tjing,

kräkstugan här!
Nu har det varit lugnt sen 4 ungefär då jag spydde sista gången, hade dock MYCKET kramper i magen men tydligen så beror det troligtvis på att magmunnen är förslappad vilket den blir när man är gravid och därmed skickar upp magsyra som irriterar och eftersom jag hade spytt en massor så gjorde inte det saken bättre. Mycket kaka på kaka. Men kramperna kom så VÄLDIGT regelbundet och var så sjuuukt smärtsamma att vi nästan trodde det var dags att föda där en stund.. och innan det så började tankarna på havandeskapsförgiftning snurra i skallen och då fick jag lite panik. men efter att ha fått tag på förlossningen och rådfrågat så blev jag mycket lugnare då hon förklarade dethär med förslappad magmun och det.. så jag fick order om att knapra i mig några novaucol och försöka smutta på vatten iallafall utan att vara rädd att det skulle komma upp igen och sen försöka vila sittande. SÅ ja, kroppen är liiiiite mör idag. Fortfarande gör det ont i övre delen av magen och alla leder gör ont då jag inte fått behålla nån vätska sen tror jag bullen ramlat ner en bit för det är ett helt annat tryck ..hrrm..."nedåt" såattsäga ,än vad det var igår!
Nåväl, jag hoppas att jag blir piggare framåt eftermiddagen iaf så man kanske åtminstonde kan få liiite gjort härhemma. Sambon är ju så söt också, nu är han hemma för att kunna passa upp på mig och inatt var han jätteorolig och satt med telefonen i handen och ville ringa 112:) Gulle!
Ha en bra dag alla<3

Uhhhh,HELFESTLIGT!

Ja, som synes så har jag åkt på en sjujävla magsjuka.
Hur tror ni det känns på årets varmaste dag när svetten lackar bara av att man tänker och man dessutom är på tjocken!? Mm, just, Helfestligt!
Vatten hade ju varit trevligt men inte ens det får vara kvar. :(
SKIToCKSÅ, jag har på tok för mycket att göra för att palla med detta!
Ont i magen har jag också,som kramp upptill och i mitten... men grynet rör på sig så det ska vara okej sa barnmorskan.
usch, gnällgnäll .. .men det får man gö.. ibland! Blä!
Min bästa polare under promenaden soffa-toalett!

800grader varmt,gravid i vecka 36 och mags...

dsc02427 (MMS)

800grader varmt,gravid i vecka 36 och magsjuka.JACKPOT! Det är ju tur att det är skugga på större delen av gården,att det fläktar och att åtminstonde vattnet är svalt..


huuuuwaaah

"Ghost wisperer" är fan skiiiitläskigt. uuuh!
Nu har jag matat mig och bullen med fullkornspannkakor fyllda med philadelphiaost och en hallonsmoothie till det. NamNam<3  ja, så vi är mätta och belåtna. Hjärtat har gått och slumrat , förmiddagsskiftet tär på honom.pluttis.
Nu är det dags för lite CriminalMinds och utöver det så ska ska jag bara ligga med fossingarna HÖGT för nu börjr dom kännas liiite stela i vristerna.. tror det är resultatet av en stekhet dag med mycket sittande..  morgondagen får heltenkelt bli mer aktiv:)
Godnatt alla <3an

Min fantastiska kalender som jag nyss hitt...

dsc02425 (MMS)

Min fantastiska kalender som jag nyss hittade i brevlådan.LOVE IT!


Spenderar kvällen på eskiln läsandes en go...

dsc02424 (MMS)

Spenderar kvällen på eskiln läsandes en god bok efter att ha premiärbadat till ljudet av skrattande barn,ljuv trubadur-stämma och kämpande kabelparksåkare.Livet är bra fint ibland!


En ännu soligare dag

Hjärnan kokar av värmen... men jag klagar inte.. jag är rentav ganska så nöjd faktiskt.
Det trökigaste är väl att man ska stänga in sig i en sal med föräldragruppen om en timme.. dessa "utbildningar" borde förpassas ut i solen när väder råder. Tycker jag!
Nåja, efter det så ska jag nog övertala hjärtat om att vi ska åka och bada nånstans.. det skulle vara sjuuuukt skönt för min varma kropp...
har väl för övrigt fixat klart den mesta bokföringen för denhär månaden, bara de kommande 2 dagarnas intäkter (för utgifter har jag inga fler denhär månaden!) som ska bokas och så ska momsen redovisas.. sen är det klart!
Nähä, ta tillvara på några soltimmar innan det är dags att stänga in sig då!

En solig dag.

Skrattar, skrattar o skrattar.
Så satans HÖGT skrattar jag och jag kommer fortsätta tills du ramlar omkull.. och då kommer jag skratta ÄNNU högre! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :D
Har tillbringat eftermiddagen med en fin vän, myst i solen och hunnit med både fika och middag med samma fina vän. SUCCE'!!!
________________________
Ja, för övrigt så skrattar, skrattar o skrattar jag och jag kommer fortsätta skratta så satans högt tills nån ramlar omkull.. och då kommer jag skratta ÄNNU högre! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA..
..haha.. ja så kan det gå,härliga dag!:D

Okidoki

Hunnit luncha på Hurtis och bokat in lite nya möten här framöver. Trevligt.
Nu är jag nyss tillbakakommen efter ett besök på MVC, allt var bra med det lilla grynet och eftersom K. jobbar så fick mamsen följa med och lyssna på hjärtat. Hon blev nöjd tror jag! :)
Låg kvar på samma vikt. Totalt +8.  och hjärtat pulsade på i ca 145 blås! Som sig bör alltså.
Lillskrotet har också huvet "på rätta stället" såattsäga så nu får den gärna börja sjunka ner lite också..
Nästa besök blir den 20 Juli.. dvs den dagen jag bestämt mig för att den lille ska komma ;D
..såå vi får väl se där på kvällen efter Afron om det smäller till :P
jaao, så är det!
Lite allmän mag-uppdatering såhär på måndagseftermiddagen.

Myskväll

Efter ett GRYMT afro-pass så är jag nu heeeelt mosad.
Jag kollar på en rulle på femman och myser med sparkar och en hallonsmoothie, imorgon är det dags för allvaret igen. BodyBalance på morgonkvisten och barnmorskan runt 1-snåret. Det ska bli intressant att se om det hänt något sen sist. Det känns ju helt klart så iaf.. otroligt att magen faktiskt KAN bli större än såhär. GALET!
Nu är det bara hjärtat som saknas, sen har dagen varit komplett!

Bullen lyssnar på musik,hjärtat är och fis...

dsc02419 (MMS)

Bullen lyssnar på musik,hjärtat är och fiskar och jag kollar på "att göra en pudel".Alla nöjda med andra ord!


hohohooo

fyfäään alltså, har haft en kräka i halsen hela natten,har alltså inte spytt men ni vet när det känns som om det är på G!? Har mått riktigt tjyvens. INTE okej!
Känns väl lite bättre nu iaf tack och lov.
Det är ju tur att man håller sig uppdaterad på facet för tydligen ska bilen besiktigas innan sista Juni. Blidde tajt det!
men vaddå...13juli är ju NÄSTAN sista juni! Höhöhö
Igår blev vi bjudna på middag hos K's jobbarkompis:
Förrätt: härikring-fiskade kräftor med lite smarrig röra.
Varmrätt: Grillad (och superbra marinerad!) Laxfile' ,Halloumi, färskpotatis och gräddfil med hackad gräslök .GOTT!!
Efterrätt: Jag hade med mig en Frozen cheesecake med pepparkaksbotten och hallon. Första gången jag gjorde detta och det blev en SUCCE' . FAN VA GOTT! :)
Tror att denna kan ha varit skyldig till mitt illamåeende då jag verkligen inte KUNDE sluta äta:)
Nåväl,
Nu ska jag Afroa lite sen så hoppas jag att jag hinner städa undan, blev inge med det igår då jag pratade med kittykatten i telefon en stund istället.
Tjing så länge

NOG!

