dagen igår

Dagen började med att jag var SJUKT rastlös , visste inte vad jag skulle göra så jag städade undan lite. Äntligen!
Mitt hjärta var iväg till brottningen men kom hem igen runt 3-snåret och jag lyckades övertala honom att vi skulle bege oss på ett litet äventyr till Westeroze, där avverkade vi IKEA (Eller "brudskroten" som babe gärna kallar det,medans bilskroten är "grabbarnas IKEA"!) där vi var med om lite drama då någon fick innertaket i huvudet, vi hade dock inte märkt av detta men på vägen ut så möter vi K's kusin som spelar för VIK och dom hade fått i uppdrag att skotta av taket men nu så hade det tydligen rasat in då.. vi var ju tvugna att dröja kvar ett tag för att spana in scenariot som utspelade sig, hur de anställda sprang runt som yra kycklingar och hur de försökte lägga på sitt största service-leende dock kunde man skymta paniken tryckandes under ytan och den lilla svettpärlan som sakta växte i högra tinningen avslöjade dem!
Vi lämnade kaoset på IKEA för en tripp in till stan och SF-bio, vi kom i rättan tid för att glida in lagom till reklamens slutspurt,vi slog oss till rätta på främre raden och  "Shutter Island" rullade igång..den var väl sådär..sevärd..tror jag..jävligt skum kan jag väl påstå, man satt,från början till slut och "jahaaa"-ade för man trodde man kommit på lösningen.. för att 3 minuter senare tänka "eller vaddå..hur vart det nu!?"

Nöjda och glada så körde vi hem i 3 decimeter snömodd som behagat dimpa ner medans vi roat oss i storstan och väl hemma igen monterade jag mina IKEA-fynd (en vas med fina orchideer,se nedan, och ett Stockholm CD-skåp som jag under en längre tid sökt med ljus och lykta då det utgått ur sortimentet men nu plötsligt, stod det sista svarta exemplaret där på fyndhörnan nedsatt med 31%, sånt gillar vi skarpt!)
Otroligt nöjd med mina fynd svirade jag om till party-mode och begav mig ut för att hooka up med My för att skaka våra lurviga på Gröna gubben, tog en paus och spelade ihop kvällens utgifter till ett stort + på BlackJacke:en, för att sen åter ge mig ut på dans golvet. Efter The man så drog jag och två slitvargar till "klubben" för att lira lite biljard,vi körde "tjejerna mot killarna" och jag har ett starkt minne av att de sistnämnda åkte på storstryk TVÅ ggr..trots att det fuskades friskt i deras lag.. eller hur var det nu Robin?!skippade kvistarna och gjorde ett

67a8ea90e2916426fbbbca5f41a95d82.png

Kolla varifrån!

skippade kvistarna och gjorde ett litet blomsterarr. istället..najs!


Mitt nya ta-på-sig-skorna-hörn i h

0-29b3d67c789717c604f01e8d59d3827a.png

Kolla varifrån!

Mitt nya ta-på-sig-skorna-hörn i hallen.Stolen är dessutom ett arvegods..Nöjd!(pinnarna ska ner i en stor vas som jämt är slut på ikea,men den kommer snart!)


1986

Efter att tagit upp Tjernobyl så kan jag ju dra lite andra händelser som skedde under detta år:

28 Januari: Rymdfärjan Challenger exploderar.
19 Februari: USAs senat förbjuder folkmord efter 37års väntan
22 Februari: Första svenska satelliten skickas upp i rymden
1 Mars: Sveriges statsminister Olof Palme dödförklaras
26 April: Katastrofen i Tjernobyl inträffar ( dock dröjer det till 1/5 innan det blir officiellt!)
25 Maj: Över 5 miljoner amerikaner bildar en mänsklig kedja från New York till Long Beach,CA. i en manifestation för landets fattiga,genom att hålla varandra i händerna.
1 Juni: Världens längsta smörgåsbord dukas upp i Stockholm ( Vissa slår sig samman för dom fattiga,andra lägger alla stålar på en notis i Guiness!)
23 September: Jag kommer till världen 06.14 på BB i Avesta. ;)
..och så fridlyser Jämtlands länsstyrelse, "Storsjöodjuret" ...
(+massa annat men det kan ni se här!)

..efter solsken kommer regn..

