wowiee

en ny dag som tog slut. full med kärlek och ändå huvudbry!!

Sjukstugan

Happ, pojken risig med 39 graders feber, underbart!! :( Dagis asså!! K VABade igår och idag var jag ledig men så får väl han Vab:a imorrn igen då!

Idag har vi vart till bvc då han var pigg i morse,18månaderskoll !!och stor har han blitt: 10,8 kg och 81 lång. Sen fick han en krya-på-sig-present som han tyckte var väldans bra! .. Och när K kom från jobbet så fick han en liten present av honom också! Är man sjuk så är man!:)

Efter vändan på stan brände pysen av i soffan och jag lagade en thaigryta och efter det har vi bara slappat och kollat massa animerade slökollar-filmer som man inte hunnit med att se ännu!
Mys!

Men , nu är det läggdags sen blor det nog lite thaiplanering. So long!


Nya tag

En härlig helg till ända!

Har partajat i Falun och hängt runt med goa människor. Kärlek asså!

Överlycka!

Lillgrabben har gått och blivit risig med hög feer och monsterhosta. Pluttisen. vill bara pussa honom frisk!
Sen börjar även jag känna mig rivig i halsen och fy vale om det bryter ut till helgen asså... NIKE BLAST (dvs. 12 timmar träning på två dagar!) och flunsa liksom . BAD, BAD COMBO! HOPPAS HOPPAS HOPPAS att jag får hålla mig frisk!

Har knegat på idag i vanligt tempo . Älskart!
Sen har diverse nyheter rungat om lite men det tar vi mer om sen.

Nu ska jag hälla i mig en liter vatten sen är det tack och gonatt.

PS.JAG LÄNGTAR IHJÄL MIG EFTER THAI! DS

Helg.

 
Nu tar jag helg.
Imorgon blir det lite bus på Öppis med kiddot och sen bara lugn och ro och mys och bus och på lördag blir det först dejt med gammal vän och sen Falun för kalajj då gamla Larsson fyller 30 tagg. KUUUUUUL!!!
Söndag erbjuder troligtvis bakfylla och skräpmat... men vad vet jag. Jag hoppas på lite bräda innan vi lämnar Dalarna jag men det är väl förstås för mycket begärt ?!

Puss på er.
 

Välbehövligt

Nackdelen att älska sitt jobb är att man inte märker när det blir för mycket.Speciellt med tanke på att jag bara gör 3 dagar i veckan (förutom de två senaste veckorna då!)
Igår assåå...från ingenstans, skojjar inte om jag säger fulgrin deluxe!På jobbet! Chefen vill ge mig mera tid (istället för den jag gör men för tillfället samlar i en bank! ) vilket jag självklart blev asglad över!
 Sjukt! Och det slutade aldrig! Skojjar inte om jag säger att jag satt och grina en kvart i bilen medans den isade av. och säkert en timme efter att jag kom hem. och imorse.och nu . och det bara fortsätter! Haha. Asså serious!
Men såhär tror jag. Det är inte det jag gör på jobbet som blir för mycket .. .utan det är att jag tycker om det för mycket så att jag även tar med mig jobbet hem. Skickar mail, ringer , övar pass etc. Det blir liksom aldrig Becca-tajm. Eftersom jag jobbar med mitt intresse. Tänk hur det kan bli va!? Att man kan älska det man gör FÖR mycket!

Tur jag avsatt den här dagen till lite ledigt sen kommer det MYCKET kul framöver.
Nu på lördag:30års fest
Nästa helg:NIKE-konvent
16e:Tjej-galejj på bowlingen
23e:Personaldag & Medlemsfest på Bruks
25e: THAILAND!!!!! kokosnötter,hav, sol OCH WAKE!
13e: Kommer hem. Fulltankad med ny energi. Happyface. MASSOR av inspiration/motivation. Solbränd. LYCKLIGARE!

Observera: Detta är ABSOLUT INTE ett "tyck synd om mig" -inlägg . Bara ett uppvaknande från min sida att det även kan bli för mycket av sånt man älskar. OAVSETT vad det är! Jobba,barn,familj eller vänner! 
SÅ, TA HAND OM ER!!! 