ÅHHHHH jag råkade ut för en SÅN DRYYYYG grej,
Var på coop och handlade.. hade lite halvbråttom eftersom vi blivit bortbjudna på middag till en jobbarkompis åt Kristoffer och min plan var att göra en cheesecake att ta med...som därmed ska stå i frysen några timmar... så, inget att förlora, hoppade i paltorna och susade iväg.. plockade på mig det jag skulle ha , träffade en bekant som jag inte träffat på länge så vi stod å snicksnackade ett tag och tiden rann iväg... fan.. bråttom bråttom måste dra.. handlade det sista och gick till kassan.. drar kortet.. "Medges Ej" ! .WTF.. Jag VET att jag har pengar. Försöker ett par gånger men ger tillslut upp, ber henne pakera mitt kvitto så jag kan springa ut och testa plocka ut pengar.. "Ur funktion" MEN.VA.I.HELVE.... jag springer in igen.. förklarar läget, jag springer ut i bilen,kastar mig in , kör ytterst olagligt hela vägen hem, in på internetbanken.. "0,67 öre" MEN GAAAAAH.. hann inte utreda varför det var så så jag förde över cash från sparkontot(TACK sparkontot!) slängde igen datorn och gasade..(ännu mera olagligt!) Ner till coop igen för att lösa ut mina varor.. stressad,generad och irriterad slänger jag in varorna i bilen och åker hem. Väl hemma kommer jag på att jag glömt en ASVIKTIG ingrediens som var slut på Coop ..jaha, bara in i bilen igen, ner till ICA , handlade det jag skulle och så hemåt igen då.. och SJÄLVKLART så fick jag en RIKTIG söndagsåkare framör mig som ..utan att överdriva,låg och puttrade i 20km/h MITT I VÄGEN, genom hela stan så jag OMÖJLIGT kunde ta mig förbi.
Men men,slutet gott allting gott, synd bara att tårtan bara hinner vara inne en timme men jag hoppas att dom har frys dit vi ska annars är all stress förjäves. Efter mitt bakeri så hamnade jag återigen här i soffan då vilket INTE var planen.
MEN.
NU räckere. Ut med latmasken. och in med flitiga lisa..skyndar jag mig så hinner jag kanske både plocka undan OCH klä upp mig :D
Ha en underbar kväll folket.

Baaaaakiiiis

..fast utan att ha druckit sprit.. fiiint det! ....nooooot!  :P
Beror väl troligtvis på den hysteriska kylan som slog till så att jag halva kvällen satt med axlarna vid öronen och sen i kombination med bristen på vanligt vatten i kroppen... och säkert är mycket av den passiva rökningen också lite skyldig. Har riktig bakis-hosta!
Kröp till kojs men kunda fanimej inte somna för att jag luktade så päckit , rök i mix med gammal öl och vin. Not nice så det var bara att studsa in i duschen innan ögonen ville ge vika.. tack och lov för man kände sig sjukt fräsch idag. (Bortsett från skallebanket och hostan då förstås!)
Planerna för dagen är något diffusa och än så länge har jag mest tagit mig sträckan säng-soffa, hunnit mumsa i mig lite B&J's,jordgubbar och pannkaksrester samt tänka tanken att jag ska ta tag i nånting (men släppt den lika snabbt!)
Så ja, dagen är lite luddig men kanske.. KANSKE.. lite senare så orkar jag lyfta på röven och åstadkomma något..

Av tre stycken jordgubbslådor så blev förd...

dsc02411 (MMS)

Av tre stycken jordgubbslådor så blev fördelningen "ätbara" och "icke ätbara"enligt bild och då är inte jag lämplig..känns väl sådär kan jag tycka! *Tillägg: JÄTTEKUL att jag råkade skriva "lämplig".. självklart ska det stå "känslig"!


Tack för ikväll.

Efter en supertrevlig kväll/natt i sjöhagen så är jag nu hemma,slösurfandes i soffan.
Klockan 5 entrade vi kalaset som bjöd på allt från krocket/boule-turnering till eldshow. Galen afton!
..Men ack så kul och det bjöds på MÅNGA skratt!! :)
Jag körde en vända till stan med ett par dönickar och lossade av dessa vid respektive hem varpå jag,sjukt orutinerat.. I KNOW, åkte ut igen UTAN att ringa och kolla om någon faktiskt skulle ha skjuts.. för så var det ju , pojkarna,inklusive min sambo.. och så P:e då.. hade ju beslutat sig för att cykla så det var väl bara att vända och åka hem igen.. men men, då fick jag iaf chans att tacka Mallanbrallan och Totto för en FANTASTISK kväll!
TACK ännu en gång!
Nu väntar bingen och jag tänker njuta av varje minut jag får tillbringa i denna under morgondagen.
I övrigt så funderar jag OM det är någon jag har något otalt med och isåfall vad!?
För är det så..SÅ : UT MED DET!!! Man kan inte be om ursäkt för nått man inte vet att man gjort!
..för det var nått som nån sa idag som fick mig att hajja till.. inte direkt men ni vet när man sitter själv i en bil och filosoferar och plötsligt rullar in på massa olika funderingar.. då slog det mig att jag kanske BORDE hajjat till!? eller?! ÄH jag vet inte.. men jag säger det igen.. våga var rakryggad och UT MED DET ISÅFALL!!!
Ja, inte vet jag.. men som sagt ..det var något som kändes olustigt efter att jag börjat fundera på det.. och olustiga saker tar jag gärna tag i och löser INNAN det blir ett problem men nu går inte det då jag inte vet vad problemet är.. okej!?
ÄSCH, PUSS OCH GODNATT PÅ ER!!
(sjukt kul festival-sväng! Dör lite inombords av längtan tills det är dags igen!)

Pojkarna säger "YO!" i pensionärskuvösen!

dsc02410 (MMS)

Pojkarna säger "YO!" i pensionärskuvösen!


Jahajajaja

Har hunnit :
*vakna
*fått panik över att sambon inte låg i sängen
*ringt sambon som tydligen inte tagit sig längre än till soffan
*pustat ut med vetskapen om att han inte drunknat
*inte kunnat somna om
*stigit upp
*stekt proteinpannkakor som förtärdes med keso och en kopp kaffe framför nyhetsmorgon.
*Varit till Avesta och kompletterat kvällen outfit
*Inhandlat alkoholfritt bubbel.
*Blivit ännu mer taggad för kvällen.
Nu tänkte jag ta mig en liten lur innan det är dags att swira om till party-stassen, slungar väl upp en bild lite senare.
Hörs senare kompis.

