KÄRLEK<3

Tänka sig hur ett litet sms kan göra en hel dag!
KÄRLEK.KÄRLEK.KÄRLEK

En sak slog mig..

Om ni undrar varför jag aldrig har bilder i mina inlägg längre så är det för att "dra"-funktionen slutat fungera i min styrplatta av någon konstig anledning.AS-störigt!
1,5 timme kvar tills jag stänger och då tänkte jag besöka Norberg för lite marknad och ett besök i bästa Emma's bästa mamma's butik fylld till bredden med fina barn-/mammagrejjer! HEJJA PIA!! Såååå impad!
Nån som ska med?! Sticker runt 14! Hojta till isf! :)
Och ikväll då?! Vad händer då? Valborg it is och jag har väl inte direkt några planer på att "hänga vid brasan".. risiga flashbacks därifrån! Några ideer!?

VARFÖR..

är "Dogge" med på nyhetsmorgon och knallar runt på bakluckeloppis i botkyrka!!???piiinigt!!
Tar han aldrig slut dendär karln?

Fri dag

Slappar efter att ha tryckt alldeles för mycket Halloumi , på tv visas NCIS (mitt typ favv.) varav Ducky (han som obducerar..den gamla!) kläckte ett välkänt ordspråk: "Live for today because yesterday is gone and tomorrow may never come."  SÅ.SANT!
Jag tänkte gräva ner mig i soffan med nya "mama" och lite snask för att avrunda en i övrigt underbar fredag.Sol,skratt och Afro.  (Med undantag för det faktum att min jäkla skitkassa har pajjat igen! Enetto/SeQuint =SKITHÖGAR!)
+ att jag lyckats pricka av bra många punkter på min att-göra-lista!
Nöjd!

Moooorniiiing

Nyhetsmorgon & kaffe i vanlig ordning, det diskuteras övergrepp på barn och Christer Sjöberg. Man kan ju börja fundera om han börjat få slut på pengar eller dyl som är tvungen att gå ut med detta.. NU..för han har ju varit på löpen , vad är det nu, 2-3 dar?! .. eller om det bara är blaskorna som har nyhetstorka!? Det sista är väl inte otroligt eftersom Maggan Graaf fick en helsida för att hon gifter sig..är det inte andra gången dessutom?
Well, idag tänkte jag ta tjuren vid hornen, både den ena och den andra tjuren!
Det sticker nått väldigt i magen också, igår försökte jag få till en bra filmsnutt när det var high life därinne för att skicka till min babe men så fort jag tröck på "rec" så lekte den lille pluttisen "freeze". Typiskt.
Happ, det blev inte roligare än så.

mmm ,

braaaa dag idag!!
Massa fina människor i butiken,och massor av fina nya kläder (sista leveransen för r.ECO!)  fick ihop alla siffror som jag skulle inför bokslutet, och över lag så har jag mått lite allmänt bra sådär ni vet som man bara gör ibland.
Imorgonbitti har jag lovat att besiktiga syrris bil så det blir dagens projekt tätt följt av Afro till kvällen sen vet jag väl inte riktigt, lite häng i gäng kanske?! nån som är sugen!?

åååååhhhhh,

jag saknar min man!!! <3
Idag har jag haft kontakt med FK igen, kanske nämnde jag tidigare att jag ringde igår och fick nummer 499 i kön. SUCK!
Men dom ringde iaf upp efter 2 timmar och idag ringde det en ny dam som hade sett över frågetecknen och det var både på gott och ont, det som var bra var att dom höjde min sjukpenningsgrundande inkomst eftersom den som egen företagare tydligen var högre än min lön från Stainless
(eftersom man gör allting runtomkring så som bokföring etc. själv. )
.. det dåliga var väl då att trots att jag bestämt mig för att avveckla NU så räknar dom det fortfarande som att jag är arbetande i mitt företag vilket inte ger mig rätt till graviditetspening.. som jag annars skulle fått from 1/4 , trots att jag inte tar ut nå lön ur företaget men då sa jag att om dom inte hållit på att strula och om jag fått veta detta på en gång så hade jag isf börjat avveckla butiken samma dag jag fick veta att jag var gravid.. men ja, hon jag pratade med var bra och förstående så jag kunde inte skälla på henne utan får spara på krutet tills dess att jag fått mitt eventuella avslag!
Nåja, det går ingen nöd på mig.
Dessutom kommer de sista nya kläderna in imorgon eller på fredag vilket innebär lite nytt tryck i butiken och lite extra klirr i kassan och det får också bli de sista varorna som kommer in innan jag bommar igen, så passa på nu att köpa upp er på underbara STOLT-plagg innan det är försent. :)

P-EUUUW

dags att pusta ut för dagen!
Lite kvällsmat och mys med kattskrällena framför tvn får avrunda kvällen.
och ps.Mitt afro-gäng är grymma!!! ds

the plan

Nu? Kaffe & Nyhetsmorgon
Sen? Iväg till kneget, lite häng på Arena, DEKLARERA!!!!
Ännu mer sen? Brinellskolan för industri-info hos 9nde-klassarna.
Ikväll? AFROOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!<3
Senare ikväll? ZZZZZZZZZZZzzzzzz

till "kund":

Ja det hoppas jag också, det vore underbart! :)
För jag kommer också sakna "den enda bra affären i Fagersta" ,skulle gärna knega på bara för att men då känns det inte som att man kommer kunna ge 100% och halvdant vill jag inte göra något, ska det vara så ska det vara på RIKTIGT!:D
Men sprid ordet för kanske nånstans därute så finns det någon som är sugen att driva något liknande!
Tack för stödet och vi får hålla alla tummar och tår att det löser sig till det bästa.

Ajustja...

glömde ju säga...
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
Pinsamt...men inte för mig!
(sorry)

yeeeeas.

I morse var det tänkt att jag, Stainless p-chef och Brinellskolans rektor skulle vara på centralskolan för lite info om industriföretagen och hur det är att jobba inom en industri (för Teknik college räkning!) ..och det var vi.. men inte 9:orna som vi skulle tala för.. så det var väl bara att fara hem igen då! SUCK!
Första dagen efter lovet,09.30 på morgonen,"anordnaren" var sjuk och frivilligt deltagande.. ja ni hör ju själva.. dömt att misslyckas!
Nåväl, imorgon är det dags igen , men den här gången för Fagerstas 9or i Brinellskolans Aula. Obligatorisk närvaro. Så ska det se ut! Bra där Fagge!! Sen så kan jag personligen tycka att det kanske vore bättre att informera i 8nde klass istället då dessa elever inte redan hunnit gjort sina gymnasieval..Men det är ju bara jag!
Hursomhelst , det ska bli spännande och trots att jag inte är på Stainless NU så känns det bra att samarbeta.
Nåja, nog om det..
Idag har jag haft finFint besök hela dagen i butiken... Frukosten, Lunchen och snicksnacket avlöste varandra. Underbart!
Efter kneget så blev det ett Core-pass med ett taggat gäng och som vanligt blev jag kvar i huset i flera timmar efteråt. Det måste vara ett sjukt bra ställe detdär "ARENA" :D
Påvägen hem stannade jag till på Servus som TYDLIGEN fått in Tzay-spett , ett smarrigt veggo-alternativ baserat på soja lätt kryddat med ingefära så det fick bli kvällsmålet.
Ja, det var väl allt för idag och imorgon kör vi igen!
Tjing sålänge

