happla

sprut-dags vilken sekund som helst för lill-skrotet.
Sitter också och försöker känna in nått bra mellannamn,K (och k's pappa) heter båda Mikael i mellannamn men vet inte om K var så sugen på det.Då har man ju istället namnet Leakim som är Mikael baklänges men med risk för att trampa på några tår i "namn-vals-världen" (Gillar INTE att "ta" namn som andra talat om) så tvekar jag lite. men Malte Leakim Lillbacka klingar ju iaf fint!
Sen spyr jag på mig själv för att jag inte stod på mig med mitt favvonamn Loah(eller Loeh), han såg inte ut som en Loah då men nu skulle han ha vuxit in i namnet tror jag...och Loah i mellannamn klingar inge bra med Malte ...och så vill jag ju spara det till nästa barn..(ja jag veeet, längtar redan,trots tvillingskräck!!!!hahahaha)
Nått förslag på ett fint namn som passar med Malte?
Jag tror att nått på "L" klingar bra med tanke på att han kommer heta Lillbacka.

Härlig vecka,igen

Jag har hunnit med att träna, vart på efterkontroll,hängt i gäng och svängt mina lurviga på krogen, haft ett par medlemsträffar,träffat vänner och familj,planerat framtiden,käkat middag med Ks släkt,börjat rensa på r.ECO, lillkotten har blivit tre månader och vi har fått nya fönster i hemmet! Bra vecka med andra ord. Livet är riktigt fantastiskt för det mesta, och det är så JÄKLA SKÖNT att man får välja själv med vad och vem man ska njuta av det.
REN LYCKA, det enda som fattas nu är sommaren!!
Puss på er.

3 månader

Idag, just IDAG, blir vårt lill-tryne 3 månader.... Vart tog den tiden vägen?!
Varje morgon när jag vaknar så möts jag av ett stort tandlöst leende, varje dag njuter jag av att pussa hans mjuka lilla kind och snoosa i hans fjuniga frisyr , varje kväll ligger jag och lyssnar på hans tunga små andetag, små andetag som nästan får mitt hjärta att explodera av lycka!! KÄRLEK RAKT IGENOM!!!

FINA onge.


Jag och trynet lagar hoppsan-gryta!!

img_7645 (MMS)

Jag och trynet lagar hoppsan-gryta!!


Helgen är här

Gårdagen gick i ett!Härligt!!
Idag är det Afro på schemat,jobb, och jag behöver barnis för en timme eller så. Dags att ringa släkten!
Till kvällen anordnar svägerskan en liten get-together med ett gäng brudar så beroende på vilket skick K är i, om han kan va pappa ikväll.. så kan ju det bli sjuuukt trevligt!:)
Helgen kommer att bestå av r.ECO-rens BIG TIME...och därimellan träff med Ks kussar + barn som vi inte träffar alldeles jätteofta...
Grynet har blivit kinkigt och mammigt, dessutom så börjar det lysa vitt i underkäken...tänder I guess!!
Igår gjordes nån slags årsplanering som vi ville kalla det ,vilket känns jättebra,bra vibbar som fan!Mer om det i framtiden!Men jag har en känsla av att jag kommer ÄLSKA mitt liv hela dagen alla dagar!:)
MM, glad tjej!

Har man en "Arena-bebis" så har man!:)

img_4529 (MMS)

Har man en "Arena-bebis" så har man!:)


Disiga Torsdag

Veckan skulle ju tll största del bestått av r.ECOrensning men jag har faktiskt inte haft tid, SUCK!!
SÅ, till helgen blir det full fokus på krbgsvägen 2. Om nån vill handla så hojta!!
Idag ska kotten vara hos sin faster eftersom K tydligen ska på kryssning med kneget.Trevligt för han!:) Själv så vankas Arena-kneg!PEEEEPP!!<3
Shit, jag är SÅ sugen på att hitta på nått!!! Nu när tiden med r.ECO snart är över kommer jag ha ännu mer tid över till saker som jag tycker är kul...frågan är exakt HUR jag ska förvalta denna nya frihet!!! :)
Förslag mottages!!:)
bild snodd härifrån