Efter att ha läst om lirarn i förra inlägget så blippade jag runt lite på aftonbladet-tv och hittade en sak inte var fullt lika tillfredsställande.
Här står vi och skänker pengar till folket i Haiti (ja det ÄR synd om dom också!) för något som vi inte kunnat påverka, jorden styr sig själv och nu råkade Haiti vara näst på tur att drabbas av en jordbävning, men, surprise suprise.. DET KOMMER ATT BLI FLERA och det finns INGET vi kan göra åt det!
Ingen har väl undgått att någon gång fått höra om Kärnkraftverket Tjernobyl!?
Felet som gjorde att effekten i reaktor4 ökade och små explosioner utbröt berodde dels på att reaktorn var dåligt konstruerad och att underhållet varit dåligt (redan 4 år tidigare var det ett haveri,inte lika stort som det -86 men tillräckligt stort för att indirekt påverka de boende i trakten genom att radioaktiva ämnen läckte ut, detta tystades ner!) men också att operatörerna stängt av flera säkerhetssystem. MEN, trots att man visste om vad som hänt så undanhöll man den här informationen för det boende i området till först 36 TIMMAR senare då man uppmärksammade att strålningen runt Forsmark här i Sverige ökat men att Forsmark inte var källan. Först då gick man ut och evakuerade. FÖRSENT!

Av de 49000 barn som idag föds i trakterna runt Tjernobyl är bara 18% HELT friska och av registret över avlidna är 50% barn från trakterna runt Tjernobyl. Flera generationer har blivit drabbade av ett fel som berodde helt på den mänskliga faktorn.Folket i Ukraina, är för fattiga för att testa sina grödor så dom har ingen aning om hur mycket radioaktiva ämnen som gömmer sig i marken,de "slaktar bara sina grisar och äter dom!"  och på de ställen där det blivit godkänt är det iaf flera 100 gånger över vad som är hälsosamt så än är inte lidandet över, det kommer att fortsätts såhär, år efter år efter år. Sen så finns det ytterligare ett problem,Tjernobyl,som fortfarande står kvar,  är i behov av renovering annars kan det spridas ÄNNU mer radioaktiva ämnen ,MEN, det finns inga pengar till detta!Kan ni förstå det här?! Det kan inte jag!När jag såg det här klippet så grät jag, jag kunde inte hålla tillbaka tårarna, dom bara rann och rann.

Jag rekommenderar verkligen alla att se detta.

typ såhär kände jag mig efter den här verklighetsuppdateringen:

Sjukt smart

Den här lirarn borde ju nån anlita för att designa studentlyor!

Detta är vad som återstår av mina

0-47d5f2335d463729762f806466db4bc0.png

Kolla varifrån!

Detta är vad som återstår av mina två sockerkakor,en choklad/banan och en äpple/kanel..Jag gissar att jag ligger på plussidan den här veckan!


Ser lovande ut inför en sälen-trip

401487b835e5460536ab19510540b60e.png

Kolla varifrån!

Ser lovande ut inför en sälen-trip till helgen.IHAA!


Såhär trött kan man se ut när man

0c79ff444e54691d63f18a5250a57dbc.png

Kolla varifrån!

Såhär trött kan man se ut när man kört 2 varv runt lilla london.Puh!


bakakaka

För något år sedan, när jag tränade som mest (eftersom jag hade det som intresse och tyckte det var otroligt avkopplande och roligt!) så vägde jag typ 10 kg mindre än vad jag gör nu och stod ibland framför spegeln  och tänkte, som alla andra gör, "visst skulle det vara fint med liiite mindre rumpa/mage/lår" och "Det skulle kanske inte skada att gå ner nått kilo" men eftersom jag tränade som jag gjorde så var det ju inte där "problemet" låg utan det handlade bara om min matdisciplin..vilken var obefintlig!  Men hade jag verkligen velat gå ner dom där kilona så hade jag kunnat hoppa över det dagliga enorma matintaget men jag valde att inte göra det eftersom jag gillade att trycka vad jag ville närhelst jag ville..
NU, när jag väger 10 kilo mer (pga. en skada som gjorde att jag vart extremt deprimerad..) så är jag fortfarande nöjd med hur jag ser ut och om jag skulle gå upp eller ner nått kilo gör detsamma,jag tränar lika mycket och äter lika dåligt så jag vet ju fortfarande vart "problemet" sitter..
För det mesta använder folk ordet "trivselfet" i sånahär sammanhang,vilket är tråkigt då ordet "fet" har fått en sån negativ klang i dagens samhälle och varför ska vi gå och kalla oss för för nått negativt när vi faktiskt mår bra med oss själva och hur vi ser ut?!
SÅ gott folk,Härmed utnämner jag mig själv till TRIVSELSMAL!
Men visst är det så att vi ALDRIG kommer vara HELT nöjda med oss själva och våra kroppar, alltid kommer det finnas något vi vill ändra på,alltid finnas ett ideal som vi strävar efter men vad det idealet är, är HELT upp till oss själva!

