Snart KVÄLL

Hade det inte varit för att jag skulle sälja min vätternrundan-start vid midnatt (lika bra att få det överstökat!) så skulle jag faktiskt inte bry mig om att ta med datorn hem ikväll då jag inte haft en endaste datorfri kväll denhär veckan .. men nu är det som det är. Om precis en kvart packar jag ihop för ikväll och beger mig hemöver.
Ses imorgon gott folk! :)

hemnet

Huuh, i brist på annat så sitter jag och kikar på lite hus , vi har inte tänkt att köpa nått hus då vi har gott om plats tills vidare MEN, vi har sagt det att OM det perfekta huset med stort H dyker upp så skulle vi slå till :
*4 sovrum+
*garage(gärna dubbelt) alternativt möjlighet att bygga
*mysig atmosfär
*gammal stil ,typ högt i tak,bjälkar och spröjsade fönster.
Jag hittade DETTA, tyvärr så hade vi då den lilla detaljen att det låg i Kolsva,och där vill ju ingen bo..inte ens om huset är det rätta!

Inget jobb för den kräsne..

ELLER!?!

Hej

*Inatt har jag sovit sammanhängande ca. 2 timmar.
*Idag har jag väldigt stress-ont i magen/skallen över allt vad jobb,FK,och företag heter.
*Jag har ätit jordgubbar+grädde för att försöka lindra ångesten.
*Jag har bakat en mint/chokladkaka och mumsat i mig smet..allt för ångesten.
*Innan kneget kom det en tjomme och köpte mitt skrivbord för ett vrakpris på en 500:-, kostade väl typ 3 loppor nytt och är typ aldrig använt, men nu är vi väck med det (eller han hämtar det på lördag!) så nu kan man snart börja se "det tredje rummet" som passe' och börja planera barnrum. Yes!
*Väntar för tillfället på att en lunchlåda ska komma gående, undrar vad det blir idag.
*Måste ringa Stainless och se om det är meningen att jag ska infinna mig imorgon. Dom har lunch där nu.
*Jag planerar att var på r.ECO mellan 11-21. Besök mig. Liva upp mig.Ät kladdkaka.
Hej.

Jamen det är väl tur..

att man har ett sånt HIMLA UNDERBART GÄNG som får en att må som en prinsessa trots en jäkla SKITDAG i övrigt!
NI ÄR BÄST mina afro-iter!! <3
(För övrigt så älskar jag linnet på bilden ovan!)
IMORGON är det kvällsöppet på r.ECO och jag ser fram emot många fina kunder.
Öppet 11-21 + fika!
Puss på er.

Usch,

Tänk vad ett litet samtal kan få en att må så dåligt.
Jag känner mig sjukt nedslagen och ångrar förtillfället djupt att jag startade företaget.. (det gör jag inte egentligen, men nu känns det så!) , Jag hatar försäkringskassan och deras "utredningar" och jag hatar ALLT .
ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST
Det är tur att  det är Afro ikväll så man iaf får känna lite glädje annars tror jag att jag skulle gått hem och grävt ner mig totalt.
USCH, va ledsen jag känner mig.
Absolut INGET känns bra just nu!
Jag VET att allt så småningom löser sig till det bästa men FAN ALLTSÅ. Gör mitt liv liiiiiiiiiiiiite enkelt för en jävla gångs skull,tack!

SKIT PISS FAN

JÄVLA FÖRSÄKRINGSKASSAN!!!
JAG BLIR SÅ MATT!

Om någon..

vänlig själ därute.. typ en givmild knös.. känner sig lite EXTRA snäll och har lust att spendera några kronor så önskar jag att du ville skicka världens bästa parfym till dalavägen 89B i Fagersta. Min börjar nämligen ta slut och jag är i upplösningstillstånd.

blaj

Huwaah va jag mår illa.
Idag hade jag faktiskt på riktigt tänkt att göra någon nytta i hemmet, kanske tvätta, städa eller typ plocka ihop "det tredje rummet" i väntan på en inredningsplan.. men ... näe.. jag tror faktiskt jag spar ALLT till i påsk. Den här kvinnan har sömn att ta igen (och spara in till ett framtida skede!)
Så luktar jag illa så vet ni varför!
Jag är fasiken inte piggare än denhär liraren:

Diagnos: Reynauds Fenomen

Har ju tidigare skrivit om att jag får så jääääääkla ont i rattarna så fort jag blir lite kall och nu kom jag då äntligen iväg till sjukan för att kolla upp det(och nej,  jag kunde inte skälla på den långa väntetiden för min läkare var SÅ.SÖT!)...
Hon konstaterade direkt att det rörde sig om ett solklart fall av Reynauds Fenomen (a.k.a "vita fingrar"!) och att det GÅR att lindra dessa besvär med Nitroglycerinkräm .. MEN .. inte så länge jag är ett preggo!
Istället tipsade hon om en "FANTASTISK FILT" (enligt hennes egna utsago!) som hon fått av sin make som innehåller små värmeslingor som därmed hjälper till att värma upp kroppen snabbt! (..till det nätta priset av 1200 spänn då..!)
Jag tackade för tipset men tror jag ,tillsvidare, håller mig till mina små vetevärmare för det är ju trots allt snart sommar.
Däremot när vintern står för dörren igen så är nog ett återbesök och den där Nitroglycerinkrämen att fundera på för den ska tydligen vara okej att använda när man ammar iaf. Tur det!
Men så då har jag alltså ÄNTLIGEN fått en förklaring till mina onda bröst, blåa naglar och konstiga "andningskänsla" då det inte känns som att luften går ända ner i lungorna. Jag var inte "bara frusen" eller hade panikångest utan jag har faktiskt ett löjligt litet konstruktionsfel i kroppen. Trevligt!
Ibland så lönar det sig faktiskt att googla symptom.


trevlig dag på er.


Kul,hade tid kl.10 hos familjeläkarna och ...

dsc02101 (MMS)

Kul,hade tid kl.10 hos familjeläkarna och jag såg när min läkare gick in med en annan läkare på sitt kontor..nu väntar jag ,och väntar... "Mitt hjärta" briljerar IGEN!SUCK


Trotsar tråkvädret

och drar på med lite färgglada acessoarer:

Vafaaaan ärä för fel?

