Läser artikeln om Åsa Vilbäck i nya Amelia...

dsc02360 (MMS)

Läser artikeln om Åsa Vilbäck i nya Amelia baby .


Avslutningsvis såååå...

körde jag ett Corepass, besökte ICA för att köpa skitbilliga jordgubbar (som dom för övrigt inte hade!) hälsade på Lilla Jack Daniels(son) ..höhöhö.. (det är verkligen sjuuukt fyndigt! ) och snackade lite skit med den nyblivna morsan ÄL, skönt att få lite insideinformation inför "Dagen D" om hur det går ..och hur man vill att det inte ska gå.. å så vidare. Hon om någon kan ju liksom återberätta ganska så väl då det bara var en vecka sedan Jack såg dagens ljus.
Då  det flesta verkar förtränga det "otrevliga" delarna så är det riktigt intressant att få höra en färsking berätta..
Plutten var iaf HUR SÖT SOM HELST och känslorna svallar verkligen.. tårarna var INTE långt borta.. Fatta att man har en såndär liten plutt INUTI sin mage!?? OFATTBART!!
Eftersom Jack tydligen var populär idag och hade haft flera besök tidigare under dagen så passade jag på att sno en bild av Malin... SE BARA SÅ SÖÖÖÖÖÖT HAN ÄÄÄÄÄÄÄR:

HÄRLIGA tisdag!

Idag är jag lite uppryckt igen,
Rundade av gårdagen med BodyBalance OCH BodyPump(vilket jag inte kört på evigheter så mina muskler skriker rakt ut idag,framför allt armar,axlar,bröst!) vilket resulterade i att jag sov sjukt bra.
Jag åt en härlig frulle,DEKLARATIONEN ÄR INNE!!!,FK ringde och mina problem är lösta!
(TACK snälla människa!)
Nu är det enda jag behöver någon som kommer på att den AKUT behöver en lokal till sin verksamhet.. med start.. ..imorrn!? .. typ.. !?!
DET är det enda som fattas mig just nu!
Sambon stannar hemma i helgen också så vi ska nog kunna hitta på nått myspysigt hoppas jag.
Ja, nu är livet lite gött igen.. men återigen påminner jag er att tipsa alla ni känner och inte känner om att det finns en lokal tillgänglig! GLÖM INTE DET ,snällaaa!

Idag

Gårdagens irritationer har resulterat i extrem magont och huvudvärk idag.. SUCK!!!
Körde Cirkel i morse, mysigt värre , dom är uuuuurstarka mitt gäng. GILLA!!!
Idag får ni gärna besöka mig och göra mig på bra humör, för jag känner mig lite nere vad gäller det mesta .. och till helgen åker kanske K. med pojkarna till Norge vilket betyder att vår långledighet tillsammans inte blir av som jag hade hoppats.. men men.. det är ju kul att han har kul.
Jag får väl ligga och pressa i solen, "göra våryran" ,gå på Petter ,fixa bebisrum och plantera morötter istället..eller nått..

Är skitförbannad..

fick ett SMS idag och TYDLIGEN, så har personen jag trodde skulle komma att ta över butikslokalen "ångrat sig" så nu står jag här igen.. helt ovetandes om framtiden och helt matt i själen av beslut som måste fattas.
Och via SMS.. att inte ens komma in och ta det ansikte mot ansikte!
Snälla Gud, OM du finns , ge mig en ny hyresgäst redan imorgon! SNÄLLA!!!
Fan , ibland går bara inte saker min väg..
...Men IBLAND så gör dom det, min första PHP gick kanon och det känns väldigt bra inför framtiden.
Nått gott i eländet iaf!
*update lite senare ... *
Är så sjukt besviken alltså, nu är jag ju tillbaka på ruta1 igen.
Men det är väl så , ALDRIG ska man hoppas på något innan man har det svart på vitt men FAAAAAAAAAAN, dethär trodde jag på,ville iallafall tro på det.. men jag sa till en kamrat när vi satt och pratade förut om denhär tjejen och hennes planer, att jag inte ville pressa henne för hon var så ung ,och att jag ville att hon skulle tänka över sitt beslut osv, men så pratade vi lite till och kom överens om att det inte är jag som ska berätta om det hon gör är rätt eller fel,men så hörde denhär tjejen av sig och var tokpepp på att vi skulle träffas och pratas vid imorgon om kontrakt etc. så självklart såg jag överlåtelse-kontraktet ligga där som i en liten ask...men vad händer.. jo hon hoppar av dagen innan... DAGEN INNAN!!! Så himla svinigt !
USCH, jag mår dåligt, har tom grinat en skvätt och känner att jag är i en förbannad jäkla återvändsgränd.
Jävla SKITÅTERVÄNDSGRÄND!! JÄVLA SKITTJEJ!!!! JÄVLA SKITSKIT!!!!

Hurtig dag

Café Hurtbullen har som ni kan se nedan premiär och dagen har därför hittills spenderats där
(med utsikt över r.ECOs entre´förstås!!)
Jag tog en sväng in till mig för att ladda batterierna inför nästa godsak på menyn och bunkra upp med lite arbete som jag tänkte att jag skulle passa på att utföra när jag fikade men så nu när jag kom tillbaka så var det plötsligt KNÖKAT på "Hurtis" och alla "utsiktsplatser" var upptagna så jag pausar ett tag till och väntar ut stormen.
SÅ, har ni vägarna förbi Arenahuset/Kristiansbergsvägen så rekommenderar jag STARKT att slinka in för även på r.ECO är det morsdag-yra med fina priser på hela sortimentet!!
Det här blir SUCCE'!!! :)

Entre' till Hurtbullen!

dsc02351 (MMS)

Entre' till Hurtbullen!


Hänger på cafe Hurtbullen som öppnar IDAG!...

dsc02353 (MMS)

Hänger på cafe Hurtbullen som öppnar IDAG!Kom in!


oooouh

Bodybalance imorse, insåg att det var sista lördagsbalancen för mig. Tiden går FORT!
Besökte OTIs loppis men det var inte såmycket att ha och sen KidzShop som har utförsäljning med 30% på allt, fick med mig 3 dregglisar + att svärmor och svägerska ramlade in när jag var där och av svärmor fick lill-kussarna varsin pylle och ytterligare en dregglis.
Fortsatte min lördag mot Norberg för att se vännens finfina nya lya..där fick jag lite frunch. Blev inte alltför långvarig eftersom jag var sååååå slut så jag åkte hem och lade mig på soffan och mös lite med sambon .. och här ligger jag kvar... i ögonene har någon hällt en säck med grus och magen känns lite uppsvälld. Ska nog fortsätta P-nappa för imorgon är en lång dag. Hurtbullen-premiär,extra-öppet och mitt första säljmöte. Spännande!
Ses i Arenahuset allesammans! Puss

Fri dag

Typ. Sofflocket är det som gäller, bananchoklad-shake intagen x2 och nu sugs det på turkisk peppar-karameller. FIIIINT!
På tvn rullar "101 sätt att..." i brist på annat, jävla skitprogram med en hög D-kändisar. Ogillar Meral SKARPT!
Ramlar in i mitt huvud och funderar på attityder och människor.. i kombination.. och suckar högt för mig själv. Men sambon är ett hjärta men även han lite slö idag så lilla familjen kommer troligtvis kraschlanda vilken sekund som  helst.
Meningslöst inlägg med tankar och funderingar som inte leder någon vart.
Imorgon börjar jag dagen med BodyBalance och planerar sen att träffa min fina vän i snorberg.
Puss så länge

Hejhopp.

Då var det fredag igen och full rulle på r.ECO. Har redan hunnit sålt av i klädhögen och har dessutom redan hunnit med att boka in min allra första medlemsträff på Arena (PEPP!!!!) och kan inte sluta vara i extas över att "Hurtbullen" öppnar på söndag!
Självklart kommer r.ECO köra EXTRAÖPPET med MASSOR av kanon-erbjudanden! :)

Hängsväng

Ett grymt häng efter en grym 30-årsfest för nån vecka sen!
Bildkälla: Tomma gatan

Hajj

Dagen är till ända..
Även denna kursdag var sjukt givande trots att jag inte fått många timmars sömn under natten och nu känner jag mig redo att kicka igång med projekt "Sälja". PEPP PEPP PEPP!!!!:)
Träffade en asskön tjej på utbildningen också.. hon va ifrån ö-vik och hon hade varit med om en heeelt fantastisk grej: För bara ett par månader sedan så var hon med om en skidolycka då hon blev prejad ur pisten och flög som en vante. Med två ryggkotor mosade, bäckenet brytet på tre ställen,några ben i axeln krossade och en REJÄL hjärnskakning så fick hon tillbringa en lång tid på intensiven men hennes läkare var positiv vilket gjorde att även hon blev det och här kommer vi till det fantastiska.. hon har alltså läkt av sig själv på bara några månader (vill minnas att det var 3 månader sen det hände!) ,och visst, hon går på rehab etc och får ont i ryggen när hon sitter mycket (typ kör bil!) men kroppen är en FANTASTISK maskin och på henne syns inga som helst tecken på att hon alldeles nyss låg i ett paket och jag hade aldrig fått veta det om vi inte börjat tala om att hon flög ner och fördelarna med det.
Denna tjej jobbar alltså med träning och i samtalet så gnällde hon aldrig över sina skador utan pratade bara om fördelarna i det då hon från egna erfarenheter kan hjälpa sina kunder som har diverse smärtande problemområden.
Men ja, kroppen ÄR en fantastisk maskin!