( om ni undrar varför jag ofta bara skriver löpande text så är det för att det inte går att hoppa över en rad utan att det hoppar tillbaka när inlägget sparas! Hjälp!?)

Idag är en bra dag,därför bakas nu

239a4a06e9da772ecfcb18d7446b179f.png

Kolla varifrån!

Idag är en bra dag,därför bakas nu en kaka till kneget!


FAB.!Om nu bara tempen kan behaga

0-14072d52b1ae0c00468c337f10ddb473.png

Kolla varifrån!

FAB.!Om nu bara tempen kan behaga stiga cirkus 15grader
så vore mitt liv perfekt!


BINGOO!

ca 2 minuter senare!
K: "
43...FÖÖÖÖRTITREEEEE...FÖRTITRE! "

.....

K: "76...SJUTTIOSEEEEEEX...SJUTTIOSEX!"

....

K: "JAAAAAAAAAAA...BINGO! ...JAAA..FYRAHUNDRASJUTTIOEEEEEN SPÄNN... bara sådär!"Jag tror han är lite mer nöjd nu!


Moneymaker

K: "SKÖNHETSPRODUKTER!? Jag vill inte vinna nå jävla skönhetsprodukter,jag vill ju vinna STÅLAR!"

Babe är tydligen inte alltför nöjd med utdelningen på Betsson!

Efter att ha avverkat en skidtur i

1cbefd12b3305b4ed794a3760ea7f8e8.png

Kolla varifrån!

Efter att ha avverkat en skidtur i 15 minus,dåligt före och snöfall kan ju ett eftermiddagsskift kännas strålande, men att 5 minuter och en kopp kaffe efter instämpling inse att vädergudarna är på förmiddagslagets sida med strålande sol och ynka 6 minus tar ju glädjen till en helt ny nivå..ungefär längst ner i botten faktiskt!


Då var det dags igen

..måndag eftermiddag, På bruket!

I vanlig ordning så vill jag helst spy galla över eftermiddagsskift MEN jag ska inte göra det..för jag är ytterst överlycklig att jag faktiskt HAR ett jobb, ett jobb som jag dessutom trivs med!
Idag är jag placerad framför en ugn som grillar mig i 1100 grader då en kollega blivit strandsatt i fjollträsk,Tack SJ!  värmen gör att finnarna hägrar, både i fejjan och bland kollegerna (de sistnämnda finns här oavsett temperatur!) Dessutom är de sistnämnda en aning bittra pga av nattens hockey-resultat medans vi svenneballar trippar runt och hånflinar (men bara i smyg!). Ibland är livet en fest!

Inte för att jag äter kött men som

3cda257bebba2e487799d6a7d1347503.png

Kolla varifrån!

Inte för att jag äter kött men som den perfekta husmoren jag är så har jag nu tillagat en ytterst delikat (antar jag!)carbonara åt min käre sambo som fortfarande ligger och sussar.Nu ska här bryggas kaffe sen blir det frukost på sängen..


Duktiga tjej

Om du är intresserad av måla,pyssla och inspireras så vill jag hänvisa till min vän Emma som kommer hålla kurser i olika hantverk under de kommande veckorna. Mer info finner ni på hennes blogg .

moviebox

Boxen gick ju finfint som vanligt och "Balancen" var välbehövlig.
Jag och babe plöjde även igenom nya Beck (I stormens öga!) såhär på kvällskvisten, MYCKET sevärd .. om man gillar svenskt och Beck i vanliga fall alltså..Gunvald hade huvudrollen och gjorde det bra. En bra rulle helt enkelt!
Nu har vi kollat på Die Hard, det är ju också sevärt skit i brist på annat.. men det vet ni nog redan!

