Make yourself..

HAPPY!
Jag å Cia in ACTION!

Mag-status

VECKA 14 enligt :
"Du bör känna dig mindre trött än i inledningen av graviditeten för nu har dukommit till graviditetens andra tredjedel, och många av besvären från första tiden försvinner. Det är mycket möjligt att du börjar må fantastiskt bra. Äntligen ser du gravid ut.



Eftersom hormonet progesteron ökat starkt den sista tiden kan du nu få
trög mage.(NO SHIT SHERLOCK!)
Progesteron får musklerna att slappna av. Trycket från den växande livmodern påverkar även den tarmen och hämmar dess arbetstakt. En enkel lösning på detta kan vara att dricka extra mycket vatten och äta fiberrik kost. En mörk strimma kan synas mitt på magen, den kommer förmodligen att blekna efter att barnet är fött. Bröstvårtorna och vårtgårdarna börjar också mörkna. Livmodern är stor som en grapefrukt. 

Ditt barn är nu 12 veckor gammalt och
80-93mm långt från huvud till stjärt. Vikten är nästan 25g. Fostret växer nu mycket snabbt och de inre organen mognar. Barnet rör sig mindre ryckigt och kan böja och vrida på handlederna, händer, fingrar, ben, knän och tår. 

Nervsystemet har börjat fungera. Ögonlock och naglar fortsätter att utvecklas. Ögonbryn börjar framträda på barnet och det börjar växa hår på huvudet. Nu går det att höra barnets hjärta med ett ultraljudsinstrument.
Barnet dricker av fostervätskan och kan kissa. Nu får det all sin näring från moderkakan, som även producerar viktiga hormoner.

Barnet tränar in- och utandning som en förberedelse för livet utanför livmodern. Men den använder inte sina lungor i sin vattenfyllda värld, eftersom barnet får syre direkt från dig via navelsträngen och moderkakan."

Premiärpasset

Gick ju alldeles utmärkt, tappade bort mig liiiiiite i första låten, blev nån extra "slide" hit och nån öppning mindre dit men i det stora hela gick det bra ( .. sen är det ju det där med höger och vänster! :P )
Hursomhelst, mysigt var det och jag ser fram emot att göra detta varje måndagmorgon 07.15 framöver!
För den som missade dagen balance har chansen igen ikväll , då är det Ullis som står för underhållningen, på torsdag 16.30 med Johanna eller på lördag 09.30 ..då är det dags att köra en vända med mig igen. <3
IHHHH! :D

Summering

Året NIKE-konvent var TOPPEN!
Fick dock en hel del sammandragningar ungefär en halvtimme in i nästan alla pass. Edin's Street var värst nästan, men den var så bra så fick lov att sitt kvar och bara glo ett tag!
Sen hade ju Kimmo ett GRYMT ragga-pass fyllt med härliga moves:TUMME UPP!
Dorotkas dans var också galen, en house-mix.. till Metallica(!) , Ja ni hör ju,GALET!
dock var korren lite klurig tyckte jag så jag gick av efter nån halvtimme då det var så mycket folk att man fick en armbåge i facet så fort man missade en snurr. men samma här, satte mig och glutta ett tag för hela hon var dö-cool!
Sen var jag på nya BB-releasen.. och jag säger bara det .. maglåten= MY.GOD!!! 9 minuters-killer!
Och slutligen så tappade jag ALL respekt för Blossom och Elaine Rydberg då dess stod i dörren och kollade på ett danspass men kunde inte knipa käft utan stod och tjoa och tjimma och då ljudet i den lokalen är ganska kasst ändå så är det ganska svårt att höra vad instruktören säger om itne alla är tysta så tillslut så kom det fram en karl och bad dom dämpa sig lite eftersom dom störde klassen..och det hade dom kunnat respektera och det hade varit bra sen.. men icke.. så fort han vänder ryggen till så börjar dom härma honom och skratta åt honom  och helt enkelt HÅNA HONOM, på riktigt .. sen höll dom på och fjanta sig som ett gäng 14-åringar efter det. USCH, jag hade MYCKET högre tankar om BLossom ,som har gjort sig ett namn på att vara en sån ödmjuk och vänlig person.
SURE BACON SÄGER JAG, no more Blossom-power for me!