KICK IT

ca 11 sekunder framåt...

"The knytt" is goin' CRAZY!! (ALL rörelse i klippet nedan är bebis..Galet och ofattbart!)



Kulan bjuder kulans mamma på konstiga dröm...

dsc02340 (MMS)

Kulan bjuder kulans mamma på konstiga drömmar och irriterande halsbränna så nu kan inte kulans mamma,som ska upp om 3 timmar, sova Tack kulan!


TLÖÖÖÖÖTT

Alltså jäklar i min gata,
Dagens säljutb. i västerås och kvällens Afro har resulterat i en stor degklump av mig i soffan. Men en nöjd degklump. Viking Bergström är gryyyyyyym, man vill liksom lära av allt han har att lära ut. Sjukt inspirerande!
Lunch blev det på Suffets, vegburgare med liiiis och kebabsås. Det dög väl som bukfyllnad, inte så mycket mer.
Imorgon är det dags för dag2 på utbildningen denna gång utan Björn då han ska iväg på annat men jag ska nog klara mig ändå! Och då kommer det inte bli lunch på Suffets. Cornetto Bar ligger nog bra till faktiskt!  :)
Nu väntar jag på att mina färskpotäter ska koka klart och så ska jag slänga ihop en färskpotatis-sallad. FAN va fint!

majmajmåne

Snart är den slut.. MAJ månad.. SJUKT snabb månad om ni frågar mig, för visst är det så? Tiden går snabbare nu för tiden..var det inte typ påsk förra veckan?!  Eller var är det bara jag som går snabbt? Maraton-löper genom livet utan att stanna upp.. Ja, så kanske det är!
Men ni måste hålla med om att det känns underligt att det REDAN gått 5 månader av dethär året!?
SJUKT!
På måndag hoppas jag att jag gör en deal med en liten fröken vad gällande lokalen ..men det återstår att se .. vågar inte hoppas på för mycket men jag ser mig själv "vara klar" den sista Juni. Hoppas kan man alltid göra, och snälla... håll era tummar för mig!
Imorgon är det utbildning i Västerås och butiken är stängd men kommer troligtvis ha lite extraöppet på Söndag iallafall då "Cafe' Hurtbullen" har smygpremiär mellan 11-20. Isåfall kommer det finnas möjligheter att göra en HEL DEL fynd på r.ECO då nedtrappningen redan har börjat. Som jag tidigare sa så kommer jag inte vräka ut grejerna till underpriser men visst kommer det ÄNDÅ att finnas möjlighet till fina FYND!
Kom in redan på Fredag vettja!

tjing

ännu en morgon är här, kaffe..nyhetsmorgon..smoothie... a ni vet!
Idag ska jag bara ta det lite piano, chilla (på kneget iof men ändå..) CORE ikväll blir det och eventuellt även lite Balance-öva. Vi får la se.
Troligtvis åker jag hem och kramas lite med sambon istället för han var så himla grym igår och trimmade buskarna,oljade utemöblerna etc etc..så vi hann knappt se varandra efter att jag kom från jobbet och han for iväg till sitt skift.
Men så kan det vara, om nån månad hoppas vi att vi får vara tillsammans hela dagarna.

WIHOOOO

Vaknade av att sambon viskade i mitt öra att ÄL och Hawe fått en liten bebis imorse.. JACK om man utgår ifrån fakta på hennes blogg då! HELT.FANTASTISKT!!
Så ja, nu sitter man här och fulgrinar och längtar ihjäl sig till det lilla knyttet i min mage vill komma ut!!!<3

skapligt o-mä!

Alltså.. helgen var tydligen så bra att jag helt missat allt som hänt runtom i världen..
visste ni tillexempel att det är nått nytt jäkla askmoln påväg?!
Hade inte en susning.

v.31

Bebisen

Bebisen är nu omkring hela 42 cm från huvud till tå och väger omkring 1.6 kg.

Den här veckan är en milstolpe i bebisens utveckling då lungorna får förmågan att fungera på egen hand tack vare bildandet av en "surfaktant" som hindrar att lungblåsorna faller ihop om bebisen av någon anledning skulle förlösas och bli tvungen att andas utanför livmodern.

 

Öronen är nästan helt färdigutvecklade, både de yttre och inre delarna, och bebisen kan höra din röst som den också kan känna igen efter förlossningen, tillsammans med andra vanliga ljud.

 

Bebisen bildar också underhudsfett och hudfärgen är mer rosa än röd vid det här laget (för "vita" bebisar). Naglarna är så långa att bebisen kan råka riva sig med dem innuti livmodern.

 

Du

Den övre delen av din livmoder är nu ungefär 11 cm ovanför navlen och din vikt har sannolikt ökat med mellan 9 och 12 kg. Viktökningen utgörs främst av moderkakan, blodvolym, livmoder, bröst, underhudsfett, vatten och fostervatten, förutom själva bebisen förstås.

 

Då ligament och muskler i korsryggen börjar mjukna och slappna av inför förlossningen så kan det hända att du börjar få ryggvärk. Det finns inte mycket man kan göra för att förhindra detta förutom att försöka göra det så bekvämt som möjligt för sig.

 

Det är också vanligt att få halsbränna under de sista veckorna eftersom livmodern inte lämnar mycket plats kvar för magen och dess innehåll som då kan pressas upp i matstrupen. Det kan hjälpa att äta mindre måltider fast oftare.


Aloha,

Hemma i soffan, facebookar, äter jordgubbar och dör litegrann!
Min kropp är paj, TOTALT utpumpad och slut.
MEN, efter denhär helgen med Sara.. och den här dagen med massor av problemlösning så känns livet så himla enkelt och glatt.
Jag älskar livet och allt som har med livet att göra.
Vänner , Familj...ja.. ALLT!
Det liksom flyter på som det ska och imorgon ska jag skicka in mitt mindre glada brev till FK och knäppa dom på näsan och sen så får jag förhoppningsvis min vilja igenom med allt.
(men självklart tänker jag börja dagen med en REJÄL sovmorgon.. det är jag värd! )

VIL-KEN-DAG!!!!!

Uppe innan tuppen kvart i 5 i morse (somnade typ 1!) , hoppade på tåget från Falun 5 över halv 6, passade på att klicka mig igenom BB-dvdn på tåget då sömn var en omöjlighet då exakt ALLA ställningar var obekväma,blev sittande på station i Krylbo i en halvtimme i väntan på skjuts(JÄTTE-no2-nödig med enbart en nerskiten/pissad stationstoa utan minsta tillstymmelse till toalettpapper..bara att glömma liksom!) var hemma bra mycket senare än väntat så den efterlängtade powernapen var som bortblåst,packade snabbt om väskorna och hoppade in i bilen för att ta mig till jobbet, efter en snabb frukostshopping på ICA så mötte jag upp Maarit i butiken då vi bestämt att hon skulle hjälpa mig att "städa" bokföringen.(SUCCÈ!! Hela jag känner mig typ 100 kilo lättare när det är överstökat!)
Vi höll på mellan ca 8 och till alldeles nyss.. med några få pauser för kaffe och fika för att rensa skallen + mitt cirkel-pass vid 10! Fick under tiden flera besök av fikasugna vänner men kände väl inte riktigt att jag hade tid idag iom att M. var här och hjälpte mig!Sorry för det!
Har till råga på allt butiken öppen till 20 idag så än får jag inte gå hem på ett tag, tji fick jag!

En pytteliten miss i planeringen från samb...

dsc02329 (MMS)

En pytteliten miss i planeringen från sambons sida så här sitter jag i Krylbo och tappar humöret en måndagmorgon. HELFESTLIGT!


