Baddag

Eftersom det är sportlov så var babysimmet inställt igår så då tänkte jag och Karro dra till Ludvika idag och plaska med kidsen . Det blir mysigt. Ikväll har jag lite jobb och imorrn ska vi kika på det för lilla huset igen. Skit också!! (att det är för litet alltså! )

I'm in LOVE.

Helt fantastiskt och helt i min smak. Min nya förälskelse---> Catalina Estrada

ba-boom

BigBrother börjar snart så dethär lär gå snabbt,
Dagen har gått i ett , och vi har hunnit med mycket jag å lillkillen, sen så rundade jag och K. av med att kika på ett hus (ledsen att behöva säga det men <3huset ) meeeeen det var i absolut minsta laget ... en eventuell unge till och vi är rökta.. om vi inte tänkt bygga ut det första vi gör förstås - Ja, och läget är inte top precis... såååå , nej!
Det bästa var att ALLT var precis i min stil, skulle inte behövt byta en tapet typ,och dom kunde gärna lämnat en del möbler också faktiskt!:D
Well , vi får se vad som händer!
Nu har vi göttat oss i hemmagjord smörgåstårta med tonfisk/rödlök- och äggfyllning toppat med krossade ostbågar,
Perfekt fredagsmys!

Hjälp!!!!

Okej mammor,pappor och andra barnkunniga där ute, jag har ett problem:
Lillkillen somnar vid 7 på kvällen,sen sover han som en stock, so far so good, MEN... På senaste tiden har han börjat gasta vi 4 snåret med PROPPFULL bajsblöja.. Upp, byta.. Ner i sin säng igen och där slumrar han till. MEN , sen vaknar han pigg som en lärka och redo för bus vid FEM. INTE.OKEJ!:(
Så vad ska vi göra? Är det nångång ni ska kommentera så är det nu!!!HJÄLP!!!!!


häjj blåggääään...

(..med sjukt störig bigbrother-hanna-röst!) och ni som fortfarande orkar besöka "blåggäään" trots att jag aldrig uppdaterar!
Ja, och på tal om BB så är man fast i skiten igen,var på håret att jag köpte ett sånt där livegrejs igår..hann stoppa mig själv!
PJUUH!
Jaha, nytt då? Tuggar mat igen, men det kanske jag berättat!? Hursom, jag kör alltså inte Xtravaganzas program längre, det som känns cool med programmet är att jag under en hel vecka tappade totalt drygt 1 kilo.. ALLTSÅ , det tog överflödet och jag har väl aldrig känt mig så "ren"!!Och med tanke på att poängen med att gå programmet var att se HUR kroppen reagerade och INTE att gå ner i vikt så var det en FANTASTISK upplevelse! Nu efter däremot så kan jag känna mig lite ..hm.. svälld .. men det kan ju lika gärna bero på att jag faktiskt har nått i magen nu till skillnad mot då!
I April kommer vi kicka igång nya XV-grupper och jag är SJUKT pepp , först till kvarn!
Att sen ha fått höra idag att deltagare från gårdagens pass (två olika) stått och lovordat mig och lagt extra vikt på hur "sedd" man känner sig på mina pass får det att bli lite extra varmt i hjärtat.. det är ju DÄRFÖR jag gör det här , det är därför jag ÄR instruktör/medlemsrådgivare/coach... Jag älskar mitt jobb, jag älskar att inspirera och motivera och jag ÄLSKAR att kunna hjälpa andra. Varje dag jag får vara med dessa människor bränner elden på lite extra och DET om något är det som får mig att somna med ett leende på läpparna .
SJÄLVKLART älskar jag och lever för min familj ,mitt vackra barn etc men ni hajjar grejjen va?! Det är en annan typ av kärlek!
(Att ens känna att man behöver förtydliga är galet ,men ja...)
Nu har jag massa projekt och äventyr på G igen! Mer om det längre fram men jag kan säga att det innefattar mässor,föreläsningar ,MINST en utlandssemester,hav,snowboard,vänner,fest och mycket MYCKET mer!
Lunchade med svägerskan den äldre idag, hon knegar på av bara helskotta och jag knegar på av bara helskotta så man ses inte så ofta så det var mysigt att luncha lite och det är så roligt att se hur glad Malte blir av att se sin faster trots att det går ett tag mellan gångerna.
Hade också den andra fastern + barn här på bus igår och passade på att bjuda igen på lite mat, Lax och potatis/broccolimos stod på menyn ,skönt att få bjuda igen nångång för oftast är vi hos dom och snyltar till oss
go´fika (då hon är en riktig bakar-haj! :)
Ja, nämen det var väl dagens pepp då, nu börjar BB, lä dra.Tja!

spridda skurar.