Ett knökat nikekonvent.IHaaaa

dsc01948 (MMS)

Ett knökat nikekonvent.IHaaaa


I hufvudstaden...igen

Incheckad på Birger Jarl med en McBean i magen, i morgon är det träning för hela slanten och jag är PEPP!
Kvällens afro var FANTASTISK i vanlig ordning, BRILJANT!
Nog om det , nu ska jag inte plåga min roomie med fler tangenttryckningar.
Hasta manana.

HOLA

Ett litet spanskt välkommnande idag då min fina,underbara,genomgoda,fantastiska amiga Yeni fyller år!
FELICIDADES AMIGA!
Så,
Paltorna ska på sen är det OKQ8 för ett paket, Statoil för tankning,E:sons för klippning, banken för bankning och så kneget för knegning... tätt följt av Arena för träning och Stockholm för njutning! AAAAAAAAAAAHHH
NIKENIKENIKEDANSDANSDANSYOGAYOGAYOGASHOPPASHOPPASHOPPA
Förra året köpte jag träningskläder för lite drygt 7000kr. HELT.SINNESJUKT faktiskt, ska FÖRSÖKA hålla mig i skinnet nu, men tror mig, jag har sparat för dethär ändamålet!:)
Väskan är packad och SJÄLVKLART har man packad med sig för mycket.. IGEN!!
... och precis NU kom jag på att jag inte skrivit ut min bokningsbekreftelse...GOOOOOOD DAAAAAAAAAAAAMN!
Tror iof inte att jag behöver nån MEN ÄNDÅÅÅ!

FLAMIN' H.O.T

Inte en trosa torr...

Inspiration

Satt och skulle hitta en ny profilbild till facet och dök på en hel del peppande/motiverande/fantastiska bilder..
Några av dessa är tagna då jag inte alls mådde särskilt bra psykiskt pga ett skadat knä och resultaten av detta! (ENORM reducering av muskelmassa etc.)
MEN jag lärde mig uppskatta det lilla under den perioden och många av dessa bilder är RUGGIGT bra.. faktiskt.. för så får man väl säga?
Och nu är jag säker, jag ska bli långhårig/"självskruvig" igen!
Åhhh, sen när man sitter och kollar igenom alla bilder så blir man ju varse alla underbara saker man varit med om med alla underbara vänner och då blir man bara såååååååå himla glad!
DET är kärlek!

Pappsen:

Det fixar vi :)
Men komihåg att jag stänger 4!

Muffinsbak

Morgonen började med ett BB-pass med ett gäng tappra själar. MYSIGT värre!
Skulle ha fått manikyr hos "Divan" men stackarn är tvärsjuk så det blev inget.
SÅ, jag beslöt mig för att göra en uppsättning muffins..
drog och handlade och VOILA:
Vanliga med hallon
Vanliga med hallon OCH lakritsfrost.
Vanliga med drottningsylt.
Den som känner sig sugen är hjärtligt välkommen på Drop-in på r.ECO ända till 21 ikväll! :)
Imorgon är det lite tillfräschning av kaluffsen och sen blir det NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKE!!!!
YIHOOO

DANCE like an AANIMAAAAL

AFRO i MITT <3  ( BIG time!)
HELT FANTASTISKT JÄKLA SKIIIITBRA VAR MITT GÄNG IDAG!!
NI är också i mitt <3 ska ni veta.
Alltså, jag tror inte nån förstår hur mycket det betyder för mig att få hålla i det här passet!?
Det är verkligen HELT sjukt hur LYCKLIG jag är när jag går därifrån.
KÄRLEKKÄRLEKKÄRLEK!  IIIIIIIIIIIHHHH
Och att sen när man frusen och trött kommer hem och möts av ett inbox på facet enligt nedan:
"Heeelt seriöst, dagens affrodance-pass var det roligaste jag varit med om i hela mitt liv, vilken glädje och härlig energi det var.. goddamnit! Har testat på affrodans i lite olika städer.. men ditt pass slog alla, tusen ggr om!!"