Hejdå Falun!

dsc02328 (MMS)

Hejdå Falun!


På dalahoppet...

dsc02327 (MMS)

På dalahoppet...


En härlig morgon i Falustad

Frukosten ligger i magen, kläderna är på och snart är det dags för oss att bege oss mot Lugnet och en hästtävling som hålls där som Sara ska fota. Mycket trevligt!
Ikväll väntas brudkväll med zumba (som inte fallit mig så väldans på läppen men som jag ska ge ännu ett försök!),pizza och myshäng! Imorgon, 5 över halv 6 på morgonkvisten går tåget från Falun och så plockar K. upp mig i Avesta en timme senare och så är det dags för en ny härlig vecka FULL av möjligheter! Jihooooo.
Tänk vad energi man kan få av allt gott i livet!

BB53- feedback

*GÄSP*
..Typ så är min första tanke.. Älskar de flesta av poserna men tycker att musiken var sååååååå trist. Benlåten på 9 minuter får mig typ att somna på stället och där krävs det ju liksom lite "GO!" för att man ska orka!
Tror jag måste "lyssna in" mig lite på musiken, lyssna på texterna osv för DÅ kanske man hittar "DET"!
Men som sagt härliga poser och framförallt TaiChi'n är UNDERBAR! :D
Dagen har spenderats i hälarna på Sara när hon har fotat barnboksfrestivalen och det har varit JÄTTEMYSIGT! Fick dessutom macka och fika och jordgubbar och bubbel (alkofritt) tillsammans med de andra "ansvariga" för tillställningen trots att jag inte gjort ett jota. Men det var VÄLDIGT tacksamt! Vilket gäng hon jobbar med alltså, FANTASTISKT!
Ja underbar dag helt enkelt och på vägen hem gick vi förbi Malin's (TJ) jobb och kramades och snart ska vi tillbaka igen för att få i oss en bit mat. Kvällen håller vi öppen då vi ännu inte vet i vilket skick vi befinner oss efter krubbet.
På återseende så länge sötnosar.

Barnboksfrestival i Falun!Hur mysigt som h...

dsc02325 (MMS)

Barnboksfrestival i Falun!Hur mysigt som helst!


Till thailand 2 veckor? Näe,falun 1 kväll!

dsc02324 (MMS)

Till thailand 2 veckor? Näe,falun 1 kväll!


Lördag och magont

Tjing på er,
Väskan (Den STOOOOORA) är packad och jag är redo att inom den närmsta timmen bege mig mot Falun.
BodyBalance-kvartal och Barnboksfestival står på schemat! JAjjemensan!
Det är ju så sjuuukt svårt att packa när man inte riktigt vet vad helgen kommer att bjuda på,om jag stannar ända till måndag,om jag får skjuts eller tar tåg hem.. ja... oklarheterna är många.. men så kan det vara! :)
Ont i magen har jag, väldigt spänd och ond. Tarmproblem alltså inte bebis. Pimplar kaffe nu så att detta problem förhoppningsvis hinner..så att säga..lösas(höhö) innan det är dags att åka.
Nåväl,jag är tooooookpepp,återkommer i afton!
Puss

Dessa två ursöta bodys hittade k. På tatue...

dsc02322 (MMS)

Dessa två ursöta bodys hittade k. På tatueringskryssningen!<3


Bra start

Jag hade en fantastisk sovmorgon med massa drömmar ,drömde bl.a om att det var festival i simhallen..I simhallen(!)..med massa APSTORA band och lill-jocke från min gamla klass var roddare åt Iron Maiden.
och intill festivalområdet så bodde vi i små ombonade hyddor och där rullade drömmen över till att handla massor om Leon och jag var fortfarande en tjockis men hade ett barn sen tidigare.. en tjej..som var äldre än Leon och dom lekte massor.. fast Leon var mest liten och skrattade ,hans mamma Lina låg bredvid och sov middag!
Ja , drömmen fortsatte på massa konstiga vis iallafall... :D
Vid 9 pallrade jag mig upp, utvilad och med känslan av att "det här kommer bli en braaaaa dag!" . .kommer ner i köket och peppar inför min sedvanliga kopp kaffe.. öppnar skåpet.. kaffet SLUT!!!! FUCK!! Aja.. jag klarar mig, jag gör en rejäl smoothie istället.. SOM jag längtar till mina morgon-smoothies varje morgon(idag en banan-o kakaosmoothie).. MUMS.. skivar i några bananer, och så ska jag hämta mjölken... typ EN Deciliter kvar.. FUCK! Nåväl.. det funkar.. lite mindre av allt d andra så borde den bli bra ändå... smoothie SKA jag ha!!
Och vad händer då när jag står och ska ha i kakaon?! SJÄLVKLART så lyckas jag välta hela den ,nästintill, färdiga shaken så att ALL mjölk rinner ut... BAKOM SPISEN!!! Jag vrålar i frustration ut alla mindre barnvänliga ord jag kan,sätter mig på golvet och grinar en skvätt .
Jag lugnar mig, drar fram spisen och börjar städa. Jag känner hur tålamodet puttrar under ytan men beslutar mig tillslut för att det kunnat vara värre så jag drar på mig nå paltor och rullar ner till ICA.
SÅ, nu sitter jag här med en FANTASTISK shake i magen och en ännu mer fantastisk kopp kaffe i handen. Underbara fredag!!!! :)

muslimer..eller var det män!?

Skrattade lite högt åt avrundningen på P3s Tankesmedja och Amanda Johansson om politikern Hanif Bali.
Gå in på denhär länken och klicka fram till typ 34.50
Haha.
Speciellt gillar jag hur hon sågar SD... "inte ens SD skulle påstå nått så dumt.."

ihh..

Visst är det lite lustigt, att när man känner sig totalt sänkt och sunkig hela vägen innifrån och ut i rockärmen så kommer det nån liten solstråle och utbrister.. "Guuuud va fin du är!" ...och menar det!
Men detta får en ju att räta lite extra på ryggen och må liiiite extra bra. :) Fantastiskt!
Idag misstog jag mig TOTALT på vädret och hade matchat en outfit som skulle passa den lite halvkyliga blåsten .. men efter danspasset när det var dags att ta på sig paltorna så var det typ 500 grader ute och strålade väder vilket gjorde att jag liksom fick lov att bortse från några plagg.. men det ena funkade inte utan det andra etc så det slutade med ett par byxor som egentligen inte alls matchade och så "överdragsskjortan" jag tänkt ha fast utan nånting under.. vilket ju betyder att jag ..för alla andras skull.. BÖR knäppa den.. och det var fasiken på håret att jag lyckades vilket självklart inte gjorde humöret nå bättre.. hahaha.. Magen har liksom växt ..tydligen! :D
Sen pajjade jag ena örhänget också .. så inte ens DÄR kunde jag hämta hem stilpoäng.
Men men.. då ,som sagt , så känner man sig liksom lite sådär halvdan.. och just.precis.då.. så kommer det en människa och berättar hur vacker och fräsch man är! Ovärdeligt!

Dansa röven av sig

eller ah, det är typ vad jag och Ullis elever gjorde nyss.. Vilket öööösigt gäng! :)
På måndag då kommer det en bekant och tittar på min bok(av)föring..ja,nu är jag less! märks det?!
PjuH!
Fasiken alltså va jag längtar tills vi fått ihop allt då det är något som bara legat och tryckt i skallen på mig!
Sån jääääklarns lättnad, UNDERBART!
From nästa vecka drar jag igång nån slags Rea/utförsäljning i butiken så suktar du efter schyssta kläder från STOLT så är du mer än välkommen att kika in! Annars också förstås! :)
Äh, nu vill jag bara vara ett preggo och köra mina härliga pass, påta i trädgården, besöka släkt och vänner och ha det göttigt. Kan man få det,tack!?
Jag längtar SÅ tills jag är klar med alla åtaganden!

huuuah.

Jag känner mig lite tjyvens.Lite nere och sådär! Tror det är stress,stress över allt som rör allt.
Nu vill jag bara att en eventuellt ny hyresgäst till lokalen ger mig ett datum..PRONTO! så att jag kan planera mitt liv efter det. Jag är less!
Idag ska skakas rumpa med skolelever och sen blir det lite butikeri med massa samtal till diverse nissar och direkt efter det: styrelsemöte med föreningen med tillhörande smörgåstårta! Sambon ska iväg på tattoo-kryssning och kommer hem imorgon kväll och på lördagmorgon åker jag till Falun på kvartal(jippiiiiie!!!!) och stannar till söndag hos fina Sara.(Jippiiiiiie!!)
Sen tåget hem och så är det Måndag igen.Javisst!
Långhårig börjar jag bli också...

slööö

Katten är klippt, urtjusig blev han!:)
och nu är det dags att bege sig mot v-ås för ett studiebesök på BB...(och kanske på IKEA om jag och Karro är riktigt snälla!!)

