resume'

Helgen som var såg ut enligt följande:
FREDAG:
Heldag på r.ECO, avslutade med Core och AFRO på Arena och toppade med maskerad på Gubben.
Se bilder från fredagen HÄR.
LÖRDAG:
r.ECO,Vernissage på Galleri Glädjehuset,Fika på Elsas, pizzahäng i soffan med mannen och Jonah Hex
LÄTT sevärd!
SÖNDAG:
Lång sovmorgon,3 timmars promenad med familjens hund, snabbvisit hos Leila,Hämtade min cykel och försökte cykla med hundkraken(Gick INGE vidare!) ,Skippade kvällsträningen för soffhäng med PLAZA interiör och ett gäng trötta katter. MJAO

Ytterst trevlig helg om ni frågar mig!

skiter i't

..skiter i allt vad träning heter för ikväll(hrrm..efter min 3timmars promme!) och bryter därmed min söndagstradition, soffan är bara SÅÅÅÅÅÅÅ skön idag!!

.jag njuter..

dsc01783 (MMS)

.jag njuter..


Sånt jäkla bra ställe!

dsc01778 (MMS)

Sånt jäkla bra ställe!


Guud vilken härlig dag att vara ute och pr...

dsc01776 (MMS)

Guud vilken härlig dag att vara ute och promenera på!Längesen jag gjorde något så avkopplande...life IS good!


Söndag

tog en rejäl sovmorgon enligt mig själv.. vilket det inte riktigt blev sen iaf eftersom jag kom på att det var dags att vrida tillbaka klockan.Typiskt! Nu ska jag promenera hem till mamsen för att kanske kunna tigga i mig lite finfrukost.. alternativt övertala någon att åka till Elsas!Tjoheeej!

Arkimedes säger "nu köör vi"

dsc01773 (MMS)

Arkimedes säger "nu köör vi"


Arkimedes från svärdet i stenen.

dsc01769 (MMS)

Arkimedes från svärdet i stenen.


Snövit

dsc01767 (MMS)

Snövit


Queen of hearts

dsc01766 (MMS)

Queen of hearts


Pysen i svärdet i stenen

dsc01765 (MMS)

Pysen i svärdet i stenen


Kalle anka

dsc01764 (MMS)

Kalle anka


Merlin

dsc01762 (MMS)

Merlin


Känner att det är dags..

..OKEJ!?!?!?!
Hur kan man liksom MISSAT "Svärdet i stenen"??

Förövrigt..

så har jag varit OERHÖRT produktiv idag, jag har bland annat:
*tagit sovmorgon
*varit på banken
*handlat tillbehör till maskeradkostymen
*storhandlat marschaller på Pickabo
*planterat om blommorna utanför butiken och bäddat om myntan inför vintern
*fixat ett vindskydd att njuta bakom i höstens sista soldagar
*sytt en maskeradkostym
*kollat på en film..2 gånger
*jobbat(utöver allt d ovanstående o.c!)
*haft en bra kassa-dag
Ja.. det var typ det!

helg... IGEN!!

Veckan har gått SÅ JÄKLA SNABBT!!!
Imorgon är det redan fredag och det betyder:
1. Jag premiärar med det schemalagda afropasset. WOHOOOOO!!!
2. Det bjuds på maskerad på "Gubben" då svägerskan den äldre fyller 25 barre.
Jag har personligen sytt både min och Kristoffers dräkt och är så himla NÖJD!!Stolt som en tupp skulle jag vilja säga!  Men tydligen verkar det som om ingen sett filmen som vi tagit karaktärerna ifrån?!? Hur det ens är möjligt kan jag ju undra då det är en av Disneys bättre.  Den som däremot tror att vi på nått sett kommer briljera på denna maskerad så som vi gjort på Linus eller Emmas maskerader är dock ute och cyklar, skulle nog kalla oss för ganska alldagliga faktiskt. MEN.... bilder kommer imorgon.. PEEEEEEPP!!