Godmorgon

Duktigt barn=sover bra = utvilad Becca!
Fönsterbyten på Dalavägen= byggare i hela huset =kallt =irriterad Becca!
Onsdag=en bra dag = PUSS på er!:)

SHIT vilken dag

Barnet vaknade 02.47(!) och ville leka (!)... och äta! = från start trött mamma!
09.30 begav jag mig mot Norberg. = AFROOO med Folkhögskolan. KUUUUL!!!<3 Vilket härligt gäng! (se bilder nedan!) TACK SARA LUNDH!
Direkt hem sen, duscha , mata lillkotten,  packa ihop oss..mot sväris för att kasta av ungen..kaffe ,hemmagjort bröd med ost och marmelad och lite snicksnack..mot Arena, 2xPHP + FLEEEEERA nybokade. Mot sväris hämta kinkigt barn snack med Karro å Lea, hem med trött barn,mat i magen, sofflocket!!!
P-JUUUUUH!!!!!


Pluras kök+DiLeva=succe!!!!

img_5020 (MMS)

Pluras kök+DiLeva=succe!!!!


sköööön helg

Fredagen bjöd på  Afroooooo<3 Helt underbart. lycka lycka!!! Rundade av med Idol (man undrar ju vafasiken vissa människor gör där!) Katastrof!
Men, med lillpysen och en skål med popcorn så funkade det fint.
Lördagen började med FET TRÄNINGSVÄRK efter Afron,gaaaaah, hade påriktigt problem att komma upp ur sängen,än värre att bära pysen!;)
Fortsatte med kaffe hos mamma och lämnande av barn på morgonkvisten och sen Bodybalance, vilket gäng jag hade! <3 till er.
Eftermiddagen bjöd på fika hos svägerskan som fyllt år, tårta, bullar och massa gott och till kvällen blev det ännu mer av den varan då Christian kom över när K slutade kneget och vi kikade på Transformers senaste...seg..eller ..det kändes som att dom mosat in sjukt mycket för mycket på filmens 2,5 timme(!) så man hängde liksom inte med.
Men grönsaksstavarna m. dipp, lösgorren och sällskapet vägde upp det!:)
Idag hade jag tänkt köra ett HarryPotter-maraton och sen strutta iväg för att lyxa med lite solning och Yoga då mamma och pappa såååååå gärna ville träffa Lillpysen .Pappa har typ aldrig haft möjlighet att vara hemma när morsan är barnis pga jobb etc så nu var det dags tyckte dom! Okej, sa jag!!!
a men tjing sålänge!

Jahaja.

Dagarna på r.ECO rullar på. Fått kränga iväg en hel del och lillen sköter sig. Idag ska han vara hos mormorn eftersom jag har en träff när jag stänger så då kanske jag kan passa på att få lite annat nyttogöra gjort.
På förmiddagen har jag varit på Babycafet med svägerskan , det var trevligt faktiskt ( men dom skulle kunna ha lite bättre fika, jag å Karro är ju liksom vana med RIKTIGT go-fika så några gamla mackor (inte gamla som i GAMLA ..utan bara tråkiga!) håller liksom inte riktigt måttet.. men för en 10a så kanske man inte ska kräva så mycket!  ;P
I övrigt så har jag hets på att jag inte hunnit träna så mycket som jag velat de senaste veckorna..och allt pga att Ks intressen fått gått före non-stop och jag inte känt att det varit kul att skaffa barnvakt pga att jag ska träna(klandrar absolut inte den som gör det ,bara så ni vet, så inga ömma tår..ALLS.. det är bara min egen hjärna som inte tillåter mig själv det iom att jag vet hur mycket jag tränar i normala fall, men 2-3 ggr är ju trots allt inte 6-7ggr!!!!) .. men ja, nu är wakeboardsäsongen över så nu blir det iaf liiiite mer tid över för mig att få röra på mig..och det är ju faktiskt inte fel i att lämna bort ungen nån timme för att ta hand om sig själv ett slag.. man har nog verkligen igen det i längden om man får må bra och känna sig fräsch..För nu blir ja bara så sjuuuukt rastlös(och slapp) juue och jag VET att både mormorn och farmorn skulle ta sig an den lille krabaten utan att blinka om dom blev tillfrågade...så Kontentan av det hela:
MER INRE OCH YTTRE BALANS ÅT MIG, NU KÖÖÖÖÖR VI,!!! :D