Nu är jag jävulskt bitter, den där snön alltså...JAG.BLIR.SÅ.MATT!!!!!!!
Har vi inte redan fått vår kvot denhär vintern!?
ÅHHHHHHHHHHHHHHHHH.
Skit-tisdag
oj, nu blev det TV4väder och snön tänker övergå i regn om några timmar ( =snön försvinner)
varpå solen tänker kika fram imorgon ( = GLÄDJE!)
FANTASTISKT!

och så..

började det där förbaskade "en unge i minuten" så man fick böla ur sig desto mer.
Finemang!!!
*update*
Lilla Annlouise(katten) låg på magen och kurrade högt när den lill* därinne plötsligt ger henne en rak höger i sidan(garanterat den starkaste sen det började kännas..)
hahahahahah, ni skulle sett hennes min, jättechockad och lite förnärmad låg hon där och bara stirrade på magen!
hohohohohoiihihihihi

Fulgrinet

Ja jävlar va blödi' man blir alltså!
Här sitter jag med händerna på magen och ful-grinar, tror ändå inte att jag fattat att det faktiskt är nått på G där så plötsligt nu så bara brast det , hahaha :D
Karatekickarna blir allt fler,allt kraftigare och kommer allt oftare, så jäkla härligt alltså!
Fattar inte, Jag fattar inte hur det kan vara nått där.Eller jo, jag förstår precis men ja..ni hajjar.
Helt galet faktiskt.
Japp, det var det, tänkte bara passa på att förlöjliga mig lite.
Nu ska jag fulgrina vidare.
So long

BURRRRR

Jag fryyser!!
Värmde mig i solen ett tag men blev så förbaskat trött så tänkte jag skulle pausa lite men då blev jag så väldans frusen istället.. ALDRIG är man nöjd!:)
Men solen ÄR varm.. och fin.. och bra..och bäst!
Överväger om kvällen ska få innehålla Bodybalance & BodyPump eller om jag bara ska hem och chilla.
Sambon går ju eftermiddag så sällskap får man inte.
Det är en otroligt lugn dag idag. Vart är ni allt folk? Besök mig!

Måndag igen..

men inte är väl jag deppig för det!
Igår var en aktiv dag,i vanliga fall på söndagar så brukar jag,som jag berättat tidigare,bara bli slapp å slö och inte göra nånting, MEN igår..så började dagen med en prommis med persiko-katten på drygt 1,5 timme och sen åt vi lyxfrulle hos henne i typ två timmar.Proppmätt linkade jag sen hem (skaaaavsåååår).
Väl hemma beslöt vi (jag och hjärtat) för att bränna över till v-ås...utan direkt mål men egentligen då klockan började närma sig 4(vi hade IKEAsflyttrea och bio i tankarna men inget spikat!) , K. hade mailat på en annons om en cykel i Enköping så OM killen hann svara när vi var i v-ås så skulle vi även passa på att svänga över och hämta den. Vi gled in på IKEA och gjorde väl inga spec. fynd men en dörrmatta till butiken, en hink till katternas käk,en taklampa till över köksbordet och ett bäddset på rea till bebisen fick väl följa med hem iaf.
Precis när vi var klara så ringer snubben med hojen så vi brände över till Enkpg. GRYM cykel!
PÅ vägen hem började vi kika vad det gick för filmer men kom överens om att det fick bli pizza och film hemma i soffan istället och vi hade sån tur att National Treasure gick på 4an och den är ju bra så vi behövde inte ens lad..jag menar ..hyra en rulle. ;) Dessutom lyckades K. äntligen känna en karatekick! :)
BRA SÖNDAG!!!
Nu väntar ett BodyBalance-pass och ett cirkelpass på mitt favvohak Arena. WOOPWOOOOOP!

WOW

SÅ.MYCKET.KÄRLEK det är i nya BB-releasen! Man blir helt varm, och det inte bara av träningen i sig utan även av all kärlek som flödar. MUMS!!
Nu ska jag beta av ett par timmar på r.ECO sen så var väl egentligen planen 30års galejj i Falun men min hosta och mitt snor håller på att ta kål på mig så jag överväger att gå till kyrkan och lyssna på gospel under "EARTH HOUR" ikväll. "Ta med ficklampa!" hette det, och akustiken i en kyrka är väl ganska svårslagen!!?
För ni har väl inte glömt "Earth Hour"!?
"Lördagen den 26 mars kl 20.30 är det dags igen för Earth Hour – den största miljömanifestationen genom tiderna. Då släcker vi ljuset under en timmes tid för att skicka en signal till världens beslutsfattare om att ta klimatfrågan på allvar. "
LÄS MER HÄR!

Glad påsk.

Eller ja, inte än då men jag behöver er hjälp!
NÄR påsken närmar sig så skulle jag uppskatta om ni hojtar till och påminner mig om att köpa godis för VARJE ÅR.. VARJE.ÅR som vi bott i ett område där det funnits barn så har godiset ALLTID varit tvärslut i det här hemmet,det har inte spelat nån roll om vi haft godis hemma varenda dag på hela året men just på påsken när jag som bäst behöver det... DÅ har det varit slut!!
Och detta kommer jag alltid på EFTER att jag öppnat dörren och har en drös med förväntansfulla ungar framför mig med söta hucklen och fräknar och så blir jag alltid tvungen att säga.. "Tyväääär, vi har inge godis!" och se hur besvikna dom blir. FörrFörra året sa dom tom..."men åhh..du har ju aldrig godis hemma!" så förra året gömde jag mig under en filt när det ringde på dörren och så fick K. gå och ta smällen, jag klarade inte av det.
SÅ I ÅR... då tänker jag briljera.. jag tänker ha massor av alla sorter och dom ska få så mycket godis att dom knappt orkar bära hem det MEN då,som sagt, så krävs det att ni säger till några dagar innan skärtorsdagen.. för annars är det kört!
Okej!?

Som alla andra..

VÅFFELDAGEN är det idag va!?
I kväll blir det Core och Afro sen var det våffelfest hos svärmor hörde jag!
TOPPEN!
Dagen har kantats av fika.
Började med att fika med mig själv , då blev det färska jordgubbar med mjölkgrädde (mjölk med lite grädde i så det blir liiiite fluffigt!).
Sen kom X-kollegan med en semla, åt halva!
SEN kom svärmor och svägerska med delikata "lattebitar" .. så då lyckades jag trycka en sån också!
SEN rundade jag av fikat med lite riktig mat i form av fisk och potatis!
Och så ikväll då .. VÅFFLOOOOOR!
Kostcirkeln är sluten:D

En underlig sak..

