Sådär ja..

dsc01363 (MMS)

Sådär ja..


Hola

Haft fullt upp de senaste dagarna ... kommer snart berätta ALLT men nu är det grillparty och rö'tjut i goda vänners lag.
Ses imorn!

Detta är vad jag fyndade i helgen..ett löp...

dsc01362 (MMS)

Detta är vad jag fyndade i helgen..ett löpset,4 par tights,4 par byxor,2 par shorts,3 trosor,2 linnen,en sportbh,en bikini,9 toppar ,5 halsband,tre par örhängen och ett par solbrillor (Ej i bild)...nåja..man måste passa på medans man kan för snart kanske det är försent..


Klockan börjar närma sig 9 och det är FORT...

dsc01360 (MMS)

Klockan börjar närma sig 9 och det är FORTFARANDE ljust ute.Nu är sommaren på ingång kamrater..


Klokt


"..Pension är en konstig idé – som en slags belöning för att man gjort något man hatar att göra och som äntligen är över. När du hittar en passion för något så blir begreppet pension helt meningslöst. En musiker slutar ju inte att spela för att hon blivit 65 år. En författare slutar knappas skriva för att det en dag kommer automatiska utbetalningar den 15:de varje månad. Jag tycker att det är pinsamt när folk pratar med längtan i rösten om pensionen – de säger bara att de har gjort något de inte gillar att göra utan att ifrågasätta det. "

Dessa kloka ord dök jag på när jag googlade runt lite i jakt på inspiration, och jäklar vad det träffade käpprätt i själen!

I övrigt så verkar mobilbloggningen funka igen.. Det tackar vi för!

...Näähä!

...Näähä!


Funkar det nu?

Funkar det nu?


vissa människor..

älskar man och andra människor ÄLSKAR man liiite till..
Idag har jag spenderat hela eftermiddagen med en hjärtevän utan dess like, och SOM vi har skrattat!
Jag mår bra,jag är motiverad,NU KÖR VI!

Hejhopp

Hemma igen efter en hård sthlms helg. Fick träffa min fina vän och sov därmed väldigt få timmar min natt på hotellet då vi satt å tjålade skit och skrattade fram till 3-snåret ungefär men det var ju så längeseeeen!
Shoppade mycket kläder , bodde på hotell,drack soja-chailatte, bevittnade årets grymmaste dansshow(Bounce's SISTA), fick höra Petter jämföra ovannämnda grupp med bottenskrapet (enligt honom ett bandylag från FAGERSTA!haha),träffade vänner,åt god mat,MYCKET mat och höll på att spåra ur på nått jäkla patrask till jäntungar som trodde dom ägde hela Centralen...men hursomhelst så spenderades inte värst mycket pengar, det känns bra och hann dessutom med 2 löprundor under min hufvudstadsvistelse,det känns ännu bättre!
Mobilbloggningen är totalt kaputt därav den bristfälliga uppdateringen men whatevvaah.. vill ni se bilder på mig så kolla in fejjan, där dyker det var och varannan dag upp den ena bilden värre än den andra.
I övrigt så har mitt spånande på livsförändringar sakta men säkert tagit form och jag har satt bollen i lätt rullning..1 mail är skickat och fler ska det bli.. .fortfarande är det ganska plant men jag tycker mig skymta en redig backe nånstans där framme som kan kicka igång farten rejält!Lite lagomt kryptisk igen,mysigt!  Hejja mig!
I övrigt är jag omtumlad, tack för mig!
Jag å Linn på väg till stans bästa kebab/falafelhak..fast jag tog en ENORM räk/fetaostsallad istället,den var god!!

ny..