Har bestämt mig,

Snarast möjligt stänger jag butiken.. för min egen skull!!
Om någon hör någon som är intresserad av en lokal med ett attraktivt läge med direkt anslutning till populärt gym  med MÅNGA besökare varje månad och nyöppnat (den närmsta månaden) Cafe' med hälsotänk och glassbar så tveka inte att hojta till, gärna något med liknande inriktning(Hälsa) alternativt tillochmed liknande verksamhet då jag mycket varor som jag lär bli väck med!!!!
Det finns grymma möjligheter i lokalen och hyresvärden är TOPPEN!
Dessutom har jag ett kassaregister och skatteverkets "svarta låda" som jag äger och som utan problem kan säljas.
( =möjlighet till snabb öppning för den nya hyresgästens del!)
Det har gått bra och framåt med butiken och jag tror fortfarande på ideen med en eko-butik i Fagersta (kånske en idee DU vill spåna vidare på?) då detta är HELT RÄTT i tiden så därför tog det emot att fatta dethär beslutet men jag är stolt över att jag gjort detta,från början till slut, med tanke på vad jag lärt mig av det och det är en erfarenhet jag kommer kunna dra nytta av hela livet men detta gör jag för min och min blivande lilla familjs skull, för att inte göra OSS en otjänst i framtiden.
En glad och tillgänglig mamma är en bra mamma.
Jag hoppas ni är med mig i detta och hjälper till att med ljus och lykta söka någon som vill ta över lokalen/köpa upp lager.. etc. och ni är helt underbara om ni kommer in och hjälper mig tömma butiken, jag kommer däremot inte ha någon nämnvärd utförsäljning då detta skulle påverka avslutet negativt och innan jag hittat någon som vill ta över lokalen så är det inte är någon panik heller.
Men det bästa vore om vi tillsammans kunde hitta en ny hyresgäst INNAN bebisen kommer, detta skulle innebära en OTROLIG lättnad för mig.
SÅ, ut och leta mina små älsklingar. :)
PUSS<3

I väntan på att något bra "att göra" dyker...

dsc02184 (MMS)

I väntan på att något bra "att göra" dyker upp så tar jag och kulan en pause i solen!


Gäääääsp

Jag skulle verkligen behövt sova 50 timmar till känns det som men min kropp/ögon vill verkligen inte.TYPISKT!
Sååå, istället plockar morfar snart upp mig för en vända till mor och far och lite frullerulle. Det blir bra det!
SEN, tror jag att jag ska försöka städa.. men det känns så sjukt trist när det är så fint väder men jag har typ gjort det mesta som ska göras ute så det är väl bra att bita ihop då... Om nån känner för att "dejta" mig idag så hojta till.
Ikväll 18.00 ska jag teama med Ullis på Balansen . Första gången sen i onsdags som jag rör på fläsket..
(om man bortser från allt skruvande,konkande,grävande,trappspringande,cyklande...ja!;P )

Sjukt.

Jag fattar knappt själv hur mycket jag hunnit med idag.. det är helt galet mycket!
Först och främst frukost hos mor och far, sen rännde jag och mamma runt på lite handelsträdgårds i jakt på de perfekta blommorna.. inte alldeles otippat så briljerade Lövparkens trädgård som vanligt! Handlade på mig rejält och lyckades fylla trädgården med både nysatta frön och fina blomster och ÄNTLIGEN fick jag till min kompost som bara legat och väntat så nästa år har jag finfin jord direkt från den egna marken istället för att behöva köpa från coop, och självklart  var bikini dagens dresscode för att ta till vara på solens strålar på bästa sätt!
Efter mitt trädgårdsarbete så var jag TOTALT utmattad och passade på att ta mig en liten lur på soffan i 1,5 timme      (t.o.m det hann jag med!) och hade troligtvis kunnat legat kvar resten av kvällen men för att få nått gjort och inte sabba nattsömnen fullständigt så var det lika bra att gå upp. Hoppade på hojjen och pausade en sväng på OK för lite mjukglass (stackars mage!) och cyklade sen till andra sidan stan för att besöka en gammal kollega och låta honom bjuda på lite kaffe och där hängde jag ett tag innan jag återigen hoppade på hojjen och begav mig hemöver.
Väl hemma igen så var det dags för projekt "HEMNES vitrinskåp"  och jag säger bara P-EUUUW!!!!! Typ 40.000 olika moment som skulle göras innan den var komplett.. men jag lyckades och nu har ÄNTLIGEN "kontoret" i "tredje rummet" blivit en funktionell och fräsch arbetsplats i en annars väldigt outnyttjad yta. MYCKET nöjd!
Nu har min kropp kastat in handduken och jag orkar inte röra mig en meter men hinner jag med bara hälften så mycket imorgon så kommer jag vara typ den lyckligaste människan på jorden. Promise!
Puss på er.

Den helt fantastiskt underbara tavlan som ...

dsc02181 (MMS)

Den helt fantastiskt underbara tavlan som mini-me fick av fantastiskt underbara Emma i julklapp får pryda arbetsplatsen tillsvidare..


Den nya arbetsplatsen..bara en ny stol(vit...

dsc02177 (MMS)

Den nya arbetsplatsen..bara en ny stol(vit och luftig) som fattas..och så lite lull-lull då..


Nya 'kontoret'!

dsc02178 (MMS)

Nya 'kontoret'!


Alla är vi scientologer

Iallafall om man ska tro denhär artikeln i aftonbladet...

Vad sägs om dethär uttalandet :
"-Scientologer behandlar sina barn som att de är individer kapabla till att fatta egna beslut säger experten Rick Ross till Daily Mail"

Borde man inte göra det!?

.detaljer!

dsc02176 (MMS)

.detaljer!


.och äntligen har jag fått igång komposten!

dsc02174 (MMS)

.och äntligen har jag fått igång komposten!


Här kan man njuta av många härliga koppar ...

dsc02167 (MMS)

Här kan man njuta av många härliga koppar kaffe..


Härligt.

dsc02168 (MMS)

Härligt.


Nytt och grönt i trappen!

dsc02169 (MMS)

Nytt och grönt i trappen!


Nya assescoarer i trädgården.

dsc02172 (MMS)

Nya assescoarer i trädgården.


På besök på hembygdsgården med mor i vänt...

dsc02165 (MMS)

På besök på hembygdsgården med mor i väntan på att lövparkens trädgård ska öppna.mysigt värre!


Mat i stooora lass..

Mat hos svärmor(gottigott!).. Mat hos mor(ÄNNU MER gottigott!).. kortspel hos mor(dvs päronen fuskar i plump!)..utgång på GM.
Så såg kvällen ut, SUPERTREVLIGT verkligen!
Hade tänkt cykla från morsan och farsan till GM men när jag och sällskapet i form av systeryster kommit typ till broarna så slog det mig att 1: Det var ganska kallt 2:..att det kunde bero på att jag hade sandaler och ingen jacka. 3:Att jag inte hade någon nyckel att låsa hojjen med utanför haket. SÅ, snabbt beslutade vi oss för att istället gå hem till mig( =närmare) lämna cykel,klä mig och ta svarta faran till GM istället. Och så gjorde vi!
GM var väl lite halvlamt då jag gärna haft mer "skaka rumpa"-musik men det var superkul att iaf träffa några man kände, dessvärre var det väl typ 10 där som hörde till den kategorin , resten helt obekanta och var antingen under 19 eller över 45(kan ha varit en bidragande faktor) ...och så tyckte "bullen i ugnen" att det nog blev lite väääl hög musik där en stund då den blev heeeelt vild så jag blev helt omtumlad av känningarna i magen.. sååå vi spelade tillbaka inträdet i Black Jack och så tackade vi för oss.
Imorgon väntar trädgårdspul,IKEA-skruvning och eventuellt lite rester hos mor och far. Mysigt!
Godnatt gänget. Hasta manana.