Härlig helg

Helgen var ju kalasbra,barnet from som ett lamm och hotellet kan varmt rekommenderas (RicaTalk Älvsjö).
Mässan "Underbara barn" ska jag absolut besöka fler gånger. helfestlig!!
Denna vecka kommer jag vara i butiken på kvällarna, 16-19, mån-tor.
Nu är jag less och har satt 50-70% på allt, så nu ska det väck. Passa på!:)
Har hunnit klämma in en del träffar denna vecka också!Gillas!!
I övrigt så är min vänstra käke svullen som fa*,VISDOMSTAND!! När jag biter ihop så är liksom allt svullet kött ivägen.USCH!!!
JA,och på fredag är det Afrodags.PEPP!!!!!:)

Badpojke!:)

img_7096 (MMS)

Badpojke!:)


På väg mot huvudstaden för mässa, hotell o...

img_7070 (MMS)

På väg mot huvudstaden för mässa, hotell och HOTELLFRUKOST!!!!!:)  Knodden har knoppat av och jag och mamma snicksnackar! Trevlig helg gott folk!


Nya dräkten fr. VILLERVALLA

img_9735 (MMS)

Nya dräkten fr. VILLERVALLA


fin fredag

Fixade frippan hos Lena i morse, RÖTT!!!!
Drog till morsan, vi chillade, jag lagade lite bra krubb : Lax i foliepaket och ugnsrostad potatis + lättstekt färsk sparris. Till efterrätt: KAFFEPANNACOTTA!!! :D
Hem.
Pojken gastade på. Länge.
Nu.Idol.Pojken sover.Trevlig kväll.

Ny mössa fr. Tant Ewe!LIKE!!!

img_2552 (MMS)

Ny mössa fr. Tant Ewe!LIKE!!!


Malte tar en tupplur hos kussen Hector!( l...

img_8251 (MMS)

Malte tar en tupplur hos kussen Hector!( lev.datum 29/1-2012)


"Vaffödådå?!"

img_0631 (MMS)

"Vaffödådå?!"


Brrrrrrrrrrr

img_6844 (MMS)

Brrrrrrrrrrr


hahahahahaA

HÄRLIGA fredag!!!
Om ett par timmar kommer jag att kliva in på Eleganze där Lena ska få gå lös på mitt barr... fria händer!
LYX!!!...hmm ...undra om det kan tänkas bli nååååått....rött?! kanske!;P
Hahaha lyssnar på Nyheterna. "Polisen fick rycka ut när 2 kvinnor och deras döttrar hamnade i luven på varandra på köpcentret Ullared!"
Sätter en hunka på att det började med att nån tog den sista ..whatever.. före den andra!!!:D
I övrigt så är jag en vuxen människa som vill ha lite extra kul här i livet så nu tänker jag börja klura..på vad, får den nyfikne veta en annan gång!;)

ännu en dag

Har väl i princip inte åstadkommit ett jota idag. började med en toootalt nerskiten onge...som fortsatte spy och bajsa om vart annat.trevligt!Hela blöjbytarinfernot rundades av med ett skötbord som brakade ihop..med bebis på..ett vägghängt ,MEN, TACK OCH LOV,så stod det en handdukstork under så kiddet kanade ner på fötter och tippade framåt med plytet mot mina fötter och rullade ner på mattan.DRAMA!..älskade lilla troll.han skrek och grät som attan men bara i typ 10 sekunder sen övergick det i ett superstort leende ist.. troligtvis åt morsan som satt och hulkade med stora krokkotårar. USCH va rädd jag blev! och säkerligen han också ..men efter att ha känt och klämt på hela ungen överallt så tror jag inte det var mer än så heller.P-JUUUUH!!!!!
Efter det äventyret och lite mat så var vi båda helt utmattade men tror ni jag kunde sova eller...var tvungen att stup i kvarten gå och kolla om trynisen andades....han kunde ju ha slagit i huvet...
Vid lunch fick vi fikabesök sen blev det en runda i trädgården medans han sov(=lugnare mamma!) för lite frisk luft.
Lagom dag, lugn kväll. K är på Kettlebells, hans premiärgruppträning på Arena:) och jag och truten ligger på sofflocket!
Natt på er alla.
(lugn tjej INNAN lilltruten var UTANFÖR magen!!Pjuuuh!!)