Fasiken va opepp jag är att skriva .. eller jag är pepp men jag har inget att skriva OM! Pjuh, ungen sitter och tjålar skräp här brevid, låter som ha har en ytterst viktig diskussion med sig själv och alla prylarna,Hjärtat! Sambon sover och laddar om inför att gå på nattskiftet imorgonkväll så här sitter jag och glor på nyhetsmorgon! Well, inte fy skam det heller. Hur ser mina planer i livet ut nu då!? Varva ner, bara göra roliga saker och njuta av stunden! Är på ruggit god väg alltså , har ett par samtal att ringa i eftermiddag för att kunna kicka igång kommande vecka men det tar vi. YES!! Ikväll blir det lite nytt på tapeten men mer om det lite längre fram. A , mne nu blev jag pepp! Tjing

Älskade unge!

img_0440 (MMS)

Älskade unge!


Är SÅ trött

Fan, ena tanken leder till den andra och jag blir så arg ,ledsen och irriterad!
VARFÖR kan inte folk fatta att man tjänar i längden på att ex. äta sunt, röra på sig och INTE röka?!??
Man kan komma med 1000 ursäkter om hur svårt det är att sluta men seriöst, ANSTRÄNG DIG LITE TILL!!!!

Vad gäller kost och motion, jag äter det jag vill och när jag vill det men jag väljer mina tillfällen och jag NJUTER !!!
Mat bör vara gott, avslappnat och odramatiskt! Man ska inte behöva ha ångest om man ibland äter snabbmat och trycker en påse karra , för balansen ska funka så att "nån gång ibland " aldrig påverkar resultatet!
Att lida/vara drabbad av/ha (välj ordval) fetma är inget man liksom MÅSTE leva med ,man kan faktiskt göra något åt det! GÖRA AKTIVA VAL!
DU har chansen att välja!HELT själv!
"mäh,Man ska njuta av livet" tänker ni nu men hur njutningsfullt är det att dö flera år i förtid av ex. en röknings/ övervikt/underviktsrelaterad sjukdom bara för att ex. den där ciggen (som DU VANT din kropp med att få!) var så trevlig för stunden?

Lyssna nu alla kritiker där ute, jag menar inte att jag tycker att folk och fä ska gå runt och se ut som barbiedockor utan det jag säger är: VAR SUNDA!!! Ta ett aktivt val att förlänga ditt liv och ge kroppen dom bästa förutsättningarna att lyckas!

Min farmor dog pga sin rökning, hon fick KOL (röklunga) som hon led av en längre tid , när hon sen drabbades av en förkylning så gav hennes redan sjuka lungor upp, dom ORKADE inte mer ,helt och hållet pga hennes bakgrund som rökare!

Varje dag hör jag : "Jag BORDE sluta röka!", "Jag BORDE börja träna!" ,"Jag BORDE börja äta bättre!" "Jag BORDE stressa mindre" "Jag BORDE....." BORDEBORDEBORDEBORDE...är det ens ett riktigt ord?!?!
Byt ut det mot "VILL" istället! Du har ditt mål, FÖLJ DET!!!
Resultatet? Kanske några år extra på pinn!! Värt det? Självklart!

Varför dethär inlägget då?
Av den mer eller mindre själviska anledningen att jag älskar mina vänner och min familj och vill inte behöva gå på deras begravning pga någon annan anledning än ålderdom!
Sarah skrev nått i stil med detta, Vi ska alla dö nån dag, men fler är de dagar som vi inte ska det!


another day

Dagarna rullar på som bara den och ibland tas man med storm av olika saker men det är är bara att "bryta ihop och komma igen" som det så vackert heter!
Jag har avklarat dag 6 på Xtravaganzas program och känner mig oförskämt FRÄSCH! Kört flera pass och mår över lag kanon! En rejäl Detox skulle man kunna säga .. (med undantag för att jag dricker kaffe!) det är sjukt intressant att se hur kroppen reagerar.
Annars då? Jo Kiddot sitter helt själv och ålar fantastiskt bra, plötsligt har han tagit sig över halva rummet!
På alla hjärtans dag så hade mitt hjärta städat hela huset ,bästa <3-presenten!
Idag hade jag en dejt med Fors-pinglan som är så grymt duktig och ambitiös och hon kan fan gå hur långt som helst!
Nu är det sovdags..eller vad är klockan? aha, kvart över 8?!..a men då kollar jag väl klart på efterlyst då!
Tjipp