TRädgårdstomten

Det är jag det. I Sololja,shorts och bikini(som förtillfället inte lämnar särskilt mycket över åt fantasin TROTS att jag valde den största.HAH!!! Love to be a preggo!:P) har jag strövat runt och faktiskt fått EN HEL DEL gjort . Underbart!
Snart väntas lunch hos svärmor sen blir det middag hos mor och sen blir det förhoppningsvis lite utgång. WOOOPWOOOOP!!!
Lär väl tvaga min jordiga/oljiga kropp innan det är dags men ha en solig påskafton mina vänner. PUSS<3

Fredag it is

..Den längre av dom dessutom:)
I käften har jag en inflammation i tandköttet som håller på att ta livet av mig, denna gång inte en visdomstand utan nu tror jag att det är ett popcornskal som är boven. Mysigt!
Gårdagen gick åt till nya IKEA.. det var spexigt , jag och modern var nöjda. Jag köpte oss (mig å K) ett skrivbord och ett vitrinskåp med lådor, det var knappt så vi fick med oss alla grejjor i bilen. Skrivbordet är uppe men skåpet hann jag inte med att montera eftersom jag samtidigt tvättade och grillade. Tydligen så var en torktumlare trasig också, vilket betydde att det tog skitlång tid att få allt torrt och efter en hel dag på IKEA så började ryggen göra sig påmind, jag var trött och grinig men så som en prins på en vit springare kom hjärtat hem och hjälpte till. tack och lov.han tog hand om det sista med kravet att jag gick dit nu på morgonen och städade efter oss ...jättebra ide'..DÅ! mindre bra ide' när man vaknade imorse och insåg att man VAR TVUNGEN att gå upp och städa tvättstugan.. vilket hjärtat även påminde mig om lite skadeglatt.. åhh, vad jag ångrade att jag gått med på det..nåväl, det var väl bara att pallra sig upp.
MEN , när jag kom till tvättstugan ..SÅ HADE NÅN REDAN STÄDAT!!! STÖRIGT!!! (Men självklart SKÖNT!!!:P)
Idag är det påskmiddag hos K's moster fast han åker själv till Schweiz medans vi sitter och gottar oss,lyxis,jag är inte ett dugg avis....inte alls!!hrm:)

Laddar upp,

'idag så ska jag först å främst på en liten snabbvisit på Stainless för lite prepp. inför min och personalchefens info på skolorna i nästa vecka och SEN ...då sticker jag och min mami till IKEA över dagen och minglar runt!NAJS!!!


Mage vecka 26.

dsc02163 (MMS)

Mage vecka 26.


ägglunch

Det är sååå värt att ha några extra ägg färdigkokta i kylen. Då är man liksom ALLTID redo!
Idag tog jag beslutet att hålla butiken stängd tor-mån, deklaration och trädgårdspyssel står på schemat.
En välbehövlig semester kan jag tycka och jag tror i ärlighetens namn att det kommer vara DÖTT i kvarteret under helgen. Jepp.. med undantag för greenpan på lördag då!

Med tanke på..

den pågående debatten i Maria och Linas bloggar så kändes UnderbaraClara aktuell då hon ofta har folk som stör sig på hur mycket hon pysslar och donar fast hon har en liten ny-kläckis,typ enligt detta inlägg.

Min tanke kring det hela är att man väl inte skaffar barn för att ersätta sig själv med inställningen att man måste välja barnet eller en själv utan för att det är meningen att barnet ska bli en DEL av dig och ditt liv!?! Så är iaf min tanke kring det hela, jag går inte in med inställningen "Nu ska jag skaffa ett barn och med det offra mitt liv!" Självklart måste man göra vissa uppoffringar då det kanske är viktigare att barnet har mat och nya blöjor än att du ska få ett par nya pjucks( de 30nde i raden typ) , men det är en pengafråga,Man kan vara en fantastisk förälder utan pengar..det säger sig självt.. och självklart präglas man av kärleken till sitt barn MEN, DU är fortfarande DU och har rätt att vara DU trots att ett barn kommer in i bilden.
Sen är det upp till var och en att avgöra vad en "uppoffring" innebär, är det att inte kunna gå på krogen varje helg?(praktexempel!)  Eller att inte kunna unna sig de kläder man vill när man vill? Eller kanske att inte kunna ta en spontan sistaminuten-resa utan boende för att "krydda tillvaron"?! Eller handlar det om att man själv finner sig i att må fysiskt eller psykiskt dåligt och helt släppa allt man tror på och lever för bara för att kunna ge sitt barn allt i världen!? På det sistnämnda så känns det som att om ditt egna välmående skulle vara i fara PÅ BEKOSTNAD av barnets välmående så skulle man hellre må skit resten av livet än att riskera att barnet bli lidande. MEN skulle det handla om att barnet för en månad eller två inte skulle kunna besöka simhallen 2 ggr i veckan,blev tvungen att hoppa över en ridlektion eller att det innebar att du faktiskt nångång var tvungen att säga "NEJ!" så skulle det kanske vara värt det då en glad och välmående förälder är en bättre förälder... i det långa loppet!
Som någon sa.. BALANS!!

Ps.

Tror att den omtalade "foglossningen" slagit till lite lätt i mitt högra venusberg/ljumske, det gör även ont när man trycker.. typ som att det skulle vara ett blåmärke där..och jag gick som en gammal kärring under nån timme idag men nu känns det bättre, tur att det blir några dagars ledigt här framöver.. Ds.

What a day!

Yea,
Sov gott hela natten förutom när K fick frispel på katten som var drygare än nånsin!
Klev väl upp runt 8-bläcket,kaffe,nyhetsmorgon,facet...a ni vet.. sen så var det dags att dra på sig nå gamla trasor och bege sig mot västerås, där gled jag runt en stund på stan (och gjorde nått litet fynd dessutom!) för att sen bege mig mot kvarteret SIGURD (vad är det med v-ås och deras "kvarter"?) och skatteverket för att ta plats på deklarations-info som jag redan berättat nedan. OCH .. som väntat så var det väl gaaaaaaanska tradigt.
När det dessutom sitter två haggor framför mig i salen och ifrågasätter VARENDA.PUNKT i de faktiskt duktiga informatörernas powerpoint-presentation på helt IDIOTISKA grunder,för att sen när dom gav haggorna ett svar så kontrar haggorna med "Men nu är ju inte jag här för att höra vad DU tycker..".. sååå tog tålamodet slut relativt snabbt. Hade det inte varit för att jag avsatt en HEL dag för trippen till v-ås och dessutom gått ut med att butiken var stängd så hade jag lämnat rummet ögona böj. och utan dessa damer hade jag troligtvis varit hemma en timme tidigare.
Sen så vill jag ju påstå att man kände sig VÄLDIGT duktig i ämnet  "bokföring" i jämförelse med nötterna som var på plats..och då är det alltså meningen att de inom 2 veckor ska ha deklarerat genom att använda sig av just sin bokföring... som jag faktiskt tvivlar på ens existerar... då vissa verkade det ta det som en överraskning att det faktiskt fanns nått slags lag på att föra bok.. SUPRIIIISE, hoppas skatteverket synar era deklarationer NOGA!!
SUCK!
SÅ, det var med glädje jag lämnade byggnaden 20 minuter efter utsatt tid och begav mig mot "kvarteret Igor" för att få mig en fet smoothie med banan,avocado,frozenyoghurt och wheyprotein för att sen hoppa i bilen och bege mig hemöver för ett Core-pass på Arena. Tanken var väl att jag skulle hållt i boxen också men där blev det en del avhopp så vi ställde in. Lika bra, det är inte kul för nån att köra ett boxpass på 5 pers!
På vägen till och från v-ås så noterade jag att Tussisarna och vitsipporna står i FULL blom i dikeskanten. Fantastiskt!
Dessvärre så var det inte det enda som låg i dikeskanten utan närmare 6-7 bilar kunde jag se som hade tappat en sommarsula och flygit av..mer eller mindre dramatiskt. OTREVLIGT! SÅ, min älskade K. Jag hoppas för min och lillis skull att du dragit åt bultarna ORDENTLIGT!

"Har du hört att..."..HAHA..HUMOR!

dsc02160 (MMS)

"Har du hört att..."..HAHA..HUMOR!


Härliga dag.