Ja jag säger då det,

"Min syster har gett oss en present.. En gratis tvätt av två valfria möbler!" berättade sambon i måndags..
Redan där började jag ana ugglor i mossen.. då flera av er troligtvis läst hennes inlägg om dammsugaren som spöade hennes Nilfisk.
SÅ...Igår hade vi besök av ett monster , Närmare bestämt Aqua-PRO.
SINNESSJUK maskin och jag började typ grina när K hade dammsugit mattan i en kvart och filtret FORTFARANDE blev fullt i skit. eller när försäljaren "sög in" från utblåset på vår nuvarande dammsugare... Varför har man ens ansträngt sig för att städa!?.. all skit har ju kommit ut igen!
Eller när hon lite hastigt drog av vår bäddmadrass och visade allt kvalsterbajs.. "om ni känner på det så kan ni känna att det är lite fett..." Nej tack....UUUÄÄÄÄÄK!..*kräks*
Eller varför inte när jag drog av soffan.. FRÄSCH!!! Verkligen!!!
Hursomhelst, jag hade ställt in mig på att INTE köpa!
....När klockan hade passerat 12 på natten började jag bli så stressad/pressad/irriterad att jag fick ont i magen.RUSKIGT ont i magen ,Hade jag inte varit där så hade K troligtvis redan köpt både en och två vid det laget!
Trots vetskapen om detta så tackade jag för mig för JAG skulle då inte skriva på nått.. och gick och la mig!
Efter nån timme (elelr några minuter?) hursomhelst, när jag precis somnat.. så kommer K upp och viskar "Jag prutade ner den till 35!" ..För trött för att egentligen bry mig så sa jag bara .."oooookej,köpte du den?" "Nej" svarade han.. och jag kunde lugnt somna om!
Nu till finalen... man skulle ju lämna namn på folk som "kanske ville ha en gratis tvätt av en valfri möbel.." och då svägerskan skrivit ner 50 pers (och därmed fått TVÅ vinöppnare!) så kände våra inre tävlingssjälar att vi var tvugna att slå dom..så vi skrev sådär lite snitsigt ner 59 personer (varav 53 "par" vilket var det som räknades för vinöppnaren!)... SÅÅ... jag rekommenderar er verkligen att se monstret och låta den ta hand om era möbler.. MEN jag tar inte på mitt eller K's ansvar om ni kommer på att ni absolut inte kan leva utan en och skriver under ett köpekontrakt!
SÅ, då var det sagt. :)
Ha en underbar dag allesammans<3

virrpanna..

Självklart så är det PÅ TORSDAG det ska dansas med skolan.. imorgon ska ju jag och K tillsammans med preggo-Svägerska och sambo fara på studiebesök på BB..DÄRFÖR är butiken stängd eftersom jag innan det ska klippa skrället i snorberg... Och på torsdag har jag lite andra buisness på morgonen och så blir det skolan efter det som sagt.. och SEN öppnar jag 14.30. PJUH! Tur man snart ska föda barn och kan vara hemma och samla tankarna. Jeeeeeezes!

Jahaja.jaja.ja

om en halvtimma bommar jag igen för då är det dags för info. på FK om föräldrapenning etc.
Sen till kvällen blir det CORE!
Har dessutom lyckats boka tid hos Karin Danieli i Norberg imorgon (veterinären!) för hon ska klippa mitt kattskrälle. ÄNTLIGEN! Han heter numer Jonathan-KNUT. Men söt är han ändå!
Vilket innebär att jag öppnar först EFTER att jag haft Afro med ett gäng skolelever!
Iom detta insåg jag att det blir MYCKET reducerade öppettider i butiken och därav gjorde jag nu en lista och satte upp på dörren för den nyfikne (eller besvikne.. beroende på tillfälle!)
Äsch, lär styra och ställa nu.Vi hörs.

Schysst.

Har redan betat av 3 punkter på dagens "att-göra"-lista och klockan är inte ens 10.
Känns bra!
Kanske hinner jag vara lite extra effektiv på kneget också.. där finns det en skaplig lista också.. som för det mesta bara fylls på faktiskt. FÖRÄNDRING DÄR TACK!
Ikväll ska jag tydligen bli pålurad en dammsugare för 40 papp också . HINDRA MIG! Jag måste bara tänka "Gratis städning av soffa och säng,gratis städning av soffa och säng gratisstädning av soffa och säng ..."  och att det är den enda anledningen till att tjejen kommer hit och visar monstermaskinen.. INTE.KÖPA! INTE.SKRIVA.PÅ.NÅTT!!!

hahahahahaA

"asså..nu BÖRJAR verkligen magen bli stor..det smällde bara till!!" Sa jag i v.20, se bild nedan:
..NU.. i vecka 30 så låter det: " NU,börjar det verkligen hända grejjer asså"  ,se bild nedan:
Galen kroppsuppfattning man har alltså!!!

Mondaymooooorrrrniiing

HAJJ!
Jäklar i min gata va trött jag var igår , tvärslocknade på soffan , vaknade när K. kom hem efter sin fisketur( 1 abborre rikare!) ,somnade om igen, vaknade när K.gick till jobbet i morse, kollade mobilen "ingen BodyBalance" , somnade om,vaknade vid 8 och så hela dagen idag har jag varit som en överkörd äppelskrutt.
Ikväll blir det lite firre till middag och så tänkte jag pyssla lite med knyttets rum, lacka ett bord bland annat..
Bilder kommer.
Jag hade ett missat samtal från Försäkringskassan också och hon hade spelat in ett meddelande..
"Hej mitt namn är bla bla bla och jag ringer från FK, du hade ringt oss i förra veckan och undrat över ditt ärende.. ja, alltså det är ju inte utrett ännu. Om du inte är tillfreds med det svaret så kan du ju kontakta oss igen!"
EHHHHH!?!?!?! Ja-HAAA!?
Att det inte var utrett hade jag väl kunnat räkna ut med lilltån men jag vill ju veta VAD FAN Det är som tar sån förbannad jäkla tid! I-D-I-O-T-E-R!!!!
Suck.

ptjaaaa ..

överväger om man ska dra till med en pizza till kvällsmål också... nu när man ändå är igång liksom.
Det tråkiga är ju att jag inte kan gå till US en gång till utan då måste jag ta Mem&Zin och då vettekatten om det är värt det!? Vart ska man annars äta nånstans?.. några förslag!? För poängen med att äta pizza är ju att man ska kunna vara så lat som möjligt och jag kan ju känna att det blir ett projekt om jag blir tvungen att bege mig längre än 300 meter (vilket jag skulle gissa att det är till ok!) för att hämta.
Ja, som man brukar säga... livet är hårt på en pinne!

MUMS

Hade ju som sagt ett gäng dönickar på soffan i morse när jag vaknade och dessa sussade på bra ända tills dönick nummer 3 och 4 ramlade in ..tätt följt av dönick 5,6,7 & 8 och med det så blev det häng i soffan med många härliga skratt ,voi voi.. min mage är i kramp efter allt skrattande!
Vi tog en gäng-promis mot USpizzan och fick oss en stadig frulle (andra pizzan på en vecka.. whats up!? ) fortsatte vårt chillerill och snicksnackade lite om allt och inget tills himlen började bli VÄLDIGT svart och pojkarna kom på att dom var otroligt skejtsugna! (!) så bilarna packades och gänget gled vidare. Själv så hade jag ett möte att passa in klockan 4 så jag tog det piano och begav mig sen mot Arena. Lite snicksnack där, shopping på coop, och så slutligen lite avskedskramar från Jimmy och Linn som var på väg hem igen. Hela dagen från början till slut har bara varit sjuuuukt slapp och mysig och nu har jag precis mumsat i mig lite wienernougat-glass.
En sak som jag undrar över dock är ju vad det är för fel på dom som packar glassförpackningarna..för i wienernougaten är det ju faktiskt just WIENERNOUGATEN man är ute efter , vaniljglassen är ju bara utfyllnad.. men trots det så är liksom ALL god glass samlad i mitten på kartongen medans ytterkanterna är enbart vanilj..VILKET DÅ INNEBÄÄR.. att man blir tvungen att äta direkt ur kartongen för få med sig allt det gottiga innan man blir mätt.. så det gjorde jag! :D

Är det dethär som kallas för lokala skurar?

dsc02301 (MMS)

Är det dethär som kallas för lokala skurar?


