Lyckorus

Shittsky!
3dje för idag.Snart bloggrekord!
Snart får jag äntligen pallra mitt arsel hem till min underbara,gröna,spikmatta och kanske ett scrubs-avsnitt, vilket är ett av dom få saker jag kan sitta och titta på själv i min ensamhet och verkligen skratta åt så tårarna sprutar.True story! (möjligtvis även "How I met your mother" !) 

Tänker nog börja införa en "dagens leende" här i bloggen, för mig och alla andra ledsna varelser som kan behöva en liten lyckokick ibland!Ni vet just det där ,som fått en att le extra mycket med hjärtat,med själen! Såå..

Dagens leende: .. Kom imorse när lilla Annlouise kröp upp på bröstet  på mig när jag låg i soffan med tårarna rinnandes fylld med nedstämdhet, då fanns hon där puffandes och kurrandes och bara älskade sin "mamma" helt kravlöst! Då slog det mig att det alltid finns någon därute som tycker om dig för just den du är och för just det du står för vilket frammanade dagens absolut varmaste leende!


Andra saker som får mig att le är bla: 
Solen. K. när han härmar katterna.K. i största allmänhet.Långa ridturer när man har oändligt med tid.När folk är snälla mot varandra.Känslan av att vara behövd.Den första tussilagon.Snälla tankar.En löptur när vårsolen bränner i ansiktet och marken är sådär perfekt mjuk.Att lyssna på små barns tankar och funderingar.Känslan av att kunna göra vad du vill,exakt när du vill,exakt hur länge du vill....

Sov så gott mina vänner!

...

På jobbet.
Några värktabletter,ett inbokat pumppass för morgondagen och en tupplur senare så har ilskan gått över något men nån på rehab fick jag inte tag på, får försöka imorgon igen.
för övrigt så hann jag plocka med mig skattebeskedet från brevlådan på vägen till jobbet .. får pröjsa 960 pix. Blir nån förvånad?! (Inte jag iaf!)  
Håller på med en ny mössa nu men av nån anledning så har jag mätt heeelt åt skogen så den skulle typ passa mitt OCH kristoffers huvud.. Samtidigt! Får försöka fixa till det sen..

soffpotatis

Med bedrövlig pain in the face och en motivationsmätare som smäller i botten avskyr jag denna soliga tisdag.. hur kan en som jag,som tidigare vart sinnesjukt motiverad att träna och må bra plötsligt tappat allt sug?! Jag känner ju att jag vill iväg men det känns tamejfan helt jävla omöjligt att få upp röven ur soffan..Skulle verkligen behöva en knuff i rätt riktning!
Har min tappade motivation att göra med all kritik man fått under de senaste åren.. ja jag vill nog kalla det kritik.. från diverse (avundsjuka?) människor som inte kan glädjas åt att andra människor faktiskt mår bra av att må bra!?  Ska det vara så jävla svårt att peppa istället, eller om man inte har nått snällt att säga kan man lika gärna hålla käften!? VAD är problemet undrar jag?! Vill jag träna 3 timmar varje dag så låt mig göra det, vill jag inte dricka sprit på festen så sluta tjata!( Man kan ha roligt utan alkohol och man kan faktiskt bjuda över sina vänner på fest trots att dom inte dricker!)

(Puh.. )

Dags att ringa sjukgymnasten för snart ska det löpas !

Solong


Tant tandlös

Det har varit en hård helg och jag känner än idag hur matt i lacken jag är, supa är inte riktigt min grej längre, man är ju trots allt ingen ungdom  så en endagars är knappt genomförbar, en tvådagars resulterar i en veckas sängliggande och 3- och 4 dagars kan man ju bara drömma om.. jag fasar redan inför festivalsommaren!