Jag känner mig beslutsam. Det gör jag!
Trygg känner jag mig också!
Hängt på kneget hela dagen, började med BB och Cirkel. VILKET ÖS!!
Fortsatte med lite sol-lapning och fika med Linda som kom förbi med lite tårta,kokostoppar och muffins.
Hängde runt på Arena, mitt andra hem.
Fick besök av mamsen och syrran som hade med sig glass till kaffet och efter dom kom Lina och tjålade skit en stund med lilla sötot som låg och snusade och sov.
Dagen fortsatte med att jag fick igång mitt nya modem, en blixtvisit av Maria och hennes fantastiskt fina små tjejor,en mjukglassdejt med tillhörande snicksnack med katten och så slutligen grillning av middagen(Halloumi,hemmagjord dressing och lök-strips= strips blandade med lökskivor) och förtäring i min ensamhet. Men efter en sån här dag så klagar jag INTE!!! Älska livet!
Imorgon är butiken stängd, då jag har info. på skatteverket i v-ås om deklaration etc. Kan vara intressant och bra...TYP! (Försöker intala mig själv att det kommer bli skitkul efterosm jag mycket hellre skulle vara kvar i Fagge!)

Jag säger det igen..

Jag HAR blivit klokare! Nu är jag lätt!
Idag efter kneget så ska jag möta upp med Katten över en mjukglass, PREMIÄR.. MUMMA!!!
Hoppas dom har lakritsströssel!

Nyhetsmorgon

..och kaffe, precis som en Måndag ska startas!!
Sen hade det ju förstås inte gjort nått om jag fått somna före 3 i morse...om 1 timme har jag min favvosyssla på mitt favvoställe,Balance på Arena såklart!!!!:)
Ser nu att även i Finland så har ett främlingsfientligt parti lyckats komma in i riksdagen.. och jag noterade även att deras skithög till partiledare (namn okänt!) påminner VÄLDIGT mycket om en äldre modell av Åkesson. Förmodligen stöpta i samma form under olika tidsepoker. Men det är lugnt GUD, man kan inte lyckas JÄMT!

Sömnproblem

KAN.INTE.SOVA, HELT.OMÖJLIGT!!
Men då är det ju dags för fullmåne också,det slår bannemig ALDRIG fel!

Tjihoooooo

Ja, jag känner mig klok nu, men återkommer om det lite senare ,dags att uppdatrera om dagen:
Hoppade på hojjen för en grillunch hos svärmor med tillhörande svägerskor, kusiner och kusin-barn.I SOLEN. Mysigt värre!
Det bjöds på grillad lax ,sallad av bästa sort, rostade rotfrukter och en fantastisk dessert med varma hjortron.
Sen bar det av mot gymmet för instruktörsmöte. Intressant,givande och peppande.
Här blev jag klok, men ja, jag återkommer till detta vid ett senare tillfälle.
Efter mötet blev jag såklart kvar och hängde på mitt favvoställe.. sen kom K. på sin cruiser-hoj och vi gled runt "stan" en sväng och tjålade lite och mös i solen, stannade på ICA och handlade och nu är grillen igång.. mmmm..
Planen var att jag skulle tvätta så jag puade in all tvätt i bilen för att köra bort till tvättstugan men så när jag kommer dit så var det redan upptaget.. men orkar jag lite senare så blir det till att gör nytta ikväll istället. Vi får se.
Hursomhelst , en helt okej, aktiv ,dag. GILLAS!!
Puss på er.

GOD morgon

Njuter av en härlig kopp kaffe på trappen..i solen o.c!
Måste plocka fram utemöblerna så man har nått att götta sig i sånahär dagar! Fantaastiskt!
Några tecken hos våra katter på att våren är här, som jag iakttagit de senaste dagarna:
*Ett nytt "mus-lik" i mer eller mindre komplett skala på hallmattan varje morgon
*En ny fästing om dagen på lort-lellen
*10 kilo löv/lort/jord på alla mattor,golv och möbler.
*Doften av stekt kött som sprider sig över vardagsrummet när dom ligger i varsit fönster och sover.
*små vita vidriga varelser som hänger som en dåligt bekostad julgransbelysning i svansen och rumpan på skrället.
..ja det var typ det.. Avmaskning är gjord,liken är begravda och fästingarna borttagna.. VÅREN ÄR HÄR!

Kulan säger godmorgon

dsc02148 (MMS)

Kulan säger godmorgon


Rekord

Det är ingen överraskning att Tv4 är VÄLDIGT bra på att kasta in reklam i sina filmer men Tv4 plus tar alla rekord i effektiv reklamvisning.
Sitter och kollar på en rulle som började 23.55 , 00.03 var det dags för reklam! ÅTTA MINUTER!!!!!!
Tjena mittbena!

Go' kväll

Vad gör ni en fantastisk kväll som denna?
Själv så hängde jag hos päronen i några timmar, fick lite krubb osv och nu ligger jag hemma på sofflocket, lite mosig av all sol och mumsar ur en säck med satsumas. Dom är sjukt goda och syrliga nu så passa på!
Har köpt mig nån preggo-blaska och så tänkte jag kolla på senaste HarryPotter då detta inte blev av sist jag tänkte göra det.
Planen var ju förstås att tvätta och städa hela stället nu när jag ändå var gräsänka men det känns som att sol-lapning föll sig mer intressant idag. .. men det är ju en dag imorgon också!
Har ni några trevliga planer för kvällen så hojta till, att träffa folk är mys men tillsvidare  och i brist på annat så ligger ja kvar i pyllen!:)
TJING!

Haha,vårsolen tar tydligen ganska så bra!

dsc02139 (MMS)

Haha,vårsolen tar tydligen ganska så bra!


Sveriges mest älskade lilla skithög

Läste nyss Aftonbladet(pappersblaskan faktiskt!) och fann Schulmans kolumn ytterst roande.
Ett samtalsämne som ofta kommer på tal i mitt föräldrahem då min fader ofta diskuterar Astrid Lindgrens val av karaktärer och att det säger mycket om henne som person.
Läs kolumnen om Sveriges mest älskade lilla skithög HÄR!
Fantastiska ordval och metaforer. Grymt Alex!
ALEX vs. PIPPI 0-1

ptjaa..

Livet skulle kunna vara sämre!

<3

Efter ett FANTASTISKT BodyBalance-pass nu på morgonen med många fina ord från deltagarna och ett litet telefonsamtal med habibi så bubblar kroppen nästan över av all kärlek! MUMS!
Nu sitter jag i solen på kneget utan att göra någon nytta. Min chef är förstående!;)
Vad kvälln har i sitt sköte vet jag inte ännu men jag skulle inte tacka nej till en ...ptja..grill-inbjudan kanske?! Annars måste jag tvätta och städa och exkt hur kul är det, SUCK!
Jag ska iaf svänga förbi min mor och lämna tillbaka hennes modem .Hon har varit på kryssning och köpt jättefina pressys till mig och bebisen. Jag fick min älskade Chloë-parfym och bebisen fick ett svart/vitt set med mössa,sockor och body som det stod "Älskling" på .Urgulligt! så nu har den sina första sockor också:D
Man är ju lite avis när det är sånthär väder på alla som går hem och är mammalediga faktiskt.. återigen en nackdel att vara "egen" ... Men jag klagar inte...så mycket...än!!

What a day!