En trött gös-fiskare och hans nyfikna lill...

dsc02407 (MMS)

En trött gös-fiskare och hans nyfikna lilla fanclub!*klappa fiiint*


wiiihaa.

i soffan med lite Ben&Jerrys och Criminal minds. Sambon har eftermiddag och tänkte sen tillbringa natten på "Gösnatta" så jag och katterna är helt alena..
Dagens ansiktsbehandling var FANTASTISK!!! Lyxigt värre! Jag är numera som en babystjärt i facet!
Att hon dessutom använder Dermanord (ekologiskt märke!) och inte Decleor (som alla andra) vilket jag HATAR både doft och produkt-mässigt ,är ett STORT plus.
SÅ, vill ni unna er det bästa så rekommenderar jag att ni besöker Yvonne Wallin på "Lilla Salongen" i Fagersta.
SÅ, nu är man både ny i håret OCH i facet inför morgondagen partaj, jag älskar verkligen uppstyrda kalas. LÄNGTAAR!

blääää...

a, men ni vet när man riktigt känner hur  DÅLIGT något blev?!
Exakt SÅ känner jag med afro-korren jag gjorde tills idag. INTE OKEJ!
Vägrar visa upp den. Så är det bara.
SÅ, vi kör skörden igen... idag.. igen.. jättetråkigt Iknooow men vad göra?!
Ena PHP'n blev inställd idag men vi kör imorgonbitti istället.. den andra nappade vilket är sååå himla kuuul.
Frippan blev som ni kan se nedan GRYM! Älskar att hon har mixtrat lite med färg och form. Tack Lena!
Nåväl, det är snart dags att packa ihop, jag har cirkel istället för Jenny klockan 6 så ingen Balance men det gör inget. I'm PEPP!

Ny frippa och färg!Me like!

dsc02405 (MMS)

Ny frippa och färg!Me like!


WOW då

Ja, dagen har varit bra.. eller grym.. hur man vill!:)
Började med en lång-frulle på "hurtis" tillsammans med Emma och Rahim, supertrevligt!!
Fick relativt mycket gjort i le boutique och många som var in och handlade kläder. 40%,remember!?:)
Föräldragruppen hann jag också med.. trots att jag blev lite sen..vilket jag självklart blev påmind om flertalet gånger under träffen då jag de två senaste gångerna gnölat på K. om att han ALLTID är en sån tidsoptimist och att vi ALLTID är sist till ALLT. Det fick jag äta upp.. då han var typ först där idag.:D
Dessutom hade jag ju lovat att jag skulle ha lite avslappnings/andningsövningar för gruppen då temat för dagen var profylax mendet är ju så konstigt..att prata inför mina 25 deltagare på mina pass är INGA problem, bara kul... men att tala inför 10 pers i föräldragruppen ,DÅ får jag kallsvettnigar och tappar orden... konstigt!!!
Nu sitter jag och slipar på morgondagens Afro-pass  och kollar på SYTYCD.
Morgondagen överlag är fullspäckad.. börjar med en PHP* klockan 9, fortsätter med "klipp och färg" hos Lena på Eleganze hair , för att sedan direkt på en PHP igen klockan 13.30.. för att sedan låsa upp r.ECO, ha öppet till 18, delta på ett balancepass och sedan runda av med Afron då.. Heldag med andra ord!! WOOOOPWOOOP
*PHP= Personlighälsoplan/presentation av anläggningen
Långhårigt troll.

Men visst är det konstigt.. man känner sig ofräsch och sliten i kaluffsen..bokar klipptid och är skitnöjd att man tagit tag i det.. för att sen när det börjar närma sig plötsligt få lite ångest och vara riktigt nöjd och bekväm med nuvarande längd och färg... det är väl bra konstigt?! Så dags då liksom!! Men sen vet man ju att man EFTER att man har klippt/färgat så blir man sjukt nöjd iaf :D
WELL, det ska bli spännande att se vad Lena hittar på.. bild kommer imorgon!

Hej migsjälv!:)

Wenche önskade sig bilder på mig i "hyggen" där man kunde se hur bra den passar sig för preggos.. sagt och gjort och nu hittade jag detta inlägg på min bloglovin-profil och "rebecca" det är ju jag!;)

Jaaahapp

tillbaka på ruta 1 igen då..
HJÄLP MIG HITTA NÅGON SOM KAN TA ÖVER LOKALEN/KÖPA LAGER etc etc..
Hon som var peppad att ta över allt drog sig ur efter att TVG sagt sitt då det rör sig om ett ganska stort startkapital om hon skulle köpa varulager och allt.. visst.. det kan man ju förstå och det är bra att hon överväger det men faaaaasiken alltsååååå... LÅT MIG GÅ HEEEEM!

idag då.

Idag har varit en sån dag då allt har gått VÄLDIGT långsamt.. hjärnan har gått på lågvarv men jag har haft turen att berikats med fantastiska människor omkring mig hela dagen så jag är nöjd ändå!
Har dessvärre mått lite illa men om det är för att jag är trött , har ätit dåligt/massa snacks i helgen, för att ungen dansar omkring eller om det är min vedervärdiga halsbränna som satt sina spår är ännu oklart.
Nåväl, FANTASTISK dag kort och gott och jag kan VERKLIGEN rekommendera hurtbullens nyinkomna hallonsorbet.


Tillägg i debatten:

Läste lite kommentarer på Claras inlägg i debtten om sen abort (se mitt tidigare publicerade inlägg!) och det är många som tar upp just "kvinnans rättigheter" som ett argument för detta...
Det är verkligen ett sjukt svårt ämne det här.
Mina åsikter grundar sig i att jag absolut tycker att möjligheten till abort är bra då ett oönskat barn inte alltid är ett älskat barn( men heller inte alltid ett oälskat!) eller att ett barn med en så pass allvarlig åkomma som att den exempelvis inte har något skallben och därmed omöjligt skulle kunna överleva. MEN.. att det också finns dom som ser abort som ett alternativ till preventivmedel är FRUKTANSVÄRT då dessa kvinnor kan uttnyttja detta.
Ett exempel på detta är den här kommentaren som jag hittade till Claras inlägg.. (Det fanns en hel del fler.. både för och emot-kommentarer, läs om ni orkar!)
"En sjuksköterska skriver

Det stämmer tyvärr inte. Folk är inte så bekymrade som man kan tro, det finns en hel del som genomför aborter mer eller mindre lättvindigt. Jag vet ju inte hur de mår när de kommer hem, men inte gör man väl två eller tre aborter i livet om det var så traumatiskt förra gången??
Jobbade på avdelning där man utför aborter, för bara 5 år sedan. Jag minns speciellt en tjej som gjorde abort i vecka 21+. I hennes (beviljade) ansökan till socialstyrelsen stod som förklaring ett enda ord: ”kondom-misslyckande”. Hon sa att hennes pojkvän gjort slut och att hon då inte längre ville ha barnet.
Jag träffade flera tjejer som blev förvånade över att det gjorde ONT att föda fram ett 16-17 veckors foster. Och vi ska inte tala om att det finns kvinnor som inte vet hur många hål de har i underlivet.. Folk är inte så upplysta som man kan tro.
Själv anser jag att man kan göra abort och samtidigt ha respekt för livet. Det gör man dock inte om man aborterar fullt friska ”foster” i vecka 22 och försöker rädda alla ”barn” från vecka 23 på avdelningen intill."