Förutom denna självförvållade trötthet så är jag nyss hemkommen från tandläkarn där jag fick 3 (TRE) bedövningssprutor och vart en visdomdtand fattigare så nu har man ju en sjuhelvetes smärta i käften också... trevligt!
Det enda positiva med det är väl förmodlgen att min sockeravvänjning börjar idag och förtillfället så får bara tanken på mat eller nått annat tuggbart mig att vilja spy..alternativt dö! 

Nåväl, här har ni iaf lite bilder på mina handarbeten..köpte mer garn idag så ska ner på jobbet och producera mera.. 

Brett pannband med nån slags skärm liknande sak. Vart dock liiite liten!Tyvärr!en helt fanastisk och perfekt mössa(min första!Ipodfodral, ska sätta på en knapp också.AJAJAJ 


Självömkan

Jahaja, den som myntade uttrycket  att man mår som man förtjänar är ju värd en medalj, eller käftsmäll! beroende på om man mår som man borde eller som jag gör nu.
 Fy,vilken kväll det var i går, bäljde i mig vin som om det vore vatten, spelade bort alla pengar(trodde jag, tills jag hittade alla pengar i jackfickan i morse.PUH!) och spillde rödtjut över HELA min fina rosa tischa. FAN! 
Men å andra sidan så hade jag himla roligt med ett gäng gamla kyrkis-elever i den nya "loungen" på Hotell Andersson + att värdinnan bjöd på sinnessjukt gott käk före.Toppenkväll med andra ord!
Men.. så kom ju det roligaste detaljen av dom alla.. UPPVAKNANDET! Om jag ska vara ärlig så hade jag nog hellre vaknat och insett jag varit död än att vakna i det skicket som jag gjorde i morse,staplade oförsiktigt ner och kastade mig i soffan,kallsvettades och försökte vakna upp ur denna fruktansvärda mardröm,utan resultat!
Babe tog hand om mig som om jag vore ett litet barn, bäddade ner mig under en mysig filt och vek in den under fötterna så att inte katterna skulle jävlas med mig, gjorde i ordning färsk citronvatten som han serverade i ett glas med sugrör så jag kunda ligga och dricka,satte på Disney channel på perfekt volym,tände en brasa och släckte lamporna och drog ner persiennerna.. Nog är han värd sin vikt i guld min älskling!

Vid sjusnåret hörde tidigare nämnda värdinna av sig och lockade med ett besök på närmaste matvarubutik för att inhandla diverse onyttigheter och eftersom det idag är min sista dag med socker på ett bra tag framöver så var jag inte sen att haka på.. och nu sitter jag här och mår ännumer illa än tidigare.KUL!

Fortfarande inga bilder.. slut på batteri!

tack och godnatt

 Idag har jag producerat handarbeten som attan, har gjort ett superfint iPod-fodral och är alldeles alldeles strax klar med ett brett(aningen för brett!) pannband med en liten skärm.. hade ju som jag nämnde tidigare planerat att fotodokumentera min nya hobby men orkar verkligen inte gå och hämta kameran.. har kramp i händerna och rumpan har domnat bort så nu blir det snart till att gå upp och sussa bredvid habibi, som förövrigt ska åka till Falun för lite bräda imorrn(idag?) och jag är fan så avis.. å andra sidan ska jag ju få hänga runt på Hotell Andersson där det bjuds på god mat med tillhörande kalas! ME LIKE!

Äntligen fredag

Sådärja, då var min fina,fina mössa klar.. så nöjd!
Speciellt med tanke på att det var den första(och definitivt inte den sista!).
Egentligen hade jag ju tänkt slänga in ett par bilder på underverket igår men babe hade med sig kameran (eller jag hittade den iaf inte!) så jag fixar det i eftermiddag istället, jag förstår ju att ni är spända av förväntan att få se resultatet,
Nu ska jag sticka ett matchande iPod fodral.

Idag är det då fredag, hade planerat att gå hem nån timme tidigare eftersom jag trodde att det skulle vara slutproducerat för den här veckan men mina planer grusades när jag kom ner och verket brakade på för fullt, nåja, "Cash is king" eller vad det är man säger!?