...då brister det ju för en, och så med alla preggohormoner på det så blir det ju ett endaste långt tår-kalas!!
Sånt värmer så SINNESJUKT ENORMT.

TACK SNÄLLA UNDERBARA,RARA NI!
Nu ska jag gotta mig med stuvade morötter UTAN falukorv och ladda inför morgondagens INofficiella BB-pass med "team gröngölingarna" , KÄRLEK till det också!
Denna vecka blir VÄLDIGT mycket träningsfokuserad, om ni inte märkt det ;) , det är ju självklart pga av den simpla anledning att jag faktiskt hela denna vecka har MINST ett pass om dagen och att det till helgen väntas NIKE-KONVENT i Stockholm vilket innebär ca. 5 pass om dagen med helt SJUKT grymma inpiratörer! :D
KÄRLEK till det med <3
ÅÅÅÅÅÅÅHHH,
LIVET LEKER!
PUSS

Påminnelse:

På måndag avslutas Arena-rean på 10% på hela sortimentet hos r.ECO
OCH
...på torsdag (17-21) bjuder vi in till SUPER-TORSDAG med MASSOR av toppenerbjudanden i hela butiken
+ lite fika till den som känner att den behöver en liten energikick! ;)
Passa på.

P-JUUUH!!!

Precis in-stigen i hemmet efter ett SVÅRSLAGET boxpass. MY.GOD vilket gäng!
13 tappra själar som gav jäääääääärnet från början till slut.
Lite störigt är det ju dock att min CSI-kick liksom börjar bli lite klurig då jag instinktivt försöker skydda magen varje gång min comprade kickar vilket gör att jag inte riktigt kan hålla emot med hela kroppen på samma sätt så jag liksom flyger några meter genom rummet varje gång men än sålänge ligger nog lillis alldeles fantastiskt tryggt där inne. Eller hur?!
Sen har man ju börjat känna efter 100nde kicken och 5000nde slaget att det sticker lite extra där inne.. men då är det bara att dra ner lite på tempot och peppa desto mer :D
Nog om det, jag har kört fast i afron, ett block känns knas och hjärnan står stilla. Gapar i blindo efter inspiration. Meeeen, imorgon kör vi. shake SHAKE SHAAAAAAAKE!

HAH.

Allt går med lite våld och vaselin som man brukar säga.. I det här fallet MYCKET våld och inget vaselin..
Jag har haft en rejäl dust med mitt !"#€%&/()=?``=)(/&%€-nedrans 3-modem.. inte får man nån hjälp heller, har inte fått ett jota gjort idag pga den där jäkla rosa lilla stickan. Tillslut fick jag nog.. mitt vanliga,lugna,harmoniska jag tappade besinningen. Jag SLET loss stick-fanskapet med sladd och allt och kastade den med all kraft jag fick plats med i högerarmen rakt in i väggen så den flög i typ tusen bitar.. sen stod jag som en 3 åring och hoppade och stampade och knölade ner skiten i golvet med mina feta jalas-kängor... satte upp en lapp "kommer strax,är på Arena" på disken, tog datorn under armen och gick in och snyltade på Arenas nät..
Väl tillbaka igen så kände jag ett uns av sympati för den stackars mosade stickan så jag skrapade ihop spillrorna och meckade ihop den till nyskick.. så när som på några repor.. plugade in..och SE PÅ F*N.. Sen dess har det funkat utan minsta lilla protest.
HAH.. skrattar bäst som skrattar sist!

Jag lackar,LACKAR, L.A.C.K.A.R...

dsc01945 (MMS)

Jag lackar,LACKAR, L.A.C.K.A.R...