Sontag

Dagen har hittills gått i lugnets tecken, startade med att vakna upp på soffan vid 7-snåret och inse att min rygg åtagit sig en något onaturlig form,knakade och brakade lite för att sedan inse att det inte var nån idé att lämna den varma härliga filten för att släpa sig sig upp till ett iskallt täcke så jag somnade om (otippat!) Vaknade sen runt halv 9 av alarmet och solens halvljummna strålar i fejjan, hade planerat in skidor efter det kommande 10-mötet på kompaniet men efter en snabb kik på termometern så backade jag för det förslaget och drog filten över mig för ytterligare en liten stund för att senare övergå till Facebookande, bloggsnokande och verklighetsuppdatering på aftonbladet.se.
När klockan hann ifatt mig så pallrade jag mig upp och drog på mig lite paltor,tog en banan-to-go och begav mig mot hallen för en dejt med brudarna. På 1 och 1/2 timme så plöjde vi igenom både det ena och det tredje och jag kan glädja er "NewBody"-frälsta med nyheten att en ny försäljning av produkterna kommer starta inom kort..

Efter att ha lämnat av "Sommaren med Göran" ,som jag såg med babe igår och vi båda skrattade högt och mycket till, på ICA så tog jag en tripp ut till mor och far där jag kastade i mig vitlöksladdad potatisgratäng med paltkoma framför "Top Gear" som resultat, hängde väl kvar i en 3 timmar och hann väl under den tiden bälja i mig ca. 15 koppar kaffe och avverka 3-4 magras men även pula med lite nya box-övningar som jag tänkte prova på ikväll så nu måste ni ju komma och köra järnet med mig klockan 17. Det är ett krav! Capiche!?På tal om boxning och film så är detta en annan grym film om just boxning(fast i mer fighter-anda förstås). MILLIONDOLLAR BABY.. Rekommenderas starkt!

men sötare får man väl leta efter?

0-633b3c484a8565ac2da280a12d771546.png

Kolla varifrån!

men sötare får man väl leta efter?


Godenmorgon

Snart bär det iväg på lite bodypump för å kickstarta dagen och efter det blir det laslampas och långbastu och efter DET blir det hook up med Linis (där jag hoppas jag får låna datorn eftersom Sonia Rykiels kollektion för H&M släpps idag klockan 1000) för att senare i eftermiddag hooka upp med svägerskan den äldre för lite gulligull med nya katten och fika. Jag hörde ryktas om smulpaj!
SÅ, som ni förstår så ligger det på, uppdaterar kanske lite under dagen från telefonken men räkna inte med det.
Au revoir(!?)

bra dag på jobbet

..men jisses vilken seg eftermiddag,
Jag har..inte städat (idag heller),nära på frusit ihjäl,käkat en hög med knäckebröö, tvärslocknat framför teven, försovit mig till träningen,bakat en kaka,ätit kaksmet,kollat på tv,varvat fejjan över 40ggr,läst tysen bloggar,eldat,FB-chattat med en finne,druckit 3 liter vatten och skrivet ett totalt ovärt blogginlägg... GRATTIS till mig själv!detta är en liten fredagsöverraskn

5ff230c1ead0800a0102b0700080caf7.png

Kolla varifrån!

detta är en liten fredagsöverraskning,något jag kastade ihop inatt efter träningen,till mina arbetskamrater.äppel-och chokladsockerkaka.


Jäklar alltså,jag börjar kunna min

0-795d1e10c81792c243235d1e90f4fff5.png

Kolla varifrån!

Jäklar alltså,jag börjar kunna min stämpelklocka. Alarmet ringde halv. Duscha,fixa frukost,GÅ till jobbet och blogga..med minsta möjliga marginal!


NIKEfitRöd/orange linne,svarta prassliga haremsbyxor.
Allt från NIKE o.c

(vet ej hur man vänder bilden så ni får nöja er med detta!)

Tjofaderittan

Kom nyss hem från kneget. Har tänt en brasa. Solen kikar in genom fönstret. Grannarna smäller i dörrarna så våra fönster skallrar. Borde städa men orkar inte. Ser fram emot kvällens trippel-träning a'la box/jam/Balance.
Ny outNIKEfit coming up!
(Undrar fortfarande när sponsorkontraktet kommer!)