(GRATTIS CICCI OCH ANNSO PÅ ER 25ÅRSDAG)


Stora boken om optimister

Sådärja..nu kan jag sticka också! Värsta terapiarbetet,LOVE IT!
Håller förtillfället på med en mössa i olika lila nyanser.. hittade ett fantastiskt blandgarn på coop!
Bilder kommer senare för sitter ju på jobbet just nu och lyssanr på P3, dagens gäst är nån dude som skrivit en bok om optimister och han har ju helt rätt i det han säger, att i såna här tider när massmedia bara pumpar ut nyhetsrubriker i stil med "Värsta krisen någonsin!" så är det ju inte konstigt att folk gräver ner sig eftersom det skapas en slags mass-pessimism men då blir det ju en ond cirkel som bara resulterar i att läget förvärras. Förstå istället om alla försökte vara optimistiska och göra det bästa av situationen, då skulle nog den här "krisen" gå fan så mycket lättare!

Hahaha

Just nu paratar dom med en snubbe i tunnelbanan som hans kompis (Hanna i P3) tyckte var världens mest pesimistiska människa. Typ.. han är journalist men det är ju värdelöst för han gillar inte att prata med människor eller som den gången Hanna frågat om han trodde på gud,svaret blev :"Vem skulle annars straffa mig?" Negativ or what?! HAH:)
 
Dags att fortsätta med mössan..

Soppa på en spik

Kom för en stund sen hem från combaten och kastade mig genast över min nya,fina,gröna shaktimatta och jag lär ju erkänna att den första känslan var "Shit pommfritt, detta är smärta!" men efter att jag plågats en liten stund så började den där smärtan övergå i nått helt annat.. det kändes ungefär som att man sjönk genom golvet, det gick varma vågor genom hela kroppen och man vart helt dåsig, jag låg i ca 10 minuter som är rekommenderat för nybörjare och nu efteråt så känner man sig faktiskt otroligt lugn och harmonisk i kropp och själ+ att jag vart sinnesjukt törstig efter en liten stund!
Om man säger såhär,jag älskar den redan!
Nu.. slänga ihop en qourn-och grönsakssoppa,sen.. tänkte jag lära mig sticka!
So long.

Den hemlige kocken

Har precis plöjt igenom ovan nämnda bok av Mats-Eric Nilsson.Läsvärt?OH YES!
Det som han skriver om är något som varje individ borde beakta när vi står och väljer bland livsmedelshyllorna.
För den som inte hört talas om det här underverket så är det alltså som så att denna herre har tagit reda på det som vi som livsmedelskonsumenter helst skulle vilja slippa veta.Tex att det vi tror är kött ..(eller iaf de som inte är uppfödda på vischan med en far som under vinterhalvåret kom hemdragandes med stora älgar var och varannan helg som hela familjen hjälptes åt att stycka i garaget!) faktiskt innehåller så pass lite kött att man blivit tvungen att tillsätta köttsmak och att det "färska" s.k butiksbakade brödet faktiskt inte alls är ihopknådat av lilla Britta på ICA som slitet hela natten för att få till det perfekta brödet utan,direktimporterat från närmsta fabrik,  troligtvis legat i form av en degklump i hela 9 månader innan det blir till "färskt" bröd i en ugn på ICAs "bageri" eller varför inte ta upp det faktum att den smarriga vaniljglassen som vi klämmer i oss i x antal liter under sommarhalvåret faktiskt inte ens innehåller vanilj utan ett aromämne som utvinns ur rötad gran (i vissa fall även ur kobajs!)?
 Livsmedelsverkets kommentar på det?"..glassföretagens märkning skulle visserligen kunna vara vilseledande men konsumenten räknar väl inte med att en glass i den prisklassen ska innehålla riktig vanilj.." EHH WHAT!?
Det skulle ungefär kunna liknas med om en restaurang som erbjuder elefantstek på menyn för låt oss säga..79:-.. men serverar en vanlig fläskfile istället för att "gästen borde ju förstå att en rätt i den prisklassen knappast kan innehålla riktigt elefantkött!".
Eller se bara alla lightprodukter som vi betalar dyra pengar för (Inte allt för sällan mycket mer än för de fullfeta alternativen!), som är proppfulla med diverse tillsatser (som är bra mycket billigare att producera än äkta vara!) bara för att nått måste fylla ut tomrummet efter det borttagna fettet.
Nu vet jag inte om det bara är mig det är fel på men i mina öron rimmar detta ganska illa när man tänker efter!
Och det värsta av allt är väl nog att vi nuförtiden är så skadade av alla tillsatsämnen att vi troligtvis inte skulle uppskatta Äkta vara om om vi kom i kontakt med det för det köttet smakar ju inte som "kött" smakar!
Jag mår illa!
    