Boxelibox

Ikväll kör jag ett boxpass på Arena. Alla som är sugna på lite ÖS är hjärtligt välkommna!:)
Insåg igår att den här veckan är sinnessjuk:
Måndag: Cirkel på morgonen + BB-övning,Team-BB på kvällen
Tisdag:Box
Onsdag:BB-öva på morgonen,Afro på kvällen
Torsdag:inofficiellt BB-pass med Arenafamiljen kl.8,Manikyr hos Nageldivan, Kvällsöppet på r.ECO (till 21)
Fredag:Frissan 0900,Afro på kvällen och sedan DIREKT mot Stockholm och THE NIKE BLAST.
Lördag & Söndag: Träning i MASSOR.
..och nästa vecka..
Måndag: Mitt premiär BB-pass 07.15
Tisdag: MAssage
...AND SO ON...
Ganska så uppbokad ett tag yaao!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
En annan sak, min dröm jag hade inatt:
den utspelade sig typ.. nu, idag ..jag hade lite ont i magen så vi åkte in till BB..
(Det blir mycket BB här men ni hajjar nog vilket av dem som är BodyBalance utifrån sammanhanget!)
Väl där så var det ingen stress, jag mådde bra och så men dom ville ändå ha mig kvar ett tag.Jag var jättekissnödig och frågade om jag kunde gå på toa, men det gick inte för sig för nu låg jag ju där så bra på sängen..okej sa jag "men då komemr jag att kissa på mig" varpå sköterskan la ett "kisskydd" under rumpan på mig! (kisset kom aldrig)Efter ett tag så gick vi upp och skulle äta och då frågade jag om det var okej att gå på toa nu då och det var det förr nu stod jag ju upp så jag gick och kissade, när jag kom ut hade alla redan ätit så jag gick och la mig på sängen igen.. då plötsligt så bränner det till i muttan så jag vänder mig mot spegeln och där ser jag ett huvud.."Huvudet är på väg" ropar jag och ett,två,tre.. så var bebisen ute frisk och kry som en nyponros..Kristoffer var där hela tiden och var jättebra sen var också Emma med och fotade alltihop!
Först var det en kille..med blåa randiga kläder som det stod "kille" på ..men så påpekade jag att jag inte sett nån snopp.. och då konstaterade dom att jag hade rätt så då fick den rosa randiga kläder som det stod "tjej" på istället. Våra föräldrar kom och vi var jätteglada,alla ville hålla den lilla.
MEN , så kom jag på att jag var tvungen att sticka för jag skulle ju ha ett boxpass på Arena så jag sa "kommer snart" och så drog jag! Jag tog tåget hem,hade passet, snicksnackade lite "äh du vet, jag födde ju barn för en timme senså man är ju lite trött, den ligger och väntar i västerås!" "okej" sa dom .. Ingen ifrågasatte att den föddes i v.13!
Jag åkte hem och hämtade lite nya kläder,fräschade till mig och så sen så tog jag tåget till v-ås igen.. när jag komemr dit så sover bebisen och våra familjer ,emma och kristoffer sitter och fikar och jag lägger mig på sängen och vilar.. när jag kvicknar till så hör jag massa röster, jag tittar ut i korridoren och där ser jag en hel hög med vänner och bekanta som kommer och ska hälsa på på BB "LÅT OSS VA! Vem sjutton har bett er att komma" Skriker jag till dom! "Ingen, vi ville bara se bebisen för vi är ju så glada för er skull!" säger dom. Jag blir JÄTTELEDSEN,rusar in på rummet och kramar om bebisen och så säger jag till K. att han måste säga till dom att dra. Att vi vill vara ifred och att dom får se bebisen när vi kommer hem.. och att om dom är så hiiimla nyfikna så finns det bilder på facebook! Jag ligger och bara skakar och är jätteupprörd över att dom tog sig friheten att bara komma dit sådär... USCH!
.......
Sen vaknar jag.. Synd att bebisen inte HADE kommit! :)

Måndagsstatus;

Sitter i en nöjd och mätt kroppshydda och njuter av några härliga BB-tracks.
Morgonen startade med en timmes BodyBalance-övande tätt följt av lite cirkel-peppning med ett starkt gäng på 6 pers. Har nyligen tryckt i mig resterna av gårdagens mys-middag(varma mackor med svamp-resp tonfiskstuvning)
och känner mig väldigt tillfreds med dagen so far.
Ikväll ska jag teama med Ullis och NÄSTA MÅNDAG klockan 07.15 har jag mitt första egna BB-pass. MYSIIIGT!
För önskemål om andra tider/dagar så säg till i receptionen på arena dock är det just bara det, önskemål, är det önskemål som komemr ofta så är det inte omöjligt att se över det!:)
Nu ska här pulas Afro till på onsdag. BE THERE!