Pepp

Här igen, efter igår kunde jag titulera mig som diplomerad hälsokonsulent , det är cool!!
Sen vann jag en Fredagsmyströja på Stor-Ica och avslutade med soppatorsk en km innan macken i Sura. <---inte ens det kunde förstöra min dag då det stannade en trevlig herre precis samtidigt som bilen dog och erbjöd sig att skjutsa mig för att fixa bensin!

Avslutade med att mysa med färskaste , finaste Hector, syrrans unge!! Fan va snabbt man glömmer!!

Så Imorse brände jag av ett grymt Bb-pass på arena.LOVE!!!

Har hängt hos morsan hela dan,kollat på tecknat och myst med min fina pojk.
Jag testar på Xtravaganzas program i rent utbnssyfte för att ha koll på de olika faserna och kunna leda kunderna rätt på deras väg .jo,SÅ...
Dag 2 idag alltså, och jäääklar va ovant det är att inte stoppa saker i mun hela tiden! Men det går bra, inge hungrig men lite trött.. Kan iof vara till följd av veckans långa utbildningsdagar och pendlande västeråsvägen i ottan hur det än är så tänkte jag uppdatera löpande, hörs snart igen!



Paaaahm..

Nu är jag här! :D

Sen senast?
*Vi har varit i Östersund och haft en liten minisemester med hela familjen, andats ny luft och samlat mer energi.
*Jag hann skriva in 47 medlemmar på gymmet i Januari ( =CRAZY!)
*Jag har kört massa BOX ,AFRO och BB och det är så KUUUUUL , kan sägas typ hur många gånger som helst.
*Blev galet förkyld efter Öresundstrippen (Lagom tills det var dags att åka på NIKE BLAST!Tyyypiiiist! )
*Har fått healing , igen.. den här gången så lossnade först mitt "lock" för örat som jag haft i 3 dar, sen kändes det som att hela min kropp föll åt höger (sidan som jag var "mest" förkyld i ) sen började stolen snurra , fortare och fortare ,eller det kändes så alltså, fast fötterna vägde tungt mot golvet.. Sen vaknade jag lördagmorgon på hotellet i Stockholm och var, typ..frisk! SJUKT!
*NIKE BLAAAAAAST!!! = Hotellövernattning 2 nätter,2 frukostar,massa inspiration,10 pass, härlig dans,god mat och trevligt sällskap.
*Jag har fått tillbaka min mens efter typ 1 1/4 år.. Kul-t! NOT! Meeen det är väl kul å se att man funkar!!
*Jag har fått ett rum,typ kontor på anläggningen,.. fattar ni ...KONTOR!! Det är stort!Kommer i framtiden alltid kunna sitta ostört när jag träffar mina nya härliga rekryter.
Just nu har jag fullt upp med utbildning i Västerås denna vecka, utbildar mig till Hälsokonsult inom Xtravganza och är så jädra überpepp  att jag fan dör. Vill bara lära mig mer å mer å mer.. det är näringsämnen,ketoner ketosfaser ,omega 369 , grupparbeten, avslappning,massage,lite dans och en shot lite då och då.. men visst är man ganska trött när man ska köra t.o.r Västerås varje dag sen mår jag lite småkasst över att inte ha kunnat umgåts med mina fina pojkar denna vecka eftersom jag också var borta i helgen men samtidigt så strävar jag mot nått mer än bara Diplomet, det är bara målet.
Resultatet är något större ,mer betydelsefullt, då jag kommer arbeta med bl.a  detta i framtiden och göra det jag älskar , så kommer jag ha fullt med "fri tid" över att spendera med min fina son, min fina sambo och mina fina vänner. VARJE dag för resten av livet. DET är STORT!
Det jag har framför mig nu är att testa på deras koncept inkl. mat bara för att se HUR det påverkar kroppen så jag kan tala utifrån egna erfarenheter..
Okej, jag erkänner, jag är så jäkla pepp på mitt liv.
PUSS på er.

RSS 2.0