..sprungen
..äten (hotellfrukost IS the shit!)
..duschad
och klockan är bara strax 10. Dags att bege sig ut på staaaaan!

på hotellet..

i min nya tröja:
och i mina nya brillor:
(ni kan även skymta ner i min tomma mage om ni kollar lite noga!)
Köpte utöver detta även lite leggings i spexiga färger,ett gäng örhängen,ett 24h-kort till tunnelbanan,ett löparset med tights å jacka ,en fantastisk ceasarsallad m. skaldjur och en iiiiillgul sportbh...och 2st V75-system.Allt detta i globens köpcenter!
Bounce var ju grymt (otippat...NOT!) och det kom tillochmed en tår på slutet.Sorgligt som sjutton!
Nu ska jag vänta på att alla jag känner ser klart den sena föreställningen och undertiden ska det tryckas käk,duschas och P-napa.. så . ADIOS!

Men åhh..

har förtillfället tryckt ALLDELES för mycket choklad för någons bästa. Sockerkoma? Hell yeah!
Imorgon i ottan bär det av mot stockholm, det ska bli mysigt.. lär dock fixa ett hotell nu men vart sjutton ska man bo!? tänkte även kolla upp om man kanske kan passa på att testa köra lite gruppträning på nått glassigt gym.. nån som har nå tips!?  Och packa... det lär jag kanske göra.. sen en tågbiljett hem kanske vore på sin plats.. euuum . .. mycket att stå i. Återkommer med resultat!

morgonstund..

har spinning i sin mun...
lär dra,börjar om en kvart!

klart till halvklart

är kvällens status och jag känner mig peppad som sjutton på att entra hufvudstaden i helgen!
För er som missat det så håller alltså dansgruppen "Bounce" sin sista föreställning(ar) denna helg och jag har biljett. (lucky me!)
Läste dessutom att det skulle hållas en Lakritsfesival just denna helg, i samma hufvudstad, så risken finns väl att man blir kvar och myser för att sen dreggla runt på 600 KVADRATMETER med lakrits i alla former och smaker...eller a.. ni hajjar va!?  Upptäckte dessutom att det finns en webbshop som säljer just lakrits.. och choklad.. vilket resulterade i en lång beställningslista och en stor dreggelpöl i tangentbordet. Jag dör om inte detta paket ramlar ner i min brevlåda typ..imorn!

växlande molnighet..

är humöret om man skulle jämföra med en väderleksrapport.
Min älskade,älskade,älskade vän ger mig motivation till saker. Hon är fin!
Och i helgen SKA jag kramas på henne, nu kommer vi inte undan för då är BÅDA i sthlm och BÅDA ska på Bounce föreställning.. Jag är überglaaad för det!
Denna vecka kanske inte blir så pjåkig trots allt!

bläääää

HUaligen vilken dag. allt har känts piss från början till slut (allt förutom kaffepausen med preggo-Liniz,det var mysigt!) konstiga tankar och massa frågor surrar runt i mitt huvud. Vad vill jag EGENTLIGEN!??
Har tappat suget totalt,för allt, skulle behöva gå igenom mig själv med mig själv känner jag. Dock omöjligt när man känner sig konstant stressad fast man är lugn och konstant deprimerad fast att man mår bra vilket man troligtvis inte gör iallafall eftersom man känner såhär! GAAAAH Jag blir tokig. Dysterkvist-inlägg, JAG VET! Jag SKA inte smitta av mitt klagande på er för det mår ingen bra av men man måste ventilera ibland. PJUUUH! Då var det sagt..
Imorgon blir en bra dag. Imorgon är jag GLAD! DEAL!?
Bilden googlad.Den är lycklig!

home.

Veckan har varit FAB. Vi har hunnit åkt bräda alla dagar utom en (tom idag hann vi dra en repa i tandådalen innan bilen gick hem mot fagersta!) då vädret sög och vi chillade på Experium istället där vi provade på deras inomhus-våg-surfing.KUL SOM FAN men klurigt! Dessutom slog vi ihjäl ca. 4 timmar i deras bastuland.GRYMT! Igår var det bartömning på fjällis och vi har ute och svängde våra lurviga.. dansade så svetten sprutade! KUL kul kul!
Nu är jag galet pepp på att kicka igång skaten (desto mindre på att gå att gå och knega imorgon, kan man inte få ha semester jämt!?)

