Och så malligaste morsan förstås:)

img_0669 (MMS)

Och så malligaste morsan förstås:)


Fina killen blotta dagen gammal.  Men ääär...

img_3426 (MMS)

Fina killen blotta dagen gammal.  Men ääär man nå stolt då!;)


<3

img_3894 (MMS)

<3


Min fina pojkar!! Alla mår toppen om än ut...

img_2506 (MMS)

Min fina pojkar!! Alla mår toppen om än utmattade. Lillpysen vägde 2960 och var 49 cm lång! <3


Min dag

Efter 3-4 nätter med rejäla värkar och obefintlig sömn så börjar det iaf hända NÅNTING:

02:20
: Vaknar, dryyyyyga,ooooonda värkar!Ländrygg,höfter och mensmage får vad dom tål!   Somnar aldrig om igen utom på sin höjd ett par minuter åt gången mellan värkarna... skippar sömnen och börjar klocka.. ca 5-6 minuter emellan och en bajsnödig känsla. Går på toa ca. 300 ggr utan något vidare ..såattsäga.."resultat"!
06:30: Proppen går, har fram till skrivandets stund kommit i 3-4 omgångar! Går INTE att ta miste, spar på detaljerna för er skull! Värkarna behåller samma kraft men med något längre mellanrum,ca. 8 minuter.
07.00: Ledsnar ur på att ligga i sängen, kliver upp och packar om BB-väskan.
ca. 08.40: Klär på mig, och tar en promenad till ICA för att inhandla eventuell proviant om det blir dags att fara. 6-8 minuter mellan!
ca. 10.00: Hemma igen,värkarna kommer något mer oregelbundet,och blir liiite svagare.
ca. 11.00: Tar en dusch,värkarna fortfarande något oregelbundna men tilltar återigen i styrka.
ca. 12.00: Äter lite frunch, kopplar av, fortsätter hålla koll. Inser att kroppen är TRÖTT! Försöker sova lite utan något vidare resultat.
15.00: Fortfarande 7-8 minuter, ska återigen ge kroppen en chans att vila men flugjävlarna retar gallfeber på mig. SUCK!
16.00: Ringde förlossningen och rådfrågade, fick order om att vila(om jag bara kunde,snälla nån!) och vänta in tätare värkar. SÅKLART! Det förstod man ju att dom skulle säga men nu håller vi en tumme för att det tilltar i kraft och intensitet inom kort.
18.00: Trött man blir, eller egentligen inte ju, nu har jag iaf fått sova NÄSTAN sammanhängande i två timmar men den senaste värken var inte att leka med så då var det färdig-sovet! Nu hoppas vi på täta ,regelbundna värkar så det händer nått nångång ..tack på förhand!
19.30: värkarna VÄLDIGT sparsama.. vad an detta!?
21.15: 6 minuter mellan! Ge.mig.min.bebis!!!!
22.20: Går och försöker sova och hoppas på det bästa!

Tror ni jag dog lite när jag hittade detta...

img_1202 (MMS)

Tror ni jag dog lite när jag hittade detta i brevlådan eller? Ett paket till lill-grynet från Dala-Sara!:) Det tycker jag vi firar med att kläcka ut den lilla,eller bad säger ni?!:)


A men GUUUH...

vad trevligt det hade varit om man inte hade vaknat 02.20 och efter det inte kunnat somna om pga rediga kramper typ varannan minut. Nu får det vara nog, ge mig ungen!

Avesta

Följde med svärmor till Avesta i jakt på minikläder till lilla Lea , det var bannemig inte det lättaste kan jag tala om, föds det såå många minibebisar nuförtiden alltså??! Isåfall säger jag pax att också få trycka ut ett pytte istället för nån koloss på 5 pannor eller motsvarande! Amen

godmorgon

Ytterligare en bedrövlig natt med dålig sömn och nu har förvärkarna varit brutala hela natten och morgonen.
JEEEzes.. det står inte på!
Men tillslut lyckades jag iaf somna om,då var hon väl halv 9..kanske .. och så vaknade jag för en halvtimme sen,med enbart något ynka toabesök och maghugg som avbrott under dessa 3 timmar.. stabilt!
Planerna för dagen är något diffusa, kvällen erbjuder iaf Cirkelträning men dessförinnan är det oklart.

Yeaaay

faaaasiken va bra man mår efter en helkväll på Arena.
Först lite Bodybalance med Ullis= Underbart! Sen ett cirkelpass med mig själv som bas. GULD!
Dagen har rullat på lugnt, sov ju fruktansvärt dåligt även denna natt och det KÄNDES imorse kan jag säga..ni vet när man är sådär trött att man mår illa. BLÄ! Jag satte iaf igång med lite sysslor.. tvättade lite nya/traderaköpta barnkläder i vår källartvättstuga .
( vi har en bedrövlig toppmatad minimaskin där nere som duger till att tvätta några småtvättar ibland men så får man ju ändå hänga det uppe eftersom källarn är ett fukthål. )
Betalade räkningar och lite annat smått och gott och fortsatte med att hoppa in i bilen med sikte på r.ECO för att lämna lite papper men innan jag kommit av gården så hoppade samuel (grannen) ut och frågade om jag kunde köra honom och vår vän Jimmy till stationen .. och det var klart jag kunde det. Passade på att luncha gott på Hurtis och inhandlade fler gipsbindor att förstärka kanterna på avgjutningen med och så klarlack för den sista finishen.. det sistnämnda kan jag dessvärre inte göra förrän om ett par dar då gipset måste få torka ORDENTLIGT!
Dessutom fyndade jag en superfin kudde på Hemtex för 69 spänn.
Efter en "hektisk" förmiddag så fattade jag slutligen det kloka beslutet att P-nappa en stund (några timmar)
Slutligen blev det en cykeltur till Kristiansbergsvägen där jag avklara mitt Arena-häng som nämndes ovan.
Hann DESSUTOM med att fixa bokföringen för denna månad mellan passen så OM den lilla behagar komma i natt så är det lugnt! :D
Nu har jag tryckt i mig en hög med kantareller toppade med halloumi. Kantareller är HELT fantastiskt!