Ett försök..

Vaknade efter 12 timmars nattsömn med snoren hängandes i hela ansiktet och huvudvärk till tusen,varm?Absolut! ..
VAD.AN.DETTA!?
Hade en plan som lät "Bodybalance i X antal timmar" men den verkar bli aningen reducerad idag.
Skit också!
Nåja, med stress blir man inte frisk.Soffläge DeLuxe tillsvidare, Kurerandes med pussar från katten ,proviva och havregryn i mjölk.

Nu lät det som..

att politiskt inspirerade filmer är allt annat än underhållande .. och det var inte RIKTIGT så jag menade men just denna var tvärkass. Det hade varit mer givande att kolla på nyheterna i nästan 3 timmar!
SÅ!
Dagen på r.ECO har varit som en filbunke, om en kvart väntas övning av pass till tusen ..
PEPPAR som attans!
Men , jag har ett aaasstörigt problem,(och vad vore då klokare än att "outa" det i bloggen..) i min armhåla så har det skett nått litet missförstånd då ett hårstrå valt att växa INNÅT.. och detta händer ju då och då.. ganska ofta .. och ni ,liksom jag.. vet hur SKÖNT det är när man får ut det där hårstrået och kan, så att säga..  "släppa på trycket!" ... MEN då till problemet.. DET GÅR INTE ATT FÅ UT DET!!! Jag har sprättat och spetsat och rivit och dragit med både nålar,tänger,knivar och naglar i den där lilla pricken (som inte är så liten längre utan bara blir större och större och förtillfället kan knölen runtomkring liknas med Mt.Everest's höjdkurva!!) INTE OKEJ!!
VAD GÖR MAN!? Måste jag operera?! Skära upp hela armhålan?
WHATS UP!!?!?
HJÄÄÄLP!!!

Nedan har ni min värsta fiende i profil!



AAAAAATJOOOOO

Jag bara nyyyser och nyyyser och nyyyser..
Datorer,katter,vattenglas ..och jag själv.. flyger åt alla världens håll när jag sätter igång.
Hade mys med hjärtat igår , pizza och rullen "Carlos" vad vi inte uppmärksammat var att den var 2.40 minuter.. efter ca.2 timmar stängde vi av..efter att K. setat och surfat med sin mobil i 1,5 timme och jag somnat ungefär femtielva gånger.. ett tips .. se den inte om du inte är RUGGIGT politiskt intresserad..
(trots att den var till största del fiktiv så var temat genom hela filmen: Politik!)

så, inget att hänga i granen alltså!




Graviditetens olika sidor

Och vi börjar med framsidan..FACINERANDE!!...
..och där avslutar vi det inlägget!

Men BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Mina JAM-planer grusades ..IGEN, funkar INTE att studsa runt och dansa när man mår så illa att man knappt kan stå på benen.. SKIT OCKSÅ!!
BLÄBLÄBLÄ
Jag gör ett försök till överlevnad framför brasan en stund sen är det sömn som gäller .. BIG TIME!

Effektivitetens moder

Jepp, bank och frukost som planerat.. därefter städning och fönsterputsning och under tiden flertalet besökare och nudå? Kräksjuka?! Snälla Herr . Gud inte nu va? inte nånsin!? satt nyss som en liten ostkrok över toakanten i väntan på hulkandet men det kom aldrig så än finns det hopp men jag känner ju... nått jävulskap är i görningen och jag har en känsla av att jag INTE kommer att gilla det..OCH..att det kommer komma när jag som minst anar det..USCH!
Vill inte!
ÅTERIGEN verkar det som att jag kommer missa "Jamen". SKRÄP!
Håll er uppdaterade. r.ECO-reserv kan komma att behövas!

En solig dag.

Dags att packa väskan och bege sig.. Idag vankas först lite bankning och sen blir det efterlängtad mysfrulle med den fina vännen på kneget och efter det blir det till att nöta BB-pass (bakom disken :P ) med BodyJam ikväll som avrundning.
WOOOPWOOOOOOOOP!


