What a day!

För de som var med under premiär-besöket på Kapellbackens krog igår behövs knappast någon närmare utlåtelse men för er andra.. PEEEEUWH!!!
Vi anländer ,15 pers enligt vår bokning till ett halvfullt ställe,klockan 20.00..
"Eumm...ehhhh...euum..hehe..blir ni alla 15?"
"Ja,det blir vi!"
"JAhaa..eum..v ska se till att duka av då bara så att alla får plats.."
"....okej....vi väntar utanför!"
Klockan 20.10 får vi vårt bord, efter ca 10 minuter kommer servitrisen och upplyser oss om att det varit fantastiskt mycket folk så tyvärr finns inte allt att välja på och det är kö i köket...men dom har slutat att ta emot takeaway-beställningar iaf.
Och OM vi ville ha från kolgrillen (anledningen till varför vi ens var där) så skulle det ta ca 25-30 minuter att få maten..men vitlöksbröd kunde vi få snabbare.
Jaja, någon frågar efter en meny och det kommer väl ut ett gäng som vi bläddrar igenom men inte blir så mycket klokare av då hälften är slut..
Servitrisen såg vi inte röken av under resten av kvällen (förutom när maten kom ut från köket!) så för att få något att dricka så tog Lina tag i saken (skulle gissa omkring 20.40-45) och bad om papper och penna och tog våra dryckesbeställningar....sen serverade hon dom också.
Vi kände att om det skulle hända något så passade hon även på att ta matbeställningarna..ett par vitlöksbröd (läs formfranska med ost och tzatziki!) vi gjorde det enkelt för oss och körde handuppräckning "Lamm?" "Halloumi?" "Kyckling?"  Tillbehöret fick bli vad det blev för att,som sagt,göra det så enkelt som möjligt.
Vitlöksbrödet kom in runt 21.35..inga bestick...vi äter med händerna till besticken kommer efter en påminnelse till servitrisen.
Alla äter upp,tallrikarna bort.. Nej , det fixade vi också själva!
ca.21.45 dyker de första varmrätterna in...22.10 har alla fått mat, här kommer servitrisen no.2 ut och tänder ljusen!
Min Halloumi var helt okej,löken halvrå och stripsen halvfärdiga.. men överlag så hade vi en trevlig kväll, helt klart en annorlunda upplevelse. På vägen ut gavs några goda råd och tips till personalen i "oskrivna restaurang-lagar".. för deras egna skull självklart då de erkände att de var nybörjare.. det hade vi redan räknat ut!
Jag kommer ge dom fler chanser men de senaste 3 ggn jag varit där så har det varit ganska precis så här så om dom vill behålla sina kunder så lär dom nog lägga på ett kol med upplärningen av sig själva.
Nåväl, SUPERTREVLIG kväll som bjöd på många skratt , idag känner jag mig bakis men efter nån kopp kaffe så är jag fit for fight. Dags för BodyBalance på Arena. SO LONG!

Kommentarer
Postat av: Ousa

Hmm, tråkigt. Jag hade sett framemot lite kött från kolgrillen. Kanske är läge att ta hem käket, om inte servicen kommit igång än. =)

2011-04-16 @ 09:37:55
URL: http://correr-ousa.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0