Update

Underbar vecka hittills, barnet har återigen sovit som en gud 19-04,04.20-07.20. LYX!! Det är ju så typiskt, när k har natt-vecka då är han exemplarisk... Sen om K har fm-vecka och ska upp vid 5 då kan ungen hålla låda hela natten... Undrar om han liksom känner av k's dåliga upp-och-jobba-vibbar?!

Igår tillbringades hela em och kvällen på arena med BALANCE,COMBAT och trevliga träffar, guuuuh va jag saknat att fightas.<3Combat!!

Nu är vi hos morsan,lillen har varit här och busat medans jag har jobbat lite. Nu är det kur i soffan innan nästa äventyr:)


Dregglet, frisyren.. Ett FANTASTISKT barn ...

img_2544 (MMS)

Dregglet, frisyren.. Ett FANTASTISKT barn helt enkelt


Efter en helg.

Helgen var kanon med massa mys ,ett GRYMT BB-kvartal och lite shopping .
Väl hemma blev det Cirkel-träning och på kvällen lite mys.
Sen ..drog K ut och körde bil i busvädret, det sista jag sa? "KÖR FÖRSIKTIGT!"!!!
Mitt hjärta hoppade nästan ur kroppen när han, mitt i natten ringer, "Jag har kört av vägen!" .
Nu körde han tack och lov inte så fort och allt gick bra... förutom med bilen...
och inte vilken bil somhelst heller.. SUBARUN!! :(
Trött man blir! Så det var väl inga glada miner som kom hem(Men han får skylla sig själv som gav sig ut i busvädret!) hans plan var ju att sälja den... det kommer väl gå sådär när ena framhjulet flyttat sig ca. 1m bakåt från orginalpos. SUCK!!!!

Grattis mitt gryn

Idag har vårt lilla gryn namnsdag: Malte
Åh. GODING!

Hej Tomten..

I år önskar jag mig:
*ENTRÉ-avgiften till:



OCH



*Presentkort på njutning:




TACK på förhand!



Vi rullar mot stockholm och ett nytt härli...

img_8113 (MMS)

Vi rullar mot stockholm och ett nytt härligt BODYBALANCE-kvartal. Hejdå 54an , Hej 55an!!!:)


Härliga helgen

Idag är det dags för Afro .UNDERBART!!! Och ikväll kommer det finbesök från Falun så jag tänkte styra lite käk. Ytterst trevligt! :)
Imorgonbitti: BODYBALANCE ,Kärlek rakt igenom!!<3
Direkt efter det så blir det att packa ihop familjen och fara mot den kungliga hufvudstaden för lite julshopping (Det sistnämnda har jag råkat glömma att berätta för K. det får han som en glad överraskning när vi kommer dit!;P) sen ska vi bo på Radisson Blu Waterfront över natten och imorgon har jag BB-kvartal på SATS regeringsgatan så då får pojkarna roa sig själva.WEEEEIIIHOOOOO!!<3
Happy helg på er:)
Och hörrni, missa inte detta-----> Arenas julkalender (man måste inte vara medlem på anläggningen för att delta men däremot på FB!)


Första advent på söndag.. Ganska grönt va?...

img_0890 (MMS)

Första advent på söndag.. Ganska grönt va?! MEN.. Grönt är skönt!:)


GODmorgon morgonsol

För det är baske mig sol ute. UNDERBART!
Idag är jag helt fri från åtaganden, jag har lagt upp det så. Smart!
Det blir en promenad med Karro som det ser ut. Frihet. Fika. Frihet och så ska jag väl sätta ihop det nya passet till imorgon.. och kanske städa! Kanske! :P
Om någon har nått annat förslag så just hojt!:D
Puss

UN-DER-BART!!!

(lät som nå tyskt!)
Har haft en HELT fantastisk kväll på Arena med ett GRYMT afro-pass som var fyllt till bredden med underbara godingar. min kropp skriker efter mat och träningsvärken börjar redan känna sig påmind. MY-GOD!
I övrigt har dagen beståt av babycafe och efter det go'fika hos Karro. Snickerskakor och Toblerone... hon kan hon!
Barnet har varit lite kinkigt, tänderna är nog på G ordentligt igenom nu. Passade på att väga och mäta när vi var på sjukan.. 6250 gram och 63,5 lång ..stora killen! På onsdag blir han 4 månader. Ofattbart!
Nu visas "Elizabeth" på 8an, har för mig den va bra.... kolla in!
I övrigt då? Jo , jag mår bra!Skitbra!
Man har de finaste av stunder ett par gånger per dag då man mår sådär lite extra bra .. men självklart även stunder då man känner sig lite nere, men det är nog sunt tror jag, att må lite halvtungt ibland.. för då uppskattar man liksom det goda LIIIITE extra!
Trevlig kväll på dig vem du än är,
ta hand om dig själv och de som betyder nått för DIG!