Snoozer

Jahaja, igår vart pumpen inställd och jag begav mig till den där jessica istället för att slänga upp ett gäng lameller (piece of cake!) Å jävlar anamma va bra det vart! Angående  "piece of cake" så var det just det det bjöds på,närmare bestämt kladdis som smakade himmelskt (Med grädde, så promenaden hem gick VÄLDIGT fort kan jag säga!) dock vart det väldigt sen hemkomst så min nattsömn gick skapligt förlorad och jag som VERKLIGEN inte är en snoozare,snoozade säkert 5-6 ggr imorse! Så nu sitter jag här på jobbet, sockerbakis och uppsvälld med två köttbullar till ögon.Lätt värt!
Sen var jag också väldigt förväntansfull imorse när jag gick till jobbet för jag hade ju räknat med att kunna gå in på skatteverket och kolla hur mycket jag blir skyldig för det kunde man tydligen göra redan nu (Lika bra att tänka så,då blir man inte besviken!) men där gick jag minnsan på en nit för på det här fantastiska företagets datorer kunde man tydligen inte logga in på skatteverket så jag får snällt vänta tills jag kommer hem i eftermiddag! BASTARDER!

Sockertopp

Kollade på Spårlöst på 4an igår, jäklar anama.. förstå att bara hux flux få en släkting på andra  sidan jordklotet ,närmare bestämt hawaii) som typ har ALLT gemensamt med dig..Jag skulle dö av lycka! Mamma?Pappa? ni råkar inte ha några bortglömda syskon eller liknande nånstans i världen?nähä.. inte det!Det var ju synd!

Har fattat ett beslut nu.. att from måndag nästa vecka(för Jessy hade tydligen en liten "pressy" till mig denna vecka!) så är sockerkonsumtion totalt förbjudet en månad framöver,dvs ända fram till 30 april och det innebär alltså ALLT som innehåller socker.. alltså.. inge mer kaviar,vin eller ketchup.Även sötningsmedel är bannlyst!Och framför allt INGE SNARR! Och nu kanske ni tycker "Vadå, lite väl extremt eller?! Hon är ju helt besatt!" Men då säger jag som så att mår man inte bra av nånting så borde man faktiskt undvika det i största mån och jag säger inte att detta är meningen att hålla för evigt för jag tycker trots allt att godis är ganska trevligt,ilagoma mängder,men förtillfället så har jag ett sinnesjukt sockerberoende som jag måste bli av med och för att nå dit så måste jag utesluta ALLT socker eftersom jag märker ju..tar jag lite ketchup på maten så brakar helvetet lös,direkt  löper jag i sann Carl Lewis ner till närmaste butik och köper på mig varende sötsak jag hittar (Efter att först ha försökt stå emot frestelsen genom att frossa i allt annat jag har hemma!) Och det här gör mig inte bara fattig utan också trött,finnig och ledsen så snälla,SNÄLLA, om jag stöter på er den här månaden, försök inte truga på mig nånting! Comprende!?
Genom det här då så hoppas jag i framtiden kunna kontrollera mitt sug lite bättre vilket fungerade alledeles utmärkt sist jag hade 7 godis/alkohol-fria veckor men då var jag heller inte lika beroende som jag är nu därför utesluter jag den här gången allt med socker i innehållsdeklarationen, blir antagligen lättare så!
Så.. Håll tummarna för mig! :D

Back to reality!