hände mig nyss!
Jag var och handlade och lyckades tappa mitt företagskort, tydligen!
Så ringde det i telefonen:
"HEJ!
Det här var ****** ****** och jag undrar om du nyss var på COOP och handlade" ( med en, enligt mig,lite väl störig ton på rösten!)
"Ehhum.. jaaaaa!?"
"Har du koll på ditt bankomatkort!?"
"Euuuhm, jaaa, det tror jag.. men jag ska se efter.."
"JA,det tycker jag att du ska göra!" (fortfarande med en lite väl störig ton!)
"Jo men det ligger här...eller .. vänta nu.. är det ett Mastercard?! FÖRETAGSKORTET!Shit!"
"JA,DET ÄR DET!!!Det var en kille som hittade det på golvet i kassan och kassören sa att du var där nyss!"
"Men guuuuh,OJ!  vart är det nu?!"
"JA,och JAAAG lämnade ju in det till kundtjänst!!"
"Åhhh, vilken tur, ja men då kan jag ju...."
"...JAVISST ,och så lämnade jag en lapp där också med mina uppgifter för jag sa det att om du hade hunnit tillbaka innan jag lyckats ringa dig så skulle jag åtminstone ha ett TACK!!!..."
".......(?)........ehhhhh, ja ABSOLUT! TACK.SÅ.JÄTTEMYCKET!!!..ehhh... det var ju skönt att det var nån som hittade det!"
"JA, för JAAAAG lämnade ju in det till kundtjänst!"
"Ja..uhhhm...och det är jag väldigt tacksam för.."
...och så avslutades samtalet med ett snabbt tack och hejdå...
Efteråt så stod jag som ett fån och bara glodde på telefonen..
För det första..
*VAD var hon ute efter... EGENTLIGEN!? hittelön eller?!Det var ju inte ens hon som hittade det från första början!
För det andra..
*Hör inte det till vanligt folkvett att du lämnar in saker du hittat SPECIELLT med namn på och SPECIELLT om du är på exempelvis en butik som innehar en kundtjänst!?Jo så är det ju!
För det tredje..
*Att ringa med en ATTITYD! Vad an detta liksom!
Nääe, jag säger då det. Jag upphör ALDRIG att förvånas!

Jag är ett pucko..

VARFÖR har jag ens en kalender när jag aldrig kollar i den!?
Nu missade vi "Förseningskassans" info ..när nästa är? I MAJ!!
Och då har man ju typ redan fött barn.. eller inte men  a, ni hajjar!!!
KOKKO!!
*
K. gav mig en liten hint om hans seriösa namnförslag igår (Nej, "He-man" hör inte till dom!)
Bl.a så var Lukas,Alva och Viola med! MYCKET bättre än He-man faktiskt!
Jag gillar ju fortfarande Loah VÄLDIGT mycket men Alva ligger absolut och trängs i toppen, ja det är klurigt detdär, och det är SÅ lång tid kvar!
*
Idag är en finfin dag och jag ska en sväng till banken innan kneget.. dessvärre har jag noll koll hur det ser ut på kontot för vad jag vet har inte "chefen" ( =Jag!) betalat ut nån lön ännu så det bästa vore kanske att slinka förbi kneget FÖRST och styra pengarna dit dom ska. Jajjemen!
Nåväl, lä' gitta!
TJIPP

Ja men se på sjutton!

Det är tur man har facebook så man vet när ens vänner går å gifter sig.
GRATTIS familjen Gullblom!

bommar snart igen..

men bara för dagen, såklart!
Och så beger jag mig mot katten för lite snickelisnack och fika.
Myspysigt efter en i övrigt ganska meningslös dag! (med bra väder!)
Ibland så känner jag mig lite sådär eländig ni vet, just sådär att man helst bara vill dra täcket över huvudet och aldrig vakna igen, NÅGONSIN MER!!
Trots att dagen bjudit på flera skratt så känner jag mig liksom nere och lite.. meningslös.. ingen bra känsla.
Igår gav jag ALLT på afron och deltagarna var SÅ "PÅ" och jag var så himla glad när jag somnade.. kan det ha med det att göra? att jag liksom pumpade ut mig själv och för stor dos glädje att det inte blev nått kvar till idag?!
Händer det sånt?!
Ångesten kryper liksom på en, in under skinnet och rotar sig djupt ner i själen och hur man än vrider och vänder på sig och verkligen FÖRSÖKER mota bort den så vill man bara börja grina..
Nej usch,det här går inte,  fika vid katten blir det och det får bli min räddning sen skyndar jag mig hem så jag hinner dela lite kärlek med sambon innan han ska ut på natt och så ser jag till att bädda ner mig, lycklig och tillfreds med livet. JA. så fick det bli!

Hur har det kunnat bli såhär!?!

Något ser VÄLDIGT skumt ut i mitt bokföringsprogram nu. INTE okej!
Siffrorna är oförskämt olika verkligheten, hur är det liksom möjligt att det kan bli fel i ett program som i det stora hela sköter sig själv?! Jag är förvirrad!
HJÄLP!

prosit

atjo,atjo,atjoatjoATJO
Ja typ så låter jag , dag ut och dag in.
Min kran sprutar snor som jag vet inte vad när jag snyter mig..  en neverendingstory!
MEN, lika glad för det är jag och jag känner mig inte alls sjuk!:)
Afron igår var balsam för själen och jag sov gott HELA natten. somnade i väntan på CSI..typ halv 10 ..  på soffan.. och i vanliga fall brukar jag alltid vakna upp vid 2 för en kisspaus och då knata upp och bädda ner mig i sängen men i natt sov jag ända till kvart i 9. HELT sjukt ! Men skönt!
Men, NU är det dags att fräscha till sig och hoppa på hojen mot kneget.
Återkommer!

WEEHIII

Afro på schemat om en timme och jag ska snart börja packa ihop här på bygget.
Är så jäkla pepp alltså, ÄLSKAR.AFRON!
Tänkte att jag skulle pula ihop en ny korre till April så om nån har förslag på tema så hojta till .. har tidigare haft, "Dance like an animal" , "Bullbak", "Så och Skörda" och så nå random bara. .
Sen om nån vet nån som vill hjälpa mig lite med min bokföring inför bokslut etc så hojta till ..
Det var allt för nu, ikväll blir det tidig kväll har jag planerat och LÅNG sovmorgon.
TjippTjipp

Albert Watson

..är en FANTASTISK fotograf.. OCH gäst i nyhetsmorgon på 4an!
Han verkar vara en ruggigt ödmjuk person och kickar på fredag igång en utställning på Fotografiska.
SÅ .. Har ni möjlighet så MÅSTE ni ta er dit!
Här kommer ett litet urval av hans bilder:

Vecka 22.