Äsch, lite mat i magen månne?!köttbulleöga

Varför är alltid tisdagen liiiiiiite jobbigare än måndagen? Alla gnäller över att behöva gå till kneget på måndagen .."buhuuubuhuuu..imorgon är det måndag .." osv.  men seriöst.. Jag skulle med glädje gå upp 03.00 ..om inte ännu tidigare ..en måndagmorgon BARA JAG SLIPPER TISDAGEN! Mitt face ser typ ut som om jag inte sett en säng på ett sekel och min hjärna är som ett vältuggat hubbabubba.JEEEZES!

Men, hursomhaver så lär ni ta era söta rumpor och komma upp till Fagerstahallens Judolokal ikväll klockan TJUGOHUNDRA för då bjuder jag på svett och stenhårda magar.Okej?! FATTAR NI?! BE THERE!!!!! 

(mer info på http://www.aerobickompaniet.se)

..och sen..bara för att jag är så

1415a0381b8d610a9a4c3f15fdc7597f.png

Kolla varifrån!

..och sen..bara för att jag är så jädra hardcore så tar jag såklart långa vägen hem(en omväg på ca.+7 km) bara sådär..


Men herregud,när ska Kalles lägga

0-5e8adc52996cc608f2e579410abb2a02.png

Kolla varifrån!

Men herregud,när ska Kalles lägga ner??!


En underbar dag för en stallpromen

238c497c62af43d08d467b7f923b5308.png

Kolla varifrån!

En underbar dag för en stallpromenad med tillhörande ridtur..


min hjärtedag

Sovmorgon.strålande sol.5 minus.2timmars längdtur med svärmor.Varm choklad och marmelad/getostsmörgås. Fika i solen med svärmor och svägerska.Boxning på kompaniet i ny solig outfit. Bodybalance på samma kompani.Kärlek. Ost-och kexbuffe'.Wallander.Godnatt

Alla hjärtans dag,say no more!

0-6c5cac05e870b156d33d9f2e9818ad5e.png

Kolla varifrån!

Alla hjärtans dag,say no more!


dålig bloggning idag,jag låter bil

1417c0652e4a33da58ca0ee745055ae5.png

Kolla varifrån!

dålig bloggning idag,jag låter bilden tala för sig!


..och så efterrätten..

0-6fdbac1c01640442572b167677c65edb.png

Kolla varifrån!

..och så efterrätten..


varmrätt:rödtungafile' på planka.

444b7914fb20c2d77420a34abc5ddcf7.png

Kolla varifrån!

varmrätt:rödtungafile' på planka.


Alla hjärtansdag-middag med familj

0-6b5363f4931ccc8787b8e8c4fd1efb76.png

Kolla varifrån!

Alla hjärtansdag-middag med familjen.förrät:toastskagen


Nya hooDien från NIKE!

0-5b73f6e374e1a3c11f2ec4667b8166e8.png

Kolla varifrån!

Nya hooDien från NIKE!


Men förihelvete

"Hästen kan ha drabbats av sjukdom, en tumör eller liknande. Men det är bara teorier ännu," säger Stefan Thollander till Mantorptravet.com.

Nu har han beslutat att inte ha kvar hästen.Ta förfan och kolla upp vad det är för fel på hästen innan ni avlivar den!
I de flesta av fallen är det dessutom den mänskliga faktorn som orsakat problemen.
IDIOTER!

Godmorgon

Nu ska jag bege mig ner mot byn för lite shopping (godis och en pensel!), håller på med ett litet målarprojekt i källaren, resultatet kommer upp senare! PIIS

En ny döfräsch outfit

Oversize-tischa & Mjukisbraller dryfit ,
(med avsmalnande ben så man slipper det där dryga scenariot när dom åker ner över skorna och blir svinblöta!)

ALLT från NIKE o.c!

Mysig kväll

Har haft en mysig kväll med en god vän, vi har druckit rödtjut, ätit god mat och snackat skit. Så himla skönt när man kan umgås med någon och bara vara sig själv från början till slut. Man måste VERKLIGEN lära sig att gallra ur sin vänkrets med jämna mellanrum för det är då man finner dom riktiga guldklimparna!
Så,kamrat, STORA kramar till dig!

Flamin' HOT

Ska dra å träna och drog på mig nått ur högen av min nya träningsgarderob vilket vart detta:
Byxor 3/4 från Etirel och linne från NIKE.
Insåg dock att jag var så jävla snygg att jag måste spara denna outfit till mitt egna pass på tisdag, så kan det gå när självförtroendet är på!