Lustig tjej

Jag har länge gått och grinat ihjäl mig för att jag VERKLIGEN skulle behöva en Iphone då jag varit övertygad om att mitt liv bara skulle bli SÅÅÅÅÅ mycket lättare men har inte köpt nån eftersom jag snart (hrrrm..i oktober... NÄSTA ÅR!!! ) får uppdatera mitt abonnemang hos 3 och därmed får en "gratis" och för att jag hel enkelt tyckt att det varit för mycket pengar att köpa en rakt av!
Igår.. då "råkade" jag tydligen beställa en ny bräda+bindningar (och lite annat smått och gott!)för ganska så mycket mer.. Helt sjukt hur man prioriterar egentligen. Förra månaden då? Ja, då gjorde jag samma sak, beställde nått..ja, som jag iof blev väldigt nöjd med men som jag faktiskt egentligen inte behövde...Inte alls faktiskt!  det är helt sjukt hur man prioriterar här i livet.
Jag kan dock erkänna att min gamla bräda varit med X antal år nu och att mina bindningar börjat rasa sönder så jag klandrar inte mig själv för att unna mig detta.. MEN... hur blev det med Iphonen som jag fortfarande VERKLIGEN skulle behöva?!!?!? Näst månad!? Skulle inte tro det!
MINA NYA BEBISAR!

TjipTjip

Trevlig dag i butiken idag! Bra kassa och dessutom har jag  hunnit "grund-sy" K's maskeraddräkt till på fredag! Det blir grymt! :) Testade den och blev nästan sugen att behålla den själv! Nu hoppas jag bara att han har något mindre muskler än mig för annars KAN det hända att mitt konstverk blir tvunget att sprättas upp!

WOOOW!

Helt jäkla underbar helg!!!
Fredag= totally chill (efter att ha afro-dansat med massa GRYMMA människor!!)
Lördag= Jobbade lite. Drog till Falun. Träffade underbara fantastiska vänner som man saknar varje dag.Skakade rumpa på ett fullproppat hak.Käkade VÄÄÄÄRLDENS godaste falafel m. ris på Maestro i vanlig ordning. Somnade till ljudet av Mario Bros.
Söndag= CHILL!! Käkade skitgod lyxfrulle med extra allt.Kollade på ett avsnitt av "Ken Powers" (hahahhahaa!).Åkte hem till älskade Saras underbara familj och kramades på hennes überunderbara lilla lillasyster. Utnyttjade mitt CMS travelpass och provade på både Afro,Combat och en crosstrainer på "Må Bättre" och fick därmed S. att bli lite förälskad i Combat.Bastade och långduschade hann vi också med. Rundade av det hela med en fantastisk middag bestående av Veg-spett med bulgur o tzatziki med XTRA tzatziki och hummus och tillhörande naan-bröd(visst heter det så!?) ,på just .. "Tzatziki" (vilket troligtvis är Faluns bästa mathak förövrigt!).

Varpå jag körde mina 10 mil hem, utpumpad,proppmätt och överlycklig.
LOVE IT!!

Efter en underbar kväll i falun med underb...

dsc01758 (MMS)

Efter en underbar kväll i falun med underbara människor är det nu dags att tacka för sig och till ljudet av mario bros sluter jag nu mina ögon för ikväll.WOW!


WEHOOOOO!!!

Ytterligare en helg som inte kommer spenderas på hemmaplan!
Efter att jag bommar igen le boutiqe idag så drar jag och mannen till Falun, han åker ju givetvis dit för att se på crossar och skoters med grabbarna medans jag, å andra sidan, ska mysa med alla härliga falubruttor. Vi ska kramas ,vina och dansa röven av oss!!! MUMS!!
Och på söndag, då ska jag och Sara (och kanske några fler...?!) testa på "Må bättre"s pass-utbud  ,  hennes "hemmagym" men jag får träna där gratis eftersom de ingår i CMS liksom mitt gym! WEHOOOOO!!!! :)
(Söndagens äventyr beror ju heeelt på om vi lever efter kvällens drabbning! ) :D
Tillägnar denna låt åt min dancehallqueen,SARA:

Åhh Vinterland..

nästan iaf. Det var väl cirkus 47 isbjörnar i "hoodet" när jag kollade ut! BRRRR!!!
SItter på kneget, blev tidig iväg idag, hade lite ärenden som gick snabbare än väntat så nu sitter jag å väntar på att mitt kakaokaffe* ska bli klart och så ska jag knata över till "grannen".. dvs gymmet.. och tjyvläsa Fagerstakomposten. På återseende.
*Kakaokaffe= blanda i ca 2 skopor kakao med det vanliga kaffepulvret  i bryggaren. Supper gott toppat med en skvätt soyadryck!

EGO-BOOST

Häromdagen så körde jag ett träningspass (som deltagare!) och kände mig ärligt talat som en död sill, ingen ork eller energi nånstans.. MEN.. efter passet så säger instruktören såhär " Du bara stod där och utstrålade energi och man blev så himla peppad av dig..." ..säger hon...till mig! Helt sjukt! Då blev jag glad!
Idag kom Vafab-bruttan som tipsade tidningen "Cirkulera" om mig in igen och vi babblade på lite och jag sa att jag var jättetacksam att dom gjort detta och då säger hon " Det var så kul att dom också uppfattat dig som en sån glädjespridare" Jag bah.. ahaaa!? så fortsätter hon " JA, för efter att jag gick härifrån sist så bara bubblade jag av glädje och energi..bara av att ha träffat dig, och dom från tidningen kom till mig och sa att dom haft exakt samma känsla, vissa människor tar ju så otroligt mycket energi medans andra ger och du hör utan tvekan till den sistnämnda gruppen! Du sprider väldigt mycket positiv energi!"
(Här höll jag på att börja grina)
"MEN OJ!!! TACK så mycket, vad glad jag blir!" (fet underdrift!)

Alltså detta är verkligen ett återkommande fenomen, Det känns bra att kunna sprida glädje fast man känner sig som en död sill, det gör det VERKLIGEN!!!

Tack du okända sopbils-prinsessa, du gjorde MIN dag!!
Ps.Johanna, om du läser detta.. KOLLA VAD PLATT MIN LUGG BÖRJAR BLI!!! ds.

Kristoffer: "älskling,vill du ha en pannka...

dsc01752 (MMS)

Kristoffer: "älskling,vill du ha en pannkaka?den ser inte mycket ut för världen men den är FULL med kärlek!"


PJUUH

Jag var SÅ.TRÖTT igår.
Mina ögon vägde ett ton kändes det som.
Efter en härlig dag i butiken och ett par grymma pass på kvällen + målning av typ 1 meter vägg hos Mysis så var det då dags att kasta sig i soffan med en portion färsk pasta med spenat och ricotta och ett glas rött som sippades på i cirkus en timma då det nog legat lite väl länge i kylen.
SEN BLEV ALLT SVART!!
..Och jag vaknade 10 i morse, vred lite på mig ,kollade facet, somnade om, vaknade igen ALLDELES FÖR SENT, stressade till le boutique och nu är jag här efter massor med härliga beökare och kunder. LOVE U!
Johnossi pumpas på i högtalarna då detta kommer spelas 200 meter längre ner på gatan hela kvällen.
Kommer jag vara där? Nej! ..eller?!
Stockholm alt SÖMN känns mer lockande!
Nya örhängen...
..med matchande outfit!

r.ECO-häng

Affärerna rullar på i butiken, och jag måste påminna er om att ni MÅSTE läsa November-numret av Vafab's magasin "CIRKULERA" som går ut till alla hushåll som har någon form av sophantering. I'm IN!!! :D
Imorse hade jag mys-pys-frukost med Ems, så jäkla bra, andra torsdagen i rad, vi kanske ska göra detta till en tradition!? Sen är vi glada också. VÄLDIGT glada!
Ett hjärta har för övrigt börjat blogga igen. ÄNTLIGEN min älskade kittykatt!!!
Ett annat hjärta fyller år idag och jag planerar in en kik i afton. Härligt!
Imorgon blir en kul dag tror jag, är laddad inför kvällen på både 1,2 och tre sätt! :)