Jag tror att den där lille kommer bli minst lika aktiv som sin mor och far .. nu är det HIGH LIFE. Känner en utåt-rörelser flera gånger om dagen.. ihh, jättespännande när mna ligger i sängen på morgonen med händerna på magen och det buffras och knuffras. konstig och framför allt SKUM känsla.
Sen magen.. jeezes .. från ingenstans har den kommit nu. Och större lär den väl bli! hohoho.. hur ska detta sluta.
Kiddot är för övrigt tydligen 20 cm från huvvu till stjärt, väger dryga halvkilot och får nu börja kallas "barn" istället för "foster".. Knasigt!
En bild på en fonkyfrääsch blivande mammy och ett par av hennes 9 nya örhängen:
Och en bild på magen som växer så det knakar..

Babyshopping

Jag har tidigare sagt att jag liksom vill lugna mig lite och inte köpa på mig massa saker osv.. MEN..det är ruggigt svårt och nu när man vet att det 1.Bara är en därinne 2.Att det faktiskt ÄR nån därinne, så är det svårt att låta bli..
Till mitt försvar så har jag till 95% av fallen ENBART köpt via tradera så det är inga stora pengar vi snackar om här.
OCH, självklart fokuserat på "eko"-kläder.
SÅ, nedan följer en bildkavalkad av fyndade bebiskläder, de flesta i väl tilltagna storlekar så att h*n ska kunna ha dom längre..
Ni vana barn-innehavare, vad behöver man mer!? Jag har liksom snöat in på söta bodys men det är ju liksom inte det ENDA ungen har på sig!

Och så lite gult..och lite mer velour,ÄLSK...

dsc02097 (MMS)

Och så lite gult..och lite mer velour,ÄLSKAR dressen!


Haha,mittendressen är i strl.44 ,den kom m...

dsc02096 (MMS)

Haha,mittendressen är i strl.44 ,den kom med i ett 'masspaket'.K höll på att dö "är det meningen att nån ska kunna ha den här?" .Näe,inte troligt..om h*n inte bestämmer sig för att komma tidigt förstås..


.och lite lila..och en dregglis från persi...

dsc02095 (MMS)

.och lite lila..och en dregglis från persikan!


Lite blått, som ni ser kan man även hitta ...

dsc02093 (MMS)

Lite blått, som ni ser kan man även hitta nytt på tradera!


.lite velour!

dsc02092 (MMS)

.lite velour!


.från "staterna"!

dsc02091 (MMS)

.från "staterna"!


Setet till höger är en present från syrran...

dsc02090 (MMS)

Setet till höger är en present från syrran när hon var i amerikatt!


En lite större,och en lite mindre.

dsc02089 (MMS)

En lite större,och en lite mindre.


Tossorna i manchester är helt fantastiska!

dsc02088 (MMS)

Tossorna i manchester är helt fantastiska!


Huuuuah..

men guuuh va jag har varit inaktiv här.. förståerligt med det FANTASTISKA vädret förstås..
Lördagen bjöd ju på Release-lördag på gymmet med en GRYM BB-release. Jag och Ullis som "team Smurf" helt klädda i blått briljerade förstås;P
Snabbt efteråt bar det av mot Falun och myshäng i en solkysst backe i goda vänners lag och jag fick även hänga en sväng med fina Malin som dessvärre skulle knega natten lång, men vi hann iaf ses och snacka lite blaj!
... för att sen myshänga lite till med Fredrik,Sara och deras nya duva Saga (Läs historien här!).Sara ÄR världens mest omtänksamma människa!<3
Innan det var dags för PAR-TEY på rådhuskällaren . Sånt jääääääkla mysigt ställe det där är alltså, älskar't! Massa mysiga valv som man kan mingla runt i osv, fantastiskt  val att oftast anordna bräd-galejjen där.  LOVELY!
Vi shakade loss lite granna dessvärre så är det ju lite klurigt då man måste springa på toa en gång i kvarten typ, så många kisspauser blav det..för min del!:)
Vaknade upp på morgon-kvisten, Sara var såklart uppe i ottan och kollade till Saga så vi fick mycket tid tillsammans, för att fortsätta slappet så drog vi igång en rulle att slökolla på tills vi piggnat till lite sen bar det av ner på stan där Sara köpte en fantastisk present till sina föräldrar eftersom det var persiskt nyår inatt och så fikade vi smaskens på Waynes (smoothie och hallon/passion-cheesecake!) och besökte "hennes" bibbla där hon har praktik och alla hennes mysiga medarbetare.. vi gled runt lite till och jag fyndade 9 par nya örhängen!
Well, dagen rullade på och jag och K. rullade hem över med ett stopp hos hans syster för att kika på bebisen i hennes mage från ultraljudet. En liten plutt vare! Där bjöds det på Äppelpaj och vaniljvisp, sån jäkla lyx alltså!
YUM!
SEN. Var vi HELT döda och tuppade av i soffan.
SÅ, blev det måndag och ny härlig vecka, jag brände av ett BB-pass i morse men då min hjärna var HELT bortom all kontroll så var det lite hipp som happ med allt.. kändes inte ALLS okej.. men men.. vi körde på ändå, nytt tillfälle på lördag!YES!  Vickade på cirkeln där ett helt gäng på 12 pers orkat sig ner och dom gav järnet.
GILLAS SKARPT!
Nu fryser ja och är hungrig och ikväll tänkte jag köra BB med Ullis om det finns plats och sen står det Afro med skgb's kommun på schemat .WIHOOO!
Som ni förstår så blir det en sjujäkla träningsdag i dag , men det gör inget för imorgon är det vila och myshäng med Emma på kvällen.
ÅÅÅÅÅÅHH, Henne har ja saknat!

Life's gooood!

dsc02086 (MMS)

Life's gooood!


Om supermånen

Sammanträffande eller inte, avgör själv:
Detta skrev Aftonbladet den 9/3:

"Snart är supermånen här – med stormar, tsunamis och orkaner som följd.

Åtminstone om man ska tro konspirationsteorier som översvämmar internet.

Rymdfysikern Gabriella Stenberg behåller därmed lugnet.

– Det ska inte spela så stor roll, säger hon.

Den 19 mars är supermånen här, då månen passerar jorden på ett avstånd av ynka 356 577 kilometer. Så nära har den inte varit på 19 år.

Extrema väderförhållanen

På internet varnas det för att vädret kommer att få fnatt och hobbyforskare tror att supermånen kan rubba jordens klimatmönster så allvarigt att vi drabbas av jordbävningar och vulkanutbrott.."

10/3:

"Minst 22 dog när en jordbävning skakade Yunnanprovinsen i sydvästra Kina. Över 200 har skadats.

Jordbävningen hade en magnitud på 5,8 och inträffade strax efter 13-tiden lokal tid."