Hygge for preggos

Har ju tidigare berättat om min Hyggedräkt från Wenchedesign, såhär fin kan man vara i "hyggen" efter 34 fulla veckor som preggo:

ett litet tillägg..

det faktum att  man som sagt får göra abort pga ex. DS eller gomspalt ELLER att mamman är ensam/ inte kan ta hand om barnet.. vilket INTE är dödliga åkommor..talar ju väldigt emot lagen då sköterskorna måste låta ett barn som kämpar för sitt liv, ligga och vänta på döden för att dom måste låta "naturen ha sin gång".
Rena rama Mengele-metoderna om ni frågar mig..
" I Sverige skapar vi bara friska,enkla,normala barn med två armar,två ben,10 fingrar,10 tår och med två föräldrar!"
..TYP!

Usch,

För några veckor sedan så fick jag höra om sköterskan som Clara talar om i detta inlägg (<--- extern länk som öppnas i nytt fönster!)
Jag är inne på Claras spår där och tycker det är SJUKT hur man kan låta detta göras så sent in i graviditeten.
Har man lyckats sätta fart på ett liv och inte haft mera koll så får man banne mig ta konsekvenserna. Jag är inte emot abort då jag har full förståelse för folk som gör det TIDIGT i graviditeten..MEN ,så sent som i vecka 22 är ABSURT!!!
Ett skäl att få genomföra en abort så sent är om barnet har exempelvis har DS eller gomspalt.Personligen anser jag att detta är att likna med mord,och då kan vi ju sluta döma mördare som har mördat en person med ett allvarligt handikapp.. för dom räknas ju tydligen inte..
I ungefär vecka 16 kände jag buffar och skulle aldrig för mitt liv kunnat komma på tanken att jag inte skulle föda det lilla livet. (Nu var vårt barn ett barn som vi älskade från början MEN oavsett så skulle jag inte ha hjärta att ta död på något som precis visat mig att den lever ett eget liv därinne!)
Det finns såååå många människor i världen som inte kan få barn men så gärna vill ha och det finns så många barn i världen som inte har någon mamma eller pappa men som inte drömmer om något annat än att få det.
LÅT för guds skull dessa få en chans att korsa varandras vägar även om inte DU vill ha ditt barn. Låt det inte dö!
Detta är MIN åsikt! Vad tycker DU?

(foster i vecka 22!)

är i extas..

och har lite smått panik...
OCH vill bli miljonär...
ALLT på samma gång!!

Tack för idag..

Efter en supertrevlig kväll med ett gäng galna brudar kan man ju inte vara annat än i extas och tlllfreds med livet. LOVELY!
Vi hann göra både hamnis och GM , inte allt för mycket folk på något av ställena men det räckte till och det sista hade iaf fått sig ett litet lyft med nylackat golv,nytt golv över lag och lite färg på väggarna.. sen att de nya ägarna hajjat att man inte borde trycka in DJ'n i ett hörn under en trapp utan istället ha denne där han faktiskt kan HÖRA musiken var ju briljant!
Sen så är det fortfarande lite trist med oärliga människor med trist attityd men vissa är bara så... tydligen..
Nu är midsommar nästa mål men innan dess har vi en hel härlig vecka framför oss... mysigt va!? :D
PUSS

Älskade vännen fyller år och det firar vi ...

dsc02397 (MMS)

Älskade vännen fyller år och det firar vi med tapas och sangria!


jasså!?

Igår kväll var jag lite deppig och låg.. vet egentligen inte varför, hade över lag haft en fin dag men på nått vis så kändes det inte riktigt rätt ändå! Lite svalt sådär ni vet!
Hursomhelst så, när jag kom hem kollade jag i vanlig ordning posten och till min glädje fann jag där att jag fått lite ersättning för en axelskada som uppstod vid en liten ridolycka för ett par år sedan. Tumme upp no.1.
Sen gick jag in på min internetbank för att kolla läget och betala lite traderafynd.. då fann jag en insättning på 265kr undertecknad "LÖN" .. vad jag nu har gjort för att tjäna ihop 265kr har jag ingen aning om men jag tackar iaf så hjärtligt.. Tumme upp no.2! SEN.. så vann jag 25 spänn på triss också.. tumme upp no.3!
Nu råkar det ju vara så att pengar är inte lycka men det kändes ändå liiiite humörhöjande i min lilla depp där.
Meeen så vaknade jag inatt och kände mig låg igen och efter att ha vridit och vänt på mig LÄNGE så gav jag upp. Jag hoppas att dagen behagar bjuda på något extraordinärt som får mig uppryckt annars blir ju för sjutton hela fredagsmyset bara skräp, har som plan att börja dagen med BodyPump kvart över 7 iaf.. sen frukost på hurtis och efter det får vi se.
Puss på er sålänge!

Härliga Torsdag

ÖPPET på r.ECO ända  fram till 20 och på tal om 20 så är det 20% på HELA sortimentet!!!!

Började med att hämta vår bilbarnstol som kommit.. jag kan verkligen rekommendera toyland.se . Fina varor och snabba leveranser!
Sen bjöd den ömma modern på lunch (på hurtis förstås..!) och jag väntade in min introduktionsträff som jag skulle ha kl. 15.. men.. som halv 3 ramlade in och var tvungen att avboka.. typiskt! Nåväl, jag öppnade väl butiken och tog mig en glass i stället.. ingen skada skedd:D
Utöver detta så har jag väl hängt på Hurtbullen större delen av dagen och uträttat en del jobb på datorn/tjålat skit/gjort nån nytta på Arena .. etc etc etc..
Fan alltså.. NU VILL JAG VERKLIGEN BLI AV MED DAS LOKAL!!!!

Är man knäpp..

om man plötsligt vaknar upp mitt i natten och känner ett starkt behov av att leta reda på "sina" begravningslåtar.. ...just in case.. !?
Ibland blir jag rädd för mig själv!

Slut för idag..

Afron blev inställd pga för få deltagare men det gjorde inget (då det inte är superkul varken för mig eller deltagarna om vi är typ 4 stycken,  rejält med bortfall i sista sekund,dvs 2 timmar innan!) istället fick jag kränga 2 medlemskap. (LOOOOVE IT!!!pepp pepp pepp!!!!!)
Sen ringde K's äldsta lillasyster och frågade om jag var hungri' .. och det var ju klart jag var.. så tacos på Eskiln med trubbisen Vincent skrålandes med sin sköna stämma i bakgrunden.. PERFA onsdagskväll med andra ord!
Avslutade det hela med att slinka in på Arena igen.. tänkte tjåla lite men insåg att klockan var mycket och hurtis höll på att stänga så jag hjälpte pojkarna med det jag kunde bistå med då det kändes fel att lämna dom i en hög av disk och med en trasig maskin, så som sagt jag gjorde vad jag kunde och så packade jag ihop och for hem!
Snipp snapp snut så var dagen slut! 
Ps. Sen var kvinnan som ev. är intresserad av lokalen in och det är skönt att höra att hon är pepp men vi får se.. nästa vecka KANSKE jag får ett beslut! Jag hoppas självklart på det bästa men fortfarande..HÅLL ÖGON OCH ÖRON ÖPPNA!!!!!.DS

Ännu en dag..

