A men tjena

Som dom flesta av er som känner mig vet , så är min far en jägare av rang, vilket innebär att varje år på höstkanten så fylls vår frys med diverse delikatesser från skogen. Då vi tidigare inte haft särskilt mycket yta i vår frys så har inte lagret varit särskilt stort utan vi har bunkrat hos föräldrarna , förutom i år då.. Vi flyttade ju till hus i April förra året och fick därför möjlighet att ha en frysbox i källaren och bara det viktigaste ,dagligen använda, uppe i frysen. Så den här hösten sa lassades det alltså in cirkus 50 kilo kött , det var älg,hjort,vildsvin i form av färs,fileer,grytbitar etc som K dessutom själv varit med och styckat.. plus att jag hade köpt på oss ett STORT lager lax nån gång när det var löjligt bra pris på ICA.

Som de flesta som känner mig också vet så fick vi bergvärme installerat i början på året. Installatörerna var här i två dagar och meckade runt nere i källaren innan dom tillslut for iväg, So far , so good.. TILLS ..vi efter ca 1,5 - 2 veckor senare upptäcker att installatörerna lyckats koppla ur förgreningsdosan som gav frysboxen dess ström och därmed också dess kyla. So far, NO GOOD!!! K öppnar locket i tron att han ska plocka upp en söndagsstek och får sig ett knytnävsslag fullt med likdoft rakt i fejjan .. KATASTROF! Och fatta då han som typ spyr av att byta kissblöjor! Jeezes.
Så nu håller vi alltså på och sammanställer värdet på allt och det är ju dethär som är helt sjukt.

Man tycker ju liksom att ,visst, mycket kött, men serious... marknadsvärdet på ett ungefär på det vi hade i boxen uppgår alltså till närmare 10 lök!!! Och då har vi ändå säkert missat nått och tagit i i underkant på mängden då det inte var läge att fota det ruttna köttet så vill vi ju att vi ska få igenom det... HELT sjukt alltså.. för bara köttstycken! GALET! 

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag skulle kontakta företaget så dem fick betala..
deras ansvar att kolla vart dosan tar vägen ju.. tycker man :)

2013-02-08 @ 22:05:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0