Yeaay..åter till arbetet! Ingen produktion idag så dessa 8 timmar kommer kännas som 1000..MINST!
Jag är uppblåst och svullen efter en helg med taskig ordning på hälsan.Jävla helg! Jag säger det igen..nu MÅSTE det bli nån ordning på det här slarvet! Varför inte bara sluta äta när man är mätt?Varför inte bara inse att kroppen inte mår bra av diverse livsmedel och helt enkelt radera dom från inköpslistan?JAG BLIR TOKIG!
Igår stod det core,spinning och pump på schemat och det kändes toppen!
Idag är det spinning och Combat som gäller,kanske blir jag även tvungen att ta en promenad tor Hedkärra eftersom jag har ett paket att hämta på Oti! Men vi får se..kanske papsen har tid att agera taxi! Givetvis hade jag åkt själv om jag hade haft en bil men K. går eftermiddag och tar då givetvis sin bil till jobbet men det löser sig..det gör det alltid!


trötter

Inatt har jag sovit såå bra! Och allt tack vare mina nyuppsatta gardiner eftersom mina persienner suger så vaknar man alltid så fort solen går upp eftersom den strålar rakt som ett spjut in i ögonen på en men i morse så hängde då dessa gardiner ivägen och besparade mig ännu en tidig morgon.. Tackar för det!
Nu är det dags för lite soffhäng och frukost och sen bär det iväg till Arena för 2,5 timmes härlig träning!(Core,Spinning,Pump!) UNDERBART!

Premiär

Det vart  en promenad runt linjan och ett besök hos farfar, vi diskuterade massa politik, om hur folk kan va så naiva och tro att högern ser till vårat (vårat,som i oss vanliga svenssons med vanliga jobb och vanlig årslön!) bästa.Sverige kanske inte var världens bästa land på G.P´s tid men det är bara att inse.. vi kommer inte att överleva om man lever efter principen "mer till dom rika" när största delen av befolkningen hör till medelklassen.. troligtvis så har det här resulterat i att folk ångrar sitt val av regering och röstar rött i nästa val vilket kommer att innebära att den nya regeringen kommer få ett helvete att ställa allt till rätta igen efter det här "snedsteget" vilket i sin tur kommer göra folk irriterade eftersom allt kommer att ta tid när dom blir tvugna att börja om från början med det som den nuvarande regeringen ställt till med under 4 års tid.. jisses!
Nåväl, det blir ett framtida problem!
K. for iväg till Sälen igår,även jag var inbjuden men kändes meningslöst när jag inte kan åka nå bräda(Får fruktansvärd ångest bara jag tänker på vad jag gått miste om den här vintern..) så jag och missarna har fått roat oss själva i helgen,som synd var så tog han även med sig den bärbara datorn..för mina planer såg lite ut som så att jag,efter Robinson hade tänkt köra ett film-maraton med ett gäng godingar som såklart låg på den hårdisken, Å andra sidan är det ju trots allt hans dator så han gjorde ju helt rätt i att plocka med den :P  (Vilket å andra sidan fick min framtida flygbiljett till varmare breddgrader,som förvisso kommer ta mer än en månad att spara till, att börja ta formen av en laptop istället!)
I övrigt så har jag pysslat lite här hemma idag,satt upp gardiner i sovrummet bland annat(se bild!),bakade även special-chokladmuffins som jag njöt av bänkad framför TVn för i afton var det ju premiär för  Robinson 2009, kanske det blir nått man kommer följa.. synd att den dära Michel fick gå,han hade nog varit grym! 
 Och angående den här plåsteravgiftningen jag håller på med så har jag besparat er dessa bilder av den enkla anledning att det faktiskt inte hänt värst mycket sen de första..jag uppdaterar väl på sluttampen!
                