men ääääre dags elläh!?

Suck,
F*n va trött jag blir!
Här var jag svinnöjd över att jag kunde sova sjuukt länge och bra men vad händer? jo , jag har börjat vakna, efter enbart nån/några timmars sömn , den lilla håller turbofart därinne och det kramar i hela "nere-magen". I vanliga fall är inte detta ett problem för jag brukar somna om utan problem men dom senaste två nätterna har jag varit KLARVAKEN och istället vridit och vändit,ändrat sovställning 1000ggr,vänt på kuddar.. you name it... INGET funkar!
Ge mig ungen istället så jag åtminstonde får en anledning att vakna till och från hela nätterna!!

Knyttets present från mormor och morfar. B...

img_1813 (MMS)

Knyttets present från mormor och morfar. Babygym med extra allt!TACK!!!


...och så resultatet!! Supernöjd!!

img_8843 (MMS)

...och så resultatet!! Supernöjd!!


Kvällens pyssel:)

img_5276 (MMS)

Kvällens pyssel:)


<3 UNDERBART

Lillasystern Karolin. Svägerskan! blev för någon timme sedan mamma till en pytteliten flicka,1 månad och lite till för tidigt men ack så välkommen!!!
Här går vi och väntar och väntar och så ramlar det där lilla grynet ut som om hon inte gjort annat! FANTASTISKT!!!!<3
Bättre födelsedagspresent kunde nog inte världens stoltaste morbror få! Svårslaget!
Ja det skulle vara om jag också kunde leverera inom de närmsta timmarna då :D
All kärlek till Karolin,Andreas och den lillA!

Fikadags:) och ryktet säger att det är nåt...

img_3576 (MMS)

Fikadags:) och ryktet säger att det är nått på gång!(Men inte här!) Detta kan komma att bli en fantastisk dag!!:)


sömnlös

Wooh,
vart tog mitt sovmorgon-mode vägen!? i flera dagar har jag kunnat sova LÄNGE och tungt.. men så idag vaknade jag halv 4 och har inte kunnat somna om. Störigt värre!
Idag fyller mitt fina "allt" år ,28 år blir han!
(I födelsedagspresent har han önskat sig ett snällt barn.. dessvärre verkar det inte bli nå barn idag heller.SUCK!  )
Hursomhelst så blir det fika i eftermiddag.. typ från 17 och framåt så den som känner sig sugen får gärna slinka in på en tårtbit!
nääe, lite vatten på dethär!


BB

Ett FANTASTISKT BodyBalance-pass avklarat. KÄRLEK!!! <3
r.ECO är stor-rensat.. en hel kärra med skrot fick fara till tippen, jag gör det enkelt för mig!
Cafe'bordet har jag plockat hem så nu kan jag äta frukost ute igen... i regnet.
Om det inte blivit bebis på ons-tors eftermiddag så planeras lite extraöppet 16-19 typ.Håll utkik och passa på !:)
*Svärmor var förbi med en fantastisk filt från Lundmyr of Sweden som vi kan linda om lillskrotet med och som passar perfa till min och den lilles hyggedräkter. TACK!!!
*Mor och far har köpt ett helvilt babygym..inkl. ALLT.TACK!!
*Vi fick hem matlådor och kantareller från ovanstående.smakade fantastiskt. TACK!
39 fulla veckor. 7 dagar kvar!

mer då..

jo, mamsen och papsen har planerat att ge grynet ett babygym i "välkommen till världen"-present och har sagt att vi själva får välja men iom detta upptäckte jag att det var en jäkla djungel.. 1000 olika varianter,former och färger.. såå.. nu ber jag ER som har har någon form av erfarenhet att tipsa om något extraordinärt :D Jag vet att det blir mycket "från magen" - snack nu MEN förtillfället är jag lite som i en dimma i väntan på vad som komma skall så ha överseende. Puss<3

Nu då?!

Jag har ätit nötter, lingonsylt och ananas. Druckit GrapeTonic och gått på en lång promenad i raskt tempo.. Imorgon är det BodyBalance på schemat och BANNEMIG om inte ungen trillar ut efter det. :) K. börjar bli lite nervös och själv så är jag nog i förnekelsen.. jag tror nog att allt är över bara barnet är ute . Att man faktiskt ska få med sig det lilla knyttet hem och komma på hur blöjor ska bytas,tuttar ska ammas och vakna nätter ska avverkas ..det finns på något vis inte med i mina tankar.. eller jo.. men dom kommer..så blir jag nervös och glömmer dom lika snabbt! :D Vilken pers!

