En dag på Erikslund!

Då har man invigt nya köpcentret på Erikslund då, riktigt najs .. för att inte tala om amningsrummet ,för det första, ATT det fanns ett, för det andra : GE MIG DOM DÄR FÅTÖLJERNA!!!!

Kristoffer tröttnade väl ungefär vid parkeringen(han skulle besikta bilen i västerås, därför var han tvungen att stå ut!) men hankade väl med när jag och pojken spatserade runt i alla butikerna och vi gjorde en del fynd också..bilder kommer!!

Jag åt en supergod pasta med spenat och ricotta, en SVINGOD smoothie och en ÄNNU GODARE "hälsoboll", typ som en chokladboll fast med massa nyttiga saker! Självklart åt jag inte allt samtidigt utan fördelat lagomt under dagen!MUMS!!

Efter en sväng på Mediamarkt så är vi nu påväg hem med en spretans ny ipad i bagaget,jag vek mig tillslut!
Slutet gott, allting gott!
Trevligkväll på er alla.


Fullrull

Veckan har gått sjukt snabbt och imorn är det redan fredag! BVC imorse och liten väger nu4825gr och är 57 lång. Sen impade han på Evelyn med sin starka nacke och sina tappra försök till att kräla. Sötnosen!
SEN.. har vi varit på husvisning, det var fint men på tok för litet för att det ska funka så det var synd men som jag tidigare sagt: utan huset med stort H så finns det ingen anledning att flytta.. Än!!
Från det ena till det andra : Vi kollade nyss på en rulle,"when the war begun" eller nått sånt, jäkla skitfilm!!!se inte!!!

Nu tittar vi på "extrem överlevnad" och han är sååå SJUK. Badar isvak, simmar under isen och håller en hudtemp på 0 grader, IDIOT!

Ja, det var väl allt för nu, dags att följa lillens exempel och somna.tjing


Ny app.!!

Testar nya blogg-appen och hittills tycker jag dom gjort ett bra jobb!!:)


Vilken dag

igår var det tjejkväll på stan ,fullt ös,Jag hittade höst OCH vinterskor ..OCH... jag fick 15% på båda tack vare nått lotteri. Tipspromenad,lite häng och mys gjorde  kvällen.
Imorse gick vi upp 7,gjorde oss i ordning,promenerade mot babycafet-premiär och riktigt trevligt att träffa folk och självklart gick man därifrån som en stolt mamma efter alla komplimanger
-han var sååå ..."med"/"söt"/"stark"/"tidig"/"go"/"glad"/"lugn"...etc etc.
JA,STOOOOOOLT!!!:)
Vi fortsatte mot Emeli, fick fantastiskt goda bullar, dom godaste jag ätit så långt tillbaka jag kan minnas faktiskt!
Karro kom också med lilla Lea, vi hängde runt och vid 3 beslöt jag och Karro oss för att ta en "liten" promenad med kiddsen... liten ja... Flora-kyrkan-seco-björnbackarna-golfbanan-ridskolan-sibbe-andra sidan-mammaåpappa(vattenpause för mammorna ochmatpause för kiddsen)-stan.....Ja,DEN lilla!!:P
Men guuuuh va skönt det vaaaa!
NU, lyxar jag i soffan med lite mörk choklad och jordgubbar.MUMS
Ses imorn..

Den lilla, lilla pojken börjar på riktigt,...

img_7187 (MMS)

Den lilla, lilla pojken börjar på riktigt, bli stor OCH stark...läskigt!!


Här hemma samsas vi om sakerna!

img_5870 (MMS)

Här hemma samsas vi om sakerna!