Dator vs. Resa 


 

   

Ledig fredag och mulen lördag

Till min besvikelse så sken inte solen imorse, hade räknat med en lång och härlig promenad runt hedkärra men när vädret svek mig så började motivationen svikta, blir kanske en kortare tur med ett stopp hos farfar..
Igår var jag väldigt effektiv, vaknade tidigt som sjutton,hälsade på pappa och syrran på respektive jobb sen vart det en liten promenad mot västanfors där jag besökte det nya cafét med tillbehörande butik (blir kanske till att shoppa ett fantastiskt tyg där och göra sänggavel av! ) och efter det vart det en tur på "stan" där jag fyndade lite prylar till köket bl.a.

Efter att ha glidit runt ett tag så pratade jag med Jessica som var på väg ner för att fixa färg och tapeter så då hakade jag på familjen Andersson för att senare hamna krälandes på deras golv målandes lister och som moraliskt stöd när fröken hade sin hemmafixar-debut.Mycket trevlig sysselsättning med avslutande fika!

Avslutningsvis så mötte jag upp systeryster på Arena där vi pulsspinnade och sedan styrde kosan mot filmsoffan på Dalavägen där vi hade mys med popcorn och naturgodis till långt in på natten.Även det mycket trevligt!

Såå.. dags för lite frisk luft kanske!


Morgonstund

Vad sjutton gör jag uppe såhär tidigt? Har gått upp kvart över 4 hela veckan och så när man äntligen är ledig då vaknar man av sig själv halv 7 och kan inte somna om..BE-DRÖ-VLIGT!
Funderar på att ta en liten promenad till min lilla Papis jobb och låna lite bra grejer dom har där+ att jag behöver skriva ut klisterlappar till mina receptmappar på deras excellenta klisterlappsutskrivningsmaskin och kanske så glider jag även in till lilla systeryster på en kopp automat-java.Så får det bli!
Och nu är Leila på (på väg till?!) Mallis för att påbörja sin livs upplevelse, Så impad av hennes kurage att faktiskt lämna tryggheten här hemma i Sverige i X antal månader för ett jobb i underbara Thailand (Nej,jag skrev inte fel,hon går en utb. på Mallis först!) Och att det dessutom är som något hon utbildat sig för ar ju helt fantastiskt!
Jag är som en stolt hönsmamma!:)

Dags att dra på sig promenerar-kängorna!

So long.


kissemjaou


Jonte


Ann-Louise aka. "Prinsessan"

Vår i beautytown

Tog en härlig solskenspromenad med kameran efter jobbet som planerat..Har dock inte riktigt förståt mig på tekniken ännu men lite bilder knåpade jag ihop iaf.. inte så mycket att hänga i julgran men alltid något..
När det började skymma så styrde jag kosan mot floravägen och min käre farfar och som det omtänksamma barnbarnet jag är så shoppade jag med mig lite yoghurt och doningar till lilla farfar och ack så glad han vart.
Efter X antal koppar kaffe och en livlig diskussion om det samhälle vi lever i så styrde jag kosan mot jessica där det bjöds på ännu mera kaffe,smarriga kladdkakemuffins och hemmabakade kakor.Yum Yum! 
Och jäklar va vi språkade på också.. mycket trevligt må jag säga! Imorgon är det Roomservice IRL på Hotell Andersson,då ska det målas och donas..det blir nog inte värst otrevligt det heller!
Nu har jag mumsat i mig en skiva Pepparkaksbröd ("mjuk pepparkaka-special" med rågmjöl,inge socker,nått extra ägg,loppfrön toppat med flingsalt!) Smarrigt värre!
Nej hörrni, Nu lär jag se slutet på The Mentalist.Bra skit!

Sol,sol,underbara sol!