Låååång helg,

Torsdagen var kantad av träning och efter det häng i gäng, först hos oss och sen semlaslussen där pojkarna satt och glodde på en brasa och drack bira... varken mer eller mindre .. så jag och brudarna tackade för oss och drog hem till min soffa och hängde lite för oss själva med melon,jordgubbar och körsbär ..och massa snack förstås. Efter ett tag dök pojkarna upp och skulle bege sig ut på spökjakt (!) och vid 4-snåret lämnade den vakna halvan av mitt tvåmanna-sällskap mig för sängen så även jag bäddade ner mig i drömmarnas värld. Vaknar nuförtiden varannan timma så nääe, nån kvalitetssömn är det inte.. gick upp vid 10snåret kanske och hittade två sötnosar i soffan , vi hängde lite och högg sen in på en pizzabeställning,resten av gänget dök upp och vi kollade en rulle och myshängde i soffan varpå alla for hem till sig,p-napade,duschade etc. och till sen-kvällen blev det mera mys på uggelbo där det styrdes upp grillat. Fantastiskt trevligt faktiskt!!! Tackade för mig vid halv 2 eller så och åkte hem till den väntande sängen. Somnade som en stock! Vaknade vid 8, Lördag morgon var det , insåg att halva min umgängeskrets fyllde år och beslöt mig för att börja med ett besök i Fors där det bjöds på REJÄL fikabuffe' och trevligt häng i fin trädgård . MEN då helgen varit så packad som den varit så insåg jag under min bilfärd då jag hade radion på att jag TOTALT missat dethär kaoset i Norge,bomben i Oslo hade jag uppfattat men massakern... HELT.SJUKT!!! Vilka människor det finns!! Skrämmande! Detta gjorde ju en lite trött och nedslagen sådär men jag fortsatte ändå mot nästa kalas där det snicksnackades lite tills jag insåg att jag bannemig bara ätit tårta och fikat under mina vakna 12 timmar så beslutet behövde inte övervägas utan jag studsade vidare hemöver för krubb. Kvällen blev slö och varken jag eller K orkade direkt lyfta ett finger så vi gav upp och somnade väl vid 12-1 snåret och vaknade slutligen efter 11 imorse.. i tron att vattnet gått... hehehe.. måste drömt i nått halvvaket tillstånd och så hade täcket åkt upp lite över rumpan så det liksom blev lite kallt, först låg jag bara JÄTTESTILLA och tänkte "Nu händer det.Barnet kommer NU!" .. sen kände jag efter och insåg att allt bara var inbillning .. då blev jag besviken och hoppade upp ur sängen, drog på mig promenadskorna och tog en långprommis runt linjan-västanfors-stan.. i hopp om att bebis skulle ändra inställning till att ligga kvar där inne och kura... nyss hemkommen så kan jag besviket konstatera att den ligger kvar! SUCK. I väntans tider.. jo jag tackar jag!

Det finns även nödproviant om det skulle k...

img_9453 (MMS)

Det finns även nödproviant om det skulle krisa...


Tydligen har det dykit upp lite hinder på ...

img_7079 (MMS)

Tydligen har det dykit upp lite hinder på vägen längs min runda...


På promenad i busvädret,nu ska bannemig on...

img_0079 (MMS)

På promenad i busvädret,nu ska bannemig ongen UT:)


Fikabuffe' i Fors (tierp) hos Leila som fy...

img_0125 (MMS)

Fikabuffe' i Fors (tierp) hos Leila som fyller 25.sockerkoman är total:)


Redo för tårtkalas i Fors:)

img_5563 (MMS)

Redo för tårtkalas i Fors:)


Till Tovan...

IKEAAAA :) Ny kollektion!Finns I beige/Brun också!

Älskade lilla skrälle!!<3

img_0755 (MMS)

Älskade lilla skrälle!!<3


Brasmys vid slussen!

img_8262 (MMS)

Brasmys vid slussen!


Våran fantastiska matsal.Det enda som fatt...

img_0546 (MMS)

Våran fantastiska matsal.Det enda som fattas är lite mysiga kuddar från Indiska...typ!<3


Familjen sover tungt och det bore jag ocks...

img_5103 (MMS)

Familjen sover tungt och det bore jag också göra men jag har svårt för att inte leka med/tänka på/njuta av min nya leksak. App-tips kanske?;)


Jag har den i min hand..

och den funkar fiiiint!:)
Me<3 Iphone
Nåväl. nog om manicken.
Barnmorskan idag.. fick träffa en annan då min är på semester men det gick bra det med.
Vikten ligger stadigt sen v.32.
MEEEER blutsaft,MEEEER niferex. Blodvärdet lär upp!
Ungen är fixerad.
Mina rediga förvärkar sedan mer än en vecka tillbaka tyckte hon var ett gott tecken.
Bebisen var beställd tills idag .. men blev förskjuten till imorrn.. och nu håller jag tummarna för måndag kväll.. efter BB'n! INTE senare än 1/8 iaf:D
Nu sitter jag på "Hurtis" och käkar dagens första riktiga mål(efter "frukosten" vid 12... blev liksom lite fast i Iphonen här på eftermiddagen!)Butiken har jag haft lite extraöppet medans jag ändå varit här och Afron blev inställd(SUCK!)

