Östersund

Igår entrade vi då östersund, idag körde vi kabel ,KUL! Även om det gick prutt för mig så var det aproligt, den är ju lite annorlunda än "vår" , bara två stolpar osv men ack så roligt!!:) mycket pepp, gott gäng! Imorgon blir det tävling, känner mig inte redo men KUL att bara kö'.;) Puss på er


Underbar helgjäkel!!!

Har haft det så förbannat bra i helgen men har verkligen saknat sönder mig efter min lilla skrotunge! Alltså WCPE.... Vilken grej!! Driftiga grabbar kan man tydligt konstatera. Var stört härligt att hænga runt med alla sköna åkare och mysa med härliga vänner. Guran hade Christian med sig så vårt camp blev ju snabbt poppis!:) Nu laddar vi om och på torsdag blir det Östersund men då hakar mini på! KUUUL!!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1058117/images/2012/pic_500dae159606ee6d9d000022.jpg" class="image">


Summertime

Regn regn regn!!! Ett hån är vad det är!! Inte en dag utan en droppe regn på hur länge somhelst. #matttjej Nåja, det är bara att garva åt det, inget att göra åt! På torsdag blir det Uddevalla och waketävling, peppar för det! Malte blir hos mormor och farmor så det blir ju kanon! Nåväl, ny dag, nya tag!


eller!?


100% kärlek


forsök no. ?

Tjibby! 
 
Gör ett försök igen, det är ju lite trevligt ändå. :) 
 
Igår var vi på 1årskalas hos Maltes kusin Lea.. fast hon fyller först om 2 veckor men ändå...Malte fick smaka av fikat och  spydde som en gris när han skulle sova. Inte okej!
hursomhelst.. det påminner mig om att mitt lilla skrot också blir 1 år om 2 veckor.. helt crazy. 30 Juli blir han 1år, då har vi varit förärldrar i ETT ÅR!!!Ofattbart!
 
Han är en riktig kuris med fantastisk personlighet.Är vi trygga är han trygg. Charmar alla och är fantastisk med djur och andra barn. Han har hunnit vara i Afrika och fixade flygningen GALANT. Han har även varit på äventyr i Falun ,Tovrida och Sthlm ett antal ggr och har alltid anpassat sig efter situationen. Älskar sin "snutte", majskrokar,pappas keps ,att kasta bollar nerför trappor (eller till andra människor eller djur) och att spela gitarr. Att leka i Fatboyen och kasta sig i och ur kan få honom att kikna av skratt och likaså när han leker i hundens säng hos mormor eller Sara. Han är totalt orädd men kan vara lite blyg ibland.Han tycker inte om att byta blöja eller bäras som "en bebis", inte heller att behöva gå och lägga sig om det händer ngt skoj.
Han säger katt,uggla(gla),vatten(atten/TEN),snutte (UTTE),hatt/keps(käss),klocka(kacka/KA),mormor(momo), mamma,pappa och tack (inte HELT rent alltså men gör sig tydligt förstådd och är inte sen med att bli förbannad om man ibland inte fattar  vad han menar, då ska det pekas!) 
Han sover hela natten mellan 20-07 och två ggr under dagen och kommer gärna in till vårat sovrum en stund på morgonen för att busa eller mysa.
Mitt lilla hjärta har för tillfället 3 tänder, 2 huggtänder på G. Han har under flera månader ställt sig upp mot saker men har hellre utvecklat en krypteknik i 300km/h istället för att lära sig gå:) Han släpper men ska han vidare så sätter han sig ner, håller han mig i en hand så kan han gå hur långt som helst ,alt om han håller ett lätt grepp i mina kläder. Igår gick han ett par steg helt på egen hand mellan fåtölj och bord så KANSKE går han innan 1årsdagen. 
 
Efter att ha varit på gårdagens kalas så upptäckte vi att han även tyckte att Leas Bobby-Car var rolig (inkl. Kristoffers kusinbarn Elis 2 år som kunde hålla lite tempo!) och även Leas dansa/lära hund från fisher price. Utifall att någon skulle uppleva att den hade lite stålar att avvara alltså ;D 
Annars duger det lika bra att bara komma som man är på kalaset, UTAN presenter. SÅ, för den som känner att den vill komma på kalas så bli det nog den 5/8.
 
 
 

RSS 2.0