summasummarum

Har inte haft tid att blogga i helgen eftersom hela lördagen spenderades i Källviken på FSP open där solen bjöd på extrem värme hela dagen lång,åkarna bjöd på en hel del feta trick och sällskapet av en drös med goda vänner kunde inte ha ens fått den mest kritiske pessimisten att klaga!Mer såna dagar,JA TACK!

Ungefär så här såg då alltså lördagen ut...




Efter tävlingen så stod vi i valet och kvalet om vi skulle övernatta i falun och gå på galejjet men efter mycket velande så kom vi fram tlll att vi ju faktiskt inte hade ett endaste "vanligt" klädesplagg med oss och att det skulle bli väldigt omständigt att låna upp sig så vi begav oss hemöver,solbrända och nöjda..



När vi kommit ungefär halvvägs så började det trots allt suga i umgänges-tarmen så efter noggrant övervägande så beslöt vi oss för att åka hem,packa om och bege oss mot västerås stad där vår gode vän hade styrt upp till fest, sin egen födelsedag i ära..på vägen dit plockade vi även upp denna sötnöt (inkl. partysugen Mr.F of course!)


Kvällen dominerades av glada miner och ett par rundor biljard och avslutades för min del när solstinget tog ut sin hämnd efter dagens livsnjuteri...
Vilket iof var mycket positivt i morse när jag vaknade och tog en IKEA-runda medans dom andra nötterna låg och sussade.Lätt värt!
Efter en hyfsat tidig hemkomst så vart det lite mys med babe och sen träningsdags med Core,spinning och Pump på planeringen.Mycket lyckat!
Och nu.. nu sitter jag här.. och bara ÄR.. till Van Veeteren!
Som sagt..LYCKAD HELG!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0