Fråga nummer 1 : vart stoppar man in simko...

dsc02464 (MMS)

Fråga nummer 1 : vart stoppar man in simkortet?


Vy från vardagsrummet!

dsc02462 (MMS)

Vy från vardagsrummet!


Bild tagen från köket.

dsc02463 (MMS)

Bild tagen från köket.


Shoo

Natten har kantats av dålig sömn och allmän oro i kroppen.. vet inte varför men så var det!
Kliver upp och inser att min älskade morfar varit och krälat bland hallonbuskarna då jag fann en hink full med hallon ute på trappen. Dagen var räddad.
Har haft en del ärenden att uträtta så r.ECO har varit stängt och nu vid halv 4 ska jag befinna mig på MVC för (förhoppningsvis) den sista kollen innan den lill* behagar komma ut så det ser inte ut som butiken är öppen alls idag då kvällen (förhoppningsvis) bjuder på lite AFRO. Dessvärre finns väl risken att vädret lockar folk att hålla sig hemma vid grillen istället men det återstår att se. Blir ju sista innan kläckning så jag hoppas jag får köra. :)
Nu är dessutom nedervåningen SÅ.FRÄÄÄSCH! K har gjort upp hålet emellan kök och hall, spacklat och målat och det blev SÅ BRA. Luftigt!Bara kökssoffan från r.ECO som fattas, men den kommer förhoppningsvis till helgen och då ska den alltså stå med ryggen mot hålet och så ska vi möblera om bland stolarna!
 Sen är v-rumssoffan ordentligt dammsugen,under,bakom ,emellan.. you name it! ..och alla kuddar har han "avhårat" så nu sitter jag här och bara NJUTER !
Två små ynkliga saker kvar på "Att göra"-listan som från början var lååång men som nu enbart innehåller:
*Rensa på r.ECO
&
*Veden
Känns så skönt! LYCKA!
Nu ska jag vila en stund sen sjukan.
Tjing sålänge!

Hej hålet i hallen!

dsc02459 (MMS)

Hej hålet i hallen!


Ett SMS:

Från: 3
"Hej! Din beställning är nu skickad. När paketet finns att hämta får du ett SMS.
Efter 14 dagar skickas paketet tillbaka och du debiteras då för frakten.
Mvh 3"

Min nya bebis är på vääääääääg!!! WOOOOPWOOOOP!!!!! ÄNTLIGEN!!! <3

Redneck Rumble 2.0

Ja.. till helgen är det Redneck Rumble i Malung, i samband med Dansbandsveckan.
Ett event som tydligen är så grymt att det saknar motstycke. (Enligt K.!)
Men då det råkar vara så att vi har tänkt att bli föräldrar inom de kommande dagarna/veckorna så var det ju liiite dålig tajming.. men då jag mår så pass bra som jag gör och är så pass pepp som jag är så sa jag:
"Det är klart du ska åka...men då åker vi båda!"
Av den anledningen att jag givetvis utan problem skulle kunna ta mig på egen hand till V-ås och han möter upp där om det blev dags under den kvällen men bara tanken på att han då i panik, troligtvis lite trött på ögat efter en heldag med show och utanför sina sinnes fulla bruk inför den kommande bebisen skulle blåsa i 300 knyck från Malung får det att vändas i magen på mig. I det här fallet funkar liksom inte "mister du en står dig tusen åter"..
NEJ, då åker vi båda så att vi, om det skulle hända något, kan åka till Mora istället..... HAH!!! trodde jag ja.. TYDLIGEN så finns det bara ETT BB/förlossning i hela Dalarna och det ligger i Falun, som man håller på och bygger om förövrigt OCH det är 16 mil från Malung.
Detta gjorde då plötsligt saker aningen mer komplicerade, och vi tycks överväga att inte åka trots allt!
Allt skulle vara sååååå mycket lättare om det lilla skrotet bara behagade ge oss en hint om när den hade tänkt komma... imorrn eller om 4 veckor är av ganska betydande vikt i den här frågan. SUCK!!!
"I väntans tider..." .... JO, jag tackar jag!

laddar för lite BB.

BB som i BodyBalance.
ÄLSKAR DET!!!! <3
Och på tal om BB...
Idag går vi förövrigt in i vecka 39. GALET!
Magstatus:
Nog har den väl sjunkit alltid!? Det är inte bara jag som inbillar mig!

Regnregnregn..

Men det gör inget.. hänger på r.ECO, pular lite och försöker få någon ordning.. förhoppningsvis har sambon tvättstuga så när jag kommer hem är allt tvättat och kök och vardagsrum städat! Önska önska önska!
Det är denna vecka ut som gäller sen kommer butiken vara stängd ett tag framöver.
(Kanske för alltid beroende på om någon själ kommer och tar över lokalen!)
Pluggar lite BB till ikväll.. jäklar vad man glömmer snabbt alltså. Galet.
Nu blev jag väldigt trött. hej sålänge.

Tack för mig..