Snigelbloggaren

Det är jag det.. har hållit på att försöka skriva ett inlägg sen i fredags men det händer ju ingenting för massa annat har kommit i mellan så nu börjar vi om! SÅ.. vad har hänt!?
Jag fyllde år och fick samtal och besök av riktigt fina vänner. Dom som "skiljer agnarna från vetet". KÄRLEK!<3
Vilken tur man har alltså.
Jag fick dessutom ruskigt bra presenter och pojken skötte sig exemplariskt hela dagen.
Lördagmorgon bjöd på BodyBalance. FANTASTISKT. Det är ett mysigt pass,mamma passade lilltruten eftersom K jobbade helg!
Tog en promenad till svärmor och fortsatte mot barnloppisen i andra änden av stan tillsammans med svägerskan sen hem till sväris igen där det bjöds på fantastiskt god mat!
Igår hade jag soff-söndag och jag rensade i trutens garderob,han börjar ju växa ur saker nu.KUL!
Lite ska sparas till framtiden och resten åker till systeryster och hennes kommande "Hector"/"Zid".
Dagen idag bjuder på cirkel på morgonen och två träffar ikväll .PEPP!!!
Hade ingenting förra veckan eftersom K jobbade eftermiddag så nu är jag laddad! :D
Sen tänkte jag faktiskt ut och springa också.Det är också nått jag är sjukt pepp på, jag har blivit lite förslappad vad gäller min kost och träning sen liten kom och nu känner jag mig bara som en stor flubber så här ska finslipas.
Nån som ska med å springa?!
Ge mig tillbaka dessa magmuskler!
(resultatet av löpning!)
och dessa axlar! (reultatet av styrketräning!)

Faster Emeli med kussarna Malte & Lea( Mal...

img_5681 (MMS)

Faster Emeli med kussarna Malte & Lea( Malte visar sitt bästa gå-bort-humör!!)


Pinglornas efterrätt!( vi delade alltså!:P)

img_7389 (MMS)

Pinglornas efterrätt!( vi delade alltså!:P)


Pinglornas varmrätt!

img_2937 (MMS)

Pinglornas varmrätt!


Pinglornas förrätt

img_2112 (MMS)

Pinglornas förrätt


Plötsligt dök dessa två fantastiska pinglo...

img_1049 (MMS)

Plötsligt dök dessa två fantastiska pinglor upp och tänkte göra min kväll!!!<3


Efterrätt: ingefärspannacotta m. Kanderat ...

img_2672 (MMS)

Efterrätt: ingefärspannacotta m. Kanderat morotsriv


Varmrätt: Ugnsbakad zucchini med kanel-fär...

img_8686 (MMS)

Varmrätt: Ugnsbakad zucchini med kanel-färs och Höstsallad


Förrätt: Rödbetssoppa m. Philadelphia och ...

img_8532 (MMS)

Förrätt: Rödbetssoppa m. Philadelphia och Evelynbröd


Dukat för b-daylunch!

img_0514 (MMS)

Dukat för b-daylunch!


Gravid syster!:)

img_0926 (MMS)

Gravid syster!:)


Min dag idag.

-Grattis mig själv!
- Tack!

Ja, jag fyller alltså år! 25 år!
Av Kristoffer fick jag en fantastisk Wakeboard som jag inte hunnit testa ännu.
Vad dagen har att erbjuda vet jag inte än, inte mer än att jag ska äta sen lunch (trerätters) med sväris och svägerskan och sen dyker Emma upp småningom.. men jag tänkte börja med att sova iaf!
Så, godnatt sålänge! :)

Fullt späck

yeeas.
Började morgonen med en promme med Katten. Fortsatte med en lunchdejt med min ex-kollega tillika vän Lindsay på "gubben".Och fortsätter snart mot hembygdsgården för en fika med Kristin och Walter.För att sen runda av dagen med r.ECO/Arena.
På vägen hem blir det ett besök på Coop för det ska planeras finlunch tills imorgon och så ska det bakas förstås. funderar på frozen cheescake eller/och bästa pannacottan. ska kolla om det går att göra på soya eller mandelmjölk.
Några fina förslag på varm/förrätt?

historien om..

pojken som spydde i sin mammas mun!
När Lina berättade om hur hennes Leon hade lagt en spya i hennes mun när hon slängt omkring med honom så lovade jag mig själv att aldrig kasta omkring med min kommande bebis efter att den ätit ..och det har jag heller inte gjort. MEN. Scenario:
Pojken hade ätit, mamman satt i soffan med pojken i knät, allt var frid och fröjd, mamman kollar på tvn samtidigt som hon sitter och pussar pojken om och om och om igen..plötsligt blir det varmt, i hela mammans ansikte/mun/näsa ...Mamman inser vad som hänt ,vrålar rakt ut och spyr lite i sin egen mun.Pojken blir ledsen ,mamman lugnar sig,pojken lugnar sig, mamman vrålar fortfarande(inombords,rakt ut),mamman börjar torka.
Pappan kommer in,Skrattar! Mamman tittar på pappan,grinar! Pappan skrattar ännu mer!
The End.