Detta hade ju typ kunnat gå exakt hur illa...

img_0048 (MMS)

Detta hade ju typ kunnat gå exakt hur illa som helst... Men det gjorde det inte!!


JA,

Som synes, babycafe imorse med Kristin och Valter (och 5 miljarder andra kids!) Riktigt trevligt trots att lilltruten brände av i princip direkt. :D (men på vägen hem passade det självklart att vakna, i ett GALLSKRIK på coop. JEEEZES. fick tack och lov tyst på ungen efter ett tag och kunde ,svettig,men i lugn och ro handla klart!)

På eftermiddagen passade jag på att göra en äppelpaj med mörkchoklad-bitar, valnötskärnor och sirap.
Till hade jag självklart vaniljsås.. har hittat en ny favv i hyllan : Gammaldags Vaniljsås (valio laktosfri!)
Smakar precis som smält vaniljglass. RIKTIGT BRA, och PERFEKT till äppelpaj!
Karro och Lea kom över och hjälpte mig äta upp halva och imorrn kommer min polare och exkollega Lindsay och kastar i sig resten. Fint det!
Avslutade med en träff på Arena där jag stolt svanasde omkring i min nya personalväst. Man känner sig sjuuukt proffsig med sitt namn på bröstet. Bild kommer! :D
Framöver händer mycket på A-fronten. Bla så ska jag hålla en liten kort info om anläggningen för ett gäng träningssugna damer (där jag också hoppas kunna få in några träffar!) OCH sen har jag ett litet projekt med ett gäng i Norberg där jag ska hålla ett Afropass för ett härligt gäng.
IIIIIIIHHHHH

Såhär kul var det med babycafe!

img_6922 (MMS)

Såhär kul var det med babycafe!


På G mot babycafe' . Lillen nöjd än så län...

img_9818 (MMS)

På G mot babycafe' . Lillen nöjd än så länge...


Jäkla skitunge, hållit låda sen 4 men så f...

img_6857 (MMS)

Jäkla skitunge, hållit låda sen 4 men så fort mamman tog upp honom, klädde på, satte framför brasan....knäpptyst! Luuuriiing!! Så, godnatt igen då!:)


Tjipptjopp

Bloggning sker högst sporadiskt nuförtiden,Tur att jag främst skriver för mig själv:) Igår blev det sovmorgon till efter 9 och sen fick vi pannacotta till frulle hos Karro. Fiiiiint!!:) Hängde väl där i 4 timmar innan vi for hem och gjorde absolut inget. Trööööög dag, kände mig riktigt mosig i huvet vilket inte direkt underlättade när jag hade en "dubbelträff" med två träningssugna personer. I helgen far jag och morsan på mässan UnderbaraBarn, OM hotellet får nån avbokning så kör vi en övernattning på rica talk med lilltruten också.Vore ju heeelt klart smidigast! Ute är det fullt med frost vilket vittnar om att vintern snart är här..huuuuuwaaah! ( Innerst inne fantiserar jag om hur det EGENTLIGEN är vår och på marken ,som jag inte ser från min plats här i soffan, ligger lite isrester som är påväg att försvinna och snabbt tar vi oss mot ljusare tider... Drömma går ju alltid!) Dags att fylla på kaffe och dra igång en tvätt, HEEEJ effektiva Tisdag!!! (ingen bild! Ipad=skräp!) (Ja, jag vet att texten är en sörja! Ipad=skräp!)