 


 

11/3:

 

"Klockan 06.46 i morse inträffade en jordbävning i Stilla Havet, utanför Tokyo.

Amerikanska mätinstitutet USGS uppger att skalvets magnitud var 8,9.

Det är den tredje värsta jordbävningen så länge mätningarna funnits..."

"..Som ett resultat av jordbävningen svepte en tsunami i morse över Japans östra kust och orsakade enorm    förödelse..."


18/3:

"Thailand har drabbats av vinter mitt under sommaren.

Och höga vågor har krossat hus och sänkt ett stort antal båtar."


Sandras blogg (från Thai.) 17/3:


"Nu ser vattnet helt förjävligt ut och det är helt otroligt att vi har ström på ön. Sällan håller detta väder i sig längre än några dagar... men det här är någonting skumt alltså. I mars är det i regel alltid superfint, sol, torrt och kristallklart vatten med valhajar och grejer."


Och vädret i sverigeballe är ju uppenbarligen inte heller att lita på!


Utöver detta så har jag ju då haft extrem huvudvärk i flera dagar vilket jag sällan har, i regel bara vid fullmåne så kan det vara så att DET också har nått med mån-fan att göra?!

Jag och Ulla diskuterade detta då hon har samma problem och vi kom fram till att det är för att vi har så mycket vätska i kroppen som påverkas av månens dragningskraft och därmed strömmar upp (mot månen,in i huvet) och skapar ett tryck. Logiskt va!?


 

hahaha, Jaaa.. iiiinte vet jag!

 

 


 


 






HEjHopp.

*Varning för neggot*
Tänker inte plöja några extrema blogginlägg idag då allt känns aningen vedervärdigt pga av en fruktansvärd huvudvärk som fortfarande inte vill ge med sig sen x antal dagar tillbaka, försökte köra igenom BB'n i morse .
Mhmmmmm SURE BACON .. så fort jag tog i minsta lilla så ville huvudet sprängas.. OCH ATT ENS TA SIG HIT, var ju ett uppdrag bara det. JÄVLA SKITSNÖ! Hade föreställt mig nån centimeter som skulle smälta bort framåt eftermiddagen och INTE ett par meter så man fick lov att skotta sig fram till bilen/skotta fram bilen/skotta sig ur bilen, vara nära att köra av vägen för alla snövallar och ha hela kängorna fyllda av snö när man var klar .
Nej, INTE OKEJ!
Sen har jag ont i magen också och facet kan närmast liknas med "CoCo the clown" då jag hela tiden måste tömma skallen på skit.
FAN OCKSÅ vilket dåligt slut på en i övrigt trevlig vecka...
Förhoppningsvis väger morgondagen, med LesMills-release och Falu-häng i goda vänners lag, upp allt bedrövligt.
JA, det gör det!
Sådär, förhoppningsvis är detta det neggigaste inlägget ni kommer få uppleva i min blogg. Sorry!
PUSS på er.

Kul att vakna till detta..*noooot*

dsc02081 (MMS)

Kul att vakna till detta..*noooot*


SEEEEEEEG

Detta skulle kunna vara den segaste dagen i mannaminne.. ALLT har gått långsamt!
Hjärnan,klockan..allt!
Men snart, SNART är den slut och då blir det mat och film med lilla mor.
MEN först blir det nog en liten snabb genomgång med ullis inför teknik-delen på lördag!
Jajjemen.. en snabb en!

GAAAAAAAAAHH

Min axel håller på och ta KÅL på mig.
Heeeeelt öm och bedrövlig inuti muskeln och nu har det börjat stråla ut mot fingrarna också... opraktiskt när det är min högerarm.
Nåväl,
nu ska här ordnas och grejas...

Ja måå ho' leeeva..

Idag fyller lilla mamsen år, så ikväll blir det mamma-häng på schemat.Mysigt!
GRATTISGRATTISGRATTIS

ironi är..

när nyhetsmorgon visar ett klipp från Libyen,av en man på ett flak fyllt med diverse tunga vapen...
..som gör peace-tecknet med fingrarna!
(Bild snodd!)

nästa vecka..

när jag inte har 1000 bollar i luften..
DÅ, ser jag fram emot att träffa folk!
OKEJ?!
Nån frivillig?!
(bild snodd!)

Ett glatt gäng servettringar som arena-ull...

dsc02080 (MMS)

Ett glatt gäng servettringar som arena-ulla hittat i källaren och kommit att tänka på mig.Söta va?!


Åhh,

efter jobbet idag sa jag bara åka hem... och vara hemma!
Då hela Arena är fullt med pass till sent ikväll så pausar jag i BB-övandet och vilar min stackars axel som har börjat jävlas. *ho*överansträngning*st*. Klokt tror jag!
Hemma finns det massa goda saker, typ rågbröd med Keso och örtsalt..
eller smoothie på massa bär,banan och lite grädde,  eller.. massa fräscha frukter .. eller varför inte lite juice och allt detta ska jag sätta tänderna i. MUMS!
Tack snälla moder jord för en fantastiskt solig dag full av glädje!

Jag förstår nu..

..varför man lägger hundratals kronor på såkallade "mamma-byxor",
ja menar, hur ofta kan du dra upp byxorna till armhålorna OCH..komma undan med det?!
Näe, inte särskilt ofta ..
FÖRUTOM..
när du är på tjocken:
okej.. nog för att man blir och se lite XTRA gravid ut men det är ju det man är så vadå liksom.
KAN vara det absolut bästa underdelsplagget jag haft på mig , efter Saraswatibrallan från den egna butiken, sen jag insåg att jag fått för mycket mage för leggings.
TACK Maria!

ÖHJ,

alla goa' själar där ute, r.ECO-assistans önskas mellan 11-14 på Lördag!
TOPPEN om någon kunde ställa upp<3

FANTASTISKT

..väder idag! Tänker utnyttja hojjen till kneget och börja dagen med lite BB-plugg.
FREAKIN FAB.!
Men jag lär rappa på , mina rattisar gillar inte detta stillasittande i ett kallt hem. PJUH!
Kom och besök mig idag vettja, i dethär vädret borde alla vara ute på en r.ECO-promenad.
TJIPP!

en liten update..