Halu

visst är det fantastiskt att sambon MÅSTE tömma ur kaminen på all aska JUST PRECIS när han kommer hem efter nattskiftet klockan kvart i 7!?!
Föreställ dig plogbilen med bladet nere och  X antal conteinrar släpandes efter på en kullerstensgata..samma melodi.. ..ungefär..
*RAAAAAAAAAAAAAAAAAAGHHHHHHHRRRRRR........................RAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGHRRRRRRRRR*
Alldeles tillräckligt för att väcka den (gravida) björn som sover!


För övrigt..

så var vi hos barnmorskan på återbesök igår.. hon tömde mig på ett par liter blod och lät mig kissa i en kopp, allt var ju tiptop såklart så när på liiiiite låga blodvärden men inget att haka upp sig på .. vi hade ju inget att jämföra med då vi inte tog några förra gången..
Och vikten var stabil.. hade ökat 900gram sen sist (4 veckor!).. helt okej.
Så, det var dagens preggo-update!

ÄNTLIGEN

Laddaren till datorn.. (om jag inte sagt det så glömda jag den på hotellet i helgen.. SKIT liksom!).. kom idag med posten.
TACK GODE GUD, nu kan livet återgå till det normala!
Idag har jag kört ett sånt RUGGIGT bra Afro-pass. Energin flödade och ALLT kändes bara SÅ rätt. Om det var alla nya erfarenheter ifrån helgen som gjorde det eller om det bara var alla fantastiska deltagare... eller allt i en salig blandning.. det förtäljer inte historien men ALLT klaffade. Tanken har precis slagit mig att jag "BARA" kommer ha "lyckliga" pass framöver.. Afro och Balance. Det är helt fantastiskt.. jag kommer att få instruera mina ABSOLUTA favoritpass rakt av och BÅDA kommer jag kunna köra LÄNGE in i graviditeten (förutsatt att inga komplikationer tillstöter o.c!)
... boxen har ju tidigare legat som obesegrad 1a men efter att Afron kom så har boxen sakta men säkert glidit ner till en andra plats.. och då Balance ALLTID legat på toppen av mitt träningsberg av favvo-pass så kan jag bara gissa hur fantastisk det kommer bli att få hålla även den klassen själv.
Jag är i nått slags glädjerus som inte går över.. jag känner LYCKA och GLÄDJE för varje sekund jag övar in Balance-passet.. jag har låt 4-11 som i en liten ask och planerar att ha hela passet "inbyggt" i min hjärna och kropp till den 31/1 då jag utmanat mig själv att vara redo för mitt alldeles första, EGNA, BB-pass.. inget spikat ännu men det sägs ju att man jobbar som bäst under press.
Nåväl.
Nu ska jag fortsätta plöja igenom boken "På smällen" ,har man inte läst den som preggoface så är det något som ABSOLUT bör läggas till på "to do"-listan.
MED KÄRLEK.



Borta bra..

Men hemma är som vi vet snäppet bättre.
Mitt tåg vr ju såklart inställt pga av nån trasig stol eller vad det var vilket innebar att jag skulle få åka till uppsala med tåg 1. för att där byta till tåg 2. som skulle ta mig till Avesta.. OM vi hann fram i tid... för att sen därifrån hoppa på tåg 3. EUUUHM... nej skulle inte tro det! Bokade om min biljett för att istället åka 1,5 timme senare från centralen me då sthlm-vås-fagersta.. inga konstigheter!
SÅ ,
hur har då helgen gått?
BRA uppenbarligen, då jag blev GODKÄND!!! :)
IIIIIIIHHHHHH!!!
Hela helgen har varit så SJUKT givande och jag är så himla pepp nu!
Jag älskade självsäkerheten bland mina kamrater på utbildningen då vissa tom hade ett bb-pass inbokat inom nån vecka.. som dessutom redan var fullbokat... att INTE klara det fanns liksom aldrig på världskartan! Imponerande!
Här har vi hursomhelst vårat underbara gäng:
Magdalena(i semin till NIKE top instructor), Annica(61 barre och vääääärldens mysigaste avslappningsröst!SUPERSTARKT!),Helena (också preggo),Jeanette,Jag,Elleonora,Katrin,Anna,
Lou(typ "Disney on ICE"-stjärna och INGEN tidigare instruktörs/bodybalance-erfarenhet.Men..GRYM!), Katarina(Vår FANTASTISKA coach!) Åsa (Vår andra fantastiska coach!)
Inte på bild: Jim Berg, vår 3dje fantastiska coach!