Om någon skulle missuppfatta antec

0-2fa8db11e38eff2c876286c05447f7ff.png

Kolla varifrån!

Om någon skulle missuppfatta anteckningen ang. Killen med ved så drog jag till med en illusTration,nu är jag dock rädd att våra gäster eller någon annan som smygläser vår whiteboard får för sig att jag börjat käka kött igen och har en nära kontakt med slaktaren Mathias Ved men så är alltså inte fallet.
(Toapappret hör inte till sammanhanget utan är helt enkelt slut,liksom veden!)


Mhmm..

Vad sjutton ska man hitta på idag då?! dagsplanerna gick i kras och jag känner mig lite nedslagen..
Fossingarna känns reko så en sväng till kompaniet för lite svett kanske inte blir helt fel!
I övrigt så är jag trött,sötsugen och opepp och ute lyser solen med sin frånvaro! Pjuh
(Sorry för neggot men orkar inte vara alert just nu!)
Inte blir det bättre av att jag frivilligt sitter och tittar på TopModel7  och håller på och skäms ögonen ur mig.. JEEEEZEZ!

..men det kommer fler chanser, min

1c02ed327e8b73918d537763ff9dee30.png

Kolla varifrån!

..men det kommer fler chanser, min vän!


SUCK ALLTSÅ!

0-70420ccce2f9f06a02928346999cc132.png

Kolla varifrån!

SUCK ALLTSÅ!


Date

Ute skiner solen,foten känns MYCKET bättre och jag är uppe tidigare än jag varit på hela veckan och om tre sekunder så ska jag på en date med min partner in pass (som i träningspass!) där vi ska hinka kaffe och tjåla skit. Efter det väntas kneget, sista för denna vecka och imorgon beger jag mig mot Västerås och min älskade,älskade vän som jag inte träffat på typ 3 månader och vi ska mysa,vina,snicksnacka,äta god mat och bara vara ÄNDA TILLS PÅ SÖNDAG! Jag är i EXTAS!

(Här skulle ha vart en bild på min fina vän men tydligen så finns det inga sånsa på den här datorn,KNAS!)

Men åhhhh..

Jag länkade ju till Katrin Zytomierskas blogg igår där jag menade att hon var hysteriskt rolig (framförallt klippet från blåsningen!) och fick mig att skratta och så idag så går jag in där..via länken i min blogg så är det första som möter mig ett inlägg om stackars Theo som är så sjuk och inte kan göra nånting... Ja, för det var ju himla kul!
*NOT*

Så alltså, jag vill bara klargöra att jag är inte ett monster som tycker att lille Theo borde dö eller nått utan jag tycker bara att Katrin är rolig!

gosh

Idag har varit en hektisk dag på kneget.. åtminstonde så pass att bloggning varit en omöjlighet!

Tog en rejäl sovmorgon med gott samvete,klev upp runt tjugo i 12.Lätt värt!
Slängde ihop en utsökt rotfruktssoppa och pep iväg till kneget.. ingen stress ingen ångest!
Nu är det CSI som gäller,foten värker konstant nu och är det ingen förbättring imorgon så är det jag som ringer sjukan, pallar inte längre, kan inte fokusera på något annat än just smärtan vilket är oerhört frustrerande och jag går värre än en 100åring med benprotes. Kan man inte bara få vara hel för en gångs skull?!
Från något tråkigt till något roligt...Jag skrattar ofta,högt och länge!

morronfrilla

Morgonfriss är ju flamin' hot, eller vad tycker ni!?
hehe

blogawards

GENIALISKT!

Ord är överflödiga Mr.Rockface men  vill nog påstå att årets blogg är korad redan innan första kvartalet är avklarat!

..