Vinterland

Hänger i källviken utanför Falun med brädan i högsta hugg! Trevligt!
Frisk luft är ju underbart!


Freakin' FUNTASTIC!

WOOOOWWIIIE!!!

NU! ...Har vi bokat en resa ... till THAILAND!
Avresa 2572 och vi blir borta 2 veckor. Är så jäkla glad!! Mitt hjärta brinner ju för Bali och Indo och drömmen var att åka dit och ta med mig familjen men då resealternativen inte var dom bästa under den period vi kunde åka så skippar vi det .
Det kommer fler tillfällen. Det här blev ju tom så bra att på vägen ner så har vi direktflyg och hem endast ett litet byte på ca 2 timmar. PLättlätt! Pysen kommer fixa det galant!

SÅ, den 25e februari drar vi och IM HAPPY HAPPY HAPPY!!!

Fatta.... SOL. Phuket WAKEPARK. MERA SOL. Varmt hav. HAV. Koraller. Blått vatten och SAND mellan tårna.Och allt detta med min lilla familj.

LYCKA!!



Härlig vecka!!!

Trots att det har jäktats och varit mycket att tänka på så har veckan varit ruskigt fin! Första träffen med nya XV-gruppen var ju fantastiskt härlig, vilka fighters!

Idag var pysen på dagis mellan 07,45-13.30 och det hade gått hur bra som helst! K lämnade honom så jag skulle få sovmorgon och jäklar ja ja sov! Ända till halv 11!!! Sen for jag iväg till gymmet, ringde lite samtal, umgicks och körde ett grymt varv MILON sen iväg, hämta pys och så tillbaka igen för en fika på Hurtis, stans fräschaste hak! Fortsatte till sväris för lite mys och bus med kusinen Lea. Heldag med andra ord! UNDERBART!!!


Puuuuuust!

Gud assåå . 
Haft en galet stressig tid nu..  eller inte stressig egentligen men det har vart fullt upp. och imorgon är det sista dagen jobb denna vecka sen kommer 3 dagars paus från kneget .. .(vilket troligtvis inte kommer ske då jag älskar mitt jobb!!) :) 
Men Det känns bra. Jag körde X-fit + de 2 pass som jag haft på huvudet den senaste tiden då tiden och orken inte funnits att lära in men jag gasade i eftermiddag med inlärningen och det kändes rätt okej att köra dom faktiskt. Mina gäng är ju så mysiga så det gör inget :D
Det blir nog ASKUL att köra dessa nu i tre månader. ÄLSKAR Balancen! 
 
Nu måste jag få nått i magen.  
Tjipp! 
 

 

Haha

"Baske mig"?!? Jag dör!

Dagen har gått fort , kommande vecka kommer gå ännu fortare ..cheezeess!


Helg.

Pysen har fått vara hos mormor idag medans K gjorde ASFINT i källaren och jag övade på pass , men seriöst, det gick PRUTT!!! Fan va min hjärna är off nu, känns inte som om nånting fastnar , sen när jag stod där nere i källaren och skulle köra igenom passen så var kroppen helt tung och ond också . DISLIKE! 
 
Men sen kom min räddare i nöden, Padnata på thaimassagen , och såg till att jag fick en timmes oljemassage innann jag gick hem, och baske mig, det känns som om hon knådade ut varenda knut i hjärnan så när jag kom hem så beslöt jag mig för att springa iväg till affären och handle lite snask , passade på att plugga in hörlurarna och spela musiken till sh'bamen och baske mig, det kändes som att de flesta låtarna hade rotat sig iaf. GRYMT JU! Massage är såååå underskattat! 

Heldag varje dag

Efter att tillbringat 4 långa dagar med dagis och jobb så känner man sig nu rätt mör! Idag var jag i Skinnsberg och had Afro. Hur kul som helst:)

Det jag tycker är svårt med att ha ett jobb man älskar är att lära sig prioritera vid tillfällen då det är extra mycket. Mina dagar räcker liksom inte till, jag vill göra ALLT hela tiden!!:)

Jat motiveras av personer jag möter i mitt arbete, personer som gjort nått åt sin situation och faktiskt vågar stå för det.Personer som möter en med ett leende eller positiv feedback. Fan va fina ni är! Ville bara säga det!!!