Godermorgon

Gårdagens långa promenad och Bodybalance-pass känns i kroppen idag. Jag gillar när det känns!
På söndag är det nytt BB-kvartal och jag är PEPP!!!! Funderar på om jag ska lura med sambon och kiddet på hotellmys för det går sjukt dåligt med tåg på söndag. och.. åker vi på lördag så kan vi ju alltid julhandla lite också... när vi ändå är där menar jag... ;D
Nyhetsmorgon rullar i bakgrunden och jag dricker kaffe. snart är det dags för påklädnad och promenix mot lite mamma-häng. Myyysigt!
A, men Tjing sålänge ra!

på tal om namn..

"Cicci om Namndjungeln..:
Elliot är sjuuukt fint. Om jag skulle va en sån som ville ha barn skulle jag döpa hon/han till det ;) Emanuel är också fint, ett riktigt gammalt namn med anor. Förresten är typ alla finska namn fina, min pappa heter Antero btw! Hehe"

ANTERO.
Ja, Det ÄR verkligen jättefint!:)

Roligaste morgonsysslan!! Jag njuter och d...

img_3079 (MMS)

Roligaste morgonsysslan!! Jag njuter och dricker mitt varma kaffe!:)


Lek med Ville!

img_8005 (MMS)

Lek med Ville!


Grå promenad med destination Z och lilla V...

img_0460 (MMS)

Grå promenad med destination Z och lilla V. Härlig tisdag!


Namndjungeln..

Nu är vi på upploppet i namnvalet, han HETER Malte,det är klart han gör det men sen så har vi gått igenom lite släktnamn och Tapani ska vara med(Kristoffers pappa!)känns på nått vis självklart, men kombon Malte och Tapani(som förövrigt helt klart är ett av de finare finska namnen!) klingar sisådär så jag tänkte som så att vi lägger in ett namn till för att liksom bryta av lite...
Dessa funderar jag lite på:
*Malte Emanuel Tapani Lillbacka
(pappas farfar, älskar det namnet,  kombon "Malte Emanuel" klingar riktigt fint!)
*Malte Hubertus Tapani Lillbacka
(pappas farbror,  gillar att det är lite tryck i namnet,lite kungligt sådär,sen kände jag Herr H själv och han var mysig!)
*Malte Elliot Tapani Lillbacka
(hitte-på-namn men gillar kombon malte-elliott-tapani!)
Eller låter Malte Tapani Lillbacka bäst som det är?

Tvätt-måndag

9 tvättar ,ett cirkelpass ,snabbträff med svägerskan och både frukost och lunch på hurtbullen så rundar jag nu av dagen på sofflocket med en körsbärspannacotta. Trevlig måndag på er. :)

Kurigt!:)

img_8870 (MMS)

Kurigt!:)


Sitta kul, ligga trist!

img_0165 (MMS)

Sitta kul, ligga trist!


rädslan

De senaste dagarna har jag haft en olustig känsla i kroppen, oro! Jag har stup i kvarten fått för mig att lilla M. slutar andas, ramlar ner från soffan /skötbordet/sängen/trappen/vagnen,blir överkörd på gatan här utanför när jag lassar ur honom ur bilen eller ivagnan när vi är ute och går!
Fram till nyss har jag varit svincool och väldigt manana men plötsligt så bara vaknade jag en morgon och hade dödsångest å bebisens vägnar. Jag ser bilder i huvudet hur det händer otäcka saker, hur jag kollar ner  vagnen och han är alldeles blå och känner hur jag bryter ihop totalt inombords i några sekunder. Idag trodde jag på riktigt att han inte andades, jag skakade vagnen, stoppade in ett finger i munnen och petade på tungan,tills han stängde truten...PJUH... för att 5 minuter senare få för mig att det bara var en "efter-döden-reflex" och nästan få panik över att vi är ute och det är mörkt och jag inte ser ner i vagnen... jag sliter ur filtarna ut vagnen tills jag ser hon sprattla till , blir lugn...för att 10 minuter senare få panik IGEN ,på coop...jag försökte,bokstavligt DRA upp ögonlocken på min stackars trötta bebis som inte reagerade över huvudtaget, inte mer än genom att truta lite extra med munnen....lugn igen!
Har ni varit med om detta, alltså att ni verkligen har dom här panikkänslorna över att den lilla ska dö?!går det över?!Tell me!!

