Härlig helg.

Det är nått särskilt med solen alltså, UNDRBART!

Har fått en hel del gjort i trädgården i helgen ,varit på norbergs marknad, på ponnyridning med pysen , umgåtts med vänner och tagit det lugnt . Ljuvligt!

Imorgon är det en ny härlig arbetsdag. denna vecka är dom bara två då det ju är valborg mitt i veckan iår . Jag skulle haft min första PT-timme imorrn men det blir först på Torsdag istället, mig gör det inget. Det är "den" veckan imånaden och då känner man sig alltid lite extra svälld och sådär ni vet och inget känns lätt så torsdag blir kanon!

Ligger och kikar på Maria Wern och slösurfar. Livet är härligt.
Puss på er.

PT och lite annat

Är pepp .. på Måndag kör jag min första PTtimme.. riktigt pepp faktiskt då jag funderat på det länge men aldrig gjort slag i saken! WIIII... lite nervös också faktiskt!
:)

Och när vi ändå är inne på träning så har jag fått till TVÅ löprundor denna vecka. och det är bara onsdag fm. GÖTT!! Igår blev det box. MUMS känns som man är i ett bra träningsflyt nu! LYCKA!

Denna säsongen kommer bli STARK!!
Yes.

Och på tal om säsong så öppnar snart kabeln. DET ser vi fram emot. Pysen sov HELA natten i sin egna säng i natt .. vi har haft problem med att vänja bort det efter Thailand men det har liksom inte gjort nått då han har kommit in vid typ 4 och direkt somnat om..eller ja .. det var ju innan han blev hostig och snorig.. den senaste veckan har han vaknat en gång i timmen och varit helt crazy så därför känner man sig sjukt utvilad när han nu faktisktsov inne hos sig från 19.30-06.10 och sen roade sig själv i ytterligare 40 minuter. Lycka det med.

Men nu ska jag bälja i mig kaffe här . ses då.



Helgjobb

Burrat ner mig i soffan efter en hel helg med jobb men också mycket annat.

Malte har haft det superkul på helgdagiset med alla de stora barnen och så har vi varit i stallet, på klädparty i vad, hos päronen och njutit i solen , i Avesta och köpt grejer från typ blocket ,fått till ett par hundra benböj och lite Milon, stekt halloumi och grejat lite(LITE) i trädgården. En fin helg helt enkelt!

Imorgon startar en ny härlig vecka.PEPP!!!

Börja grina

Ligger just nu vaken, klockan är 02.57 och jag gråter. Jag gråter av smärta i min högra axel, OLIDLIGT!
Det har gått så långt att jag alldeles nyss var tvungen att ta en av mina superstarka pills som jag helt och hållet bojkottat sen jag fick hallisar av dom! Dessa fick jag utskrivna vid en axelskada i andra axeln,som i sig varit den bidragande orsaken till smärtan jag ligger med nu!
Det började med att jag flög av hästen och vred till nyckelbenet(det lämnade sin ursprungliga pos.) och läkarna gjorde föga åt det ( mer än att skriva ut pills då!) vilket har resulterat i att styrkan i den sidan är nedsatt vid rörelser som ex armhäv eller när man klipper med bultsax vilket i sig då resulterat i att jag kompenserat upp det genom att belasta andra sidan fel/extremt mycket. Och sen då när man fick barn så kom ammningen och barnabärandet på en arm vilket inte var fördelaktigt alls för mina tidigare skador och så med bodybalance-releaser var tredje månad som ska övas in där axlarna egentligen är den kroppsdel som belastas mest så är katastrofen ett faktum. Men SÅHÄR illa har det aldrig varit!
Är det inte bättre när jag vaknar( om jag ens lyckas somna) så blir det akuten. Thats it!
(Bilden representerar axlarna!)


HejHå

Körde tre pass igår , såååå längesen och SÅÅÅ kul.
Cirkelträning,SH'bam och Bodybalance , PERFECT MATCH! Men alltså dagens träningsvärk................SKJUT.MIG! XD

Försäljningen gick fint och stickorna är putsväck och idag är squat-utmaningen uppe i 150. Jepp. Festligt!:)

Laddar för en härligt inspirerande vecka och hopps ni gör detsamma.
puss

Jo men

det rullar på .
Körde Milon idag. Styrke och uthållighetscirkel. Sjukt jobbigt men skönt och kul!

Och sen pågår ju en jäkla squat-utmaning också. 120 stycken idag. göttans! Sen har jag en sticka i låret också ,och 5 i handen.. det gör ont. men bara lite. har pillat och pillat och pillat men dom vill inte till att försvinna. Nåja .. det blir nog bra .. snart! :)

Nu har vi tagit helg här i hemmet, på Lördag är det klädbytardag på Sveasalongen och jag ska kränga prylar. bra det! CashFlow!

Keep on blogging

Har haft ett bra flyt med träning ,sömn och mat de senaste dagarna. Det känns fint i kroppen.
Igår var det BodyBalance. Fasiken vad jag ÄLSKAR det nya passet. (60) så himla skön och kraftfull musik. och korren har setat finfint (till99% iaf) MUMS! Älskar flyt!

Imorrn bär det av till Nås där jag och ett gäng brudar ska mysa runt och.. ja.. mysa.. och typ äta ..och sova .. och njuta!
K drar till Sälen idag så Malteezer kommer spendera helgen hos sin mormor och morfar.
Enda kassa med det är att jag missar svägerskans bb-shower och därmed också missar allt go-fika. Men det får va. :) Nästa vecka ska jag klippa mig ...och Malte ska också få en frippa,,höhö.. får se hur det går!




Härlig påsk

Grillpremiären avklarad på altanen så nu är dynor och solsängar framplockade. GÖÖÖÖÖTT!! 
K har lämnat in önskemål om semester och studsmattan är framtagen (SOMMAR!!) 
Ja. Jag är sjuuuukt sommar-pepp nu! :D 
 
Idag var vi hos mina föräldrar och göttade oss i fisk fisk å massa fisk och jävlar va gött det var! 
Imorrn är jag fortfarande ledig (dom här dagarna har gått sjukt fort !) så tror faktiskt att vi ska försöka hitta på nått hela familjen! Typ dra till v-ås å busa eller nått! :) 
 
A men vi får se. Hej så länge iaf. 
 
 
 

RSS 2.0