Tänder

Vi har konstaterat att det är pysens gaddar som har stökat med feber och doningar så har vi klurat klart på det!

Inskolningen går strålande. Han är fin vår lille prins!

Himmel va vi knegar på på kneget asså, hinner knappt tänka! Galet!



Sen är jag sugen att resa också, vart far man i mars?




Vad hände?

Plötsligt på en sekund blev ungen tokhängig, ville bara mysa mysa mysa... sen PANG: Glödhet! En kräka! ögon som rullar!
Vi bäddar nere i vardagsrummet i väntan på en LÅÅÅÅÅNG natt. Ungen ligger och smågnyr lite på madrassen, vi sitter som på nålar, sen PANG igen, normaltempad unge som studsar runt ,gör kullerbyttor,"lagar mat" , TIGGER mat, klättrar upp och ner och är allmänt överlycklig ... ehhhh !?!???!!? ..
Efter lite kur i soffan med en fnittrande unge så sover han nu i sin säng som en stock!

Jag fattar ingenting!

Mys

Tröttisar.. Eller ja, en av oss iaf!


Skitnatt

Ungen som sovit som en gud typ..jämt!? Har nu fått för sig att vakna stup i kvarten..eller han är inte vaken heller , bara panikig, vid 3 snåret kommer han in till oss, JÄTTELEDSEN men blir direkt lugn när han får somna mellan oss han sover oroligt nån timme sen är det panik igen... sparkar runt, kastar sig fram och tillbaka. SUCK!!!
Detta är tredje natten nu och medtanke på att min kropp är trött, jag har mycket jobb etc SÅ BEHÖVER JAG SÖMNEN JUST NU!!!! Jag märker direkt när jag sovit dåligt, utöver tröttheten och slöheten som är konstant överhängande så samlar jag på mig sjukt mycket vätska, min mage och ansikte blir helt svällda och jag känner mig sjukt ofräsch.... vad gör man ?!

Well , det var dagens klag, nu till nått positivt...kanske.. jag har officiellt fått bloggsug igen. :D

Welcome back me,
thank u!

Lycka är..

att gå igenom bilder på facebook och glädjas åt det faktum att man insett vikten av att VÄLJA hur man vill leva sitt liv.
Mental träning och Mental näring, God energi och Rörelseglädje.
Det jag arbetar med,VARJE dag, både som arbetsuppgift och i min vardag, har gjort stor skillnad i mitt liv, i mina val och i hur jag mår ,känner och vilken energi jag tillåter mig själv att sprida.

Lycka är att inse att man tagit kontrollen över sitt liv.


Tjabba

Chillar efter två intensiva dagar på kneget. men ME LIKE!!! Idag fick jag dessutom glädjande besked vilket jag kommer berätta mer om framöver när saker och ting är klara!

Känner lite stress över mina två pass som ska övas in till den 16e. En AAAANING nervig faktiskt eftersom jag vet att det är ASMYCKET att göra på jobbet nu. Nyårslöften u know!:D
Men det kommer gå bra! SÅklart!

Pysen har varit hos farmorn eftersom jag jobbat och K varit och åkt bräda.. på MÅNDAG börjar inskolningen på förskolan. NERVIG AS HELL! ...för det också.. men det kommer gå bra.. såklart!
Tiden har gått såå fort, fattar inte!
All kärlek till min lilla gosse asså!

En till sak som händer på måndag är att vi får vår bergvärme installerad. SKÖÖÖNT!!

Nu har jag köpt lite mögelost och finncrisp som ska knapras på framför tvn sen är det sängen och , FÖRHOPPNINGSVIS , sovmorgon , som gäller. (SNÄLLAAAA K !!!!??)

PUSS.


Mitt 2012

Jag uppdaterar inte så ofta men denna är en klassiker. 