vampire diaries

Helgen har vart sjukt bra, fredagen var grym, promenad med Zandra å Ville runt linjan(faaan va duktig min lilla gris är att åka vagn nu!!!happyhapy!!!!) Sväris var barnvakt när jag dansade Afro och sen bjöd hon på veggolasagne och vi hängde kvar där och  mös till sen kväll med Karro å Lea.
Lördag =Barnet hos mamma, Bodybalance(=full klass=<3) , Öppet hus på Arena och fina människor, Promenad till Ks moster där kussen från sthlm och den från Uppsala med familj huserade över dagen och natten så det blev glögg och pepparkaka framför Så mycket bättre. Alla var ytterst eniga om att kotten var otroligt lik Kristoffer. Oklart varför!:)
Imorse vaknade jag sjukt tidigt och insåg att det var slut på kaffe.FAIL!!!
Sååå, jag gjorde det bästa av situationen och brände av på soffan med lillkillen, vaknade runt 9snåret och insåg hur trökigt väder det var..mörkt och eländigt ..Nya Twilight-rullen hade premiär på bion här i stan i helgen så jag blev sjuuuuk sugen att köra ett vampyr-maraton och sen gå på bio till kvällen, packade ner lillen i vagnen och knatade till Coop för att köpa film-snax (och Kaffe!) men på väg ner på stan kände jjag att en promme vore på sin plats så coop blev till Mamsen där det blev lite fika och sen vidare till Emeli som bjöd på saffranskaka. Schysst! Tog sällskap till Yogan och sen gick jag hem... var hemma strax efter 18.. det blev en lång kaffeshopping så jag skippade maratonet och mös ner mig med min egna lilla vampyr istället.

sköt om er!

Promis i regnet utan mål, så ser ni en fru...

img_6859 (MMS)

Promis i regnet utan mål, så ser ni en frusen, rödnosad och genomdränkt regnbåge komma spatserandes så kommer jag gärna in på lite java!


En liten blöjrumpa i full gång med att lin...

img_5009 (MMS)

En liten blöjrumpa i full gång med att lindra sin mammas mjölkstockning! Det är tur att en av oss är nöjd iaf. Ajajajaj!


ÄNTLIGEN fyller vagnen sin funktion!!

img_1891 (MMS)

ÄNTLIGEN fyller vagnen sin funktion!!


SJUKT störigt

Måste bara berätta om en grej som hände på babycafet igår,tänk er scenariot:
Mitt lilltroll ligger och leker i ett sånt där klassiskt baby gym som liksom är som en liten "bock" med fyra ben och så hänger det ner massa festliga saker ifrån det.Ni förstår vad jag menar va?!
Han ligger alltså och flaxar runt där hej vilt, ni som sett honom in action förstår vad jag menar, han liksom trutar med munnen,blir nästan vindögd och viftar runt som om det inte fanns nån morgondag samtidigt som han sprattlar med benen. Likadan blir han när han ser sig i spegeln,när man sjunger "aktiva " sånger och vid andra tillfällen när han tycker att livet är lite extra spännande.JA, så funkar han, jag hänger med honom 24/7 så jag tror jag vet!
Till historien hör också att jag satt så nära att när han sträckte ut kickarna så nuddade han mina knän..
SÅ, han ligger där och sprattlar och pratar och viftar medans jag pratade med Zandra å Ville.. plötsligt hoppar ett litet gnällljud igång.. i typ 2 sek .. innan jag börjar busa lite med honom så han blev "pepp" igen (ingen panik,han tyckte helt enkelt att jag å Zandra pratde lite för mycket och lekte för lite.Uppmärksamhetsjägare!!!!) Inget mer med det och barnet fortsätter sprattla , vad händer?
JO.... mamman som har sitt barn liggandes bredvid oss(själv sitter hon en bit ifrån och fikar!) sträcker sig plötsligt fram och lyfter bort gymmet med orden "vi tar bort den här, det blir ju lätt för mycket för dom så dom tillslut bara ligger å viftar!"...här trodde jag att hon liksom menade att det typ var hennes bebis tur att leka med gymmet eller nått, reflekterade liksom inte över hennes ord..men en microsekund senare när det sjönk in och jag insåg att hon bara ställde det åt sidan så...WHAAAT!?!? Jag blev så paff att jag först bara stirrar,först på lilltruten som ligger där ,gymlös och lika rålös som sin mamma, sen på haggan som behagade berätta för mig hur MITT barn känner.(sorry "haggan" om du läser detta men så gör man INTE!!!!)
Jag känner hur det börjar puttra inom mig ,men, jag stillar mig och förklarar lugnt och sansat att MITT barn alltid ser ut och gör sådär när han är pepp på saker..
" jahaaa?! Ja, ibland blir det ju lite mycket för dom så dom bara ligger och flaxar!"