Efter en trevlig grillmiddag hos Gullblom's så är vi nu både mätta och belåtna. Men fyyy sjutton vilka kramper jag börjat få i högerbenet. GALET! från Ischias.. typ.. och ner insida lår och ut i tåspetsarna. Hela kroppen vrider sig.. Och ja. magen har trillat ner en bit må jag säga och den lille trycker på som attan. Snart dags månne!?I wish!
Snart ska jag krypa ner i den nybäddade sängen med härliga satinlakan, luftade täcken och fluffade kuddar.
Imorgonbitti väntar Cirkel och imorgon eftermiddag BodyBalance.. som jag längtar!:)


Ajustja..

Berättade ju nedan om att jag lyckats fixa mitt abonnemang så att jag skulle få en ny telefon (iphone4) en månad tidigare än beräknat... slutet på augusti istället för slutet på september alltså..  MEN då försäljarnissen som sålde detta paket till mig igår var ny (typ hans första dag!) så lyckades han liksom ställa till det lite då man liksom inte får göra så eftersom man inte kan "hålla på en underskrift" typ vilket var vad han gjorde då han sa att jag inte skulle skriva datum på det jag skrev under eftersom det inte skulle börja gälla ännu och bla bla bla.... SÅ , idag ringde han upp och berättade att jag får min telefon OCH ett gratis mobilt bredband redan inom två veckor from idag.
YES.. tänkte jag då.. och la på luren!
SÅ , SNART.. är jag också en Iphone-geeeek!

Tar en paus i pysslandet..

Dagen hittills har flytit på som det var tänkt.
-Sova LÄNGE! CHECK!
-Städa övervåning/Byta sängkläder. CHECK!
-Fika på hurtis med Kristin. CHECK!
-Snabbkik i kabelparken. CHECK!
-Kasta ihop en sallad att ta med till kvällens grillbjudning.CHECK!
-Packa tvätt så K. kan börja tvätta imorgon! CHECK!
Kvar att göra är nerevåning och föda barn men då K. först lär rensa upp i "kökshallen" och få styr på säckarna med tvätt så avvaktar jag med detta till senare i veckan..
Vad gäller barnet så verkar det ha det ganska så bra där inne .. men snart så..

Besökte denna stiliga herre på väg hem frå...

dsc02456 (MMS)

Besökte denna stiliga herre på väg hem från Dalarna.


Jo..

Här kommer en bild från när vi alla stod i buskarna i Falun och väntade på att få hoppa fram och överraska Sara som är en fantastisk människa.
Hennes underbara syster Sayna (nedre högra hörnet!) hade styrt upp detta. Underbart!
Sååå, halva dagen har spenderats i Falun + nån timme i kupolen där jag lyckades styra upp ett telefonabonnemang+Iphone4 en månad tidigare mot vad som var tänkt ..SÅ i mitten av Augusti är jag ÄNTLIGEN ägare till en Iphone!! YES!! Mitt liv kommer bli SÅ mycket enklare ;P
Tänkte även äta på McDonalds men påminnde mig själv,efter att ha stått 20 minuter i kö(snabbmat My ass!) och så snart jag fått maten, att NEJ, det är inte bra skit.. det är DÅLIG skit!
Tog en fiskburgare (vilket är det minst köttiga alternativet dom har förutom stripsen..bara en sån sak!) och det var banne mig under all kritik (att MD inte ens har ett grövre brödalternativ är ju helt sjukt!).. pytteliten var den och smaka SKIT! "SideSalad" som tillbehör var ju inte heller mycket att hurra för.. sjukt torr och bedrövlig och "colan" var bara blaskig. BLÄ! SÅ..Aldrig mer!
Kastade skräpet innan jag ätit upp och fortsatte hemöver.
Fortfarande hungrig så stannade jag till på Sibylla i Ludvika och där fick jag åtminstonde en rejäl veg.-burgare med GROVT bröd och mos som tillbehör. LITE skillnad där!
Mätt och belåten så rullade jag vidare med ett litet stopp i stallet där jag inte varit på år och dar känns det som bara för att få snosa lite i pälsen på grabbarna. MYCKET mysigt!
Nu har precis landat i soffan och snart ska jag ta tag i lite sysslor.
På återseende.

Puss Saris!

dsc02454 (MMS)

Puss Saris!


På äventyr.Jag och grynet HATAR söndagsåka...

dsc02453 (MMS)

På äventyr.Jag och grynet HATAR söndagsåkare som envisas med att vara ute på en lördag..men jag lovar,svordomarna är få. Även ofödda gryn har stora öron.