Nån som vet..

vad sånadär klurgrejer kallas?!!?
Ni vet sånadär när det typ är 3 slutna ringar som sitter ihop och så ska man få isär dessa på ett fruktansvärt logiskt sätt men man lyckas ALDRIG.. förrän idioten som gav dig huvudbryet från första början kommer och visar den fruktansvärt logiska lösningen... Ja, ni vet!!!
SÅ , vad heter en sån manick!?? Klurgrunka?hjärngympagrej?
Jag är liksom ganska så fast i min om nån undrar!

På G!

Idag ska jag vika för Fredrik på BOXEN, är sjukligt PEPP inför detta och skulle kunna dö litegrann för att få hålla i det passet oftare!
Håller utöver detta på att öva in ett annat grymt pass som kommer bli AWE-SOME!! Detta ska hållas lite då och då för en speciell skara.
KUL!
På måndag är det även dags för mig att ha Veckans pass.. WOOPWOOP! Det är hektiskt nu men jag ÄLSKART!!! :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I övrigt så rullar det på såklart.
Hösten är här om ni hade missat detta! Jag sitter och hänger i butiken, myser lite osv. sen är jag ganska hungrig också men vet inte vad jag vill käka.
Till helgen verkar det som att det blir Stockholm igen men inget säkert, Vi får se!
Det är Frontline RailJam på plattan och detta brukar även resultera i ett hejdundrans galejj. Funderar på att ta med babe på hotell för lite kvalitetstid men vi får se vad våra pluskor säger.

Denna dag..

hittills har jag hunnit:
*Käkat räkmackefrulle med mor min.
*Häftat kvitton.
*BLoggat.
*Mailat leverantörer
*Druckit 5 koppar kaffe
*Ätit en Cappuccinochoklad.. vi kan kalla det lunch *hrrm*
*Haft besök
..och facebookat..

Efter en helg i storstan.

Nya paltor har införskaffats, ett par dojjor med klack (!!!!) och ett par träningsskor på halva priset, lätt värt!!!
+11 par (!) örhängen! YES ALLTSÅ!! dessutom va typ..ALLA.. på rea! VÄRT!
Hörde en sån jääääääkla bra låt när jag va in på GRANIT men hann inte Track-ID:a den och nu har jag lite panik för den var så bra att jag dog litegrann!
HUrsomhelst .. utöver shopping och låt-panik så har vi hunnit med detta:
*Åkt tåg och tunnelbana.. i massor!
*Vart på "Hämnden", den nya med Mikael Persbrandt.. Den va sisådär!
*Druckit ett par CHAIlatte.
*Sprungit genom gränder i Gamla stan en söndagmorgon klockan halv8  HELT SJÄLV utan hysteriska turister.*LYCKA*
*Sovit i en fantastisk hotellsäng.
*Ätit en fantastisk hotellfrukost
*Varit på Cosmonovas SeaMonsters och sett sin mor i rädsla nästan knocka killen bredvid . hehe
*Kikat runt på Naturhistoriska.
Ja, det var typ det!
Lyxigt värre!
..och NU.. är hon tillbaka i sin favoritbutik!

Kaffepaus på vad som skulle kunna vara vär...

dsc01745 (MMS)

Kaffepaus på vad som skulle kunna vara världens mysigaste cafe!


Glömde berätta..

att jag,morsan och syrran drar iväg till den kungliga hufvudstaden imorgon i ottan (typ 06.48) för att shoppa,övernatta på hotell,njuta av hotellfrukost och göra andra turistiga saker. DET BLIR NAAAAAJS!!!
Har ni något "missa inte"-tips så hojta till, vi blir där till på söndag eftermiddag/kväll... typ!
Tar med mig datorn så jag uppdaterar när vi krupit ner i våra hotellsängar!:)

Kan man bli annat än glad?


