Gla' påsk.

Hängt runt hos svärmor och ätit mig stor och stark med Ks släkt.
Fint dä!
Hade tänkt träna men träningsvärken efter torsdagens 90min x-fit är inte att leka med och jag tror inte jag skulle lyckas åstadkomma något! Så det får bli imorrn istället .. och imorrn blir det premiär-grillning här med Ks släkt igen och jag ser fram emot att få plocka fram alla dynor och bara få chilla i solen! AAAAH!

Nu har jag avnjutit typ en hel plåt Rockyroads så lär börja klura på nån typ av dessert till morgondagen. Förslag mottages gärna!


Var det nån som sa smörgåstårta?

Ja det var det!
Är på väg mot svägerskan på en liten promenix och smörgåstårta !
Blir nog härliga 6 lediga dagar detta

Dåligt igen

på bloggfronten alltså men idag hade jag sug!

Ikväll ska jag premiära nya BB.Blir lysande...fast är lite nervös, känns som att jag kan det men när jag börjar tänka så blir jag nästan sjösjuk och känner mig superosäker!
Men det är klart det går bra!! ska köra igenom det i em också sen kommer det kännas finfiiint!:)

Ny arbetstider också! riktigt najs!Lite mer timmar men har bakat in säljet så i det stora hela blir det mindre timmar (och självklart några tusen mindre i lön men kan va gott och få perspektiv på det hela, hur mycket man faktiskt jobbat tidigare!)

Jag kommer också börja jobba var 3dje helg (samma som K) så Maltisen kommer vara på dagge lö fm och söndag em. Men vad gör det!? Han trivs ju super!

Han växer så fasligt lillgrodan, snackar och sjunger konstant om vartannat! Just nu står han och lagar mat i sitt kök och kommer med jämna mellnrum med ett smakprov av nått delikat. XD

Go-unge!<3


Funday

Eller ja, det är ju söndag iaf.. Ikväll väntas lite jobb och möte mm. Imorgon är det MÅNDAAAAG. wooopwooop! :D

Thaistyle

Hemma igen efter en fantastisk semester. Vi har myst, badat,solat,chillat,varit på utflykter, hyrt tuktuk och ätit kokosnötter. Livet kunde inte varit bättre.
Men nu är vi tillbaka i vardagen (nästan.. bara lite jetlaggad) Malte har varit på Dagge på förmiddan ,kylskåpet är uppfyllt och jag ska snart kasta mig in i den andra och sista arbetsdagen denna vecka. Ute är det kallt. men det gör inget , när man varit konstant ute i två veckor så är det ganska skönt att ligga inne på sofflocket faktiskt.

Bilder finns på Instagram : " reberecca" där . Och även en del på facebook.

Flygresan gick fint men vi blev försenade 1 timme och var inte i Fagersta förren 6 på morgonen då transportbanden för väskorna slutade fungera. SUCK! INte vad man behöver vid 2 på natten efter att setat på ett plan i 12-13 timmar! Vi hade ett snabb-stopp utanför Dubai (i Sharjha).
Malte skötte sig finfint, framförallt på vägen ner och sista bite hem. Första biten hem blev ju mitt i hans lektid så den var tuff men det gick!

Nu ska jag dra på mig ett ansikte och hoppa i lite rena kläder.
Ses å hörs!

RSS 2.0