Woopwoop

Igår bjöds det på IDOLkväll med Maria, bakpotatis m. Laxröra a' la Maria och lösgorre å poppe såklart!!:) Jäklar alltså vilken sockerdag det var igår, Daimkladdis från Hurtbullen före lunch, 2 bullar och 2 chokladbollar hos Katten och sen dags för idol. Lagomt!:) Trynisen somnade strax innan Idol och sov i ett svep till klockan 5, såå trött skrutten. Men nu är vi vakna och pigga i väntan på att klockan blir 8, då blir pappan pappa för en stund och jag åker mot arena för en medlemsträff för att sen fortsätta med lita Balance.WOOOHOOOO!!!:) Ha en toppen dag alla vackra individer därute. ( och ni andra också!)

Sjukt bra

Ja. även gårdagen var sjuuuukt bra!!<3 (hittills bara måndagen som kändes sugig denna vecka..GÖTT!!!!!)
Lillfisen sover som en kung och hans mor gör detsamma. Pysslet på Arena är så SJUKT kul att jag nästan tuppar av. Hoppade in för Ullis på BBn igår det var ju också HELT underbart.
Alltså jag vet, Arena och Malte .. det är typ allt jag skriver om dessa dagar..hinner inte med så mycket annat, tur att Arena-grejen är grymt social (Sugen att veta mer om anläggningen och vad vi har att erbjuda? Förbättra din livsstil?Kontakta mig på 0702564256!!:P) och med alla fina människor så man får även sin vän-dos där.
OCH ..på tal om vänner så ska jag idag luncha med Maria.Fina Maria. Hon är bra!
Brasan är nu tänd, kaffet i magen och kisen sover . Jag håller på och funderar över när jag ska klämma in butikens TOTALA utförsäljning??!! nästa och nästnästa vecka några dagar? 50% PÅ RUBBET!! Mycket kläder kvar, passa på!!!
Outar ett datum så fort det är bestämt..och kom ihåg:"CASH is KING"!! ( =kortmaskinen avvecklad!)
Ikväll bowlar K med jobbet så om nån känner för att hänga med en färgglad,sprudlande och allmänt glad småbarnsmorsa+bebis: JUST HOJT!!!:)
Bilden får symbolisera mina stora framsteg mot ett obekymrat huvud , där man fokuserar på rätt saker, rätt personer,rätt tankar.
KÄRLEK till er min fötter som föser in mig på rätt spår!
OBS. Inte mina fötter på bilden! OBS

Han kör "tänkaren"!

img_5048 (MMS)

Han kör "tänkaren"!


.

Fantastisk dag igår. Solen sken. Flera härliga medlemsträffar och ett härligt Corepass.
Många skratt bjöds det på och en kanelbulle på "hurtis" hann jag ju med också.
Pojken var så jäkla snäll och jag gjorde en sjuhelsikes god soppa att avnjuta i flera dar framöver.
Mm. Härlig dag med andra ord. Det tråkiga är att K. går natt så vi hinner typ ses..NOLL timmar.. det är bara överlämning av barn sen inge mer . SUCK. Men.. snart är det HEEELG!! :D
Och idag?
Solen SKINER. Kaffet är gott. och jag har Afro ikväll. ..börjar bra!:D
(typ såhär pepp är jag idag..utgå från färger och sol istället för det tveksamma facet!:P)

Hej hopp

Intressant detta:" undrar vad det är som gör att det är så många som låtsas att de är perfekta.När de inte är det!"..
Frågan är ju vad "antimorsan" vet om andra människors liv?!
Visst.. nu finns det säkert de som målar upp en fantastisk bild utåt när dom i verkligheten har ett helvete(gäller nog faktiskt inte bara morsor!!)
Men som i mitt eget fall som morsa så ÄR allt till 99% underbart och i dom 99% räknas mittinattenamning,några skriktimmar och nerkräkade kläder in då jag inte ser detta som ett stort problem, som härom natten tillexempel: mellan 5-7 var jag upp och petade in nappen minst 20 ggr men tyckte inte detta var ett problem eller särskilt jobbigt..och därmed klagar jag inte heller!
MEN...Sen tror jag det är väldigt olika från person till person,vissa tycker säkert det är skitjobbigt att amma/mata 340ggr per dag, bli nerkräkad stup i kvarten och var och varannan minut, natten igenom vakna av ett gnyende barn!Men det är dom,och dom hymlar nog inte med det..men vi som faktiskt inte ser detta som ett problem vill faktiskt inte heller klaga.. Och det är väl inte så konstigt?!