Jag vaknade strax före 8-snåret (innan alarmet) av att solens strålar kysste mina ögon , skuttade upp..(ajajaj..dumma fot!) och efter lite kaffe trotsade jag mina krämpor och promenerade ut till stallet i det otroligt fantastiska vädret. Väl framme möts jag av mockade boxar, Tack Sandra, så det var bara mat och rid som återstod..pulade runt lite utan stress och red sen en lång,varm barbacka-tur på Göstisen,avslutade det hela med lite avancerad dressyr (nåja) på ängen i dryga halvmetern snö där han fick pulsa på ordentligt, tränade även vikthjälper genom att skriva "gösta" stort i snön.. gick väl sådär men ändå.Efteråt var både jag och häst lagomt varma efter både sol och snö-puls så bebisen fick gå ut i hagen med ett varmt täcke och själv så lyssnade jag på mina skador och smilade in mig hos systeryster som kom och plockade upp mig för att senare fortsätta denna underbara dag på det lokala fiket med en räkmacka och en chailatte med samma syster.

Vi skildes åt och jag drog till kneget där jag nu sitter av tiden.Slutet gott allting gott och 3 timmar kvar.
Adios Amigos!

.

0-78444470d5c0ee96557ed8aee9a62a76.png

Kolla varifrån!

Gösta betraktar även han..


Vackra vinterland

0835e41a86fcef6f05441e80c924a4c8.png

Kolla varifrån!

promenadbetraktelse no.2


promenadbetraktelser

-4e72971b95e2975823ebe1ece59962f.png

Kolla varifrån!

promenadbetraktelser


fotbekymmer

I Torsdags på Combaten så reagerade jag på att jag hade en irriterande brännande/stickande känsla i främre trampdynan..
I Fredags på kneget så studsade jag omkring som vanligt när jag plötsligt fick en brutalt huggande smärta under foten,strax bakom trampdynan,påminde om sendrag så tänkte inte så mycket mer på det..
Nu har jag under dom tre senaste nätterna vaknat av att foten har smärtat nått förfärligt,varpå jag somnat om och sedan vaknat med en helt smärtfri fot. Jag går upp,vickar,spänner och trycker på foten för att kolla så att smärtan verkligen är borta och jag känner ingenting mer än en svag stickande känsla. Dagen rullar på,till och från hugger det till i foten så kraftigt att jag nästan ramlar omkull för att sedan några minuter senare inte kännas alls...SÅ.. nu tog jag tag i saken och gjorde det man absolut inte ska göra när man har ont nånstans: JAG GOOGLADE!

I normala fall så skulle jag troligt vis haft både cancer,aids och svininfluensa vid det här laget men icke,
hittade INGENTING.. hur ofta händer det liksom?! Så ni läkare,sjuksyrror och andra vit-rockar där ute. HELP ME!
box och bodybalance avklarat.. tur

-2be6c9170c154ba7bb1b7d50f3e8e22.png

Kolla varifrån!

box och bodybalance avklarat.. turkisk yoghurt m. Äppelmos,citronvatten,honungsmelon och grönt the väntar,avslutningsvis hörde jag ryktas om dubbelavsnitt av "how I met your mother".Kan det bli bättre!?


WOW!

7c02cedcb30d3f8d563725e94474dcd7.png

Kolla varifrån!

WOW!


!!OBS!!

BOXERCISE med moí ikväll kl: 17.00 i Fagerstahallens Judolokal. BE THERE!

Mer info
Resultatet av gårdagens kvällspyss

4629b45f5832afb79524f303c7e78e48.png

Kolla varifrån!

Resultatet av gårdagens kvällspyssel!(inte heeelt klar!)


Trevlig helg.

Lugn och skönt har jag haft det den här helgen,trots att jag gjort både det ena och det tredje,sånt gillar vi!
I fredags jobbade jag till 2,fikade med pappsen,skottade tak och gick och la mig tidigt.
I lördags hade jag sovmorgon till efter 10, fikade hos preggo-lina, hälsade på min kära vän Emma i hennes Galleri där det var vernissage och invigde hennes shop genom att köpa decoupage-lack och en pensel sen gick vi till Evelyns Bageri och köpte dagsfärskt dinkelbröd och vidare till Elsas där vi köpte en semla respektive knäckbakelse, tillbaka till galleriet där vi fikade,tjålade skit och packade ihop på vägen ut hjälpte konstnären att komma ut från parkeringen och så tog jag med mig Emma till fagersta där vi hälsade på Lotta i hennes FANTASTISKA lägenhet och så pratade vi lite med hennes fiskar. Efter en trevlig snackstund med tjejorna så tackade jag för mig och begav mig mot mor och far där jag hade lite tvätt att hämta, dom hade bjudit över lite vänner på 3-rätters så som tack för hjälpen med tvätten offrade jag mitt dinkelbröd till gästerna och fortsatte vidare hemåt.Väl hemma igen så lekte jag lite med mitt nyinköpta pyssel-lack och spexade till en spegel. (bild kommer senare! ) Avrundade kvällen med att kolla på "Vildingarnas land" med babe, jag hade inga skyhöga förhoppningar men hade hoppats på succe men ack vad besviken jag blev, den var faktiskt tvärsämpig, så.. se inte den!
Idag tog jag också lite sovmorgon,vaknade nyss och nu sitter jag här i en hög med kläder ,redo att ge mig ut i ett soligt vinterland med stege och spade för att ta hand om de sista taken.Och ikväll blir det boxning med MIG på kompaniet,ni är hjärtligt välkommna!
So long