Äntligen sista skiftet, känner mig pigg och alert och ångrar rejält att jag inte tog med kameran idag, det hade kunna blivit en hel del fina bruksområds-vår-bilder faktiskt.
Nåja, tänkte ut på en långpromenad i solskenet efter jobbet så får väl ta med mig kameran då eller nått,har ju morsans D90 hemma så det vore kanske ett yperligt tillfälle att gräva fram min gamla estetiska hjärnhalva och producera lite konst för troligtvis kommer hon kräva tillbaka underverket inom dom närmsta dagarna är jag rädd!
Så på önskelistan står för tillfället:
*Systemkamera
*Shakti-spikmatta
*Mindre vardagsrumsbord

Även "katter som inte hårar" står på önskelistan,nog för att jag aldrig skulle vilja byta ut min två små gosegrisar som jag har där hemma.. men.. tillexempel i morse.. Jag hade tagit mig en snabbdusch,kommer ner i vardagsrummet och slår mig till ro soffan för att snacka lite skit med monstrena som genast studsade upp i knäet på mig och började kurras och pussas och det var ju underbart,speciellt när deras lilla mamma var blöt i ansiktet så efter 10 sekunder såg jag väl ungefär ut som "Kusin Det" i familjen Addams..Mindre kul!

Sååå.. back to work!


matkap

Lite lagomt nytränad,nyäten och nyduschad sitter jag nu och skrattar åt den fantastiska värld vi lever i.. nu är tydligen jag och K. förlovade.. fast vi vet inte om det själva,det måste vara nyhetstorka eller nått eller så är det våren som lockar fram skvaller-nerven på folk.. håhåjaja!
Nu var det ju tack och lov ett harmlöst rykte, kunde ju varit värre, och vi kommer ju leva ihop hela livet ändå så sprid det vidare vettja!:)
Idag gjorde jag riktiga kap på Coop,det var KycklingNuggets till K. för 19:-,Potatiskroketter för en femma(5),2kg frysta sommargrönsaker för 22:-,röda vindruvor för 18:- och 1kg äpplen för 11:-. Värsta billigt!
Jamen jaha,dags att gå in på sovet kanske..


Dag 2



Här är då plåstrena från dag 2.Yummie!:)

är våren här månne?

Snart har jag gjort klart mitt näst sista skift den här veckan och det är SÅ skönt kan jag säga, speciellt eftersom jag varit tvungen att jobba mellan 05.30 och 15.30 eftersom vi inte har nån produktion och det är faktiskt jäkligt stor skillnad mot att sluta 1400 som vi gör i vanliga fall här nere och dessutom så är vi ju inte direkt aktiva dessa stoppveckor och man blir faktiskt mycket tröttare av att göra ingenting än när man sliter röven av sig.

Dessutom så skiner solen och man vill ju bara ut,ut,ut..
Till min besvikelse så var det dock inte värst varmt (spec. inte i min läckra bruks-outfit) så jag vart inte värst långvarig eftersom det inte var särskilt lockande att slå sig ner i lä nånstans och riskera att dra på sig nått urinvägsfanskap,för när man väl behöver dom så är såklart alla ljugarbänkar puts väck...

mage

Justja L. glömde nämna vad för mag-jox jag haft för mig..
var på core 30 minuter
(planka med bendrag,cykel,statisk träning med boxslag och diverse balansövningar)
Sen för att slå ihjäl tid innan pumpen så körde jag också
*situps på boll.
*"sträcka-armar-vikt-bakom-huvudet-samtidigt som-sax-med-benen-övningen,
*"V" på bosuboll
*sida-till-sida med 10-platta
*magrull med boll

ja.. det var pretty much it!
Håll till godo.
Btw så verkar afron grym.. synd att vi inte har det här..


lortfot

Jaha, inte var plåstrerna renare i morse,testade nämligen att flytta dom lite högre upp mot trampdynan för det ska tydligen ha lite betydelse vart man sätter det eftersom det är lite baserat på..eum.. ja vad det nu heter ..(när man tex trycker under stortån för att bli av med huvudvärk osv).. och som sagt då  så satte jag dom lite mer mot främre trampdynan och där var det tydligen MYCKE skit för imorse var dom jättekladdiga och äckliga och den här gången var i stort sett hela plåstret täckt med brun sörja.. (bilder kommer!)
Och i rent studiesyfte så testade jag även att väga ett oanvändt plåster och ett använd och tamejfan.. det skiljde 2g i vikt på dom rackarna.Lustigt!


eh!?

okej.. vart nå vajsing men jag tror ni hajjar att bilderna hör ihop med inlägget under dom!
Comprende?!