För de som var med under premiär-besöket på Kapellbackens krog igår behövs knappast någon närmare utlåtelse men för er andra.. PEEEEUWH!!!
Vi anländer ,15 pers enligt vår bokning till ett halvfullt ställe,klockan 20.00..
"Eumm...ehhhh...euum..hehe..blir ni alla 15?"
"Ja,det blir vi!"
"JAhaa..eum..v ska se till att duka av då bara så att alla får plats.."
"....okej....vi väntar utanför!"
Klockan 20.10 får vi vårt bord, efter ca 10 minuter kommer servitrisen och upplyser oss om att det varit fantastiskt mycket folk så tyvärr finns inte allt att välja på och det är kö i köket...men dom har slutat att ta emot takeaway-beställningar iaf.
Och OM vi ville ha från kolgrillen (anledningen till varför vi ens var där) så skulle det ta ca 25-30 minuter att få maten..men vitlöksbröd kunde vi få snabbare.
Jaja, någon frågar efter en meny och det kommer väl ut ett gäng som vi bläddrar igenom men inte blir så mycket klokare av då hälften är slut..
Servitrisen såg vi inte röken av under resten av kvällen (förutom när maten kom ut från köket!) så för att få något att dricka så tog Lina tag i saken (skulle gissa omkring 20.40-45) och bad om papper och penna och tog våra dryckesbeställningar....sen serverade hon dom också.
Vi kände att om det skulle hända något så passade hon även på att ta matbeställningarna..ett par vitlöksbröd (läs formfranska med ost och tzatziki!) vi gjorde det enkelt för oss och körde handuppräckning "Lamm?" "Halloumi?" "Kyckling?"  Tillbehöret fick bli vad det blev för att,som sagt,göra det så enkelt som möjligt.
Vitlöksbrödet kom in runt 21.35..inga bestick...vi äter med händerna till besticken kommer efter en påminnelse till servitrisen.
Alla äter upp,tallrikarna bort.. Nej , det fixade vi också själva!
ca.21.45 dyker de första varmrätterna in...22.10 har alla fått mat, här kommer servitrisen no.2 ut och tänder ljusen!
Min Halloumi var helt okej,löken halvrå och stripsen halvfärdiga.. men överlag så hade vi en trevlig kväll, helt klart en annorlunda upplevelse. På vägen ut gavs några goda råd och tips till personalen i "oskrivna restaurang-lagar".. för deras egna skull självklart då de erkände att de var nybörjare.. det hade vi redan räknat ut!
Jag kommer ge dom fler chanser men de senaste 3 ggn jag varit där så har det varit ganska precis så här så om dom vill behålla sina kunder så lär dom nog lägga på ett kol med upplärningen av sig själva.
Nåväl, SUPERTREVLIG kväll som bjöd på många skratt , idag känner jag mig bakis men efter nån kopp kaffe så är jag fit for fight. Dags för BodyBalance på Arena. SO LONG!

WEEEEEEEEEEI

Sol idag.. IGEN!!!!!! FANTASTISKT!
Jag blir så jäkla glaaad!
Ikväll kör jag järnet med Core/Afro och sen blir det en snabbvisit hos svägerskan då hennes sambo fyller år sen så bär det vidare mot stans nya "grekiska kolgrill" med ett redigt gäng för att se vad dom har att erbjuda på menyn..
SPÄNNANDE!
Men, VA SJUTTON SKA JAG HA PÅ MIG!!!??

HAHAHAHAHAA

och hahahahahahahahahahaa.... lite till..
det finns roliga människor och så finns det ROLIGA människor.. Han är en sjuk man!
Jag har inte varit in på ett tag men läste nu ifatt mig på ett par inlägg och jag lovar er ...Jag har legat dubbelvikt skrattandes i min ensamhet och nästintill dött av skratt,. Humor på hög nivå!!

MMMMUMS!

Efter att systeryster kommit i ilfart med mina nycklar trots att hon var nyvaken så kunde jag öppna butiken. Det gick iof ingen nöd på mig i solen men ändå:)
Och på tal om solen så är det där jag tillbringat den största delen av dagen. FANTASTISKT och jag riktigt känner hur det hettar på de solkyssta kinderna!
Vid 4 kom Ulrika förbi med en tårta i smaken hallon/lakrits som hon komponerat. Jag mumsade i mig en bit och sen delade jag med mig till team Arena också. Efter att jag har stängt tänkte jag besöka min gamla arbetsplats och även bjuda dessa på lite mums.
Jajjemen!

Det är ju bra att när man väl bestämmer si...

dsc02135 (MMS)

Det är ju bra att när man väl bestämmer sig för att cykla till jobbet då passar man på att glömma nycklarna hemma..Buu för mig!


Ny dag igen

Idag väntas tårtleverans, helt utan speciell anledning, av en bekant som är grym på att baka:)
Det är sen-öppet på Arena så jag blir alena på bygget fram till eftermiddagen sen så funderade jag på att ta en snabb-visit hos mina gamla kollegor faktiskt!
Solen skiner ,kaffebryggare puttrar för fullt och humöret är nästintill fantastiskt.
HA EN UNDERBAR DAG UNDERBARA NI!

Utanför kvittrar fåglarna

Ja, det är ett jäklarns liv därute på de små liven. Men det är mysigt, då är sommaren på väg! :) ..Fast att K. hittade en fästing-jakul på kattskrället känns väl sisådär men man kan ju inte få allt!
Idag känns det som att min tankar har blivit lite rensade , på nått vis så känns allt mycket klart, även fast jag inte alls vet vad jag ska göra så vet jag åtminstonde nästa steg!
Så är det!
Kryptiskt I know men jag måste bubbla ur mig lite även fast ni inte förstår ibland! :)
Kvällen bestod av Afro, lite hostig är jag minsann och trots att jag känner mig pigg så är det liksom som att en dammklump sätter sig i halsen, väldigt frustrerande! MEN, det gjorde inget för kvällens gäng var GRYMMA som vanligt! LOVE 'EM!
Nu är det dags för Grand Designs Aus vilket jag finner väldigt intressant såååå, på återseende gott folk.
PUSS<3

Som ett tåg..

lät den lille.. och VILD var den,barnmorskan bara skrattade för hon kände verkligen hur livat det var där inne och när vi sen väl hittade "PUNKTEN" där hjärtat hördes bäst så utbrister K. "Det låter som ett tåg!" .. och det gjorde det verkligen, "tuff tuff tuff" !:)
Alla mått såg bra ut också. Tryggt!
SÅ, 12 maj är det dags igen, nu komemr det bara att rulla på!

THANX to YOU ..

..alla mamma-bloggers!!!!
Jag har sagt det förut och jag säger det igen.. Ni är nästintill de enda som går upp i ottan och kontinuerligt uppdaterar era bloggar från morgon till kväll.
Tack vare er så har en sömnlös flicka något att göra på mornarna (utöver nyhetsmorgon!)  när hon inte kan sova längre.
TACK!!

Energikick

Körde Coren igår då som sagt, hack i skivan på Starstruck, störigt som fan så PÅMINNELSE: Bränn ny Core-skiva!

Efter träningen hämtade jag upp K. och droppade av honom och min bil vid garaget för han skulle sätta på sommarsulor på mitt vrålåk, därifrån fick jag ta hans bil och det är så himla lustigt det här med K. och hans bilar... han har ALDRIG en normal bil som man bara kan sätta sig i och så är det bara att tuta & köra utan allra oftast låter det:
Jag: Är det nått jag ska tänka på?
K: Näääääääe det är inga konstigheter............eller jooooo, förresten.. när du ska starta bilen så får du liksom kicka fyra gånger på högra bakdäcket,dra löst i den osynliga spaken i avgasröret och kasta fyra saltkorn över vänster axel ... annars är det bara att köra... och justja.. du kommer inte in i den för det finns inget handtag så man får liksom...
Jag: SUCK!