Började med en kalasfrulle a'la äggsmörgås,smoothie och KAFFEEEE och det var väl tur det för precis efteråt ringde svägerskan (den gravida!) och undrade om jag ville komma på en snabbfika innan jobbet.. och det ville jag förstås.
Där blev det en mini-glass och ett stort glas bubbelsaft och lite snicksnack om gårdagens föräldraträff..
Ämnet för denna gång var "när två blir tre" och det råkar ju vara så att vi redan vet hur det lilla livet blir till (Uppenbarligen eftersom vi är i den sitsen vi är!)  så detta kunde kännas lite överflödigt.. men hon tog ändå upp många bra saker och illustrerade med träfigurer hur familjen kunde te sig att förändras under dom första åren etc. och hur man på nått vis ska hitta sin gräns mellan sina egna föräldrar och att faktiskt VARA föräldrar.. ja så var det.. sen slutade träffen som vanligt med att vi satt och asgarvade åt familjerättens/socialförvaltningens handhavande i ärendet "faderskap" om man säger såhär.. Jag och K är VÄLDIGT glada att vi hann få detta överstökat innan det började strula som mest... för nu verkar det vara i princip OMÖJLIGT att få tag på personerna som sköter detta.. Verkar faktiskt lättare att gifta sig på en gång :D
Jaja, nog om det .
Idag väntar ett säljmöte och sen AAAFROOOOO!! :D
Tjing sålänge

*SUCK*

Ge sjutton i min kissblåsa förgrömmade sprattel-onge!!!!

Happy day<3


FANTASTISKA INSPIRATIONSBILDER FÖR ÖVRIGT!!!
Dagen har varit toppen, började med ett cirkelpass, fortsatte med ett besök på banken.
Hookade upp med Maria + kids på Hurtbullen för att inta dagens Lunch.
Besökte tandläkaren och for förbi IF metallskontor och lämnade tandläkar-kvittot.
Träffade mor och syster på Hurtbullen där dom satt och mumsade i sig lunch.
Hade en PHP och sålde ett medlemskap.
Öppnade butiken.
Fikade med sambon.
Bokade in ytterligare 3 träffar under denna vecka.
Var på "hus-möte" med de andra aktörerna i huset och avslutade med att boka in en ansiktsbehandling på 1,5 timme nästa vecka.
L.Y.X!!!!!
Nu sofflock, CSI NY,smoothie och kattmys.
Denna låt får avsluta dagen bara för att den är SÅ.UNDERBAR :

Go'morron

I väntan på att det är dags att bege sig mot Arena och ha lite Cirkel så peppar jag upp med nyhetsmorgon (i vanlig ordning) och INGET kaffe. (Slut...buuuhuuu!!!) men istället en helfestlig Smoothie.
Äntligen en ny och härlig vecka och jag hoppas innerligt att hon som är intresserad av butiken/lokalen hör av sig och ger ett besked denna vecka.. Det skulle vara såååå skönt! Eller att någon annan hojtar till och är peppad på att göra något... vad som helst! :)

<3

Härlig SVAL sovmorgon.. eller.. nej,varför ljuger jag!? ... jag somnade vid 12, vaknade 4 och började fundera vart K. va, han kom hem , jag var vaken till strax före 8, somnade om och vaknade sen vid 11.. vet inte om man kan kalla det för sovmorgon men svalt var det! :)
Har hunnit med att köra igenom dagens BODYBALANCE en gång och tänkte nu bege mig mot Arena för lite häng på Hurtbullen innan det är dags att släppa loss på passen!
Wohoo.. Pepp är man ju MINST SAGT!
TJing sålänge
(Sånthär ska vi roa oss med idag.... )
Bird pose / patient crane pose (Baka Dhyanasana)

men utöver..

..mitt vredesutbrott nedan så var det en sjuhelsikes trevlig kväll som bjöd på många skratt och jag är så fantastiskt jäkla glad för min fina väns skull som är så sjuhelsikes kär och LYCKLIG!!!
Idag har det som planerat till största del legat Bodybalance på schemat och jag har gått från att ogilla till att ÄLSKA releasen. FANTASTISKT!
Hann även med att handla lite jordgubbar, hälsa på mor och far och pussas med sambon. Kvällsplanen var att ta mig till Norberg och mysa lite men då jag sovit riktigt dåligt den senaste tiden (pga. värme,sparkad kissblåsa,stress etc. !) så tror jag inte jag gör något projekt av att ta mig nånstans alls faktiskt!
MEEN, är som alltid öppen för förslag om jag skulle ändra mig innan jag slocknar!
Imorgon bjuds det på RELEASESÖNDAG på Arena och jag peppar loss som satan.
Team-green ska "balansa" tillsammans och jag är PEPP!! :D

NEJ med attityd

Igår var vi på hamnkrogen och minglade runt bland diverse slashasar och det hände en sån himla dryg grej som jag stört mig på hela dagen idag.
Alla tror ju som vi vid det här laget vet att en putande gravidmage är allmän egendom.
Man är liksom tillåten att talla på bäst man vill. Dessa rykten, gott folk är något som alla som någonsin varit,kommer vara,eller är preggos inkl. mig själv vill avfärda. Det är VERKLIGEN inte kul NÅNSTANS när man kommer där och känner sig som en elefant och så kommer det nått pucko (allra helst personer man har absolut NOLL relation till!) och kastar sig över magen som en hök utan att fråga...
För att fråga och få ett "nej" (eller "Javisst"... ) och respektera det svaret är en sak men att ta för givet att det är fritt fram är INTE okej.
Nu är det så att det finns en människa som jag jobbade med litegrann när jag var på Stainless vi är alltså VÄLDIGT ytligt bekanta..en sån person man hejar på om man stöter på varandra på ICA, inget mer, men denna människa verkar tro att vi är toktjenis, han är väl för övrigt i 50års-åldern skulle jag tippa på och ALLTID när jag är ut för att ha trevligt så har jag ofta oturen att träffa på honom i onyktert tillstånd (han är inte alltför underhållande som nykter heller kan jag tillägga!) men med några bira i magen så är han nästintill outhärdlig.. OAVSETT om jag själv är berusad eller inte.
Han klänger, ska kramas och prata en centimeter från ansiktet på en och spotta snus och öl över allt som kommer ivägen (typ.. MITT ANSIKTE!!!).. och som om inte det vore nog så är hans fru PRECIS likadan... "ÅÅÅÅÅÅHH...***** har pratat så myyyycket om dig." "Du är så FIIIIIIIIIIIIIIN!" "Du mååååååååste komma och hälsa på oss i stugan.."... etc. etc.
Och så igår då så var vi på hamnis.. och vem var där då om inte han.. jag försökte in i det längsta att undvika honom men så skulle jag gå till K. som satt i andra änden och vem sitter bakom..
jo .. PUCKOT FÖRSTÅS!
Som självklart får syn på mig och jag känner hur jag bara vill sjunka genom jorden.. och SJÄLVKLART så är det första han gör att kasta sig över magen. Jag backar undan nått steg och ursäktar mig med att jag lär gå tillbaka till mina vänner.PJUH! Irritationen lägger sig snabbt och allt är frid och fröjd.. i en kvart eller så..
Då står jag och pratar med en tjej som jag inte träffat på väldigt länge och så stormar han då plötsligt upp vid vår sida och är på väg att lägga handen på magen igen.. varpå jag säger till honom, inte särskilt vänligt..men bestämt .. att han ska GE FAN I MIN MAGE och att det INTE är allmän egendom. Han ursäktar sig med att han "ju bara vill titta.".
"TITTA!? har du aldrig sett en gravid kvinna eller!? "..Undrar jag... Jag känner hur bägaren är på väg att rinna över men vänder mig återigen till tjejen jag står och pratar med i tron att han fattat vinken och dragit.. när det plötsligt börjar blixtra omkring oss...
Där står HAN.. och SMYG-TAR kort med mobilen...på MIG!!!
Jag L.A.C.K.A.R och vrålar rakt ut "VAAAAFAAAAAN HÅLLER DU PÅ MED!?Vad ska DU med bilder på mig till!!??? "
Han :"Jag lovaaaar jag ska inte publicera dom nånstans!"
NEEEEJ,TACKA FAN FÖR DET FÖR DU SKA RADERA DOM.NUUUUUUU!
Han tittar på mig med ett fånigt leende,stänger mobilen och utbrister "SÅ! Borta!"
Hade det inte varit för att jag har någon form av självbehärskning och hade två väldigt chockade stackars människor framför mig så skulle jag nog nitat honom.. men istället så röck jag telefonen ur handen på honom och raderade bilderna han tagit på mig, gav tillbaka telefonen och bad honom försvinna därifrån .ÖGONBLICKLIGEN!!!
Såhär i efterhand ångrar jag nästan att jag jag inte gav honom en smäll på käften men samtidigt så har jag haft så GALEN ångest över att jag lät humöret ta över.Kan liksom inte sluta tänka på det!
MEN... jag veeeet av erfarenhet att den här människan göder sig på att man är trevlig mot honom och man blir ALDRIG av med honom om man inte är bestämd men fortfarande .. det är inte kul att brusa upp sådär och det har då alltså varit dagens lilla bekymmer!!
BILDKÄLLA