Underbara igår

Ja, för så var det, FANTASTISKT häng, fantastiskt väder ,fantastiskt konstgalleri,fantastiska människor och en fantastisk brasa!!
och.. Födelsedagsbarnets kids är ju gudomliga och hade lika gärna kunnat vara där hela natten, SÖTNÖTTER! här önskar man nästan att det lilla knyttet kunde komma ut som tre år.. eller rättare sagt.. komma ut miniliten och åldras till 3 år på en vecka...men bara nästan! :)
Nu väntar jag bara på att våra övernattningsgäster ska vakna sen finns väl chansen att det blir en mindre hälsosam frulle. Fan va GÖTTT!!!!!
Regnar gör det också.. men det gör inget.. för det regnade inte igår och idag får man istället en ursäkt att bara krypa ner i sin fantastiska Hyggedräkt och läsa en god bok i soffan.
Härliga söndag!

30årskalas i bushuset!

dsc02300 (MMS)

30årskalas i bushuset!


ÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHH<3

Hur glad blev inte jag tror ni när jag insåg att min "Hyggedräkt" från danska Wenche Design hade kommit , fick ju förmånen att köpa denna till ett ytterst löjligt pris i jämförelse med vad den brukar kosta,Specialsydd efter mina mått och med en liten gullig lapp på dragkedjan..  CHECK IT OUT:
ÄLSKAR DEN!!!!!
Det bästa av allt är att den även finns i baby-sizes så självklart kommer kiddot att få en egen också!:)
Tillsvidare fick knyttet nöja sig med en skallra ("Katie") att hänga i exempelvis vagnen:
Nedan ser ni lappen som hängde på dragkedjan:
"Till rebecca"
SÅ GULLIGT!

Härliga dag.

..eller det vet jag ju inte ännu men med tanke på att den börjar med BodyBalance<3 på Arena och slutar med 30årsgalejj i Bushuset så är det liksom upplagt för succe'.
tjing så länge.

Vilken dag alltså,

Började med att besöka socialförvaltningen för att intyga att K. är far till vårt knytt.. dessvärre hade ju K. inget leg. med sig. Blev lite piiiinigt men det är tur vi bor nära så det tog honom typ en sekund att sticka hem och hämta passet. PJUH!
sen var det dags för kneg. COOL-LUGNT! Lite allmänhäng på Arena och på eftermiddagen så blev det BOX, CORE & AFRO( <3 )Underbart !
Nordea nån annanstans ifrån hade hyrt en timmes träning så BOXEN var extra insatt. Men JÄKLAR va KUL det var. Ett sjuuuukt peppat och taggat gäng var det som var med:D
Blev upplockad av K. vid gymmet och på inititaiv så avslutades kvällen med pizza. 100 år sen men FY.SJUTTON va gott det var, vi beställde från "Västans" .Superfräscha råvaror och deras bottnar är suuuuuupertunna vilket gör att man kan njuta av det göttiga.. dvs flottet och pålägget utan att bli prppmätt av en degklump. MUMS!
Nu ligger jag på sofflocket med katterna kurrandes i varsitt öra och här tänker jag ligga hela kvällen.
Må bra finingar.
PUSS

Jahaaupp

Imorse var det återigen dags för ett besök hos Barnmorskan. Alla värden såg finfina ut och hjärtat tuffade på likt vilket ånglok som helst ( h*n passade även på att karatekicka Anita flertalet gånger!).
Viktuppgången var näääästan uppe på +7(6,8) och jag följer den där magkurvan PRECIS på millimetern.
Det enda som fick en anmärkning var mitt blodvärde som hade sjunkit något så nu ska jag införskaffa Niferex eller vad det heter så att jag inte ska komma att bli så trött.
Tanken var ju sen att jag vid lunch skulle på infoträff på banken om bokföringsprogrammet jag använder men jag mitt spån hade tagit fel på tid så istället hälsade jag på hos mor vilket slutligen resulterade i en sväng till v-ås.
Det är SÅ. SKÖNT att jag nu känner att jag kan ta mig nån ledig dag här och där eftersom jag gått in i lite nedvarvnings-mode.
I mälarstaden så blev det ett besök på Röda korset och Myrornas, det förstnämnda resulterade i en jättefin turkos filt med mormors-rutor och en matchande matta (med några fler år på nacken!) samt ett par randiga byxor och ett par röda hängselbyxor i manchester medans myrornas bara höll sig med skräp idag.
På Lindex fick det bli en söt och armlös plyschbody med matchande dregglis + en amningsBH till moí.
Vi avslutade dagen med ett besök på IKEA där jag hade en värdecheck vilket resulterade i en fantastisk skål/korg och ett brickbord ,båda i turkost, ur deras tillfälliga kollektion "kryddstarkt" som jag rent ut sagt ÄLSKAR!!!!!  Sen blev det också ett nytt överkast till fåtöljen som ska stå i barnrummet(limegrönt), små frottehanddukar, en skena med "nypor" som egentligen är till för vykort men som Lina hade som "dregglis"-tork/skyltning.. (vilket jag tyckte var en briljant ide så så fick det bli!)
Rundade av med en komposthink och en ny lampskärm till sovrumsfönstret.
Totalt så fick plånkan hosta upp cirkus 400 pix, lätt värt med värdecheckar kan jag tycka!
Ja.. efter den vändan var jag TOTALT slut! och det är knasigt,jag kan studsa runt som en tok på mina pass utan minsta känningar vare sig före,under eller efter men efter att ha promenerat en halvdag på v-ås gator så är mitt bäcken i uppror.AJ!!!! Allra helst höger sida. huuuuah.
Hoppas att det är borta imorn för dethär va sjuuuukt drygt!!!
Nå,dags för sömn.
Tjingeling.

Kärleksförklaring

Maria gjorde en kärleksförklaring till regnet men total-ratade åskan!
Sånt har jag aldrig förståt mig på, åskrädsla alltså..alltså jag fattar ju om man är rädd, jag är inget pucko men JAG älskar åska ,framförallt när det blixtrar, det finns inget vackrare. Jag kan sitta i flera timmar och bara stirra.
Jag hade tur igår och kunde inte sova så jag gick ner i vardagsrummet istället för att försöka bli liiite segare och det var ju bra, för plötsligt inser jag att det blixtrar av bara sjutton så det var ju bara att sätta sig i fönstret och stirra.
SÅ VACKERT!!!
Regnet var även det välbehövligt, luften är SÅ mycket lättare och gräsmattan och trädgården är redan grönare och fräschare. Men en dag eller 2 räcker, till helgen är det sol beställt! ;)

<3

Åhhhh...ÅSKA med BLIXTAR!!!!!!!<3

Segstartad

Jag var verkligen sjuuukt slö när det var dags att låsa dörrarna till butiken och tanken på att jag skulle träna också var inte direkt överväldigande. MEN som vanligt så får det där afro-gänget en att känna sig som en prinsessa och trots att det bokstavligen FORSADE svett om mig så var jag så hög på lycka efter passet att hela jag bara bubblade. Sån himla GRYM känsla alltså!
Hemma möttes jag av ett supertrevligt paket till bredden fyllt med underbara grejer till mini-me, bla två par haremsbyxor i precis samma modell och tyg som de jag använder på mina afropass . FANTASTISKA! Dessa kommer att komma väl till pass när vårt blivande A-barn på ett halvår har lärt sig krypa,gå och slutligen skaka rompa a'la mommy-style och hänger med som sidekick på sin mammas Afropass!  Det kommer bli GRYMT! ;)
Nu har jag slukat en bärsmoothie och med rumpan nermosad i soffan är det nu dags för Grand Designs Aus.
Jag älskar när livet leker! <3
Hörs imorrn mina fina.
KÄRLEK.

Och slutligen så FICK jag dessa fina pryla...

dsc02289 (MMS)

Och slutligen så FICK jag dessa fina prylar GRATIS av oklar anledning från ziggy.se.GILLAS!


Sådan mor sådan bebis! Dessa eko-harems-af...

dsc02288 (MMS)

Sådan mor sådan bebis! Dessa eko-harems-afro-bollywood-byxor var väl bara FÖR härliga!?


Superhärlig regnbågs-kit m tröja och byxa!

dsc02287 (MMS)

Superhärlig regnbågs-kit m tröja och byxa!