Fan va kass ja va..

Imorse hade jag bestämt mig... VERKLIGEN BESTÄMT MIG.. att jag skulle ut och morgon-springa...
MEN, vad händer..JO.. jag snoozar.. I 2 TIMMAR!!!!
Det är sjukt, Im NOT a snoozare men plötsligt har jag gått och blivit det. KASST!!
Är det någon som vet om det går att koppla bort /radera snooze-funktionen på Sony Ericsson-telefoner? Var isåfall ytterst vänlig att tala om hur man gör i kommentarsfältet nedan. TACK!

bild

Hade gärna haft en före-bild men  nu har jagi nte riktigt det men ni som känner mig vet att jag i vanliga fall har väldigt ljusa neutrala bryn och fransar.. detta är också det... fast BÄTTRE!! :)

Den osminkade osanningen

Har varit hos Johanna  på E:sons och slängt i lite färg i fransar och bryn!
SKITBRA!  Gå till henne HON är SKITBRA!!
Lätt värt det här med frans- å brynfärgning då man tränar så väldans och ALLTID, om man vill vara lite extra fin, så slutar det med att man har ALL mascara I ögonen och i resten av ansiktet FÖRUTOM på fransarna.. där det ska vara! SÅ.. nu är det slut på det.. nu är jag FOREVER FRESH!
Tack Johanna, jag är jättenöjd!

P-walk/löp

Det är vad kvällen kommer bestå av.. med lina och ÄL! Bra pepp där!
Är sjukt löpsugen faktiskt men får se vad knäna säger!

På order.. (igen)

Tjoheeej!!:)
En härlig utbildningshelg i Ludvika avklarad och jag har lärt mig otroligt mycke i om allt vad rättvis handel/Fairtrade heter. OERHÖRT intressant.
Bl.a så är det Fairtradefokus-veckor vecka 42&43 så det kan ni skriva in i kalendern. Och Onsdagen den 27e bjuds det på Fairtrade-fika i butiken.SKRIV UPP DET! Det kommer bjudas på Fairtradekaffe och bakverk gjorda på Fairtrade ingredienser (som vanligt alltså!) Poängen med detta är alltså att man ska få möjlighet att visa att man inte vill att exempelvis små barn ska bli tvungna att prostituera sig bara för att vi vill ha vårat morgonkaffe. Därmed kommer det också finnas deltagarlistor så det vore TOPPEN om så många som möjligt kunde komma just då.
Så, kort och gott så är jag nu Fairtrade-ambassadör.Det är alltså mitt uppdrag att informera ER om VARFRÖR man ska köpa Fairtrade.
Nåväl, nog om detta, jag välkomnar samtliga intresserade att besöka mig i butiken för ytterligare frågor!
Igår var det Afro som veckans pass, DET ÄR SÅ FÖRBASKAT KUUUUL! Weehoo! :) Nu ska jag vara produktiv på kneget . Hej å hå!

Tjollahopp

redan fredag, REDAN första oktober!
Är det bara jag eller har september månad runnit mellan våra fingrar?!
Imorgon är det dags att sätta sig i skolbänken, en tvådagarsutbildning inom ämnet "Fairtrade" tänkte jag unna mig och företaget. Tanken var att jag skulle gått samma kurs ,fast i stockholm ,nästa helg.. men då det kom in en kund som blev eld och lågor över mitt koncept och i förbifarten råkade nämna att samma kurs gick av stapeln helgen innan I LUDVIKA så blev jag överlycklig , som ni förstår så är det ju inte särskilt ekonomiskt att pendla till sthlm , varken ur penga- eller miljösynpunkt i jämförelse med resan till Ludvika. Så det var taget, avbokning,ombokning,påbokning. Klappat och klart!
Nähäpp, nu kom det lite nya varor, hörs sen!

RSS 2.0