Här är vrålåket!

dsc02394 (MMS)

Här är vrålåket!


trööööött

Idag blir det nöta BodyBalance för HELA dagen... ute i solen.. sen blir det ..euuum..nöta BodyBalance...hela kvällen..inne på Arena!?
Nångång där emellan ska jag passa på att äta också.
Och utöver detta så är jag SKITGLAD. Vi har en VAGN!! GRATIS lånad så länge vi behöver den av en vän till Kristoffer. En Emmaljunga ,använd till ett barn.. i toppskick.. Nu behöver vi bara komplettera med babyskydd.
HAPPY MEEEE!!!
Det är typ denna.. fast med andra färger (marin/beige), sittdel,liggdel,åkpåse,extra madrass.. mm mm

Mys vid slussen med Emma!

dsc02391 (MMS)

Mys vid slussen med Emma!


kuuul

Sovit pissedåligt i natt.  somnade nångång efter 12 och vaknade efter 4. Trevligt. noooot!
Fredag idag, och jag håller på att försöka vänja mig vid tanken att vi INTE är kvar på vårschemat längre och att jag INTE har Afro eller Core idag.Haha. Att det ska va så svårt.
Planen sser väl ut som sådan idag:
Lämna papper hos en kvinna som är intresserad av mitt varulager/lokal.
Åka till Arena.
Köra lite BB.
Äta frunch på "Hurtis".
Göra lite nytta.
Kolla på en vagn?!
Hänga med Emma!?
Ahh.. typ det.

Ett besök hos barnmorskan.

Enligt den där hjärtljuds grejen så slår hjärtat typ 135 slag/min och så har ungen redan en iphone OCH kan prata.. hah.. lustigt.. hoppas verkligen att det var mina tarmar.. eller egentligen inte, vi har ju trots allt beställt ett A-barn. :)
Alla kurvor var som dom skulle men hade sjunkit ytterligare lite i blodvärde trots järntabletter. så nu ska jag komplettera med blutsaft också.. MUMS!
Måttet på magen var 31 och följer kurvan och som det verkar så börjar lillskrotet att vandra neråt med skallen nu.. ruckbar men inte rörlig. och det är ju tur för det är ju den vägen den ska ut och inget annat.
Vikten var +1kg sedan sist och nästa besök är 27 Juni.
I övrigt så gör ju järnkapslarna inte direkt mitt liv lätt.. hatar att inte kunna gå på toa normalt.. nu var det typ 3 dar sen.KUUUL.. nooooot!
Äh, så kan det vara.. nu ska jag luncha på hurtbullen sen är det en PHPträff,box och BB-övning på schemat.
tjing så länge.

PEEEE-UUUUUUW!!!!

Alltså jag går som en gammal kärring efter mitt äventyr med trosorna igår .. hahahahahah... har aldrig sett så gravid ut på gången som jag gör nu.. jag vaggar!! HELT SJUKT!
..och idag är det dags för ett besök hos barnmorskan, ska bli spännande och se om det hänt nått!
Ja, Annars då!? grannen går bananas med röjsågen där ute vilket är SJUKT.STÖRIGT när man sitter och försöker ha en lugn morgon.. SERIÖST!!?!  "EEEEEEEEEEEEEEEUUUUUUUNNNNNNNN..EUUN..EUUUN..EUUUUUUUUUUUUUUNNNNN", vore ju en sak om han åtminstone kunde hålla något slags JÄMNT tempo ist för att gasa upp-ner-upp-ner..
Ja , jag vet , jag är lätt-störd på morgonen, jäkla skit .. men på riktigt, låt mig va föffan!

tjingtjingeling

Börjar med ett grattis till bryllingen (eller vad det blir!) till vårat knytt.. som tydligen behagade komma ut nu efter mamman J's långa väntan.
Välkommen!
Dagen har bjudit på massa Arena-grejs som typ alla närmsta dagar innehållit.Det tål att sägas igen.. att peppa folk till att börja träna är SJUKT stimulerande. ÄLSKAR peppade människor!!!
Sen hade jag även Afro vilket var SVETTIGT!! och så deltog jag på Johannas BB .. där så tror jag att vi var lika förvirrade båda två då vi är inne på nya releaserna i våra skallar .. haha :D
Men ,det gick bra ändå och våra deltagare är förlåtande!
Imorgon är butiken stängd då jag har massa saker uppbokade under princip hela dagen.. så det hade blivit väldigt hattigt.. ska bl.a hålla i boxen. PEPP!
K. har varit sjuuukt bra idag och målat trappen och ytterdörren. Min handy-man!
Nu är det sova som står på schemat.. vi ses imorgon mina gryn!

Noterat: Använd INTE spetstrosor när du tr...

dsc02390 (MMS)

Noterat: Använd INTE spetstrosor när du tränar!


jabbajabba

Första föräldragruppsträffen är avklarad och jag kan nog tycka att vi är ett väldigt reko gäng...inga freaks ..(förutom vi då!:P )  Kommer bli kul!
Det allra roligaste var att det var med ett nyinflyttat par ifrån Örebro som verkade supertrevliga så det blir kul att lära känna dom!
Ja, för övrigt så har jag bokat in ett säljmöte tills imorgonbitti och har 2 till på kroken. hoppas på det bästa.
Axeln mår piss och övandet av BB:n gick väl sådär.. men lyckades iaf få det att kännas som att det satt, fortsätter nöta imorgon..