MEN, trots detta så lyckades jag iaf ta mig med åbäket hem till Lina där jag chillade i typ 3 timmar.. först lite mys med mini-dregglot och sen tedricknng och pepp-talk med mamman. JÄTTE-SKÖNT var det!!!!!! För somsagt så har jag verkligen inte hunnit med att ägna mina vänner tid vilket känns HEMSKT och det är sjukt energikrävande på lång sikt att liksom känna sig "ensam" bara för att man inte träffar sina kära lika ofta!! Jag minns förr då det kunde gå veckor mellan vi träffades (som nu) och så ringdes vi efter en evighet och då slutade det med att vi snackade och ventilerade i MINST en timme varje gång!
Och kom ihåg det mina vänner.. även om jag är ett tjocko.. (kommer att bli iaf!) :) så blir jag fortfarande FANTASTISKT glad om ni hör av er när det händer nått... och iaf tänker på mig liiiiiiite.. för annars är det väldigt lätt att jag hamnar på sofflocket och det blir jag inte piggare av utan jag MÅSTE träffa folk!! och även om jag kanske tackar nej en gång så betyder inte det att jag inte vill haka på nästa gång! Så det så! :)
För övrigt så drömde jag en galen dröm.. hahah.. inte om själva födelsen som det brukar men människor som jag inte träffat på VÄLDIGT länge..vaknade med hets och var skitförbannad men det har gått över nu!¨
Min hjärna är sjuk! HAHAHA
Om ni undrar varför det blir röriga ihopkastade inlägg så är det för att jag inte kommit på hur jag får radbrytningarna att bli kvar efter puplikation.. .ibland går det men oftast hoppar hela inlägget ihop som ett mos.
Några Tips?Jg har mac!
Dags för kaffe och sen ska vi till Barnmorskan och lyssna på hjärtljud.. ihhhhhhhhhH!!! <3

Tankar stora som hus

susar i skallen på mig!
Är kluven.. och lite nere .. igen!

r.ECO-häng

Tisdag it is.. Min segaste dag, JÄMT!!
Tror det är för att det är för tidigt i veckan för att man ska stressa upp sig över saker man inte hunnit med.. och ändå så pass långt in att man hunnit bli lite jobba-seg.. hajjarni?!
WELL, Hänger väl runt och försöker göra nån nytta iaf.
Besök mig gärna!
Jättekul grej igår också.. Nya personalchefen på Stainless ringde och undrade om jag kanske var intresserad av att hålla lite info dels i Nbg och dels på Brinellskolan ,för 9ndeklassare och Teknikcollege om hur det är att jobba inom en Industri och så kanske visa nån lite info-film om FSAB. Lite kort sådär bara.. Jätte intressant tyckte jag så självklart sa jag "Ja!". :)

Ny vecka nya tag

Underbart väder igår, eller hur!? man blir ju sååå glad!
Hängde utanför butiken stora delar av dagen med solen i ansiktet.. skruvade ihop diverse sönderflisade trottoarpratare och mös allmänt!
Sen fick jag S-P-E-L på 3 eftersom dom strulat med mitt bredbandsabonnemang i EVIGHETER så nu fick det vara nog, nu är det jag som skaffar en annan "sticka".
Nåväl, snoret är bättre och halsen håller på å läker så utöver små torr-host-attacker till och från så är jag på topp!:)
Nu på morgonen så satt jag och K. och kollade på när magen hoppade , först små hickningar och sen så  bullade det ut ordentligt:D Man blir helt...WOW!!
Näe, nu blir det hallon/jordgubbsmoothie och en kopp kaffe.

Slut på vilan

Jag ledsnade på att ligga och dega så jag beslutade mig för att jag var frisk och snörade på mig dojjorna och begav mig på en liten promenix i den friska luften, det liksom småregnade ju lite så det luktade sådär svensk-somrigt ni vet.. typ ..växande gräs och blommor!:)
Jag gick till svärmor och hämtade min cykel som varit där sanslöst länge och så tänkte jag ta en fika där men då sväris är en hurtbulle så var hon såklart och tränade så jag orkade inte vänta utan tänkte då hälsa på Familjen Gullblom( för dom är ju gifta ni vet.. :P ) MEN då var fru.G på knegelikneget så det blev inte av det heller ..det slutade med att jag stannade till hos en gammal arbetskollega och blev bjuden på en kopp te och lite skitsnack med han och hans fru. Mysigt värre! Sen så var han vänlig och hängde på hojjen på sin bil och så fick jag skjuts hem. Suveränt faktiskt!
Avslutade kvällen med en liten Lidl-pizza,  spexade till det med några skivor banan och lite piripiri så nu är jag proppis och ska snart gå och sussa för imorgonbitti är det äntligen dags för BB igen! WOHOOO!!!
Tjingeling.

Söndagsmyys

Sambon ramlade in efter västeråstrippen och var väldigt myspysig men nu har han tagit sig en powernap innan han ska iväg och "gaddas" ..eller åtminstone skissa på en..
Jag sitter här och börjar känna mig frisk.. och därmed bli ganska så uttråkad.. men det är väl lika bra att ta det lite piano nu när man har varit krallig. Om någon känner för att kanske boka in en frukostdejt eller hitta på nått nån kväll nästa vecka å hojta till.. jag saknar att träffa vänner:) JAG.SAKNAR.ER!!!
Nåväl , sitter och skummar igenom "På smällen,från A till Bebis" som jag pratat om tidigare .. mycket nyttigt däri.. tänkte att det kanske var dags att införskaffa någon slags checklista inför ankomsten och i den boken hittar man många ideer.. men har ni någon mall att bidra med så hojta till!
Sen har jag kommit på att det är denna jag vill ha.. VILL.HA!!!
Den är ju SUPER eftersom du kan använda den som växa-säng ändå upp till 7 års ålder.. dock kostar den 7 papp men det gör å andra sidan den fantastiska gröna sängen som jag visade tidigare från Alma bloom också och då är det INTE en växa-säng.. men den ÄR ball!!!
mmm..

Sambon är hemma,kärlek har jag fått och ba...

dsc02131 (MMS)

Sambon är hemma,kärlek har jag fått och banan/choklad-shaken är intagen!mums


Morning

Idag känner jag mig mycket piggare, gjorde nog susen att hosta tills man spydde igår.
Dessvärre så tror jag att jag har snytit sönder vänster-örat! Går det? Jag snöt mig och så small det bara till och nu gör det jätteont hela tiden och varje gång jag snyter mig så knastrar det. Fräscht va!? :)
Nåväl, här sitter jag och chillar med datorn i knäet och Nyhetsmorgon på tv. Tydligen utlovas det sol till eftermiddagen så jag ser fram emot att vara på benen då! Jag var ju sugen på att bege mig iväg på auktion idag igen men just DET tror jag nog att jag hoppar över idag..
Vad gör ni idag!?

Wakaaa

ligger och gluttar på rullen "Meteor" .. kollade på denna förra helgen och trodde att den liksom slutade så dåligt och intetsägande som den gjorde men TYDLIGEN.. så var den i 2 delar, så nu sitter jag här och kikar på den EXTREMT spännande upplösningen, det händer nånting exakt hela tiden!
SUPERSPÄNNANDE, jag var tom tvungen att klippa naglarna för att inte bita av dom,hahaha!:D
Min älskade är på ölhävning och grillpremiär i v-ås och har det gött. Lyx han! Jajjemensan!
SÅÅÅ, vad gör ni denna lördagsafton? Utöver rullen på 3an så plöjer jag igenom ett gäng halvlästa blaskor som blivit liggande alldeles för länge ,och en bok tänkte jag börja på också.. Paulo Coelho's -Veronika bestämmer sig för att dö.
För någon sommar sedan så läste jag Alkemisten, en bok av samma författare. Djup men grym, rekommenderas SKARPT!
Japp, nu är Beccas bokhörna slut och det är dags att återgå till tv-tittandet.
TJING

ALDRIG är man nöjd..

Jag ÄLSKAR våran lägenhet (speciellt om det är städat!) och ÄLSKAR att vi har sol-läge HELA dagen på gården.. och jag ÄLSKAR solen..
MEN..
Idag, då det utanför fönstret är en FANTASTISKT solig dag och jag måste ligga INNE för att jag är sjuk (som ni vet!) då förvandlas liksom fördelarna plötsligt till nackdelar för då vi har solsida hela dagen så lyser alltså solen in genom våra vardagsrumsfönster HELA dagen (som inte har några persienner/markiser/gardiner ,det sistnämnda eftersom dom är så stora och fina och det vore synd att dölja dom) vilket gör att när jag ligger som en tillknölad äppelmos på soffan och snörvlar så 1.Blir det 300 grader varmt 2.Ser jag inte ett jota på tvn eftersom ljuset reflekteras.
Så snälla vädergudarna .. lite mulet skulle inte sitta fel.. om så bara över Dalavägen 89.
Tack på förhand!

