Effektiv.. ish..

Har faktiskt varit ganska effektiv idag måste jag erkänna. 
Började med lite sovmorgon (höhö) .. vad betydde effektiv nu igen.. !? ;)
Well, utvilad och fräsch så for jag till mor och far där jag och Mateezer fick oss lite frulle + att jag hade kontakt med bank, betalade av alla små skitgrejjer typ IKEA och sånt .. och bokade in en tid för vårt bergvärmelån (VUXENPOÄNG!) och sen drog jag iväg och dansa i några timmar medans han busade på där,passade också på att uträtta lite arbete på nån kvart. köpa blöjor,hem till morsan och farsan..Därifrån vidare mot Avesta en snabbing och sen hem igen,hämta en förstoring av ett fantastiskt foto på Malte som svärmor skulle få som ett litet tack för allt möjligt, och där hängde vi en stund och tjålade lite skit sen hem, laga mat (Lax och smörstekta rödbetor) sortera kläder, packa väskan till imorrn ,bokföring och blogg.. och ja.. nu sitter jag här. 
Hektiskt men härligt. 
Tanken var Allt för hälsan-mässan mendå jag ska iväg imorrn igen så kändes det faktiskt bättre att mysa med vår lilla skatt! 
 
Hur har er vecka varit annars då? Min har vart trevlig som vanligt , LAUGH LOVE LIVE...ish. ;P
 
PUSS på er

Okej,

Dags igen . 
Fasiken alltså Instagram tar över bloggvärlden, reberecca heter jag där! :) 

Nåväl , Kör en liten update ändå. 
Inte mycket som händer fast ändå skitmycket, Idag har vi fått hemmet städat av en städfirma.. K gjorde en god vän till oss en tjänst och i utbyte fick då städning av hela huset. Hon är bäst! 
 
Samma vän hade jag en helkväll med i Stockholm ,reggae-klubb och massa mys. Kärlek. 
 
Sen så är det ju nu officiellt då att Malte ska få en till kusin i vår. Vi är överlyckliga. 
Dessutom håller vi på och diskuterar , med banken ang. lån till bergvärme. Sjukt värd investering. Dessvärre har vi Swedbank så dom är aningen besvärliga. 
Men det löser sig. 
 
Nu har också Wakeboard VM dragit igång i Phillipinerna och det svenska teamet är IN DA TOP! 4 av 4 åkare har hittills gått vidare varav David som kör Masters (gubbklassen) spöade tvåan med 19 (NITTON) points.. .Det rör  sig alltså om poängklasser mellan 0-100 typ. I den spalten är 19 poäng en biggie. 

Är så sjukt pepp på att få se alla klipp och webstreamingen sen.. Vilket gäng asså! 
 
I övrigt så övas det dans och planeras arbete all- in. 
Vår lillgris växer som bara den och är en riktig liten snackis.
 
Myckekt kärlek till er, hörs snart igen .

Bild från helgen Outfit i hufvudstaden!! 
 

RSS 2.0