What a day!

Yea,
Sov gott hela natten förutom när K fick frispel på katten som var drygare än nånsin!
Klev väl upp runt 8-bläcket,kaffe,nyhetsmorgon,facet...a ni vet.. sen så var det dags att dra på sig nå gamla trasor och bege sig mot västerås, där gled jag runt en stund på stan (och gjorde nått litet fynd dessutom!) för att sen bege mig mot kvarteret SIGURD (vad är det med v-ås och deras "kvarter"?) och skatteverket för att ta plats på deklarations-info som jag redan berättat nedan. OCH .. som väntat så var det väl gaaaaaaanska tradigt.
När det dessutom sitter två haggor framför mig i salen och ifrågasätter VARENDA.PUNKT i de faktiskt duktiga informatörernas powerpoint-presentation på helt IDIOTISKA grunder,för att sen när dom gav haggorna ett svar så kontrar haggorna med "Men nu är ju inte jag här för att höra vad DU tycker..".. sååå tog tålamodet slut relativt snabbt. Hade det inte varit för att jag avsatt en HEL dag för trippen till v-ås och dessutom gått ut med att butiken var stängd så hade jag lämnat rummet ögona böj. och utan dessa damer hade jag troligtvis varit hemma en timme tidigare.
Sen så vill jag ju påstå att man kände sig VÄLDIGT duktig i ämnet  "bokföring" i jämförelse med nötterna som var på plats..och då är det alltså meningen att de inom 2 veckor ska ha deklarerat genom att använda sig av just sin bokföring... som jag faktiskt tvivlar på ens existerar... då vissa verkade det ta det som en överraskning att det faktiskt fanns nått slags lag på att föra bok.. SUPRIIIISE, hoppas skatteverket synar era deklarationer NOGA!!
SUCK!
SÅ, det var med glädje jag lämnade byggnaden 20 minuter efter utsatt tid och begav mig mot "kvarteret Igor" för att få mig en fet smoothie med banan,avocado,frozenyoghurt och wheyprotein för att sen hoppa i bilen och bege mig hemöver för ett Core-pass på Arena. Tanken var väl att jag skulle hållt i boxen också men där blev det en del avhopp så vi ställde in. Lika bra, det är inte kul för nån att köra ett boxpass på 5 pers!
På vägen till och från v-ås så noterade jag att Tussisarna och vitsipporna står i FULL blom i dikeskanten. Fantastiskt!
Dessvärre så var det inte det enda som låg i dikeskanten utan närmare 6-7 bilar kunde jag se som hade tappat en sommarsula och flygit av..mer eller mindre dramatiskt. OTREVLIGT! SÅ, min älskade K. Jag hoppas för min och lillis skull att du dragit åt bultarna ORDENTLIGT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0