2011


Gjorde du något år 2012 som du aldrig gjort förut:

Åkte MYCKET kabel. Wakeboard och wakeskate, det sistnämnda blev en favvo. Gick en kurs i BARS. Köpte hus.OCH Gick en Sh'bam-utbildning. OCH glömde min Macbook (äppeldator) på Stockholm Centralstation..Och fick tillbaka den. 

Höll du några av dina nyårslöften:
Har alltid som löfte att få mig själv att må bra. Vilket jag lyckats bra med iår. 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år: 
Ja, syrran och Jessica bland annat. Helfestligt! 

Gifte sig någon av dina vänner:
Ja. men inget bröllop jag va på. 

Dog någon som stod dig nära:
Nej. Men mycket dödsfall omkring 

Vilka länder besökte du:
Egypten och Danmark

Är det något du saknade år 2012 som du vill ha år 2013:
SOL!

Vilket datum från år 2012 kommer du alltid minnas, och varför:
Inget superspektakulärt!

Vad var dina största framgångar i år:
Att fokuserat på sånt som betytt nått för MIG! Rätt val av jobb,vänner ... allt! 

Största misstaget:
Att sabba 3 Iphonedisplayer och att glömma datorn på "Centralen" OCH kanske att tillåtit mig att bli övertalad till att köpa hus. 

Har du varit sjuk eller skadat dig:
Jaa, höll på att skära av mig tummen en måndagmorgon när jag skar bröd och påvägen till akuten så hällde jag en kopp stekhett statoilkaffe i knäet! Brännskada och ett tre centimeter långt och fult ärr på tumme. Kul! 

Bästa köpet:
Huset ..och En Fatboy! :)

Vad spenderade du mest pengar på:
Huset!  

Gjorde någonting dig riktigt glad:
Var lite halvglad hela tiden ,och Malte, ÄLSKADE LILLA PYS!  men Maltes faster Emelis nyhet om sin bebis i magen var ju TIPTOP och samtalet från killen på Stockholms centrals hittegods avdelning med beskedet om att nån lämnat in min väska med dator och rubbet kvar! 

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 2011:
"One day baby.."-låten  och all Sh'bam-musik och Florence and the machines - Shake it out!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år:
Gladare fast bristen på sol gör mig överlag lite smådeppig. 

Rikare eller fattigare?
Fattigare pga av att vi köpt hus! 

Vad önskar du att du gjort mer:
Rest.

Vad önskar du att du gjort mindre:
Låtit mig bli övertalad att köpa hus. 

Hur tillbringade du julen:
Lugnt med familj och vänner.

Blev du kär i år:
Inte mer än vanligt.

Blev du arg i år:
Ja, det finns alltid jubelidioter som förstör en annans soliga vardag. Sverigedemokraterna ligger högt upp på den listan.

Bästa boken du läste i år:
Har faktiskt inte läst nån bok. 

Största musikaliska upptäckten:
Inget särskilt 

Något du önskade dig och fick:
En jordglob och en rejäl studsmatta.

Vem saknade du:
Släktingar som man inte träffat på länge eller som gått bort.

Något du önskade dig men inte fick:

En storvinst. Pengar gör ingen lyckligare men det skulle vart skönt att bara få bort lånen, gillar inte lån. 

Årets bästa filmer:
The Hobbit, sågs dagen innan nyårsafton på 3D bio i vås med goda vänner. 

Vad gjorde du på din födelsedag?

Bjöd på kalas nere på bryggan , åkte wake ,käkade tårta och svängde runt till kanonhärlig musik. 

Finns det någonting som skulle ha gjort ditt år ännu bättre:

Somsagt, mindre lån,mer resor och mer sol. 

Hur skulle du beskriva din stil år 2012:

träningsredo och tighta jeans.

Vad fick dig att må bra:
Malte ,familj och vännerna.

Vilken politisk debatt engagerade dig mest:
Sverigedemokraternas framfart, blir SÅ ledsen i hjärtat! 

De bästa nya människorna du träffade:
De jag träffar varje dag genom jobbet. 

En värdefull läxa du har lärt dig i år:
Samma som förra året, Aldrig tvivla på sig själv och ALLTID följa sitt hjärta , gör man det så har man inga bekymmer.
 

RSS 2.0