Nääe...då fyller man gärna ut med lite glädje istället!


Sen är det självklart upp till var och en att läsa/lyssna etc ,mig gör det varken av eller till om jag har en läsare/lyssnare mindre ( en läsare/lyssnare som alltså inte tycker om att läsa / höra hur bra jag mår eller gillar det jag skriver/berättar) för jag väljer själv bort bloggar/ facebookstatusar/personer som inte intresserar mig/ får mig att bli arg(..eller ledsen!) och försöker istället fokusera på härliga , energigivande bloggar/ människor!
Sen väljer man ju att tolka saker som man vill, ta åt sig eller irritera sig. Antingen är det väl som Annika Jankell skriver, att "man lätt blir avundsjuk" eller så handlar det helt enkelt om missförstånd ....så med andra ord... Placera dina "smajlisar" väl för att undvika tråkiga efterföljder:):D:P:):D:P

Det var dagens "tycka till", nån som är av en annan åsikt?:)

Bilden är tagen från tidningen "föräldrar& barn"s "Jankell coachar".

 


GODMORGON morgonsoooool!

Vilken härlig morgon att vakna upp till... SOLEN SKINER. Hjärnan rensad och fylld med nya tankar och ideer.. och på det ett barn som sovit fantastiskt bra i natt och som återigen sover fantastiskt så att mamman kan jobba i lugn och ro. (alltså ..jobba=ringa samtal,dricka varmt kaffe, blogga och kolla mailen!)
Denna vecka verkar folk ha så jääkla mycket att göra då det nästan inte passar någon att komma på träff med mig men nästa vecka ser mer aktiv ut faktiskt.. synd iof då jag har haft 2 väldigt lugna veckor på den fronten (men vilda i övrigt iof!)
MEN ..Frågan är hur jag på bästa sätt kan förvalta DENNA dag så att den verkligen blir extraordinär!?
MÅSTE iaf inhandla brännskivor så att jag kan kirra Core-musiken till ikväll.. (PEPP!!!) Det får kanske bli en promme till butiken med vagn och bebis..mm..och banken också!
Nån som känner för en fikadejt? Det är ju trots allt kanelbullens dag! :D
tjing sålänge

Trött kille!! :)

img_1796 (MMS)

Trött kille!! :)


En SÅNDÄR j**la dagj**el

Ja, IGEN har jag en såndär tvärkass och sugig dag då man känner sig hel-nere,tvärkass och inte värd ett förbannat korvöre. Vad är problemet? hur fungerar saker och ting egentligen?! Det är uppenbart att världen och allt därtill är jävligt skevt och jag blir tokig! När man behöver nått som mest.. Kul jul, första inlägget på en evighet är ett deppigt ett , kul det när man i verkligehtetn är raka motsatsen.. i vanliga fall! Fan. Men imorgon är det väl en bättre dag med bättre förutsättningar, det är iallafall mitt mål, sen har jag Sandras Core också ,det blir kul, och tanken var att jag egentligen skulle haft Jossans Afro på Onsdag och med 18 reserver så fick man sig iaf en liten egoboost där, mina afrosar saknar mig ( :D ) men nu så skulle hon inte jobba iaf så då tog hon passet! Nåväl, snart har jag väl min Afro på schemat igen och det peppar jag sönder för! yeeas , barnet har däckat av och det är dags att söva honom i sin säng. Tjing.,

Plutten myser hos mormor och morfar!!

img_8695 (MMS)

Plutten myser hos mormor och morfar!!


RSS 2.0