......
Här såg jag mig själv kliva ur min kropp,utbrista:DU är lite för mycket,ta upp gymmet och nita dryghuvet med det.. men det gjorde jag såklart inte! Istället kollade jag åt ett annat håll och fortsatte prata med Zandra.
ALLTSÅ...seriöst....INTE.OKEJ!!!!!!!

gymmet var av denhär typen nedan:








Heldagen

Dagen i korthet har beståt av morgonpromenad i vinterland,babycafe me tusen ungar, barnvagnspromenad med karro, anneli och natalie+ bebisar,p-nap och bebismys på sofflocket,medarbetarträff och Bodybalance på Arena ,kaffe med mamma och slutligen mys framför brasan med en sovande skrotunge. =
=HELDAG!


äggstra äggstra

..åter till dethär med hur ruskigt dålig hemmafru jag är..
Lyckades precis bränna vid(!) mina ägg.. KOKTA(!) ägg!!!
Hemmet luktar prutt och äggen är bruna.
Mer text är öveflödigt.
(inte mina ägg men skrämmande likt!)

Älskade unge!  Arena-förmiddag.CHECK! Mass...

img_4654 (MMS)

Älskade unge!  Arena-förmiddag.CHECK! Massage. CHECK!  Nu p-nappar vi innan det är dags för lilltrynet att åka å leka med tant J. medans jag ska BodyBalanca!


NINJA är väl förfan ett ord... Minst lika ...

img_9951 (MMS)

NINJA är väl förfan ett ord... Minst lika mycket som "horar" iaf. Lack ja blir!! ( ja jag vet, tove spöar skiten ur mig den lilla snärtan!!!)


Ord på Facebook.

"If people are trying to bring you down,
it only means that you are above them."

Vardagslyxar och tackar den männskan som k...

img_1103 (MMS)

Vardagslyxar och tackar den männskan som kom på iden med chokladbollar vilket gör det möjligt att bara göra så många som man tänker unna sig( till skillnad mot EN kladdkaka, EN äppelpaj eller EN cheesecake...etc etc) Trevlig måndagkväll!


Ge aldrig upp

Man går alltid och önskar sig saker man inte har ,gnäller över livet/jobbet /vädret...allt detta ,istället för att se till det man har! Sluta gnälla och börja kämpa .. Den här liraren är en GRYM insirationskälla..(gammalt, jag vet , men ibland behöver man en kick i baken!)

ett svagt ögonblick

alltså jag är en kokosnöt.... nu har jag känt in "Malte" och jag GILLAR det, mycket...igen!
Så, plötsligt känns det jätteonaturligt om han skulle heta nått annat! Alltså guuuud, det här är ju hemskt!!
Nåväl, vi får se vad det blir av det!
För övrigt är jag sjukt glad för svägerskan den äldre som fått en fast tjänst på den lokala blaskan. detta passar henne som handen i handsken!!GRATTIS E.!!!!!
Jag är också sjuuuukt glad att jag storstädade hela övervåningen igår ,bädda rent,skrubba toa,organiserade kartonger och lådor i lillens rum..etc etc.. sååå bra!!
...bara nerevåningen kvar då..
Och tvätten, ni skulle SE min tvätthög asså, det är ett AS!!! Hahaha, jag är sån sjuuukt dålig hemmafru! :D
TREVLIG VECKA PÅ ER!!
(Fan va snygg färg ja har på håret!!!)

