badf.png

Kolla varifrån!

dagens outfit a&#39;la bruket: skitiga jobbarbrallor och we-T! ..och nej..sådär glad är jag inte när,jag sovit 4 timmar och måste arbeta!


RSS 2.0