Dagen idag:
Började med att dra igång larmet på bilen pga av trötta batterier i nyckeldosan och det tog typ 100 år innan jag hittade extranyckeln! SUCK!
HELT FEL KLÄDVAL!! (se nedan!)
Vitt vitt vitt (eller dom VAR!! ) på en slask-dag. INTE smart!
Tabbe 1: Började med att lägga benet mot dörrlisten till bilen
Tabbe 2: Stod inom en enmeters-radie från kaffemaskinen när den spottade ut kaffe
Tabbe 3: Åt choklad som smulade.
Tabbe 4: Plockade in förbrukade marschaller!
Tabbe 5: Åt grapefrukt!
mhmm, smart tjej!
Men sen då!?
*Snabblunch på bruks, firre med potäter och skagen!
*Fikabesök!
*Glada nyheter från vägg i vägg!
*Hade ett grymt BB-pass i morse och fick till ytterligare en låt på nya korren!
*Alla papper från FSAB kirrade. HÅLL FÖRBASKEN TUMMARNA NU för att FK inte tänker strula till det!
*EXTREM träningsvärk i benen efter att dels tagit en joggingtur med Leila igår tätt följt av BB-benpass. PJUUUH!
*SOLSOLSOLSOLSOLSOL i mitt ansikte, nästan hela dagen!
BRA DAG!!!

Jag å pyllen

Tanken var att jag skulle dra på mig party-paltorna och bege mig iväg på lite äventyr men efter att ha hängt hos mor,övat BB och gjort mig fräsch så slutade det ändå på sofflocket i "pyllen" med fjärrkontrollen i högsta hugg , och jag gillart faktiskt! (Se nedan hur nöjd jag är liksom!)

Meeeeeen, med det inte sagt att jag inte kommer på runt 12 snåret att jag nog ändå vill träffa folk men det känns som att det kommer vara mello-yra överallt idag så jag gör nog bäst i att stanna hemma :D

Eat,pray,love...and love a littlebit more!!

kikar på rullen ovan (EPL).
MY.GOD!!!!

Alltså ingen kan förstå, jag sitter och håller på att börja grina när jag tänker på min Bali-trip, HELT SJUKT!!!
Det är helt sanslöst va det stället gjorde intryck på mig. JAG.VILL.TILLBAKA!!
Kanske inte idag elelr imorgon,eller nästa vecka heller.. men i sinom tid.. Vilket ställe!
KÄRLEKKÄRLEKKÄRLEK
I.MITT.HJÄRTA






Planen för dagen

BB-passet gick utmärkt, svettigt!
Fortsätter med mitt knegelikneg nu  och har haft besök av X-kollega som kom med munkar och systeryster som mest förgyllde med sitt sällskap..
Efter detta tänkte jag besöka den ömma modern och lämna tillbaka modemet för att sen i eftermiddag nöta lite BB52, och det tåls att sägas fler gånger, DET HÄR PASSET ÄR BRILL.!!!!
Missa inte release-lördagen den 19e, Jag och Ullis kör ett Teknik- och ett team-pass på morgonen.KUUUL!!
Nä ni, nu bär det ut i solen, bjuder på en magbild v:20 ....

Färg vare här:)

dsc02079 (MMS)

Färg vare här:)


men HA.HA

somnade på soffan igårkväll och vaknade till nu, läget kändes lite sådär halvsugigt rakt av,jag kollar på klockan,06.52,tio i sju konstaterar jag..och så vänder jag på mig och försöker somna om. PLÖTSLIGT spänner det till i hela kroppen, jag sätter mig upp i panik,TIO I 7!?!?!?!?! JAG HAR JU ETT BB-PASS KVART ÖVEEER!!!
Här blev det skapligt med eld i baken,rusade hit och dit och samlade ihop diverse prylar,stress stress stress..springer in på toa,kissar i panik,ut igen,på med jacka..och så när jag böjer mig ner för att ta på mig dojorna (jag antar att det var för att jag fick lite extra hjälp på traven med blod/syretillförseln till hjärnan som fick mig att hajja!!) så slås jag av en tanke,jag kollarr upp och tittar mig i spegeln med en skeptisk min, DET ÄR FÖRFAN INTE MÅNDAG IDAG!!! Morgonpass javisst, men HALV 10 på lördagar!!!!!!! HHAHAHAHAHAHA, vilken idiot man är alltså:D
HEEEELT KOKKOBAHIA!!!

Den är tom apsnygg när den är nyduschad oc...

dsc02059 (MMS)

Den är tom apsnygg när den är nyduschad och snabbtorkad.kan det bli bättre?


Nya frippan!TACK JOHANNA!

dsc02050 (MMS)

Nya frippan!TACK JOHANNA!


SNART är det dags:


Frisyr från Frilla.se
Frisyr från Frilla.se
Frisyr från Frilla.se
Frisyr från Frilla.se
Frisyr från Frilla.se
Frisyr från Frilla.se
Frisyr från Frilla.se
Jag TROR det kan tänkas bli nått asymmetriskt med lugg. Tror sa jag!:)

Men hallåja! HUR GLAD BLIR MAN INTE? Efter...

dsc02041 (MMS)

Men hallåja! HUR GLAD BLIR MAN INTE? Efter en hel dag med bokföring så hittar jag detta i inkorgen.JAG ÄR GODKÄND!WIIIIII


Bloggpausar

..men stilla er , bara för ett par dagar!
Ska psyka sönder mig med mitt nya bokföringsprogram i dagarna så kommer troligtvis vara ett vrak! :)

lite mer inspiration..




Frisyr från Frilla.se
Frisyr från Frilla.se
Frisyr från Frilla.se
Frisyr från Frilla.se
Frisyr från Frilla.se
Frisyr från Frilla.se
Frisyr från Frilla.se
Frisyr från Frilla.se
Frisyr från Frilla.se
Frisyr från Frilla.se
Frisyr från Frilla.se
Frisyr från Frilla.se
Frisyr från Frilla.se
Frisyr från Frilla.se
Frisyr från Frilla.se

Tack för tipset Ewe.

Jag TROR att jag är sugen på lugg,det verkar så på mina val av bilder..... vet ju att jag ALLTID ångrar mig ang. lugg men med kort hår nu så känns det som en bra kombo och kan vara värd att jobba lite extra för på mornarna.. och vaddå.. det växer ju ut!;)

WAKAA!