Helg=KURERING!!!

Influensan tog mig med storm,likt en stor våg som bara sköljde över mig och jag tog mitt förnuft till fånga och ställde in dagens och morgondagens pass på Arena för att kunna vila upp mig till max. Tog mig igenom timmarna på kneget idag och såg väl inte så jättemycket fram emot morgondagens 3 timmar, men en företagare har tydligen inte så många val.. MEN, vad händer då!?
JO .. MARIA, min räddare i nöden, glimmande stjärna och fantastiskt underbara hjälpreda i vått och torrt, ramlar in och bara tar över stället... på sin lediga dag... bara sådär... HELT.JÄVLA.FANTASTISK är hon! FANTASTISK!

Så imorgon tänker jag bara sova så länge det går.. (i typ 100-år) och se till att skiten försvinner ut ur kroppen så att jag i nästa vecka kan ta nya,glada,peppande,tag och njuta av tillvaron!
DEAL!
Såhär glad och pigg ska jag vara nästa vecka!

Man blir så glad..

när ens sambo ringer helt spontant och frågar "hur hans älskade,gravida tjej mår!" !
<3
Sen blir man ännu mera glad när man precis efter går in på en väns blogg och ser att hon är eftertraktad och gör SUCCE på arbetsmarknaden och verkligen kämpar för det HON vill ha! UNDERBART!
Ahh..

Fridag

HEJ mina vänner,
Äntligen fredag och jag är snorigare och hostigare än någonsin! SUCK!
SÅ, beslöt mig för att ställa in passen ikväll (Hade vi haft nån inhoppare så hade det självklart blivit av ändå men då den ena är upptagen och den andra är i hufvudstaden så var det inte så mycket att göra åt!)
Hoppas ni har förstående för detta.
I vanliga fall brukar jag stå ut och köra ändå om det exempelvis är inför en helg som redan är planerad vila men oftast med ett ännu värre insjuknande som resultat men nu när man är "havande" så att säga så känns det inte riktigt okej att utsätta kroppen för detta! Och imorgon lyckades jag få Ullis att ta BB'n så nu blir det vila torsdag-söndag iaf och så Bodybalance och cirkel måndag vilket är väldigt lindrigt ..och så vila igen tisdag... det borde räcka tycker jag! Jag kurerar mig med bafusin,bisolvon och fishermans ....och typ ett TON näsdukar förstås. För man får INTE "dra in".. då blir man bara mera sjuk!
Det värsta med dom här sockerfria tabletterna är ju bara att man blir så VÄLDIGT pruttig i magen.. hehe.. kommer i tid och otid! :)
Nåja, jag hoppas på att få grill-premiära lite i helgen när smaklökarna kommit tillbaka.. det skulle inte göra nånting faktiskt! .
Lite Snor-pepp till er från mig.
Puss

CoCo.

Yes, Coco the clown is back in town!
Det MÅSTE vara nått jävla skit i luften, kan ju för sjutton inte andas som en normal människa. Jag har snytit och snytit, vaknade i morse och kunde bara andas ur ena näsborren, frustrerande! Tillslut lackade jag ur och drog iväg på företagarfrulle för att få i mig lite bra käk. Näsan var TOTALT fylld med snor så så fort det kom applåder passade jag på att blåsa ur ORDENTLIGT!! hahaha :D
Det är sånahär dagar man HATAR att vara egen företagare. Hade jag varit anställd nu så hade jag bara kunna ringa chefen och sagt .."du,jag kommer inte på resten av veckan för jag är sjuk som ett as!" ..MEN, nu funkar det inte riktigt så!
Usch va opepp man blir på allt när man har hela huvet fullt med snor, tankar på den där förbannade Försäkringskassan trängs med snoret.. det här är verkligen inte min bästa dag som egen företagare!
Pjuh.  Än så länge överväger fördelarna nackdelarna men I TELL YOU: Det är ingen dans på rosor!
Självklart var jag medveten om detta redan när jag startade och jag trivs , det gör jag... men såna här dagar,då man känner sig så sjukt stressad i själen över allt som inte känns bra så önskar man faktiskt att man kunnat vrida tillbaka tiden!
Nåväl, jag försöker iallafall och det är vad som räknas! Så det sÅ! För så är det väl?!
Peppa mig nån nu... snälla!?!?

GÖR ETT BESÖK!

...HOS r.ECO!!!!

Kolla trycket

Var ju till sjukan då och blodtrycket var jättebra så det kan jag utesluta. Det är bara att sätta sambon på att massera nacken om kvällarna. HEHE.
Passade också på att kolla vikten när jag var där, EXAKT 5kg sen inskrivningen,ungefär vad jag tippat på. Godkänt! ..Men nu räcker det.. ;)
Köpte också tabletter till maskrövarna(katterna) därhemma, det långhåriga skrället bjuder på både det ena och det tredje när han vajar runt med svansen. HUUUWAAH!
OCH,
så köpte jag Estelle & thild's strechmark oil...har fått RUGGIGT bra betyg OCH den är EKO!

O-nojjiga jag.

Godmorgon,
Hur mår ni? Jag mår kanon! förutom att huvudvärken fortfarade gör sig påmind.
Vi diskuterade det faktum att folk (spec. på gymmet!) frågar väldigt mycket om "hur länge jag tänkt hålla på.."
Och jag har konstaterat att jag är väldigt o-nojjig i jämförelse med min omgivning, folk "oj:ar" och suckar och bannar över saker jag gör,över hur jag mår(eller rättare sagt INTE mår!) etc.etc...
Nu när jag haft så mycket huvudvärk så har jag relaterat det till bl.a "krokig sovställning" , "svaga ryggmuskler i kombination med tuffa ryggövningar","stel nacke", "dålig kosthållning"...ja, ALLT förutom det faktum att jag faktiskt ÄR på tjocken och faktiskt KAN ha högt blodtryck!
På order av min omgivning så kontaktade jag tillslut MVC och blev uppkallad nu på morgonen (då gårdagen var fullbokad däruppe), för att hon ville kolla upp detta omedelbart.
Nu råkar det faktiskt vara så att man blir inte mer "sjuk" än man gör sig, (Det finns givetvis undantag!) har jag gett mig fan på att jag ska träna till "dagen D" och hålla Afron till slutet på Juli så KOMMER jag göra det också.
Så är det bara..
Med lite vilja och vaselin (..2 toalettbesök innan passet och ett bra stödbälte..) så funkar allt:)

Jaoh

Började dagen med att packa in mina nya skyltdockor i butiken. K var ju helst fantastiskt snäll som hämtade dessa i Örebro igår (och i samma veva lyckades få en fortkörningsböter på 2400 spänn ) .
och när jag håller på att packa in dessa så dyker de nya kläderna från STOLT upp och exakt hur glad blev jag då da?! JÄÄÄÄÄTTEGLAD såklart!
Så jag och Ewelina satte direkt igång och klädde damerna i fantastiska kreationer och faaaan va bra det blev!
Även inne på Arena finns nu en r.ECO-docka!:)
(bilder kommer!)
Sen så kom ett litet bakslag...eftersom mitt skit-3-modem vägrar fungera så fick jag låna den ömma moderns Telia-modem istället..vad händer? självklart är det störningar på Telias nät just idag så jag kommer inte ut.SUCK!
Nåväl,lyckades fördriva tiden ändå men det är så typiskt när man verkligen behöver det och vid 18.10 var det dags för Core på Arena.KUL..men balansen var verkligen rutten idag (säkrt för att jag hade skor på mig..)!!
På vägen hem passade jag på att stanna till på coop för att köpa godis till kärringarna (Jag kommer även behöva en påminnelse i November inför Halloween då samma incident även sker då!) "A trooooligt att det där kommer finnas kvar ändå till påsk" tänker ni säkert nu men guess what.. jag kollade ner i påsen.. på tom mage..efter träningen.. och såg absolut INGET jag var sugen på!!!
Det har ALDRIG hänt förut! TRUE STORY!!  Är så jäkla stolt över mig själv alltså! Och trots att jag nu varit hemma i drygt en timme med godispåsen inom räckhåll så har jag ännu inte ätit av den.
Nåväl, mycket kan hända fram till påsk så vi ska väl inte ropa "hej.."
Tjingeling

i lördags..