Här har ni en bild (som inte riktigt gör verkligeheten rättvisa!) på en aning fräkenförfriskad dam:



min man

"Men åååh,nu måste du ju blogga om att om du haft en hel mobil så hade du bloggat om hur bra du har det men nu har du inte det så nu kan du inte göra det!"
Min man är hel-inne i bloggvärlden!
För övrigt så HAR vi det ooootroligt bra... goggel-brännan är biff och alla är vi smått tagna av det vackra vädret!
Nu har vi ådragit oss ett stycke paltkoma då jag kastade ihop en fantastisk kycklingstroganoff med råris till pojkarna (och en morotsstroganoff till mig själv!) efter att vi kommit tillbaka från backen (och babe badat i bäcken..och i diket..med kläderna på..snowboardkläderna!) Även denna dag var fantastisk .. .vi är dessutom oerhört duktiga med krubb osv så det spenderas inte direkt mycket stålar.. Frukost:Kaffe,ägg och rågbröd med ost och kaviar . Lunch:Grillat (korv m. brööö/aubrgine-lök-paprika) Mellis: Kaffebaileys m. kladdchokladmaräng Middag: Stroganoff
Ikväll väntas familjespel och stughäng... kanske!

Smart

..att lägga mobilen i ett halvfullt glas med vatten.JÄTTESMART!!
Men då har jag aldrig påstått att jag är nån raketforskare heller!

framme

Nu är vi i stugan, ett par chips,kisspauser och X antal timmar senare. Vi har gjort oss hemmastadda och spritt ut våra saker ÖVERALLT! Men det gör ju inget för vi ska ju vara här i en vecka!
IMorgon blir det fantastisk vår-åkning i strålande solsken(har jag bestämt!) och jag längtar ihjäl mig.. har även packat ner alla "brädspel" jag kunde hitta.. "TP","Sätt sprätt på en miljon" och "Sune och ryska posten" är några exempel.Vad tror ni om det? Mysigt eller vad!?
Pojkarna dricker bärs och vi alla surfar runt på Linus mobila bredband = Lagg-deluxe så jag lär dra men ska försöka kicka igång mobilbloggningen, har väl slängt iväg sisådär 4-5 stycken som inte behagat dyka upp men vi hoppas på det bästa imorgon!
Sååå... på återseende!

Bra start!

635c80b65094e3381a44e1220db2c95a.png

Kolla varifrån!

började dagen med att hoppa på hojen och trampa till nästa kommun för en dejt med en vän..


lite kladd på galleriet!

4d5d27f640469a7cd5079adf146925b4.png

Kolla varifrån!

lite kladd på galleriet!


inspiration

Duktig tjej som inspirerar med konst i den här stilen. GILLA GILLA GILLA!:
..även detta inspirerar mig.. (googla "art inspiration")


ojoj

Mycket nytt i mitt huvud nu..jag är oerhört taggad på detta!
Typiskt att jag inte är hemma på måndag när det verkligen skulle behövas bara.
kryptiskt och lagomt spännande!
Ikväll blir det pysselmys med fina vännen, hörde ryktas om mosaik.Som jag har längtat!
Nej ni,nu bär det iväg på lite morgonpump för att rensa skallen,ses!

Lägger in denna låt för att det är min nya favv!



grillat

Fredagen började slappt som attan men avslutades med en löpt mil,ett grymt cirkelpass och middag hos svärmor. Det bjöds på fantastisk grillad halloumi, räkor och ugnsbakade grönsaker. Hemmagjord guacamole,tropisk chunky salsa och rödtjut. Och som grädde på moset så avslutades det hela med "Gino" och en skvätt kaffe!
Sånthär gillar vi skarpt, spontana middagsbjudningar där man bara kan sitta avslappnat och tjåla skit utan minsta lilla måste eller krav! Mera njutning åt folket!

NÖÖÖÖÖÖÖJD!