Lilltrutens fina pressy från Ewe: barnvagn...

img_1989 (MMS)

Lilltrutens fina pressy från Ewe: barnvagnsmobil/dörrskylt!! GILLAS!!!!


Pojken i dagens outfit: okuloo & geggamoja

img_7366 (MMS)

Pojken i dagens outfit: okuloo & geggamoja


Dysterkvisten

img_1825 (MMS)

Idag är en "sån" dag! En såndär dag då allt känns lite avigt!  På fredag fyller jag 25 och mina planer var att göra nått härligt , allra helst med mina nära och kära.. Men , nu har tiden gått alldeles för fort och jag har inte planerat något, nada. Zip.zeeero.0.nooooll! Och det känns kasst som faaaan!!!  Dessutom jobbar K. OCH min familj så inte ens de kommer kunna fira mig! Jag kan inte heller spontant lämna landet och fira mig själv pga lilleplutt(Inte än iaf:P) Huvudværk har jag och svälld i kroppen är jag också!! Buuuhuuuu,Tisdagar SUUUUGER!!!  Snart lunch m. Maria på Hurtis och det livar förhoppningsvis upp lite sen är det r.ECO-kväll till 20. Kom dit vettja!!


r.ECO update

Denna vecka har K eftermiddag så det kommer bli få säljmöten då folk sällan kan träffas på förmiddagarna så istället kommer butiken vara öppen 16-20 , Tisdag-Torsdag denna vecka(som det ser ut just nu!) för den som är sugen att shoppa .
ENBART kontant betalning då babs-maskinen har packat ihop och jag inte tänker skicka efter en ny med tanke på att jag bara har lokalen 1 månad till.
SÅ, kom och handla!! :)

Trööött

Pojken fick för sig att vara gnällig som attan inatt och allt pga att hans dumma mamma ätit fel!! Hemskt!! stackars liten!! Saker jag inte tänker förtära de närmsta veckorna: Mjölk, glass, ost,Cola och övriga livsmedel som innehåller kossemjölk.

En mysig söndagmorgon med halva familjen!

img_3910 (MMS)

En mysig söndagmorgon med halva familjen!


Helfestlig dag!

Började morgonen med en oväntad men välbehövlig sovmorgon( fina unge!!!) , fortsatte med ett BodyBalance-pass vilket var HELT fantastiskt och rullade vidare med frukost från Hurtis och sen tillbaka för ytterligare ett pass BodyBalance( ÄLSKAAAAA!!!!!) Hemma igen så blev det en långdusch och så bebismys inkl en Powernap. Sen..Upp, ringde morsan och tog en prommis mot andra sidan och mamma som är gräsänka i helgen och nu ligger vi och slökollar på filmen" Bolt" efter att ha lyxat med lite fräscha tekakor. Snart kommer K och hämtar oss och då blir det familjemys. Trevlig kväll alla<3

Pojken myser med mormorn!

img_1528 (MMS)

Pojken myser med mormorn!


Äntligen Fredag!

img_5685 (MMS)

Äntligen Fredag! ( inte för att det gör nån skillnad!) Igår blev det en roadtrip med Emman tor Leksand, där hittade vi en afro-kotte som hon tog med sig hem.Vi åt på Lappens och tjålade skit. Fina hon! Idag gäller det att tokköra Bb inför imorgon, MÅSTE sitta kvar i skallen imorgon em!!!! Imorse var jag tvungen att tända en brasa för att det var vidrigt kallt,så det är väl bara att vinka adjö till sommaren och plocka fram vinterpaltorna. SUCK!! Ha en bra dag alla och missa inte releasedagen på ARENA imorrn, 4 spretans nya LesMills-pass och Hurtbullen har extraöppet( men stängt på söndag !) SES DÄR!! (GRATTIS Danmark!!)


.och det är helt sant!!:)

img_4315 (MMS)

.och det är helt sant!!:)


Sorry guys men JAG fick den finaste ungen!;)

img_5829 (MMS)

Sorry guys men JAG fick den finaste ungen!;)


men haha

Insåg efter att jag ätit upp min "lunch" bestående av fiskpinnar,mos och stekt ägg att klockan bara var kvart över 8. HAHA. Skapligt Ms.Nollkoll man är alltså. :D Nåja, då står man sig ett tag iaf!
Idag då?
Ja, planen är väl lite mera BB och så har jag en träff ikväll.Igår gjorde jag ALLT som jag planerat att göra.TOPP!!
Nåja, snart helg..inte för att det gör nån skillnad meeeeen ändå...då har jag iaf K hemma:)

Stackars liten, helt fullsmockad med hormo...

img_3845 (MMS)

Stackars liten, helt fullsmockad med hormonplitor och eksem. Smörjasmörjasmörja!!


