Make my day.

Delat på facebook:

"Tjänna,
Fyller år på Söndag den 23e och hade planerat att dra till med nått stort eftersom jag heller inte firade min 25årsdag

MEN eftersom helgen redan är tagen av ett annat stor-kalas (DAMN U GUYS!) så tänkte jag skita i det..meeen så kom jag på att ni älskar att fika och jag vet att ni tar alla chanser ni får att inmundiga diverse läckerheter så jag tänkte bjuda på nått slags fikabuffe ändå ... MEN(igen), då jag skaffat mig ett nytt intresse så är det så att kalaset kommer ske nere på bryggan, så de som vill fika får gärna komma dit och mingla,åka lite kabel,dricka saft, skaka rumpa till trevlig musik, äta tårta osv.. se det som ett schysst sen-säsongs-häng.

Det är lovat kanonväder så ni behöver inte vara oroliga.

(Om FCP mot förmodan då skulle vara stängt denna dag så fikar vi på Almvägen 23!)

Vad gäller presenter så vill ja inte ha nåra, men det vore sjukt kul om ni hyrde(finns på FCP)/lånade/ tog med er en bräda (Förslagsvis även dräkt..its september folks! ) och hoppade i vattnet med mig.

För mer info om själva aktiviteten såattsäga ,hittar ni på www.fagerstacablepark.se"

För den som bryr sig så är du hjärtligt välkommen! :D


Härliga måndag.

Men imorgon är det ledig Tisdag, funderar på ett äventyr till v-ås med mini men det återstår att se.

Heliga helg

Tillbringat denna helg på bryggan (as usual) och faktiskt testat wakeskate för första gången. IM IN LOVE! Hr en känsla av att det är helt och hållet min grej. PEPP!
MEN , sen har ja ju även varit i Falun/Rättvik då Tove fyllde 25barre och hade styrt upp till kalajs . SÅ KUL. Och sen är ju Falubor ett speciellt folk så det KAN inte gå fel helt enkelt. MUMS.

Chillade kvar idag och hade en mysig söndag framför tvn med "the dictator" . Sjukt kul, höhöhö! Fan va ja älskar sara,fleddi och Hachi.
Kärlek rakt igenom.
Avslutade dagen med brygghäng och en rykande färsk S-bend från sambons sida (coolt triix), fika hos svärmor, mat hos päronen och en gosig son.
FANTASTISK helg . Och imorgon är det dags för kneg igen. Blir till att öva nya releaser. PEPP PEPP PEPP.


Wakakaka

Helgen bestod av kabelåkning i spöregn(oväntat nice!) med Maria ,Supersaturday (1-dags träningskonvent med GRYMMA presentatörer av GRYMMA klasser! Träningsvärken är total.) Hangout med skategrabbarna inkl Marc från Holland som var på besök. säkert 3 år sen vi träffades sist och det var kul. Vi dansade och sjöng ,skatade och lekte lekar. Och idag blev det kalas för syrran, häng hos morsan, brygghäng med pysen och söndagsmiddag med herr Mattssonator. Riktigt jäkla bra helg!

Imorgon börjar jag också jobba "på riktigt", känns nice för jag har verkligen NOLL ångest. Verkar dock som att mina pass blir inställda pga för få deltagare(lunchpass) men då finns det annat att göra. (Och min träningsvärk kommer troligtvis vara nöjd!)

Well, see ya later.

RSS 2.0