..efter...


Före...



Penningtons detoxpatches innan dom hamnade under mina sulor.. .

godnattsaga

Som jag tidigare utlovat så kommer nu dom efterlängtade bilderna på skiten jag har/hade inuti mig..ibland kan man ju fundera vad tusan det är man gör med sin kropp.. se och njut!:)

nåja.. det hade ju kunnat vara värre!

Idag beslutade jag mig för att jag ska införskaffa en shakti-spikmatta så fort löningen kommer för vi satt idag och diskuterade den på jobbet och det visade si att var och varannan bruksis hade en spikmatta i garderoben och flertalet hade blivit av med mångårig sveda och värk... intressant!

På tal om värk så har jag fantastisk träningsvärk i magen.. ni vet sådär att man nästan tror att man brytit ett revben när man hostar.. skööööönt!

 nu är det dags att gå till säng med mina plåster..

Natti Natti


detox

Jisses, imorse när jag vaknade och tog bort tidigare nämnda plåster från fotsulorna så trodde jag ja skulle dö!
Det var vidrigt! En brun tung sörja täckte hela plåstret, sick! (Bilder kommer senare.)Det ska bli mycket intressant att se hur plåstret ser ut efter 7 dagar,Jag väntar med spänning kan jag säga :)

För övrigt så fyller min kära mor år idag och jag ska dit på lite fika i afton!
Nej, åter till arbetet!

i afton

Nyss hemkommen från ett dösvettigt spinningpass och ett svinkul combatpass, det bedrövliga knäet gjorde sig påminnt så jag fick reducera mina kickar,hoppar och skutt till något mera stillastående men det till trots så gick jag hem med ett leende.Känns bra att det inte är helt kört med de roliga passen iaf!
Nu är det tv-häng med en balja med friggs underbara röda eko-te,rabarber/vanilj (som dom underbara brudarna hade med sig i inflyttningspresent!) och en smarrig banan/ägg/avokado/kakao-kräm och om inte alltför många minuter blir det till att kraschlanda i bingen tillsammans med mina nya detox-plåster, direktimporterade från Australia, omskrivna i senaste numret av fitness(tror jag!?) och INTE dissade så var man ju bara tvungen att testa..återkommer med text- och bild dokumentation!

pump it up

Åter på jobbet efter en underbar vecka med underbar tandvärk!Jag älskar tandvärk!
I övrigt så gör pumpen sig påmind från igår, ny release,bra låtar,me like!
Idag blir det till att testa Combat, får se vad knäet säger om det.håller tummarna för att det funkar.. har dock bokat in mig även på spinningen före så om det inte funkar med alla sparkar så får jag iaf röra lite på mig och det är ju det viktigaste för nu har jag fattat ett beslut.. Jag SKA tillbaka till min gamla muskulösa kropp, den här degklumpen som förtillfället pryder min benstomme gör mig inte riktigt rättvisa och det stör mig något fruktansvärt så nu är det fokus som gäller,
Så det så!

Dags igen

Okej, nu ger jag det här med att blogga en chans till.. försökte få igång min gamla blogg men har glömt lösenordet så skippade den så nu är der reberecca som gäller!
Förtillfället är det html-kod-plugg som gäller, för jag menar.. om man nu ska presentera en blogg vill man ju iaf presentera en hygglig blogg.. sååå.. ha tålamod!


RSS 2.0