Igång igen! Dessa 3 kitchiga bodies är frå...

dsc02285 (MMS)

Igång igen! Dessa 3 kitchiga bodies är från bright and stripes. Superhärliga!


fan assåå

Vilken seeeg dag!
I ögonen har någon tippat ett ton med grus och i huvudet är det tomt. SÖÖÖMN!
Men först.. jobba i en timme till sen AFRO!<3
Tänkte komma upp med en ny korre tills idag men  med tanke på mitt fullspäckade schema denna vecka så får det vänta till nästa.. men det går nog ingen nöd på mina godingar!
Imorgon är Butiken stängd eftersom vi först ska till barnmorskan och sen är det info-möte på banken och att åka och öppna i 2 timmar efter det skulle vara sjukt ovärt så vi kör på fredag igen istället.
Gäsp. Om man skulle ta å diska kanske!?

prick!boll!prick!

Gårdagen var , som ni kanske märkte ,FANTASTISK!!!! Solen sken OCH det var varmt! Underbart!
Jag hade Core och BOX inbokat på kvällen och var HELT.FÄRDIG när jag drog från gymmet. Eftersom K. jobbar EM så var det självklart att det inte fanns nått att stoppa i magen hemma så jag svängde in på Servus, vår enda sen-öppna handel. Bra ställe! hittade lite keso, morötter och grejjer som jag kunde slänga ihop nått snabbt av. MEN så när jag står i kassan och ska betala så ringer den fina vännen och låter lite i farten och undrar vad jag gör och föreslår att vi ska äta tillsammans så hon svänger förbi butiken och jag tar ett andra varv.Detta resulterade i en FANTASTISK sallad med avocado,olika ostar och massa mer,vännen fixade & jag kollade på.LYX! .. även en film blev det, trots att mina ögon redan var tuuuuunga.
STONE!
DeNiro,Norton och Jovovich kan ju tyckas vara uppgjort för succe men tyvärr. BIG FAIL!
Den var riktigt beige tom.. vilket inte gjorde mina ögon mindre tunga. men men, vi tog oss igenom den och så tackade fin-kompis för sig och åkte hem. PUss på dig och tack för maten!
Med sambon sittande brevid med datorn i knät så var sömnen på soffan ganska snart ett faktum.
Vaknade till när han började släcka alla lampor så jag kollade upp på honom och det var jätteroligt för i min sömnyra så såg det ut som o hela han var täckt av massa små prickar,eller gropar.. typ som dom som är på golfbollar.. vilket jag sa.. fast ni vet hur det är när man är lite pömsig och orden inte riktigt kommer ut som dom ska
"haha..varför är du helt täckt med...mummelmummel..prick?!"
"EHHHH"
"mummel mummel...jaaaa...du vet.. gäsp.. prick.boll.prick"
"HAHAHAHAHA...VA!? "
"mmm..vänta!"
Så kravlade jag mig ur soffan och upp för att borsta gaddarna , och han fortsatte skratta och när jag kvicknat till så kunde jag förklara liite hur jag mena.. han bara fortsatte skratta!
Jag kröp ner i sängen, han efter...lång tystnad....
..varpå han säger "Godnatt då prick!boll!prick"!
Här började båda asgarva och sen minns jag inge mer.. jag tror vi somna.. haha..
Eum.. Ja, man kanske skulle vart där!

Sköldis

Jag är med i en utlottning här där man har chansen att vinna en fantastisk sköldpadda i valfri färgkombo,
var med ni också!





Puuust

Fixade lite grillat när jag kom hem så nu har jag ätit halloumi (som är sååå salt!) så min kropp har vatten-panik.. vatten,vatten,vatten... jag måste ha vatten, massa vatten. Till halloumin hade jag folieknyten med potatis,lök,körsbärstomater och färska champinjoner plus en hemmamixad creme fraiche-dressing med färskpressad vitlök,gräslök och svartpeppar.  SÅ HIMLA GOOOOOOOTT!!!
Men a, och nu är jag i saltkoma!
Lyckades dessutom roffa åt mig de två sista jordgubbsaskarna på coop,Fantastiskt goda!
Hööhöö, väldigt matigt inlägg dethär,lika bra att lägga ner!:P
tjing

Den där jäkla shoppingtarmen alltså! 2 byx...

dsc02284 (MMS)

Den där jäkla shoppingtarmen alltså! 2 byxor,1 par leggings,2 snuttefiltar,1 napp,1 par tossor och 1 kramvänlig vetevärmargroda.Allt till mini-me,allt i ecomaterial.


tjing

Vaknade av ett SMS "somna om, bodybalance inställt" så det var bara att lyda!
Träningsvärken i rygg,mage och baksida lår idag är inte nådig efter gårdagens kettlebells. PJUUUH, och hur ska det då se ut imorrn!? :)
Hursomhelst, ut skiner solen som sjutton.GLAAAAAAAAAAAAAAD!!!!!<3
Sticker hem direkt efter kneget ikväll och pular i trä'gårn,det är dags att plantera morötter och lökar.wiiihoo, finns det nå godare på sensommaren än att kunna gå och knapra på sina egna,färska grönsaker eller!?

<3

Efter den grymma sovmorgonen så blev det lite vattning av trädgården , ett besök hos mor och far och deras lilla tax som blev akut sjuk i onsdags och var tvungen att opereras på Falu djursjukhus för livmoderinflammation så imorse fick hon komma hem,fortfarande liiite matt i lacken så lite extra kärlek till henne idag skadade inte.
Väl hemma igen, chillade i solen, klappade katten,pussade sambon och såna där andra vardagliga grejer innan det var dags för träning, hoppade på hojen och for till Arena för lite Core och då jag ändå var där så passade jag på att köra ett kettlebells-pass också..SJUKT jobbigt är det.. i vissa övningar fick jag lägga undan klotet och köra utan istället då lillen sa "hörru morsan, fortsätt sådär och jag är ute om en femma!" ;) ..skämt åsido .. men djupa benböj med ett stort klot i händerna belastar bäckenbotten ganska rejält så sammandragningarna var ett faktum! MEN, som den kloka människa man är så ANPASSAR MAN SIG efter sig OCH sin bebis!!!
A hursomhelst, fick dessutom sällis av Malin på kul-passet och hon hade kört ben dagen innan så det var inte alltför sällan vi gav varandra menande blickar som sa "SHIT POMMFRITT!"  :D
Nu ska ja glo på Poirot och bara tare lugnt , imorgon väntar Bodybalance(<3) kvart över 7 och efter det Cirkel, i vanlig ordning.
Puss på er.

okej,

inge looptroop igår som planerat, vilket sög!
men istället fick jag äta grillat,myspysa och glo på film...eller ..jag(ja det var mitt fel!) hyrde "paranormal 2" och "due date" varav jag tyckte att vi kunde börja titta på den förstnämnda eftersom man då kunde släta över det läskiga med något roligt... eh... hahahah.. im soooo stupid... efter 20 minuter (typ när det började hända nått!) så fick jag tillslut K. att stänga av den..
"Men varför skulle du hyra den från första början dååå!?!?"
"Men åhhh, jag kunde väl inte veta att den va såå läskig(!) och att det skulle vara ett barn meeed!"
Ahh, vi började iaf kolla på Due Date ist. Kristoffer började snarka efter typ 10 minuter och jag höll på att DÖ efter typ en halvtimme av ren och skär pucko-plåga... har man lite nerver så skulle den säkert vara jätterolig men den gick att jämföra med den vidriga rullen "Dinner for schmucks" som jag också bara klarade med en halvtimme av.. SUCK.
sååå , det blev sömn istället. Och så vaknade jag för typ 40 minuter sen.. välbehövligt alltså.
Idag tänkta jag götta mig lite i solen sen har jag ju som sagt tagit på mig lite Core på Arena och ikväll var det tydligen konsert i kyrkan och Maria ska sjunga så funderar på att fara dit.
Vi får la se.

Blå blåbär

Jag och syrran sitter på min trapp och råkade få igång Två blåbär-Jag vill dö idag och plötsligt sitter vi båda som två rappare och viftar med händerna och sjunger med i texten .. tills vi kommer på varandra och bryter ihop i en hög av skratt... och här är vi nu, sönderskrattade med ont i magen. HAHA . Lyssna och lär . Här kommer lite riktig musik. HAHHAHA

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Planer som går i stöpet SUGER!
Nu blev jag sjuuukt opepp och seg och på tal om seg så är Kristoffer det också ,men det vet vi. hopplös är han , vilket för tillfället stör mig ännu mera.
Sitter och slökollar på "Unthinkable" hospäronen och o-peppar.
Usch och blä. funderar på att snabbt ta mighem och dra nått gammalt över mig..