Jag och Malte övarBodybalance för fulla mu...

img_2318 (MMS)

Jag och Malte övarBodybalance för fulla muggar, eller... Han sover mest!


Ledig dag

Eller..varje dag är ju ganska ledig..MEN..idag har jag inget inbokat!
Tror ioförsig att det ska nötas Bodybalance och så ska jag göra lite r.ECO-ärenden + in på banken och fixa ny bankdosa. Jag har bara halva siffror på min och det suger för det innebär att det tar typ 3,5 år att göra EN överföring. SÅ, det ska fixas.
Seeeen kan det nog tänkas bli en sen lunch på Hurtis idag också. Det är ju NTE fel. Men just nu ligger lilltrutis och trutar och jag har inte hjärta att börja böka så förtillfället sker BB-plugget från sofflocket. Yes!
Ha en bra dag.

Nu är hösten här, på riktigt!Känns väl... ...

img_1689 (MMS)

Nu är hösten här, på riktigt!Känns väl... Sådär!vart tog sommaren vägen?


Morgonpojken!

img_4547 (MMS)

Morgonpojken!


Tjipp

Cirkel imorse = Fantastiskt roligt!!:) På det några samtal och balance-träning! Bra start på veckan mao!!! Ikväll väntas ett par träffar och jag peppar, dessvärre är lilltrutis lite rosslig så jag hoppas inte det blir värre. Nu ska jag länsa moderns kylskåp på palt och sen bege mig hemöver. Tjing så länge

Lillen däckade direkt vi kom hem!skönt!:)

img_8950 (MMS)

Lillen däckade direkt vi kom hem!skönt!:)


Ja, gnällspiken fortsätter vara en gnällsp...

img_2789 (MMS)

Ja, gnällspiken fortsätter vara en gnällspik! Vad hände med min fina, snälla, glada bebis?!


Sunday moooorning

P-juuuh.
Kiddet har varit crazy igårkväll/natt Så mamman är trööött!! Tog en LÅNG promenad igår och allt var frid och fröjd, han var hur snäll som helst och solen värmde oss båda .Ett stopp hos en bekant runt 3snåret där det blev matpaus för mini, i vanliga fall så brukar han efter det tvärslockna, allra helst när han ligger i vagnen. Men ICKE! fast han var inte ledsen bara vaken och jollrig med lite fladdrande ögonlock.
Vi promenerade vidare till svärmor för att kolla om hon var hemma, det var hon.. och inte nog med det så lagade hon vegetarisk lasagne så vi var ack så välkommna och hon dukade upp för en till!(MUMS)
MEN, liten blev orolig så snart vi kom in och fortsatte vara det i princip hela kvällen och när jag skulle gå hem rann bägaren över. PANIKSKRIK!!! och han såg helt vettskrämd ut och svetten sprutade. Lilla hjärtat, jag har aldrig sett honom så skärrad! Det hela slutade med att sväris for hem till oss och hämtade bilen med barnstolen så körde hon hem oss och han SKREK hela vägen . Så fort vi klev ur bilen hemma och satte fötterna på gruset:KNÄPPTYST! och så stirrade han på oss som om vi var helt knäppa. Pyllen åkte på och han somnade på sekunden.(ca. 21,dvs vaken i 6 timmar i sträck!)
Han sov till ca. 02 sen har han varit vaken sen dess.Lite lagomt kinkig men ändå på bushumör. NU, har han äntligen börjat slumra liite och jag är TRÖÖÖTT , MEEEEN 14 ska vi vara hos mamma för min morbror kmmer på besök och 16 ska jag vara på Arena för instruktörsmöte och så tänkte jag öva BB och även träffa Jessica.
Jaaa, p-juuuuuuuuh!!!!





Inte för att vara sån.... Men nu tänker ja...

img_7582 (MMS)

Inte för att vara sån.... Men nu tänker jag vara sån!! Det finns 1000 skäl till att anstränga sig lite extra! Använd hjärnan!