Jag gjorde DET igen! Vart så himla glad när jag mätte upp sträckan och märkte att jag lagt ytterligare en mil bakom mig,hade blivit lika långt som sist om jag inte hade beslutat mig för att INTE springa mitt i stan under värsta efter-jobbet-rushen,men sen skulle jag in och handla också så det gjorde detsamma!  Dock var det liiiiite tyngre idag då det låg kvar mycket snö på linjan men restan av sträckan var fantastisk och just det att det bjuds på så mycke olika slags terräng gör ju att det spritter i hela kroppen av glädje vid tanken på att få köra denna snart igen och då UTAN snö! Freakin FAB! Drog rundan på tiden 1,20 men då var jag ju som sagt tvungen att ta mig igenom ett par kilometer opålitligt snötäcke som brast i vart och vartannat steg så under andra förhållanden hade detta vart piece-of-cake. Inte för att jag är nån tidjägare men ändå!:D

På tal om tid så fick jag dessa fina vattentäta klockor utav min mor idag. Perfekt för regniga löprundor!



OH my GOD!!

Låt mig presentera världens galnaste bryt: Teahupoo,Tahiti




Behöver jag påpeka att jag fortfarande är surfsugen!? Eskiln har liksom inte det bästa utbudet på bryt..inte hedkärrasjön heller!

NU är våren här!Du gjorde precis m

0-6408e81d909201c2daa769b19d3b8f5a.png

Kolla varifrån!

NU är våren här!Du gjorde precis min dag lilla gatusoparbil..


Godmorgon!En valle-frulle står på

0-11f0da65fe6065c5b5b9556860bfe1b1.png

Kolla varifrån!

Godmorgon!En valle-frulle står på menyn..färgglad as usual! Kombinationerna lila/röd och lila/turkos är mina absoluta favoriter i ALLA kategorier.


fel på blogg.se

Jag har varit i kontakt med blogg.se nu ang problemen med sidan.. det verkar som att det varit omöjligt för mina läsare att kommentera mina inlägg den senaste tiden. Men enligt kundservice så kan dom inte se att det skulle vara något fel men det är ju otänkbart sa jag då, mina läsare som är sådana effektiva kommentatorer.PYTTSAN!

*hrrmmm*

Oproduktiv

Imorse vaknade jag..
..sen åt jag frukost..
..och så uppdaterade jag mig om omvärlden(facet!)
..sen uppdaterade jag mig igen (aftonbladet!)
..och så gjorde jag kaffe,ringde agria och kastade några papper.
Skapligt värd dag!
Ledigheten är kirrad så till helgen (förhoppningsvis fredag!) i värsta fall måndag..bär det av mot norr och sälenfjällen! Jag är SÅHÄR peppad! ( Emma vi får höras om det där med pysslet beroende på när jag åker!!)

Nu!? Arbete!

voi voi

Jag hade så himla kul igår!
Det var railjam i lugnet för snow-och skidåkare i blandade åldrar, Kristoffer var med och tog hem pris för bästa trick och fick två presentkort på WESC resp. CURB á 500 pix.. och jag var med! Helgalet om ni frågar mig.. men det gick bra.. inte i tävlingssynpunkt kanske då donnorna i toppen går snow-gymnasium,har spons och är av heeeelt annan klass men vi var ytterligare fyra brudar som gled runt och peppade varandra och JÄKLAR vad jag saknar sånt. Det är heeelt otroligt vilken inverkan lite härligt brudpepp kan ha på en, jag blir helt till mig av bara tanken på gårdagen. Fantastiskt! :D
Nästa vecka bär det av till sälen och jag är mer taggad än någonsin, funderar på en långvecka men vi får se hur det ser ut i ledighetskalendern!
I övrigt så har jag brutal träningsvärk i nacken och har gjort nånting med svanskotan som jag inte kan minnas..MEN DET VAR DET VÄRT!

(bilder kommer!)

Dagens lekpark!

