Tjibb

Den här veckan består mest av jobb, hade peppat upp för lite kabel idag men dessvärre hade det tydligen blitt ett litet "missförstånd" från pappans sida så jag hann inte köra nått. Att sen komma hem till ett BOMBNEDSLAG när man tidigare under dagen fått berättat för sig att "vi håller på och städar undan lite" gjorde inte humöret direkt bättre. (samma bombnedslag som förövrigt redan legat 2 dagar i väntan på att den lediga halvan ska reagera på att man måste klättra ut ur huset.Utan vidare succe!) OCH att sen barnets "snutte" var spårlöst borta i röran var droppen som fick bägaren att rinna över. SJUKT DÅLIG KVÄLL!

Ibland förstår jag bara inte vad problemet är, är vi tjejer mer organiserade och ordningsamma eller har jag helt enkelt valt att leva med ett barn.
Jag skulle typ DÖ om jag INTE kunnat räkna på ena handen de gånger jag kommit hem till färdiglagad mat och ett städat hus efter att man jobbat sent. Eller varför inte "Ska du åka lite kabel ikväll? tänkte att jag och Malte kan kolla på från bryggan så kan vi bytas av!" ..UTAN att de orden kommer från min mun!

FAN va less man blir ibland!

SUCK!

Jobbdagen var iallafall PERFEKT!! Love my job!

fin dag

Massa jobb, massage,träning(på arbetstid!<3 my job!) smörgåstårta då en kollega fyllde år, fina människomöten och strålande sol. Underbart.

Himlen pissar

Nu har jag fått nog.NOG!
Pallar inte mer regn, det är inte okej nånstans alls.
Nu blir det till att spara,spara,spara . Jobba och spara.. så fort det är färdigsparat så drar vi på en liten surftrip nånstans. Långt bort!
Peppar för det.

Nåväl, neggo bort,positve-mode ON!
Körde wake igår efter träningen, helt jävla färdig men faaaaasiken va kul det var ändå, jag och ett äng grabbar, gör ju fortfarande inge "coola trix" men boxen känns bra nu och jag känner mig mycket säkrare på vattnet. Nästa steg blir wakeskate, har förståt att det ska vara pissvårt men är laddad att testa!
Scenen är ju inte särskilt stor så vore coolt och lyfta den lite.
Yes.

sees


TACK

för en underbar dag alla ni som var delaktiga i Maltes kalas. UNDERBART!
Alla var verkligen här för hans skull och busade och snosade.. och han var så überpepp och glad hela dagen.. fantastiskt att se!
Fina underbara kille!

Moooorniiing

Idag var tanken att vi skulle dragit till Arlanda och åkt lite wake meeen då det stundas kalas imorrn och jag "råkade" handla på mig ett säsongskort,ny hjälm och flytväst igår i parken så känns det som att jag borde vara hemma och förbereda (spara pengar!) Det är trots allt semester på måndag och då beger vi oss troligtvis söderöver.. känns som att man borde planera vår rutt en aning! Djurparker, äventyrsland.. etc etc... what to do?
Dessutom är jag sååå kluven då min moster kommer ner från Umeå i mitten på veckan och då vi ska iväg så kommer vi nog inte hinna träffas och det var nog 3 år sedan sist. sååå HUR sjutton ska man göra!?

header försök 2


header


Chill

Gårdagen spendades i v-ås med lilla familjen i jakt på THE 1årspresent...men där gick vi bet. Sjukt trist utbud både på Babyproffsen och Br. Istället kom vi hem med lite jox från ikea,nån kul fischerprice-docka med huggtänder som pysen tyckte det var jätteroligt att bli biten av ,ett regnskydd till vagnen, tre toppar till mig och biljetter till Rock med livstid. Vi var helt färdiga när vi kom hem men vi hann ändå rensa upp på (skrot)gården (K är bra på att samla!) och börja tvätta alla de 57 upplagor sängkläder som vuxit i tvättkorgen (Den för sängkläder...ja vi har separata! röd,mörk,vit,underkläder,barnkläder ...och sängkläder!) de senaste 4 månaderna. Sjukt! MEN, nu är dom väck dock har jag blivit oerhört medveten om att jag, NEJ!!! INTE behöver köpa fler sängkläder varje gång jag besöker IKEA, även om dom "bara kostar...."

Körde xfit och BB idag, chillerill. + att jag hade bokat thaimassage på Padnathas i Arenahuset. SJUKT bra hon är alltså. 300:-/tim och jag har aldrig känt mig så fräsch i ryggen som jag gör nu! Rekommenderas allra hjärtligast!!

Nu sitter jag här med hemmagjort the (kanelstång,kardemummakärnor,rosenblad,mynta och färsk ingefära.) och väntar mest på att min fina vän Jessica och hennes Patriks bäbis ska komma ,beräknat till idag, fast jag hoppades på den 30e...eftersom Malte är född då jue, och jag och J är också födda på samma dag så det hade vart cool men det spelsr ingen roll så länge h*n är frisk och mår bra och vickar på sina små tår så blir jag jätteglad. (FINA FINA NI!!!!!!!<3)
 
Såhär såg jag ut dagen innan Malte kom!
 
 

RSS 2.0