Uppladdning

Lördag idag då, undrar vad man ska hitte på?!.... Just förtillfället så gör jag min plikt som mjölkko men om nån timme ungefär beger jag mig mot Arena för ett härligt BodyBalance 53.NJUTA!!!sista svängen för mig på den releasen , nästa lördag är det ny!:)

= resten av dagen!:)

img_8650 (MMS)

= resten av dagen!:)


Morgonen bjuder på kärlek. Vad har resten ...

img_7431 (MMS)

Morgonen bjuder på kärlek. Vad har resten av     dagen att erbjuda tro?


Underbara liv

Jag njuter så förbaskat av mitt liv, älskar det!! Som idag tillexempel: Mys med gossen hela förmiddagen, b&J's till frulle( och jag fick inte en gnutta ångest!),barnvagnspromme till syrran ( min kropp mår toppen!!) med ett barn som inte var ledsen alls utan barapratade med sin mamma så jag nästan började gråta av kärlek,syrran och henka satt barnvakt en timme och jag for tillArena och umgicks med fantastiska människor. Tillbaks till syrris, hängde där och mös. Packade ihop det snälla barnet i vagnen och lufsade mot Arena igen (ÄLSKAÄLSKAÄLSKA) Körde nya BB -passet medans lilltrynis sov. K kom och hämtade honom och jag hade tre träffar vilket resulterade i 3 nya medlemmar! <3 Duktiga ni! Hem kommer jag till en vacker sambo och en fantastiskt söt unge! Familj, kollegor och fina vänner!!! Vad har jag gjort för att ha förtjänat dessa vackra människor i mitt liv?! Hursomhelst så älskar jag er!!!:)

ÄLSKAR pluttens pylle från "green cotton"....

img_6628 (MMS)

ÄLSKAR pluttens pylle från "green cotton".hittad på tradera, grym passform, grymt mönster, grymma färger , grymt ALLT!


Höhö

img_8426 (MMS)

Höhö


Slapp dag

Idag har jag bara varit mamma. Vi har kurat,busat,gått på promenad, träffat Emma på en lunch på GM. druckit kaffe på Hurtis och hälsat på hans mormor och moster. Vi rundade av kvällen med ben och jerrys cookie dough framför tvn.En bra dag med andra ord!

Nya dregglisar till minimänniskan .... Ja,...

img_0831 (MMS)

Nya dregglisar till minimänniskan .... Ja, hans mamma har en dregglis- fetisch!!


toppendagen

Trots kass natt så ha dagen varit SUPER!!!
besök hos BVC = han har gått upp till 3910gram (dvs nästan 1 kilo sen födseln) och 54,5cm (dvs 5,5 cm sen födsel) och skallen var 37,5cm (dvs +2,5 sen födseln). STORA killen!:D
Hem.Amma.MOT ARENA!!! (<3)
3 träffar varav 2 nya medlemmar .AAAAAHHHHHHH! :)
Lite receptions-häng och mys sen hem igen.
Nu sover barnet och K ligger bredvid och snörvlar.
Natt på er.

familjen Snorbuse

Hittade massa snor i litens näsa igen.skit också! Och K har snörvlat hela natten.SUCK!
Om ett par timmar ska vi till BVC och i eftermiddag har jag lite träffar på Arena. KUUUL! :D
Ska också passa på att ringa upp diverse människor och boka upp resten av veckan också!
PEPPPEPPPEPPPEPPPEPPPEPP...
Träningsvärken från i Lördags håller i sig men jag ser fram emot att delta på något nu i veckan..wihoooo.. SAKNAR.TRÄNINGEN!!

Har börjat använda INstagram-appen på Iphonen också(typ som en bilddagbok) , kuuwl!

De enkla lösningarna är dom bästa! I förky...

img_3944 (MMS)

De enkla lösningarna är dom bästa! I förkylningstider tar vi till en trave böcker för att hålla täppta näsor i schakt!


Söndag

Har precis haft besök av ex-kollegan+ fru och dom hade med sig massor av fina kläder till lill-korven!!Tack!! ( och påtal om presenter så träffade vi Ks mormor från östersund igår och hon hade också med sig pressys, dels från henne och ks morfar men också från Ks morbror+ familj. Han fick en bok med massa sagor,verser och barnsånger, en Alfons-skallra och en jättefin turkos/röd body + byxa!) Jag och mitt morgonbesök lyxade med en REJÄL söndagsfrulle och på soffan låg två slitvargar som följde med K hem efter gårdagens kalas så när mitt besök gott dukade jag på storfrulle även för dom. Nu är det lille Ms tur att äta och då passar jag på att blogga! Sen vad resten av dagen har att erbjuda vet jag inte än men nu är vi i princip friska här hemma så vi ser fram emot lite äventyr! Ja, sen kan jag även tillägga att gårdagens ny-premiär av BodyBalance gick fint även om man kände sig lite ringrostig och slö i huvet men jag säger då det I.MIN.GATA va träningsvärk jag har. GUUUUUH!!!! Att inte träna på en månad sätter tydligen sina spår!:) Ha en toppensöndag alla!