Lillkillen har legat å snackat sen 2 och h...

img_5568 (MMS)

Lillkillen har legat å snackat sen 2 och hamnat huller om buller i sin säng så halv 5 gav jag upp. Nu ligger han och snackar med sig själv i spegeln och jag är en god mamma och lyssnar... Typ... Godmorgon Söndag!


Kan man...

byta namn på en unge när denne är 3,5 månad!?
Jag är sjukt opepp på "Malte" asså..och det blir bara värre ju mer jag tänker på det ... känns ju sisådär..
Har inte ens skickat in nå namnpapper än eftersom jag inte vet.. övertalar mig själv om att det är mellannamnen som fått mig att avvakta men nja, ju mer jag tänker på det så tror jag faktiskt att det är att jag är kluven även på Malte.. men han heter ju Malte nu i allas munnar.. blir det knäppt att bara såhär plötsligt kalla honom för nått annat... jag säger iof typ alltid "trutis" "lilltrynet" "pojken" "gasto" "grynet" ...etc etc etc... det har typ hänt ...2ggr...att jag sagt Malte direkt till honom (dvs tillfällen där jag inte pratat om honom med nån annan utan direkt med honom) Det känns inte naturligt att kalla honom det och inte bra i min mun!!!!
Alltså,vänjer man sig eller?! Eller är det helt enkelt så att vi måste ge honom ett nytt namn?!
Hur var det för er med era kids ,ni som har!!?

Med kaffet i handen ..

och barnet på magen med en patte i truten , så laddar jag upp för ett härligt morgonpass på Arena Fagersta.
LYX mig!
BodyBalance blir det idag sen ska jag nog starta nån slags röj här hemma,pryls ÖVERALLT och jag får hets på mig själv som inte bara plockar undan eftersom. SUCK!
Tvätta lär jag också göra, panik på det.
När jag blir rik ska jag anställa en hushållerska som även fungerar som en "PU"(personlig upplockare!).. som bah kan gå efter mig hela dagarna och plocka upp allt jag omedvetet slänger omkring mig..kläder,papper..a ni vet! Självklart får min PU sjukt bra lön också, vad annars...
Trevlig helg på er<3
skål!

mittemellan

*nästan full fredags-AFRO: CHECK!<3

veckan rundades av med att det bäddades upp flera lager med filtar på golvet i v-rummet och K gav mig en helkroppsmassage..INKL  hand-,ansikts- och benmassage..framför brasan. SJUKT lyxigt! Typ som på SPA.. och jag tror han har tjuvtränat för han hade grym teknik mot tidigare,helt perfekt .. (då det tidigare verkligen känts i varje knåd att han gör det bara för att han måste!..a,men ni vet! :P )
Nu har jag knaprat i mig två äpplen, liten sover och K har cyklat iväg på galejj.. Dags att sova, imorgon väntar BB!
PUSS

Det finns roliga personer ...

..och så finns det ROLIGA personer!
Börjar morgonen med att hitta två nya böcker i brevlådan:
"På smällen-Från A till bebis" med Ann Söderlund och Hannah Widell
&
"Dyngkåt och hur helig som helst" med Mia Skäringer
Blir lycklig bara av tanken på dessa roliga personer , blir att tänka på fina vänner jag saknar och skickar iväg ett par SMS, rundar av det hela med en stor kopp java. HÄRLIGA TORSDAG! (den dagen också!:P)

wowiee

frisk luft, mysig promenad,fina människor, nya bekantskaper, ett yoga pass, en doft av patchouli och just nu flödar garvet till "Berg flyttar in".. idag hos Dr.Albarn, sjukt kul.
hahahaha:D
Härliga Onsdag!!

Perfa onsdag

fullkomligt fantastisk natt,20-04+04.20-07.10! YEEES ALLTSÅ !!! back to normal!:)
Babycafe med ett glatt humör och trevliga människor och en HÄRLIG (men kall) solkskenspromme på det.
Nu ska jag dra ett varv med dammsugarn sen åka och köpa jultidningar.. efter det häng hos morsan, träffar och träning.. WEEEEIHOOO!
Puss på er.