Mysig eftermiddag på galleri Glädj

-6c66ed28fba9698c551724a41c8f8ff.png

Kolla varifrån!

Mysig eftermiddag på galleri Glädjehuset med Emma.Mi lajk!


Kvällens syssla:Takskottning åt fö

2e68d6a68560c852debe8075f8a986b2.png

Kolla varifrån!

Kvällens syssla:Takskottning åt föreningen!


Det är rediga istappar vi har här

61b090fc9967595f3e25e36780517c51.png

Kolla varifrån!

Det är rediga istappar vi har här i Sverige.


Knegar på kneget..värvat med lite

0-262a00ddce1045b55755aaef9b8f52cf.png

Kolla varifrån!

Knegar på kneget..värvat med lite grönt och en god bok o.c!


outfit-update! Byxor dry-fit:NIKE,

1406013c0671dfb287953ab8a7c6b0e6.png

Kolla varifrån!

outfit-update! Byxor dry-fit:NIKE,Top:etirel (i bakgrunden har ni anna in actiOn!)


Sara,I'M IN!När bokar vi?

5d33dc4b13d8cf002b2d2bf34ce5b79b.png

Kolla varifrån!

Sara,Vart anmäler man sig?hihi


Ja, det viktigaste är väl iaf att

0-2e600d81165e5b85a2c132660800256a.png

Kolla varifrån!

Ja, det viktigaste är väl iaf att katterna kan vässa klorna sen att en annan får pulsa i en meter snö det gör ju inget!


Vicevärden kom förbi med nya eleme

0-7642077b24cecd07291898265cf23453.png

Kolla varifrån!

Vicevärden kom förbi med nya element idag.. Jag tror det är dags att plocka fram färgburkarna igen..


undranförundran

Vad har det tagit åt folk nu då? Insikt!?
Vad kommer härnäst?! 
Synd bara att det hann bli onödigt mycket skit innan det gick in!


Nåväl, till över till nått annat.. JAG ÄLSKAR VÅRT PASS,ANNA!!

Idag vart det både pump(deltagare) och Fys/Core(instruktör) ,kände mig som en sol med mitt fina,nya gula linne,mina spexiga limegröna shorts och mina solgula tights. Jag känner mig så oerhört stark efter helgens inspirations-boost, visst är man lite öm i musklerna men vad gör det, just nu bara bubblar det i mig, vaknade inatt,full av ideer och var tvungen att göra lite anteckningar.
Det är nånting som har börjat växa inom mig, en plan,en idee.. mer om det när jag kanske gör verklighet av det!
Puss på er

..ett annat linne..

5d60b6edd20863d32a33195981acd8e9.png

Kolla varifrån!

..ett annat linne..


och så har jag ju nya dojjerna här

0-4ba44f937a364dd5743c594864800358.png

Kolla varifrån!

och så har jag ju nya dojjerna här också...


ett smakprov på en del av min nya

3e357b8f85459af5e77180372b3a96ad.png

Kolla varifrån!

ett smakprov på en del av min nya träningsgarderob!


Back to reality

Sitter på kneget , elstrul så vi börjar morgonen med mjukstart!
Min höft säger till mig nu att ta det lugnt, jag fick ju massage i lördags då han även rätade till det partiet, tyvärr så avslutade jag ju den dagen med afro-dans vilket resulterade i en hög smäll och så värker höften värre än nånsin.
Just nu skulle jag faktiskt helst vilja gå hem och bara vila,vila vila.. men ICKE!

En update från i helgen kommer i eftermiddag, eller i morgon!

RSS 2.0