Okej, facet har sett bättre dagar men jag ...

img_5097 (MMS)

Okej, facet har sett bättre dagar men jag är ack så pepp!:)


Ptjaaa,

Kvalitetssömn, vad är det!? Matar barn i väntan på att fara till Arena. Huvudet är trött men jag är ack så taggad:)

Peppar.

Medans andra sitter och laddar inför morgondagens SuperSaturday och de nya LesMills-releaserna så sitter jag och laddar inför morgonens Bodybalance-pass på Arena och ett gäng peppade deltagare,mitt premiärpass sedan barnafödandet ,MINST lika bra som SS om ni frågar mig!:) (nog för att man gärna hade velat vara med gänget i sthlm,men en hel dag med pattarna på vift såhär i början, och allra helst när han är såhär sjuk, är på tok för länge!)

Uppladdningen inför imorgon består av melonsallad och ingefärs-te..och multimatning av barn förstås..det enda som får honom att vilja slumra lite såhär i förkylningstider...det ,och basen från SECO-festen,K. tog med honom i bilen när han åkte och köpte sig lite mat och passade på att tanka på st1 och så snart basen nådde bilen så slocknade barnet!
FINT!

Gossen med sugblåsorna! Jeeeezees!

img_9626 (MMS)

Gossen med sugblåsorna! Jeeeezees!


tjing,

Följ min blogg med Bloglovin

Säg "Hej!" till Coco the clown!!(suck!)

img_4475 (MMS)

Säg "Hej!" till Coco the clown!!(suck!)


Ännu en dag...

Har fått en hel del gjort mellan matningarna idag, dammsugit, bytt sängkläder, gjort matlådor(grekinspirerad pastasås med spagge) och mjölkat upp ett par flarror att ha i kylen! Fiiint! Nu ska jag kura ner mig i soffan och glo på film. Tjing.

Närbild på minins nya geggamoja-filt! Han ...

img_8270 (MMS)

Närbild på minins nya geggamoja-filt! Han klär i rosa vår lille gosse!


Rensning av frys resulterade i att jag ins...

img_1230 (MMS)

Rensning av frys resulterade i att jag insåg att jag lever med brödsnuttarnas konung!


Krasslig pojke

img_7347 (MMS)

Krasslig pojke


stackars liten.

Rossel-rossel-host-host-atchooo.
Så låter min lilla prins:(
Han vill inte alls sova och verkar överlag lite hängig men har iaf ingen feber.
Nåväl , blir han sämre under dagen så blir det väl v-ås. (hoppas inte!)
Jag är iaf piggare och det är väl tur det.

En dag i pyjamas

Jag och minimänniskan har tillbringat hela dagen i pyjamas liggandes i soffan med snytpapper,nässpray och X antal liter vatten. Han ha varit exemplarisk och knappt gnällt en sekund vilket har underlättat min kurering avsevärt. Han är bra vårt lilla gryn.
Precis som i mina yngre dagar så använde jag "Resan till Melonia" som sömnpiller vilket verkligen kan rekommenderas, vuxen-tecknat när den är som bäst! (för den är liite läskig!) Sen när jag vaknat så kikade jag på "Scream of banshee" , skräckrulle.. inte jättebra men heller inte jättedålig. Men kanske inget jag rekommenderar!
Nu håller jag på och laddar "Hanna" & "Hopp" vilka jag har har ganska höga förhoppningar inför. Nån som sett!? Dessa blir det nog imorrn om jag fortfarande känner mig lite mosig!
Har även bokat in ett gäng medlemsträffar nästa vecka och är taggad till tusen. September , here I come!
Sen har jag sånt SJUKT resesug, man läser om alla som åker på sina höstresor nu. När är det ok att resa med en liten mini!?
OCH,söndagnatt.. då börjar K jobba igen ....buuuhuuuu:(
Nu? CSI och melonsallad!
godnatt från team:pylle!

RSS 2.0