Upp som en sol..

ner som en pannkaka!
Typ så blev dagen idag..
Tog en rejäl sovmorgon, gjorde mig iordning och studsade iväg med bilen mot Arena ,r.ECO och Hurtbullen för lite ärenden,passade på att trycka en Deluxe-frulle och läsa ut "hundraåringen..". Fortsatte hem till mor och lämnade tidigare nämnda bok med en halvtimmes marginal innan de skulle ge sig av norröver på lite semester.
Tajming kallar jag det!
Fortsatte sen min färd mot Västerås med siktet inställt på mStore och i hopp om att de skulle kunna fixa min iPod som legat och varit oanvändbar i typ 1,5 år .. Det kunde dom.. på en sekund typ OCH det kostade inte en krona!  JIPPIEEE!!
Blev så lycklig att jag var på väg att spontanköpa en Iphone men stoppade mig själv i sista sekund och drog för att få mig lite glass hos kittykatten ... (Ben&Jerrys -Igor-gallerian!) Smakade FINT!
Lyckades dessutom fynda en fin korg till pluttens leksaker på INDISKA + en tunika på REA till mig själv.
På väg hem blev det ett stopp på IKEA och en taklampa till grynets rum inhandlades samt lyx-sängkläder till mamman och pappan. I satiiiiiiin ni vet!
Stannade till på MAX och fick i mig lite krubb och for sen i iiilfart hem.
Planen var nyttogöra men slutade i soffmys och film med hjärtat.
Trevlig kväll på er<3

Häng på B&J's med en smoothie och mina nya...

dsc02451 (MMS)

Häng på B&J's med en smoothie och mina nya vänner cookiedough och baked alaska..och katten förstås:)


<3

Känner mig lite allmänt kärleksfull idag.. eller mest känner jag mig trööööött men utöver det = Kärleksfull!
Butiken är öppen i 1,5 timme till sen tänkte jag balansa lite med Ullis och efter det ska jag ha cirkel.
Ser vi fram emot. Yes!
Sen har vi (jag å bullen!) tre dagars hel-ledigt och hur dessa tre dagar ska förvaltas återstå att se. Hoppas iaf på lämpligt väder för ännu ej uttänkt ändamål, kan tom bli så att vädret får styra. Jepp! Så får det bli!
Myspepp och solkyssar till er så länge.

Ny dag.

Snart beger jag mig mot mitt andra hem (Arenahuset!) ,ska käka lunch (i mitt fall frunch!) med Lindsay.
Jag har det lite extra bra jag.. igår hade jag lunchsällis av Maria och idag har jag lunchsällis av han. SKITBRA!
Och över Fagersta skinar solen... nåååååågot kyligt är det förstås... jag sitter här under tröja och sjal och värmer mig innan det är dags att ge sig iväg.
Har öppet idag sen stängt 3 dar.. sen är vi på upploppet vad gäller r.ECO's "vara" så det är nu ni ska komma in och köpa ALLT som ni gått och nosat på i en evighet! :)
Nääe.. .nu drar ja rå!

Godkväller.

Besiktade bilen imorse.. EN tvåa. Nån halvtaskig bromsslang.. elelr nått.. i övrigt toppskick. MYCKET bra!
Fortsatte min färd mot hurtbullen där jag käkade frulle, underbart! Fortsatte dagen med att chilla i godan ro, läsa "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" .. SJUKT KUUUUL! hahahaha :D
Skrattar högt bara jag tänker på den!
Annars så har det varit en fantastisk "r.ECO-dag" med massor med trevliga och NYA kunder, har bl.a sålt 3 shoppingväskor och massor med kläder.PÅ EN OCH SAMMA DAG! COOLT!
Rundade av med ett BodyCombat-pass som gick super ( man får bara se till att undvika alla studs!) FAN va kul det är! Så nu hoppas jag att det gjorde susen och att bebisen snart bestämmer sig för att komma ut. Vore ju trevligt!
Åkte ut till Eskiln och hängde i solen med min bok samtidigt som K åkte wake. Svärmor dök upp och kollade läget och bjöd sen på lite krubb och en marängpaj på berget. Ytterst trevligt!
Ja, det var min dag! HUr har din varit!?

FANTASTISKT!Dessa underbara plagg har Tant...

dsc02450 (MMS)

FANTASTISKT!Dessa underbara plagg har Tant Ewelina gjort åt magen.Tröjan är en omlottmodell med tryckknappar!Underbara!


mJau

Sovmorgon.Ärenden.Hurtbullefrulle,-lunch,-fika OCH -middag.Organisering av butik.
Nedplockning/försäljning av butikens maskros.Bodybalance.Cirkel.Dusch.Soffhäng.
Typ så såg min dag ut.. och inte helt otippat så låg det även idag ett paket i brevlådan.
Till magen o.c.
Sååå , plutten hälsar att den inte är i JÄTTESTORT behov av kläder det närmsta året men att h*n nog gärna önskar sig ett trevligt babygym i typ ..grönt&lila kanske!? ..med fina gymgrejer med mycket kontraster att vila ögonen på.
Ja annars då!?
Livet leker!

en sak till..

Vecka 38!!! TRETTIÅTTA!!!!
Läget: Stabilt!
Förvärkar: OH YES!
Övriga åkommor:Inga nämnvärda!
Magstatus: Rakt ut, inte besvärande stor!
Läget på det lilla grynet: Huvve ner..skruvandes..och skruvandes! Vågmaskin DeLuxe!
Dagar kvar till beräknat datum: 21
Dagar kvar till mitt "kom ut då-datum" : 11
Aktuell vardag: aktiv som sjutton,hallonbladste,choklad,nötter,ricinolja..etc etc.. inget lämnas åt slumpen..
Kom nu lille vän!

En liten en..