AAAAAAAAAAAJ

Vaknade i panik.
Min axel är i uppror efter incidenten med fågelungen igår.
FANFANFAN.
Hoppas för min skull att det går över under dagen...
Snart blir det Arena med tillhörande frukost på Hurtbullen och BB-öva iaf, jag får väl göra alla rörelser mentalt och lyssna in mig på musiken.
Idag kickar vi igång med sommarschemat och till skillnad mot tidigare veckor så har jag "bara" 2 pass denna vecka= ingenting. Tur att jag har ont i axeln annars skulle jag bli sjuuukt matt! Men det är väl tur iom att det är ny release på Söndag, det ger mer tid att öva.  Man tycker ju att man är ute i sjukt god tid när man går kvartalet nästan 3 veckor innan men va fasiken.. man hinner bara inte.. så det blir alltid sista veckan som blir fullt av nötning.
Hursomhelst så börjar jag gilla det nya passet mer och mer.. Det blir nog bra.
Tjing på er.

kryptik

I knoow.. kryptisk i förra inlägget men ibland lär man bubbla utan att bubbla för mycket.. ni vet!!!
Jaja, kattskrällena hade fångat en fågelunge som dom satt och stirrade på som två puckon..det har ju blåst så väldans så stackarn har säkert blåst ur sitt bo,den verkade iallafall oskadd så jag fångade den med lite papper och gick till det mest troliga fågelbo-trädet på gården.. men när jag skulle lägga upp den så lyckades jag göra nånting så det knastrade i hela armen/axeln och gjorde sjukt ont ända ut i fingertopparna.. vilket resulterade i avblåsta Bodybalance-planer men plöjde iaf igenom musiken och DVDn ett par gånger men jag föredrar talesättet "learning by doing" så jag hoppas verkligen att det känns bättre imorrn.. HUUUWAH... Det är verkligen inte min dag idag!
Hoppas hursomhelst att den lille kraken klarar sig..fågelungen alltså...
För övrigt så är det 56 dar (i det allra längsta!!) till lillskrotet i min mage kommer och lite stressad börjar jag känna mig.. har känt mig så manana fram tills nu men idag slog det mig för första gången PÅ RIKTIGT att det snart är dags.
Avrundar dagen med lite bilder från 32 fulla veckor som ett preggo.
(observera naveln som är på väg ut och har fått sig en övre "vinge"!)

Bu å bääää/ris och ros/

Dagen har erbjudit det mesta...
Glada nyheter framför allt. (jippie!!!) 
..men så även skavsår och tråkiga fakta. (skit också,hatar när planer går i stöpet!)
Så nu är jag matt och skulle behöva gå hem med mitt skavsår och lägga mig på sofflocket och tjura en stund men pga just detta (skavsåret) så är jag typ strandsatt tills K. behagar ha fiskat klart.
Skit också.
Lite käk i magen får jag väl köra med så länge då jag idag, energimässig, gått på glass och nu börjar få ont i skallen.

Suck.

amen guuuh..

va skööönt det har varit med lite ledighet..och tänka sig.. EN.DAG.KVAR!!
LYX!
Sthlm var riktigt najs, dock så var det ganska kallt igår så vi var inte så jättepepp på göra så mycket igår så vi åkte hem vid 3snåret. Väl hemma så dumpade jag bara av väskan och sen tog jag bilen i Västerås för att träffa katten. Vi tjåla skit i flera timmar och fikade på balkongensen så tackade jag för mig och åkte hem.
K. var på nån bilträff i Norberg och jag var ruskigt trött när han kom hem så jag hade redan hunnit somna ett par gånger.
Man blir trött av att vara ledig:D
Idag fyller jag nog dagen med Bodybalance. Låter vettigt då vi ska kicka igång med nya releasen på söndag. (PEEEEEPP!!!)

Hufvudstaden it is..

Kungsbron Hotel bor vi på, i en såkallad "Svit" .. eller som K uttryckte det: "Ett större hotellrum med JÄVLIGT fräscht badrum!" . Vi bestämde oss för att ta tåget och kom hit ganska sent men trots detta har vi hunnit göra Gamla stan, gjort av med halva månadslönen på Zapata och ätit en kalasfin middag.. + promenerat upp och ner längs gator och torg och snart tänkte vi kila iväg på bio men först tar vi igen våra trötta fötter lite granna..
( =K ligger och snarkar med näsan i min armhåla! )
Efter bion tänkte vi njuta av vårat "jävligt fräscha badrum" genom att basta i vår egna bastu och bubbla i vår bubbliga jacuzzi. Så fort Blogg.se kommer sig för att fixa MMS-tjänsten så kommer bilder..
Det bästa av allt är att vi även har hela dagen imorgon att njuta av staden och kan ta en rejäl sovmorgon då vi redan nu beslutat oss för att välja bort frullen (I knoooow, DÖDSYND!!) men vi kände att båda behöver ta igen sig lite och om jag har hotellfrulle inplanerat så får jag morgonstress och ligger bara och vrider och vänder på mig i väntan på att få avnjuta alla läckerheter!! Men då kan vi istället avnjuta en härlig frunch på nått fräscht cafe' vilket är lyx det med!!
Men som sagt , bilder kommer sen!
tjing så länge

Hjärtat, solen och en iskall(kanna vatten...

dsc02368 (MMS)

Hjärtat, solen och en iskall(kanna vatten!) På Da Beppe i Gamla stan.


Hej Rainfeldt!

dsc02366 (MMS)

Hej Rainfeldt!


Hållplats: sala! Stockholm om ca en timma....

dsc02365 (MMS)

Hållplats: sala! Stockholm om ca en timma.woohoo!! Några förslag på aktiviteter under dagen/morgondagen?


mm..

precis.. tvådagar har nu gått utan att jag egentligen gjort nånting men ändå så har jag varit konstant stressad. STÖÖÖÖRIIIGT!!
Var ner en sväng på våryran igår efter att ha nötit lite BB.. som vanligt var det katastrof,mycket folk men absolut ingenting att ,såattsäga,hänga i julgran! Inhandlade iaf nya flipflops och en bikini på Intersport då alla överdelar på något konstigt vis tycks ha krympt i garderoben och alla underdelar lika så.. på både bredd och höjd!*Höhöhö*
Träffade på ett glatt gäng göteborgare och det är ju aldrig fel, vi tog en macka på stans sunkigaste hak,för på riktigt alltså.. Vallonen funkar verkligen INTE!! .. jag fortsatte med att köpa jordgubbar(till största del ruttna!) och gick sen hem.
Planen var att styra upp morgondagens(läs:dagens!) planer så att allt sånt var fixat men min hjärna vägrade fungera så vi kom ingen vart.
Jag peppade upp för lite härligt häng men då brudarna hade bråttom iväg så blåste jag av det.. stressa kan jag göra ändå.
Sååå, min plan blev istället att iaf försööööka få ihop en plan för idag och sen gå ut på lokal.. men efter att ha setat med beslutsångest om hotell/aktiviteter etc etc.. så ledsnade jag ur.. så , där satt jag , färdigpiffad för utgång utan minsta gnutta pepp. Festligt!
Somnade på soffan med sminket på, vaknade 4 och insåg att K. inte kommit hem ännu,blev orolig,ringde,blev lugn, insåg att han var ute och rände när vi planerat in en tvådagars i huvudstaden vilket innebär sovmorgon halva dagen för honom alternativt väldigt osocial kväll på dyrt hotell så pepp-mätaren rasade genom källargolvet och att somna om var en omöjlighet.
Gick upp, städade lite på nerevåningen och satte igång att tvätta.. så ja, här sitter jag nu, ytterst ovetandes om vad dagen har att erbjuda, så när som på att jag om 10 minuter ska gå och plocka ur dom första maskinerna!
OM.. mitt hjärta behagar vakna tidigt så blir det kanske storstan iaf men annars blir det nog ett  efterlängtat besök i Västerås hos kittykatten!
Vi får la se!
Lite sådär lätt osammanhängande inlägg..Iknoooow .. men d bju'r ja på :)
Trött tjej med EXTREMT trött morgonfrippa...