På väg på babycafe. Det är KALLT nu!!!!:(

img_6315 (MMS)

På väg på babycafe. Det är KALLT nu!!!!:(


En nästan perfekt natt

Lillkotten somnade före 20 och vaknade inte för lite mat förrän 4 .SKÖNT!! ...trodde jag ja.. tog över honom i sängen för han skulle få mat där och han var sådär så att om han bara fått sina droppar så skulle han ha somnat av direkt igen. MEN, vad händer , JAG får ett ryck och blir akut illamående och måste springa och spy, MASSOR!! så, stackars lillgrodan blir snopet kvarlämnad i sängen utan mat ..och blir såklart upprörd.. och sen var sömnen förstörd , fan asså.. jävla oflyt.
Hursom min kräka var enbart resultatet av mitt mozzarellafrosseri under gårdagen. Åt ALLDELES för mycket! :(
Ikväll är det Balance-mys och i övrigt pappar jag för en härlig vecka.
tjingtjingeling

Vilken da' asså

Så jäkla härligt, hela dagen igår spenderades hos Kristin, Johan och Walter i Läsarbo. Jag och K tog en barnvagnspromenad genom byarna , tittade på fina gårdar och pratade strunt. När
vi kom hem så lagade Kristin en tomatsoppa som kan varit den godaste jag smakat, med smält mozzarella i... A ni hör ju!!! Till det bröd från Evelyn som jag hade med mig. SUCCE!!
Och på tal om succe, gårdagens Arenafest, SUCCEEEEEE!!! Fan va kul det var! Jag lyxade även till med lite bubbel innan och ett glas vin till maten! Men efter 8-9 drack jag inget, ( min strawberrydaquiri va a-fri!)det räckte till ändå, jag hade pumpat ur rejält så lillen hade mat och k skötte nattningen och nattvaket men eftersom jag jnte tömt sen 4-snåret , med undantag för en rensningspumpning när jag kom hem, så var det rejält spända och knöliga Dollypattar som fick mig att vakna vid 7.30 och seriöst, det FORSADE!! 2,5 flaska på 5-10 minuter. SICK! Men nu är ordningen återställd!:) För övrigt aå lyckades jag spräcka min iphoneskärm igår också. STÖRIGT!! Så nu skulle jag vara glad om nån som kan kan fixa detta! FIIINT!

Ohhhh

ÄLSKAR den här låten , det är Sail med Awolnation och som bakgrundsmusik till den här snubbens basejumping-klipp är den än grymmare.
Den är sådär riktigt "tryckig" men skön så man bara vill ligga och tänka.. alternativt städa :D

En hurtis på hurtis

Tar en paus på Arena / Hurtbullen med några telefonsamtal i bagaget och några inbokade dejter. En kopp Zoegas och en bananchokladkokos-smoothie toppar min vistelse, REKOMMENDERAS SKARPT!

Nu ska det köras bräder , bytas bil och sen träffas folk, yes, härlig dag!!!


shopping

Efter all stress så tog jag mig en vilodag från allt, besökte babycafet och packade sen in svägerskor och bebisar i volvon och for till Avesta. sjukt mycket rea..halva reapriset på hur mycket som helst och jag fyndade rejält både till mig och lillen och jag är sjukt nöjd!
Trynet låg i sjalen hela tiden och skötte sig exemplariskt.HÄRLIGT! ÄLSKAR sjalen, jag har en ny, en limegrön!
Nu har jag mentalt förberett mig för att ta tag i alla kartonger som fyller hela vårt hem.. men fan asså.. orkante!
..så ja skiiiter ire.. tllsvidare!
tjing tjong långkalsong

P-EUUUW

Ett par riktigt stressiga dagar ligger bakom mig, rensning av r.ECO på övertid, ett jävla skitgöra, men nu är det tomt!! Dessvärre är hemmet ett bombnedslag av kartonger och skit. Bara att börja sortera.SUCK!
Jag börjar närmaa mig ett lugn i själen, det känns bra!
Har haft privilegiet att få umgås/snicksnackat med vänner och familj den senaste tiden och jag mår bra!Dom är fina!
Idag laddar jag och den lilla truten för babycafe med Zandra & Ville å Karro & Lea. men fasiken alltså, landstinget borde lära sig att några brödbitar och mjukost INTE  är go'-fika!!
Tjing för nu godingar

...dec-mars......

img_1293 (MMS)

...dec-mars......


Nollställning!!!

img_3080 (MMS)

Nollställning!!!


Nollställning!!!

img_7975 (MMS)

Nollställning!!!


RSS 2.0