Stockholm var TOPPEN!!!
Dessvärre sov jag dåligt som sjutton i den fantastiska hotellsängen pga att jag hela lördagen gått och vankat i flipflop när vi shoppade. Varje gång jag vände mig så skrek bäckenet rakt ut av smärta.. framförallt höger sida.. vilket resulterade i att jag på söndagen , då vi bestämt oss för att "göra djurgården" ,vankade ungefär som ankungarna på Junibacken! Voi Voi!
Meeeeen, nu är det bra igen!:)
Shoppingen gick förövrigt inte av för hackor ...
*4 par haremsbyxor (Jag <3 Zapata!)
*Massa grejs till lille grynet
*En bodybutter(Den i butiken är ju slut!)
*6st (!) långa baslinnen från Gina.
*Sporttopp
*2 par örhängen
*Solglajjer
*3 par skor (fejk-converse modell låg i olika färger)
*2st OZ monki-toppar
*En hatt
..och lite till..
Och sen så råkade jag på nått vänster få med mig någon annans påse från nån butik vi var in i , vilket vi inte märkte förrän långt efteråt.. påsen innehöll en klänning modell:somrig ..i min storlek.. Tack för det tänkte jag! (efter att jag nästan börjat grina för att jag kände mig som en FRUKTANSVÄRD människa!!)
Vi käkade och fikade gott, bodde gjorde vi på Scandic Sergel Plaza. Deras frukostbuffe' är toppen.
Sen har jag börjat läsa "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann!" Sjukt kul. Längtar till filmatiseringen!
Igår blev det en tidig kväll då jag kände mig lite dålig och idag har jag haft cirkel och tanken var också Afro men den blev inställd så jag hade lite kvällsöppet på r.ECO ,full rulle men passade också på att börja projekt:utrensning.
Omorganiserade och rensade bland hyllorna.
Lyckades även sälja två av mina 3 skyltdockor.
Det tackar vi för!
Imorgon?
Ny dag,nya tag. Till kvällen väntar Cirkel.
Ses.

Det råkade bli lite shopping...jag försvar...

dsc02447 (MMS)

Det råkade bli lite shopping...jag försvarar det med att mycket var på rea!


I väntans tider..

På mer än ett sätt..
Sitter och slår ihjäl minuter i väntan på att bli upplockad av morfar som ska se till att jag,mamma och syrran tar oss till tåget som ska ta oss till Stockholm .P-E-P-P!!!!
Där väntar hotell,mys,shopping och sightseeing... och förhoppningsvis bra väder!

Dessutom så råkar jag veta att hotellet har en FANTASTISK frukostbuffé!:)

Gårdagen bjöd på en heldag på Eskiln med Leila ,solskyddsfaktor och utsikt över kabelparken och fast det var molnigt så var det stekhett och ja, att döma av min lätt rödtonade hud så skulle jag gissa att solen tog hyfsat ändå..
Framåt kvällen blev Leila hungrig så hon åkte hem men istället dök Jessica + bihang upp, kul att se min lilla katt. MJAOU!
K. åkte wake till åtta sen tog vi oss en matbit på Camping-restaurangen där Fagersta Bluesförening hade styrt upp lite show. MYCKET folk var det! Väl hemma så hade grannen kalajj så även där blev det till att umgås innan det var dags för mig att gå hem och packa. Perfekt avslut på en i övrigt perfekt dag!!


Fagersta Bluesförening bjuder på lite skön...

dsc02445 (MMS)

Fagersta Bluesförening bjuder på lite skönsång!Me like!


Heldag i solen med trevligt sällskap på Es...

dsc02444 (MMS)

Heldag i solen med trevligt sällskap på EskilnBeach.Underbart!


Jahaupp

Gårdagen bestod av BÅDE 1årings-fika (tårta,bullar etc etc!) OCH en pizza till kvällsmat! Känner mig därmed lagomt uppsvälld idag och lite "seg i kolan" ..men men.. kalaset var trevligt och pizzan var god så det var det värt. Får jämna ut det med att frossa jordgubbar idag!
Och påtal om 1årings-fika så FATTAR jag inte hur min shoppingtarm tänker .. jag skulle kirra en present till födelsedagsbarnet... och kommer hem  med TVÅ fulla kassar åt vår lilla skatt.. .jag är KNÄPP!!! Har jag liksom glömt att vi ska till sthlm i helgen eller!? Iof så kan jag försvara det liiiiiite med att det var galen rea och att jag gjorde många fynd.... men ÄNDÅ!!!!
Babygarderoben är liksom FULL nu .. byxor är det knökat med .. spec i strl 62/68.Detsamma gäller långärmade bodys..
Sen slog det mig att bebisen troligtvis kommer ha 50/56 medans det fortfarande är varmt och vi hade INGET kortärmat så det var jag "tvungen" att införskaffa.. (EN HÖG!) ..sen strumpor.. plutten har en egen strumplåda.. och typ 15 par strumpor (bara för att dom är såååååå söta!) .. men förstå själv hur löjligt det ser ut med dessa pyttekreationer i en GIGANTISK låda!? a juste! Tror att en låda-i-lådan kan vara på sin plats :)
Om en stund ska jag hooka med Leila på Eskiln Beach där vi tänkte bättra på våra brännor.. inte allt för tråkigt kan jag tycka.. jag tänker ta med mig en god bok också så att man bara kan slappa mellan varven.. underbart!
See ya later.