Ikväll står boxning på menyn och jag är LADDAD, hoppas dock att det ramlar in några extra på sluttampen, ju fler desto roligare liksom! :)
Och på fredag är det bokat klipp och färg hos Johannan , det ska bli spännande då det är ett gör-vad-du-vill-uppdrag! Letar bilder på tjyyysiga korta frippor för jag MÅSTE få väck landningsbanan nu! :) SÅ kort lär det bli, vilket betyder att vi inte har så mycket att spela med (detta blir ju då steget innan längd, för sen ska det sparas!) .. Några tips eller förslag!?
kanskeeeee:

woops

Skyltar nytt i butiken, nu är våren och cykelvädret här så det är dags att damma av hojen.
Mysigt!
Idag hade jag in en kund,en dam, som jag träffat typ..en gång.. och så stod vi och kollade på lite byxor och av en slump så hade jag just dessa byxor på mig så jag drog upp tröjan och visade linningen.. varpå hon utbrister:
"Åhhhhh, är det en bee...." och så såg man hur hon kom på sig själv,kinderna började blossa och hon började förklara sig
:"eum ja eeeeh, alltså..eller ..jag tänkte..eum.."
..jag skrattade gott och förklarade att SJÄLVKLART var det en bebis.. :D och genast blev hon eld och lågor..
"åhh, va härligt,när är det beräknat?blir det v-ås?såg du programmet igår?ååååh,när jaaag födde....."
..and so on!
Hehehe, det var roligt, och därmed insåg jag att nu SER man verkligen bebismagen, nu är man inte "bara knubbig" längre.. när tom folk som man bara träffat en endaste gång tidigare kommenterar den...
Nåväl, Ulla prackade på mig ett gäng grejor idag men mest mattrasor till syrrans svärmor.
Helt sjukt vilket arbete nån stackare lagt ner på att riva och nysta allt detta.
Det är MYCKET värt i väv-kretsar vill jag lova!

GAAAAHHHH

Jag blir TOKIG!
Sitter här och försöker skicka in min licens-film till LesMills... går det bra? NEEEEEEJ!!!!!
Vad är det frö jävla feeeeeel!!?!?!
Help me out heeeere!!!!

HÄRLIGA helg

Helgen har varit underbar ,Pizzaafton med sambons familj, slökväll med film och hjärtat, brädåkning och mys med mat och film i Falun (TACK Sara och Fredrik för helt fantastisk mat och FANTASTISKA kanelbullar!) <3 Love u guys!
Jag ÄLSKAR häng, framför allt myshäng, helt kravlöst och bara... perfekt!
Imorse körde jag BB och filmade,vad jag tyckte, skulle bli den ABSOLUT SISTA GÅNGEN.. jag har ju haft en del pass och har därför hunnit med att filma en del men det är så förbaskat svårt att inte vara självkritisk men idag:TOPPEN!
I stort sett allt kändes bra!
SÅ, nu håller vi på och streamar över filmen till LesMills så får vi väl se då, godkänd eller inte!
Spänningen är olidlig!
Ikväll ska jag premiära Afro med Skgb's kommun, det blir spännande att se vad det är för några, vilket innebär att det blir 3 afropass för mig denna vecka. LOVE IT!!:)
Planen för veckan ser ut enligt nedan:
Måndag: BB 07.15/BB med Ullis 18.00/AFRO 19.15
Tisdag: BOX-vik. för Fredrik 19.15
Onsdag: E-bokföringssupp. 08.10/ AFRO 18.45
Torsdag: ? Klippning kanske ?
Fredag: CORE 16.30/AFRO 17.15
Lördag: BB 09.30
Söndag: LEDIGLEDIGLEDIG
Och däremellan:kneg, BB52-öva,ännu mera öva, få klart ALLT till FK!

Myskväll i falustad.ME LIKE!

dsc02032 (MMS)

Myskväll i falustad.ME LIKE!


Heldag i källviken.LYCKA!

dsc02031 (MMS)

Heldag i källviken.LYCKA!


tjipTjip

LÖRDAG!
Dagarna verkligen RUSAR iväg, hade planerat att ta tillvara på dagen och göra något vettigt.... och så var den slut.. typ!
Knäppt!
Hjärtat är i garaget och målar bilen och jag sitter och planerar inför en eventuell bioafton i v-ås, vad tror vi om det!?
Jag skulle verkligen behöva lite bra bio-tips, sitter och klickar runt på sf.se och försöker bli nå klokare men är liite kluven, "Sanctum" t.ex..bra/dålig? i recensionerna står det "Värdelösa skådespelare, långtråkig" OCH "Fantastiska skådespelare och superspännande" ..
och så är det på varendaste rull-jäkel!
.. ni förstår mitt problem här va?!

Mysig fredag

i sällskap av svärmor och svägerska-preggot.
Pizza-häng med glassefterrätt och mango. Och massa snack förstås!
RIKTIGT SKÖNT!
Nu chillas det lite på sofflocket innan det är das för lite sömn innan morgondagens BB-pass , sambon kom nyss hem från garaget där han tillbringat hela kvällen och berättade om en exploderande hammarlacksburk ...
"och så började det brinna ööööverallt...höhöhö" ..
Hela han och hela vårt hem STINKER numera av sprängd hammarlack och diesel..eum .. japp :D
ja.. hej så länge..

hmm,

skapligt seg dag!
Vad händer i afton?
Kör Core + Afro på gymmet så laddar upp för lite action men sen då?
Jag är pepp på nåt men vet inte vad.. kanske sofflocket men det känns B!
Hade nyss besök av systeryster också och det är ju alltid trevligt! :)

men gaaaah...

gick upp för ett toabesök och insåg att min kropp VÄRKER. Jäklar i min gata , resultatet av 2 dagars dubbelträning har gjort sitt.. höger kärlekshandtag,svnken,bröstkorg(HELA) ,axlar,BEEEN!!!, armar, mage.. aaa..RUBBET!!
hahaha, HELT SINNESSJUKT!! :D
Dessvärre resulterade det i att jag inte kunde somna om (somnade ändå runt halv 11 tack och lov! ) så efter att ha vridit och vänt på mig i drygt en timme så ledsnade jag ur och gick ner hit till v-rummet. sååå , nu är det facebook-häng och bloggisch tills mina ögon beslutar sig för att tuppa av igen.. SUCK!
Förlossningskliniken på 4 Fakta för tillfället.. ja.. HERRE-GUD!

Det här är SÅÅÅ sjukt...