ledighetsstress

När man vet att man är ledig länge så  vill på något vis hinna med  ALLT, hälsa på alla man aldrig träffar och spendera lite extra tid på att rå om sig själv.. men denna ledighetsstress gör att det nu gått snart 1,5 dag utan att jag egentligen fått något gjort ALLS!!!!!
Igår hade jag och mina föräldrar bokat in att vi skulle åka till en bekant till familjen som har det mesta jag behöver till min bebis..för att reka och veta VAD som måste kompleteras.. men halvvägs ringer han ch berättar att ena kiddet fått feber och börjat kaskad-spy men att vi var välkomna på egen risk.. KUUUUL!! *not* så vi blåste av det och tog istället en roadtrip runt hela södra Dalarna typ, genom skogar och över berg, besökte nån loppis här och var och letade intensivt efter något mysigt ställe att stanna och fika på.. vilket för övrigt var OMÖJLIGT! .. inte förrän vi kom till "Hurtbullen" i vår egna stad kände vi att vi hade hittat något bra. SÅ jäkla kasst... men bra för Hurtis!:)
Vi var väl hemma strax efter 5 och jag slocknade ganska snart på soffan och där blev jag kvar,bl.a letandes efter ett potentiellt SPA att besöka som utför behandlingar på gravida ända till sambon kom hem, 12 på natten!
.. Ja ni förstår, det blir liksom inget gjort.. jag var så stressad över att hitta på nått att göra att jag mår dåligt och istället inte får ett jota gjort!! Den där stunden efter dala-tripen hade jag ju kunnat använt till att typ.. tvätta..städa..eller göra något annat viktigt men icke!
Äh, frukost sen ska jag nöta lite BB53. DET är najs!

Idag då..

sambon åker iväg med småpojkarna och fiskar över dagen och jag funderar på att dra med mig morsan och farsan till dalarna för ett besök hos vänner till familjen som har erbjudit oss att ta deras vagn/babyskydd etc... kanske är på tiden att man tar och kollar vad det är för något , det är ju trots allt bara 8 veckor kvar :D
För är det så att det inte riktigt passar då kaaaaaaanske det är dags att börja leta på allvar!
HAHAHA, fröken optimistisk är i farten..
Det är som med Afron jag älskar hur alla ler och himlar med ögonen när jag berättar att jag har mitt sista pass 20nde JULI! hahaha
"Ju-LI?!?!"
"Aaa..JU-LI!!"
"hahaha *himel med ögonen*"
Vill man så kan man som jag brukar säga. Det gäller att vara optimistisk!:D
Annars så gillar jag denna :

.och på tal om Ewelina så har hon sytt vär...

dsc02364 (MMS)

.och på tal om Ewelina så har hon sytt världens sötaste små haremsbyxor till bebisen!


nedräkning

i brist på annat så hittade jag en nedräknare.
Såhär lång tid har bebisen på sig att titta ut!
okej?

.och på tal om Ewelina så har hon sytt vär...

dsc02364 (MMS)

.och på tal om Ewelina så har hon sytt världens sötaste små haremsbyxor till bebisen!


Vilken jäkla dag alltså..

I morse gick jag upp med en känsla i kroppen som sa "lugn och harmonisk fredag" (jag vet att det är onsdag men det känns som fredag då det är långhelg!)..tji fick jag..
Det började med att jag direkt när jag kom blev inbokad på ett PHP-möte åt Arena kl.16.30 (Tokpepp på detta nu då det verkligen känns som att man hjälper människor!)
Mitt under dagen var det helt vilt med folk på "Hurtbullen" ..OCH "r.ECO".. OCH Arena så alla hoppade runt överallt och hjälpte varandra där det gick att hjälpa!
Sen kom det in 3 personer varav två av dom ABSOLUT skulle säga upp sina medlemskap "för dom tränade ju aldrig" + 1000 andra argument. Det slutade med att dessa två HELT ändrade åsikt och beslöt sig för att börja träna igen varav den 3dje bestämde sig för att teckna medlemskap på plats! JÄTTEKUL!
Och så var det dags för min PHP, varav Rosie dyker upp mitt under mötet och frågar om jag kan ta en till direkt efter. och SJÄLVKLART sa jag "JA!"!
Som sagt, detta är HUR.KUL.SOM.HELST och jag älskar det!!!!
(..och det inte bara för att man säljer,det är en bonus.. utan för att folk går därifrån och är TOKPEPPADE på att starta sitt nya liv! PRECIS sådant jag vill jobba med med andra ord!!:D )
Jag löste butiks-passningen med Ewelina som var en klippa och ställde upp(TACK!!!!)

Direkt efter mina möten så var det dags för Afro, jag skyndade mig att stänga butiken, byta om och så skakade vi loss som om det inte fanns någon morgondag! HELT. FANTASTISKT vilket gäng jag har att göra med där!!<3
Rundade av det hela med en protein-smoothie på Hurtbullen,en dusch och så hemgång.
Hemma väntade en Graviditetspenning-försäkran att fylla i så den postar jag till FK imorgon,Beviljad och klar= Glädje,lättnad och LYCKA!!!
För på Stainless intygar dom fortfarande att det är en hälsorisk för mig och mitt barn att komma tillbaka dit då arbetsuppgifterna långtifrån passar en gravid och jag förbjuds till detta och det egna företaget är under avveckling så det enda som fattas nu är någon som tar över lokalen..
(jag vet att jag tjatar men COME OOOON .. hjälp mig här!)
Nu är det ryggläge i soffan i väntan på att min fina man ska komma hem så att vi kan diskutera om vi ska hitta på något i helgen.
All kärlek till er.
PUSS

Tjing

MMS-bloggade ju igår om den där artikeln med Åsa och det fanns ju ett syfte med detta...som förövrigt Lina hann notera och kommentera innan jag hade skrivit ett inlägg om det. (Var ju såååå trött igår!)
Åsa berättade i artikeln om hur vissa människor blev "ledsna" över att hon skrev lyckliga inlägg om sin babybubbla då hon haft väldigt tur att få en "snäll" bebis , och hur hon kände sig tvungen att ta bort dessa inlägg!
Här tänker jag:
1. Osäkerhet!
2. Vem är det egentligen det är fel på, Varför ska hon behöva "må dåligt" och få dåligt samvete för att hon mår bra!?     Personer som inte kan glädjas åt andra är inga personer man behöver lägga vikt på .. någonsin!
MM.. så är det! Tycker JAG!
Förövrigt så har träningsvärken från HELVETET slagit till, från bröstmusklerna och ut i fingertopparna..
SHIT POMMES!
..Men det är skönt! :D
Idag är det sista dagen innan det blir en lååååååååång helg med 5 dagars ledighet. UNDERBART!
Återkommer under dagen,
PUSS på er alla solstrålar.

RSS 2.0