K köpte världens sötaste conversepjucks ti...

dsc02443 (MMS)

K köpte världens sötaste conversepjucks till grynet på blocket..virkade!:)


Dag till ända.

Tisdagskvällen bjöd på lite härligt häng med Leila och Rebecca, sjukt uppskattat att snicksnacka med flickorna i flera timmar!
Onsdagen då!?
Två brutna naglar-CHECK!
Frunch på hurtis med mamsen och Maria-CHECK!
15 liter jordgubbar-CHECK!
Snabbfika med Irina-CHECK!
Afro-CHECK!
Svettpöl-CHECK!
Jordgubbar till kvällsmat- CHECK!
Traderashopping-CHECK!
Imorgon?
Lunch med Leila,Butikshäng,Säljmöte och 1-årskalas! Jajjemen!
Nu?
CSI , sen SÖMN!

Fruktansvärt vacker kvinna,vem är hon?

dsc02442 (MMS)

Fruktansvärt vacker kvinna,vem är hon?


Hurtbulle

Näääe, det är jag inte.. har bannemig inte tränat på mer än en vecka. GALET!
Men jag sitter på Hurtbullen.. mitt bästa hak.. med utsikt över r.ECO. Blev bjuden på lunch vid halv 1 och har sen dess även hunnit trycka 2 glasskulor (smak: Guldnougat..ja ni hör ju!MUMS) med Noisette-topping. Lagomt "hurtig" dessert :)
ja, annars då?
Trött är jag..inte särskilt ovanligt.. man blir så seg såhär mitt på dagen, och snart ska jag stänga för att bege mig mot föräldragruppen,fika och avslutning. Ikväll ska jag träffa Leila som är hemma i byn, DET ska bli sjukt trevligt!

hej

God morgon,
vettesjuttsingen varför jag envisas med att vakna före 5 och inte kunna somna om men det gör jag iaf.. sjukt störigt.. det allra störigaste är att jag känner mig pigg också.
Gårdagen var bra... och lång.. Hade cirkel,jag skrev in en nöjd medlem,åt frukost(med Cia),lunch (med mamsen) och fika(med maria) på hurtis,afron blev inställd pga för få deltagare så jag hade kvällsöppet i butiken och hängde runt på Arena, vilket jag är bäst på. :D
Idag är det dags för föräldragruppträff,den sista i ordningen, men jag lär väl gå dit själv efter hjärtat fortfarande är krallig. Plutten!
Förövrigt så är jag sjuuuukt pepp inför helgen, sthlm med syrran och mamsen, hotell ,sightseeing,shopping och mys!!
Längtar sönder!
Några tips på vad man kan gö i storstan till helgen!?

rond 2

Jag kan säga att det känns gaaaaanska så bra att jag valde att åka till Norberg igår istället för att storstäda vilket var min egentliga plan för nu dök sambon upp ,tidigare hemgången från nattskiftet, med magsjuka. SÅ, i slutet på den här veckan är nog som gjort att ta dendär städningen för nu är ju B-rummet i princip klart så där är det städat och stängt.SKÖNT, no stress!
Klockan är ju bara barnet men jag blev plötsligt ganska pigg,om ett par timmar har jag morgon-cirkel på Arena. Mycket bra. Kvällens afro har jag dock en känsla av att den blir inställd då det var ytterst få anmälda men isåfall blir det kvällsöppeet istället. för ni kommer väl ihåg..MASSA REA! :)
Igår var jag hos morsan och gick igenom alla gamla sparade barnkläder,leksaker och andra spännande saker vi kunde hitta på i källaren så en del fick följa med hem som ska tvättas och sen omsorgsfullt spridas ut däruppe, bla MIN första nallebjörn,PAPPAS första gosedjur och mycket annat!
KUL!
Sen upptäckte vi att mamma i det stora hela BARA sparat rosa lull-lull-kläder, (som i princip är oanvända då vi..eller åtminstonde jag,var en riktig pojkflicka!) hahahaahah :D
SÅ.. nu håller vi väl tummarna att det blir en tjej så de gamla paltorna kommer till användning!:D


Godmorgon(/middag!?),

Pjuh, kom isäng efter fyra i morse, Helt matt.. men "tredje rummet" är nu,officiellt, inte det "tredje rummet" längre..UNDERBART!!!! Ännu en sten som släppt från mina axlar.

MEN,JA.JA...  Snart ska jag glida över till nbg och hälsa på Emmas nya soffa och glida runt lite på norbergsdagarna det blir mysigt.
Vad kvällen erbjuder får vi se, kanske lurar med min mor nånstans.
Tjing sålänge


En början till en bebisgarderob. Allt ska ...

dsc02436 (MMS)

En början till en bebisgarderob. Allt ska bara tvättas,vikas och kompletteras!


Sömnlösa-nätter-hörna!

dsc02435 (MMS)

Sömnlösa-nätter-hörna!


Det börjar hända nått!

dsc02429 (MMS)

Det börjar hända nått!


v.36 it is

Lite skillnad...
..från v.10
..eller v.20
..eller vecka 30...
Helt sjukt... och snart är den borta.... eller åtminstonde tom!
SUCK

RSS 2.0