DANSSUGEEEEN

Shit, ni skulle sett mig nyss alltså, gick LÖS här i butiken.. hahaha. .
Shakade loss som bara den, hela kroppen i ett enda flow till denna fantastiska låt:

Kül kväll

Knegade.Tränade.Duschade.Spontan-mat hos svärmor (3rätters enligt nedan)
Förrätt: Melon/feta/mynta-sallad
Varmrätt: Lax i foliepaket med skivad potatis ädelost och smör.
Efterrätt: Chokladpudding m. färska hallon och marabou Dukat.
Matkoman var total så vi slappade ett tag i soffan till Bonde söker fru.
Fortsatte kvällen på O'learys med fina Maria och hennes arbetskollegor och vi pimplade drinkar som om det inte fanns någon morgondag ,vilket känns idag då jag känner mig totalt mörbultad och bakis (Trots att mina Strawberry Daquiri m. cocos självklart var alko-fria,im not a pucko!) och till råga på allt så är det slut på Kaffe här i hemmet. Hur kunde jag var så dum att glömma köpa det!?
Hursomhelst, GRYMT kul kväll och jag har höga förhoppningar även för denna.
Fantastiskt!

Fullt ös sen 6 ...för vissa..

dsc02281 (MMS)

Fullt ös sen 6 ...för vissa!:)


Är på o'learys och pimplar drinkar.Fina fi...

dsc02280 (MMS)

Är på o'learys och pimplar drinkar.Fina fisken!


mjaaaaou

Lugn och fridfull dag med frukoststart hos Lina med henne,Äl och en sjövild Leon som gått å blivit snabbare än blixten.  Drog till kneget medans fröknarna fortsatte götta sig i sina ledigheter.
Efter nån timme kom MAria förbi med kidzen och tjålade skit och målade med asfaltskritor så nu är uteplatsen kittad igen.. :) 
Laddar upp för lite Core och Afro och ikväll blir det nog lite häng med Maria och sällskap på bruks, sambon far till v-ås på bilgrejs .(gäsp!) så det är väl bara att anpassa sig. :)
och IMORGON.. DÅ.... är det Looptroop i Avesta. DET blir SKOJ!!! :D
Jepp, typ så ser min helg ut, på söndag lite extrapass på gymmet och nästa vecka är fullspäckad av träning framförallt(9 pass vill jag minnas!PJUH!:P) .. men också MASSA annat..typ : Barnmorska,Socialförvaltningen,Kaffe-kurs,Swedbank-info,Fairtrade utställning,30årskalas och Instruktörsmöte. JA ni hör ju. Upptagen kvinna!
Det är tur att man är pigg å fräsch, lite störigt är det jue när folk man träffar på när man typ är och handlar gärna berättar för MIG hur JAG mår ,
ex:1  "Jamen du veeet det är inte bra för barnet att du rör på dig så mycket!"
På vilket sätt skulle det INTE vara bra för mitt barn?! Hade det inte börjat bli lite trångt bland inälvorna så skulle jag förmodligen inte ens veta om att jag var på tjocken. Känner mig PRECIS som förut och rör därför på mig ,i princip,PRECIS som förut. Självklart undviker jag hysteriska hopp,alltför tunga lyft och att gå allt för långt ner i "djupa" positioner men det är för att skona MIN EGNA kropp .. bebisen klarar sig FINT!
ex.2 "Du borde verkligen tänka på barnet!"
EHHHH?!?! på vilket sätt tänker jag inte på mitt barn? är det bättre att kasta sig på sofflocket och käka praliner hela graviditeten igenom mot min vilja trots att jag är fullt frisk?!Är det då man tänker på barnet?
ex.3 "Kroppen är inte som den brukar vara så gå inte för långt med allt det där!"
JAG.KÄNNER.MIN.EGNA.KROPP och går PRECIS så långt som jag själv känner är ok!
ex.4 "Men du kommer köra på tills du kraschlandar och då är det försent och barnet kommer att få lida!"
SUCK!
Jag kan fortsätta för evigt med exempel men det ska jag inte .. men det folk verkar tro är att jag är nån fanatisk träningsberoende person som gör ALLT för den perfekta kroppen, tom äventyrar mitt barns säkerhet, MEN hallååå, lite verklighetsuppdatering här, IM NOT!!!
Jag har haft turen ,till skillnad från många andra,att få må bra genom hela graviditeten och har utnyttjat det maximalt. Jag ÄLSKAR att instruera och skulle må dåligt om jag inte fick det,och om jag mår dåligt så kommer även mitt barn att göra det. Och jag har fördelen att jag gör mina pass själv och gör passen på precis det sättet som passar min kropp sen finns det ALLTID lättare eller svårare alternativ varav jag  väljer det lättare OM jag känner att kroppen säger ifrån och det svårare om jag känner att jag fixar det... precis som vilken annan människa som helst. Vi känner allra bäst vår egen kropp och allra sämst andras så om jag gör på mitt sätt så gör ni på ert sätt. SKULLE jag däremot märka att barnet INTE mådde bra så skulle jag ta reda på VARFÖR och vidta årgärder. Jag är inget monster!
Jag vill kunna göra en sån vardaglig sak som att handla utan att hela vägen genom butiken få höra från den ena och tredje hur dåligt det är för mitt barn att jag tränar och att jag "måste tänka på barnet i första hand" och behöva försvara min livsstil.
Ska det vara sååå svårt!?
Hursomhelst, med mycket att göra så går veckorna undan i raketfart så vi ses väl till sommarn där nångång ;)

lite sömn,någon!?

Jävla skitmåne!
Lack man blir alltså.. somnade som en stock framför tvn igår..inget konstigt där, vaknade igen vid halv 4 som en ostkrok.. inget konstigt där heller (kisspaus!) och i vanliga fall så lallar jag upp till min säng med ögonen stängda för att inte sabba tröttheten och så somnar jag gott och sover fram till 7-8 snåret.. MEN inte idag...jag kände redan när jag satt på toa att detta inte skulle gå vägen..mina ögon hade hunnit bli alldeles för pigga.. det klokaste beslutet hade här varit att bara krypa ner i den varma soffan igen.. men ICKE.. jag envisas med att gå upp och lägga mig.
Efter att ha legat och vridit och vänt i över en timme så ledsnade jag ur och knatade ner igen...ner till soffa,berättarösten på Natural geographic och sömnpillret "datorn". Ögonen börjar kännas tunga och förhoppningsvis kan jag efter att ha postat detta få slockna på soffan i åtminstone någon timme till.
Wish me luck!

<3

Fantastiskt bra dag i butiken idag.
Morgonpussar på axeln av hjärtat efter hans nattskift
Massor av fina vänner på besök och URFINA kunder som man inte kunde göra annat än älska!
Om en halvtimme tänker jag åka hem, laga mat till min man och sen krypa ner i soffan och bara njuta av dagens sista timmar!
KÄRLEK rakt igenom och en dag HELT utan stress och magont.

Nån som såg!?

Satt och slökollade..eller snarare slölyssnade ...på Efter 10 med Malou och alltså, SERIÖST, killen som var gäst i studion idag.. typ nån mäklare/porrskådis eller vad han var.. Eklund bla bla.. Var det nån som såg?!!?
Han var sjukt störig och ville hela tiden prata engelska istället FAST han pratade flytande svenska... han typ TJATADE om att få prata engelska och Malou blev skitirriterad och jag med. och förmodligen alla andra också. gång på gång fick hon säga typ.."nej, inte i det här programmet",okej, överdrift kanske men man hörde verkligen på hennes röst att hon bara ville sjunka genom golvet..alternativt klippa till puckot.
Åhh, sjukt störig kille.Stackars Malou! Malou är för övrigt ett väldigt fint namn!

För en gångs skull..

har USA så himla rätt.
Nyäten med fiskpinnar,hemmagjort mos (med massa grädde och muskot!=O) och den lille "ongen" proppat upp till öronen!PE-JUUHW!
Sambon har begett sig mot kneget och jag är återigen gräsänka. Men det är lugnt , jag börjar bli van vid dethär laget. höhö!
Sitter  och glor på "Grand designs Australia" , briljant program tycker jag där man får följa personer som kämpar i blod,svett och tårar för att nå sina drömmar. FAB!

OM jag är!