så kom vi in på massa snuskiga grejer typ en speciell ..eller som biffen skulle uttrycka det ,"exotisk" ..incident med en gurkburk.. :D
Varpå någon plötsligt undrar över om rotten.com fortfarande fanns kvar.. och vad jag kan minnas så kunde ingen direkt svara på detta

( för er som inte vet så är rotten.com en sida där man lägger upp RIKTIGA bilder på tågolyckor,köttkvarnsincidenter ,förruttnelse och diverse andra blodiga historier vilket en stor del av ungdomarna med skräckblandad förtjusning, fann oerhört fascinerande under min skoltid..även jag själv,men ja ,inte smärtfritt och ofta med mardrömmar som följd!)
..hursomhelst så ägnade jag väl inte  särskilt många tankar på detta efter lördagen men så plötsligt idag, när jag sitter och läser Lady Dahmer's blogg så har hon länkat just dit.. till :
ROTTEN<-------JAG VARNAR,NI KLICKAR ER IN PÅ EGEN RISK!!!
Självklart var man ju bara tvungen att titta och det första som möter mig är en bilduppsättning på en amputation av en hand. Lite halvtrevligt sådär. NOT!
MEN.. trots detta kollade jag vidare på ytterligare ett par bilder..
..ett ruttet mask-täckt ben på en levande man, ett styckat lik.. ja ni förstår!
För varje bild fick jag panik och bläddrade snabbt vidare..kanske kollade 5 länkar sen fick det vara nog... men nu till min poäng: VARFÖR utsätter man sig för detta? Det är ju BARA vidrigt!

Som syrran, hon jobbar på en mack där dom har en sån där "hyrfilms-maskin" och när dom senast fick nya filmer så kom det med en rulle som hette "The serbian film" . Efter ett par dagar så hörde filmföretaget av sig och BEORDRADE hennes chef att ta bort denna film från hyllan , OMEDELBART!! då den tydligen var så rå och brutal. Chefen lydde order och tog bort den från hyllan..
MEN,självklart kunde inte systeryster hålla sig utan var givetvis tvungen att kolla på den.. eum.. japp.. hon fick för det första lov att se den i två omgångar då den var så obehaglig och rent ut sagt VIDRIG!!! Men hon kände ändå att hon var tvungen att se klart den för hon tänkte ju att NÅNSTANS,NÅNGÅNG måste det ju komma " och så levde dom lyckliga i alla sina dagar.. " men icke.VIDRIG från början till slut och NEJ jag tänker inte se den.
MEN, för er som fortfarande gillar rotten så kanske det kan vara något!? Dock tvivlar jag på,efter vad hon berättade om den, att någon frisk människa överhuvudtaget kan finna denna film underhållande.
SÅ, Det var kvällens tankeverkstad!

..OCH SÅ LEVDE DOM LYCKLIGA I ALLA SINA DAGAR!!

Skittung dag idag..1.HUVUDVÄRKEN från helv...

dsc02107 (MMS)

Skittung dag idag..1.HUVUDVÄRKEN från helvetet som vägrar ge med sig=retlig tjej 2.Mitt jä**a modem som har varit på lagning kom tillbaka utan att fungera= telefonbråk med TRE. 3.kristoffer var skitsnäll och åkte till örebro för att köpa ett par skitbilliga skyltdockor till mig och ulla=han åker dit för fortkörning,2500:- och allt är mitt fel. Usch,jag vill bara spy rakt ut..(mest pga huvudvärken dock!)


Härlig måndag

BodyBalance woopWOOP!
Körde hårt gjorde vi :)
På vägen hit pumpades "1990 nånting" på radion så det blev högsta volym och tokpeppning hela vägen hit , vilket resulterade i ett grymt pass! :D
Nu är det snicksnack och sen blir det cirkel! tjipp

Träffade folk..

K. ringde vid 10 och ville ha skjuts .. okej, sa jag och åkte till hedkärra och plockade upp han+vänner.
Det hela slutade med att vi hamnade i en skrattkavalkad utan dess like på Ljungvägen där Biffen höll låda så tårarna sprutade (åtminstone mina!) HERRE-GUD!
Den pöjken har helt klart en inbyggd humor-cell i sin kropp och han är förvånansvärt omedveten om det!:)
Voi Voi.
Kul vare och jag gillar att träffa folk och skratta.Balsam för själen!


Jahapp?!

Inge pizza men sjujäkla massa frukt blev det.. och en bunke med jordgubb/smultronglass... LAKTOSFRI!!! YIHOOO!! :D
Fast nu har jag mest tråkigt.
VILL.TRÄFFA.FOLK!!!!!

Va ärä för fel..

Kan bli så förbaskat arg på det där puckot "arga snickaren" det går ut på att trycka ner dethär paret som han ska "hjälpa".. dom blir BARA att må sämre.... istället för att bara fixa det som ska fixas och peppa dom istället.. JÄVLA IDIOT!!!

Löööörda'

mhmm,
"Balansade" i morse. FANTASTISKT! Och jag tror inte att jag var den enda som kände styrkan och kärleken idag:D
Knegade, hade in lite besökare, chillade , sydde kassar.. .etc etc..
Nu är jag hemma och bara hemma,skrivbordet är väck och ikväll blir det nog pizza och film med mig själv då hjärtat ska på ölprovning med vänner. Kul för han, lugnt för mig!
Eventuellt tar jag tag i "rummet" också , kanske börjar riva lite och skapar nått slags kaos.. mm.. spännande:)

Inspiration..

Gillar denna som sjutton:
Jag (Kommer självklart överlägga med K när det närmar sig!) är helt klart inne på färg på vagga/spjälis och tycker det är schysst att man kan vika ihop den.

Sen gillar jag denna handgjorda Fairtrade-mobilen:

Och dom här tapeterna:och självklart en sånhära puff:Ja ni ser ju, det kan gå huuuuur somhelst:DWOWOOOW

1. Massa nytt folk i butiken idag trots det kassa vädret! GILLAS SKARPT!
2. Nu är det officiellt,I Maj öppnar Cafe' HURTBULLEN i Arenahuset.och tänka sig, dom kommer att ha öppet när det faktiskt ÄR folk på gymmet. och tänka sig#2 : Dom kommer ha kaffe/fika HELA dagen och inte bara till klockan 11. Hejja Rosie med familj!
3. FAN-TAST-ISKT Afropass! Nu är det slutbakat, på onsdag bjuds det till ny korre!
4. Det är varmt ute.. och inne= jag slipper ha ont i pattarna!
5. Tittar på "Drömhem vid havet" och dom är i Marocko.. Jag är nu officiellt kär i alla hus dom kollat på! Det ena mer fantastiskt än det andra.. det råkar inte ligga nått liknande här i närheten?stor luftig takterass?varje rum med en dörr ut mot en fantastisk innergård?höga välvda tak?Utsikt över havet?badrum av sten i olika fantastiska färger? Inte det... nähhä!

mintkaka och wienerbrö'

är väl en PERFEKT uppladdning inför kvällens träning... inte... nähääää!!!!
SUCK.
Jag är hungrig!

sådärja..

då var min start i mitt sista lopp i klassikern väck..
Lite sorgligt men äsch.. nästa år kör vi igen!
Jag har glömt min telefon på kneget så försök inte nå mig innan 11.
Nu är det morgonkaffe, lite krubb kanske och sen banken.
Adjöken

RSS 2.0