Häromdagen så kikade ju jag och hjärtat på "I rymden finns inga känslor" . BRILJANT rakt av.. men nu till min grej här..
Den där underbart fina biten som går typ "let me go let me go tooonight... " aa typ så då.. och som är med som soundtrack i denna briljanta film... jag blev SÅLD på den och Track ID:ade ..eller "shazaama" kanske det heter.. och upp kommer det att det är Shaun Boothe - Let me go och jag har sökt med hysteriskt ljus och lykta efter låten men inte hittat den.. Inte ens i det officiella soundtracket till filmen.. VARFÖR?!!? kunde man ju fråga sig..
Jag har alltså vart heeelt knäckt ett tag över detta då jag verkligen ÄLSKAR LÅTEN!
SÅ, vad händer.. har spotifyat soundtracket men inte lyssnat på det utan bara konstaterat att låten jag söker inte var med och blivit bitter.. så idag när det var heeeelt fantastiskt väder så tyckte jag att denna typen av musik passade utmärkt så jag har låtit den rulla nu nån timme... PLÖTSLIGT som en blixt från klar himmel så dyker den upp... låten.. men då är det nån mesig tönt-variant(nåja) med Lykke Li och den heter inta alls "Let me go" utan den heter tydligen "Tonight".. men i filmen så ÄR Shaun Boothe med i låten och den är MYCKET bättre då detta kryddar den rejält..så VARFÖR blev Shazaam-resultatet Shaun Boothe-Let me go när denna inte existerar? Hade det inte varit bättre att då kanske svara: Lykke Li ft. Shaun Boothe-Tonight?!!?

Kan någon vänlig själv förklara detta för mig eller nån kanske tom råkar sitta på ShaunBoothe rmxen!?
FT.



För övrigt ..

så är min träningsvärk sen gårdagens Afro INTE att leka med!
JEEEEEZEEES!!!
Skulle visa nya korren som vi körde igår, för morsan.. VARENDA RÖRELSE kändes som en käftsmäll.. hahahaha .
Bådar gott inför boxen ikväll och imorgon är det ju dags för Afron IGEN och dessvärre så brukar ju alltid dag2 vara värst! :D  Det ser jag fram emot!
Nu har jag dessutom lagt över bollen på Stainless en stund med alla FK-papper, fan alltså vilket bra gäng det är! SÅ.HIMLA.LÄTTA att ha att göra med!
Vi konstaterade också att dom typ ALDRIG haft ett fall där någon kommit och begärt graviditetspenning då 99% av de som jobbar i produktion är män,alt. damer runt 65 och när dom fick barn så var det bara att jobba eller gå hem.
Nu förtiden finns det aaaaaningen mer restriktioner faktiskt!
Sen måste jag faktiskt ta tillbaka mitt uttalande om chefen för han HADE faktiskt tagit det vidare..om än lite senare än väntat men fått en lite dryg motfråga som han var tvungen att suga på som löste sig alldeles ypperligt nu när jag själv fick förklara läget för P-chefen!
SÅ, ALLT löser sig till det bästa,ALLTID! :)

PU-CKO

Här hade jag tid hos familjeläkarna klockan 10 pga av problemen med mina kalla tissar. Dessvärre var det den ANDRA mars och INTE den TREDJE! Sååå, där stod jag med skägget i brevlådan!
Ny tid?
29e!!
Halvlång väntetid!
Nåväl, nu ska jag packa ihop mig själv och mina papper för sen så är det dags att bege sig mot FSAB för att få lite påskrifter och ni glömmer väl inte att för Arena-medlemmar så är det Club-kväll på Intersport ikväll med 20% på HELA sortimentet. Insläpp ENDAST mellan 18-18.30. BE THERE!!
HELFESTLIGT!
Själv så tänkte jag boxas men ni får väl shoppa lite åt mig också!

ohhh, sunny day!

Fantastisk dag.. har setat och gått igenom BB-passet jag filmade sist och skrivit upp lite stolpar att fokusera på ikväll när det är dags att filma igen.Nyttigt! Bl.a så måste jag lära mig att knipa igen truten och ha lite tystnad i passet, blir gärna teknisk och nöter på massa i onödan.
Har dessutom:
1)  fyllt i alla papper till FK, ska göra ett besök på Stainless imorrn och få det sista i fyllt sen är det bara att skicka in.. och hoppas FÖR GUDS SKULL att det går igenom direkt UTAN strul! (men man ska väl inte hoppas på förmycket med det där gänget!)
2)Bokat tid för starta-upp-rådgivning med E-bokföringen hos Swedbank.
3)plöjt igenom kvällens NYA afro ett par gånger.
4)Bokat tid för faderskapsgrejs hos socialförvaltningen så att det står på papper att babe är pluttens pappa.
5)Lyssnat ihjäl sig på de nya BB låtarna. Sagt det förut och jag säger det igen.. ÄLSKAR denhär releasen!
Sen är jag är lite hungrig också..energin från min sallad vid halv 12 börjar sina nu och jag överväger vad nästa drag blir.
Har inte mycket krubb här.. inge alls faktiskt .. käkade lite havregryn med mjölk men nja.. nått mer matigt.. och kanske varmt skulle väl inte sitta fel! Förslag!?
Alla lunchställen har ju bommat igen för dagen så alternativet är väl en deglapp men DET känns lite som överkurs.
MÅSTE ha nått mer i magen innan kvällen, 2,5 timme hårdkörning kräver sin energi!

Förvirringskassan

Guuuud vad förvirrad man blir i djungeln av alla blanketter som ska fyllas i, alla saker som ska tas reda på..etc etc etc .
Helt sjukt!
Då min chef uppenbarligen är ..hrm.. seg. ...var JAG ute i god tid men sen så har allt stannat upp vid honom under en månads tid så igår ringde dom från personal och undrade hur jag ville göra med allt....daaaaaah....
Så idag blir det till att printa blanketter, fylla i blanketter och skicka in blanketter..
WELL!
En ny härlig dag och solen STRÅLAR! Nu ska jag brygga mig lite kaffe , göra ärenden sen blire banken!

Seeeeeg dag.

Det är sååå tröttsamt att inte ha internet på kneget , det gör att jag måste planera ALLT som måste göras inför kommande dag såhär kvällen innan. Jättejobbigt! Jag får huvudvärk av stressiga,dryga saker som detta ..BUHUU!
Jag har typ tuusen utskrifter jag lär fixa tills imorgon och jag kan inte börja med min e-bokföring innan jag har fått internet tillbaka heller. SUCK!
Sådärja, då var jag färdigbittrad för idag nu till nått mera positivt..
*Såg nyss "I rymden finns inga känslor" .. BRA FILM! UNDERBAR!
*OCH..det bästa av allt, jag fick kika på den i sällskap av hjärtat som skippade garaget idag och istället beslöt sig för att städa av här hemma. UNDERBART!
*Om nån arenamedlem eller så skulle vara lite sugen på Bodybalance imorgon mellan ca.19.50-20.50 så tänkte jag hålla ett inofficiellt pass efter Afron, tänkte filma igen! hojta till om du är sugen.
*Dessutom är det NY release på Afron och så vikar jag dessutom för Sandra på Coren så det blir en dag full av ös imorrn!

RSS 2.0