Fortfarande inge krubb i kistan, samon är fullt upp i att ta igen 2 veckors vicevärdande men jag hittade en måltids-bar inne på Arena iaf ( och nån gammal chokladbit i kylen här!)
Ultimata middagen.NOT! (åtminstonde inte det sistnämnda, det första är ju faktiskt riktig måltidsersättning!)
FAAAAAAAN va jag längtar tills "Cafe' Hurtbullen" öppnar här vägg i vägg. SUUUUCK!
NOG med gnäll nu!
Om 1,5 timme är det dags för min vanliga onsdagsnjutning: AFROOO! wakkawakaaa!!!
Om jag är peppad!? GIVET!:)
Och baby skulle styra middag tills jag kom hem istället så det blir väl bra ändå för äter jag nu så kommer jag bara få håll sen iaf!
Yes , hursom, lugn dag! (Tar igen det på Afron! )
MJAOU!


fortfarande frysis..

och en hungrig sådan dessutom!
Tänkte försöka övertala mitt blivande barns fader att förse sin familj med lite föda så fort han vaknar efter nattskiftet dock riskerar ju det att ta ett tag då han fram tills han slutade i morse varit vaken i över 24 timmar med flygresa och allt vad det innebär. Plutten! Nåja, bara att försöka hålla suget i schakt så länge.

fryslort.

Ni skulle se mig nu alltså, (dessvärre så har jag K's dator så jag kan inte fota med photoboothen!) här sitter jag,med dubbla tröjor ,byxor och sockor, inlindad som med en kappa i en lurvig filt med vetevärmare runt halsen åt ena hållet och katten lindad åt andra + ytterligare 2 filtar som ligger korsoch tvärs över hela mig och så mina små mini-vetevärmare vid fötterna... och såklart kaffekoppen i högsta hugg.
Förstår inte hur sjutton jag kan bli så jäääääkla frusen hela tiden... ska man inte bli varm av det lilla minielementet där inne!?
Mitt enda dilemma nu är hur jag ska kunna gå och hämta påfyllning av kaffe UTAN att sabba min lilla värmegrotta!?
Hmm, livet är hårt på en pinne.

Ingen fara..

..den omtalade boten var inte så farlig som jag föreställde mig.. ganska lindrigt faktiskt... nåja, allt är ju relativt!
Hursomhelst så var det fantastiskt att se sitt hjärta igen och det första han fråga var hur det var med magen.Gulle!<3
Dessvärre hade jag HELT missat att han skulle ut och jobba natt så min vision om lite pysmys förvandlades till en snabbmiddag med råstekta vitlökspotatisar och stekta ägg, lite snicksnack,uppdateringar om SVEA vs. SCHWEIZ,bildspel och lite magklappning sen att mannen ådragit sig stans största munsår gjorde ju inte de efterlängtade pussarna en tjänst precis. Nåja, han är iaf hemma och det är jag nöjd med. :)
Så, nu är det lite TV-häng i min ensamhet för att dryga ut gäspningarna lite, dagens Core-pass var outstanding, nöjd med hopkoket, lite finlir bara sen är det fina fisken, och det kör jag nog fram till sommarschemat och sen är det slut på Core för ett tag framöver. Det är lite roligt att de flesta av mina deltagare FORTFARANDE tror att jag bara ätit lite mycket bullar.. hehe.. fast nu outar jag det på typ varje pass så att dom ska förstå varför JAG gör det lättare alternativet.
En sak som jag lade märke till idag var att mina magmuskler GÅTT IHOP IGEN(?!) Whats up with that!? Efter att ha kollat runt lite på olika "träningstips till preggot"-sidor så uppmanar dom till att man ska hålla lite koll på bukmuskulaturen genom att ligga på rygg och försiktigt lyfta huvudet och blicka ner mot tårna och i den positionen känna efter hur stort "gapet" är mellan de raka bukmusklerna lite då och då,och när det börjar närma sig en 2- fingrars glipa så ska man börja ta det försiktigt med träning av just raka bukmuskeln(ex.situps,benlyft etc.. ) och för några veckor sedan så hade jag en glipa på över 1,5 finger och började därmed vara mer "försiktig" i min magträning men så idag när jag kände efter så hade glipan krympt till mindre en 1 finger. Det måste väl betyda att jag då tränat "rätt" muskler de senaste veckorna. I MIN vildaste fantasi så intalar JAG mig iaf att det är så,någon som har en annan teori?!

Om "Bolan"

"Bola, även kallat graviditetssmycke/ änglasmycke/änglapingla eller änglaklocka, är en bjällra i form av ett halssmycke. Det är avsett att användas av gravida och ska hängas ganska långt ner ovanför eller över magen. När kvinnan rör sig avger den ett ljud som barnet kommer att höra. Efter födseln är det tänkt att barnet ska känna igen ljudet och känna trygghet.

Smycket marknadsförs i Sverige som "mexikansk bola", där "bola" är spanska för boll eller kula. Bjällran är ofta utsmyckad och klotformad, men den finns också i andra former, till exempel ägg och hjärtformade.

Namnet änglasmycke har det fått efter en sägen som säger att pinglans ljud ska hjälpa barnets skyddsängel att hitta det."

En liten fin historia tycker jag.

Sing for my baby!

dsc02269 (MMS)

Sing for my baby!


mmmmmmmmmm


Det börjar hända grejor:) (27+1)

dsc02266 (MMS)

Det börjar hända grejor:) (27+1)


Från mitt läge här i sängen så skulle jag ...

dsc02259 (MMS)

Från mitt läge här i sängen så skulle jag nog tolka det som att det snöar.. STORA jävla flingor..SÅ,vem fucking vare som önskade sig snö en tisdagsmorgon i maj!?


För övrigt ..

så upptäckte jag idag att det är nån liten fighter där inne som har tagit upp kampen om mina lungors nuvarande plats,eller  det är väl kampen om ALLT utrymme den kommer åt.. för det var när jag på Bodybalansen lutade mig fram så blev det liksom som att lungorna krympte och jag fick försiktigt kippa fram orden med minimalt utrymme för andning. Inte alls obehagligt eller panikartat men ändå lite skum känsla:)
mm, beeeeeebiiiiis!!!!<3

MY.GOD

91 dagar kvar!!! NITTIOEEEEEEEN!!! innan vår lilla skatt beräknas vara hos oss.. SJUKT!!:D
Nåväl, fram tills dess så försöker jag slå ihjäl tiden med att arbeta mig gråhårig på bokföring,deklaration ..etc..etc.. . Kunde inte sucka högre!
Imorgon får jag hem min man också, fick nyss ett SMS men inte från honom :
"blablabla..vilken liten böter han fått!=)Närå,skämt å sido..Fan va trökigt. Kram"
..... vad för böter undrade jag!?
Nu drar jag hemöver i hopp om att kanske få höra om bötern lite senare.. eller vill jag det!?

Avrundning

Efter att ha gått och småstädat lite hela kvällen så rundar jag nu av med "Poirot", gäspningarna avlöser redan varandra så det dröjer nog inte länge innan jag ligger i bingen.Den nybäddade bingen!! Finns det något som går upp emot nytvättat och nybäddat?! Näe tror inte det! MUMS!
Imorgonbitti är det BodyBalance på schemat i vanlig ordning , det var bara ett litet ynka antal inbokade så vi får väl se om passet byts ut till allmänt arena-häng istället!
(Försökte snoka runt lite på internet för att se om jag kunde hitta nån info om nästa BB-release men det enda jag kunnat hitta var ett tafatt blogginlägg från nån donna som deltagit vid filmningen av DVDn och enligt hennes utsago så var taichin långdragen,benlåten DÖTUFF och i synk med solhälsningen liksom nuvarande release och som jag kunde förstå så var LOLA:n i denhär releasens maglåt INGENTING med vad som komma skall!! PEEEEUUUUW!! )

Ja, Sen blir det lite cirkel och efter det öppnar jag såklart butiken, VÄLKOMMNA IN!!
massa kärlek från en långhårig donna!

WOOOOT!?!

Hur sjutton gick klcokan så fort!?!?
Tänkte ju ta en sväng till gymmet och bodypumpa lite.. meeen den börjar om 10 så jag trooor inte det blir så faktiskt! :P
5 är hon alltså....nu då?

Jaha,

Tanken igår var Avesta och skaka rumpa.. så blev det ju inte riktigt.. kände att en P-nap var på sin plats innan jag for iväg så jag ställde alarmet vid 20snåret på +30 minuter.. a visst .. synd att det var det alarmet som är återkommande mån-fred. Vaknade halv 5 imorse som en ostkrok på soffan och insåg nederlaget. Det var helt enkelt bara till att gå upp och knyta sig i sängen istället och så slutligen vaknade jag 13.55. (!)
Jag har en känsla av att vilan var välbehövlig så jag gråter inga floder.
Nu ska här skivas jordgubbar, vispas grädde och bryggas kaffe.
Puss på er.

RSS 2.0