53bdaee3bfa9348f42f94f70e7627995.png

Kolla varifrån!

Dagens lekpark!


allå allå

Efter en härlig lördag och halv-söndag i Falun tillsammans med goda vänner,lite brädåkning och underbart backhäng så känns det att man lever och jag är glad att man är ledig ytterligare en dag! Imorgon blir det mera bräda för då är det dags för lite railjam i Lugnet och jag är peppad till tusen och eftersom mina bindningar har gått pajj så ska jag imorgon köra med babes gamla bräda som är MYCKE mjukare än min, det ska bli läckert! Om jag pallar så kanske jag lånar med mig en redig kamera också och fotar lite kvalitets-åkning som jag isåfall lovar att bjussa på här i bloggen! Nej ni, CSI sen sängen låter osm en plan. Puss och kram



Källviken och Falu Snowpark bjude

4026280ec334127bd6583e426e59892f.png

Kolla varifrån!

Källviken och Falu Snowpark bjuder på en härlig tävlingsdag med GRYM åkning!


"Ooops ...älskliiiNG.. Du borde no

0-617333ca0b0a9ce099942e0689c8197b.png

Kolla varifrån!

"Ooops ...älskliiiNG.. Du borde nog inte kolla bakåt på ett tag!"


drar till falun

Hasta manana folk (vet inte hur man gör den där våggrejen på macen!) nu drar jag å babe till Falun för att hänga i gäng och kolla på grymma snowboardåkare ( babe är inkluderad!) Kommer bli en grym dag för solen skiner och falufolk har en viss charm,tro det eller ej!
So long!

Nöjd och glad

Jag är så otroligt, förbaskat nöjd med mig själv.
Kladdkaka till frukost och kladdkaka till pappsen, ja som ni ser kunde ju dagen knappast börjat bättre! :D 
Hela dagen har spenderats i stallet, red BÅDA hästarna (björnbackarna-djupdalsvägen-sibbe=1h x2) och det var helt underbart, långa galopper,snälla pojkar och fint väder (förutom spöregnet som jag och Jalle fick smaka på efter halva vägen! )
Dessutom har jag ända sedan igår varit så otroligt taggad på att löpa,att jag fick min nya NIKE+sensor till dojjerna kanske hade viss inverkan så väl hemma var det bara att snöra på sig skorna och bege sig ut.En härlig runda med alldeles perfekt flyt. Dessvärre har jag ju lyckats förlagt mottagaren till ipoden så jag fick inga siffror ändå, lite surt med tanke på att detta var en runda jag gärna hade haft reggad. Var fortfarande full med kraft när jag kom hem ,på minuten en timma efter att jag gav mig av, men tyckte minsann att det fick räcka för idag, det var ju trots allt bara andra rundan för iår och jag är ju ändå lite snor-hostig (Dessutom så skulle ICA till att stänga om 20 minuter och jag behövde verkligen lite snarr!) Hursomhelst så ritade jag upp rundan på iform för jag var lite sugen på distansen, här har ni länken om ni är sugna att följa mina spår.
Jag må ju säga att träningen inför Lidingöloppet HAR BÖRJAT!



STOOORT leende från mig! Puss på er!

Längtan

Jag känner ett sug...
..Första videon suger dock ganska friskt i maggropen..

glad påsk

Idag är det långfredag,klockan är 10 .. och jag sitter fortfarande i pyjamasen! Härligt!
Jag har bakat en kladdkaka som jag tänkte ta med hem till min far på väg till stallet, jag har en känsla av att han var på läsken igår då han,enligt FB, fick besök av en man med oerhört dåligt inflytande.. (eller var det tvärtom?) s jag tror att dom kan behöva en sockerkick! :)
Som sagt, stallet var det, är hästvakt idag..Det är väl typ vad som händer!
Babe drar till Elmia där vår kamrat kommer att ställa ut sin bil. Såå, är ni i jönköping under helgen så besök Elmia och "Dready"!
WELL, dags att klä sig!

RSS 2.0