Plugghäst

Dagarna rullar på i Stockholmstad .
Är på Bodybalance-utbildning för de som missat det. FANTASTISKT tycker jag och ännu har jag inte känt den där klumpen i magen och jag har fått väldigt mycket bra respons. Dessvärre blir jag aaaaningen ivrig och är liite snabb i mina övergångar och detta händer ju då alltså enbart på presentationen.. meeen ,det känns överlag väldigt bra och det är det jag lever på!Dessutom är vi ett otroligt skönt och glatt gäng. Många glada själar!
Hotellet då,BW Karlaplan, ja.. det är ett hotell... det duger till det det är till för  varken mer eller mindre .. jag bor t.ex i ett rum i trapphuset där jag har lika med NOLL täckning på telefonen. Frukosten var inget att hurra för. Kaffet var ur maskin och näst intill genomskinligt. den skivade osten var torkad lååångt in på kanterna och då var jag där när dom öppnade... rummet är allmänt slitet,tvn sitter på 2 meters höjd men sängen är skön!
Nu låter jag väldigt gnällig men jag var bara ärlig!:)
Igår fick jag låt nr.6 : Maglåten, att öva in vilket innebär att mina magmuskler är DÖDA!!! jag har ONTONTONT.. i musklerna då alltså.. bebis bubblar på så inga varningens ord nu,tack...
Idag fick jag Låt nr.8: Tvistar!  inte JÄTTEMYCKET klurigt och man håller ganska länge i varje övning så  det känns bra. SÅ ,nu ska jag kila iväg och fixa krubb.. är lite lätt förälskad i Saluhallen vid Ömalstorg då dom hade RUGGIGT goda macarons ..eller.."macaronger" som det stod på lappen så det heter väl så då..
sen köpte jag en sallad också men den var inte så mycket att hänga i julgranen mer än att den var dyr..
Så jag åt halva bara för att men mer än så var det inte.
Ciao så länge och .. WISH ME LUCK!!
PUSS

JÄVLA SKITDAG

Hela dagen har känts som SKIT hittills, var tom tvungen att handla lunch på mitt bojkott-fik för att det där jääääkla Brukshotellet inte kan låta en plocka från lunchbuffen TIO minuter i 11 när dom öppnar 11 och allt står framme.
Skitställe! (Ett skitställe med VÄLDIGT god mat dock!)
Sen har den ena dåliga vibben avlöst den andra.. och inte känner jag mig gravid heller...
Bara deppig och bedrövlig.
USCH för denhär dagen!

TACK Ullis!

dsc01930 (MMS)

TACK Ullis!


Godmorgon

Ligger och väntar på att orka gå upp lillkotten/-arna har haft riktigt halabaloola inatt och jag har väl vart upp sisådär 35 ggr ..MINST.. och halv 10 kommer trygghansa för att snacka försäkringar i hopp om att jag ska flytta över alla mina till dom...HAHHAHA... skulle inte tro  det.. när jag har ett försäkringsbolag som pungar ut nästan 100 loppor för en liten knäskada.Tack Folksam!
Idag då? Jo, då väntas ju kneg o.c och efter det blir det AFROO och kanske lite mys med Persika .woooopwoooooop:D

one step closer

*Tågbiljett bokad till Stockholm: CHECK! (BALANCEBALANCEBALENCE.PEPPPEPPPEPP.2,5 dagar kvar!!!)
*Tid för ultraljud bokad: CHECK! (28 FEBRUARI!!!!!Hysteriskt lång tid kvar!!)
*Två(2) veckor kvar till NIIIIIIKEEEE... WEEEEHOOOO!!!
Tre HELT fantastiska saker att se fram emot, Just nu dör jag lite av lycka och förväntan!!

IHAAAAAA

Körde nya Bodybalance-passet idag. FANTASTISKT!!
Det bådar MYCKET gott inför helgens utbildning ,nervositeten trappades av en smula och jag håller tummarna för att jag får balans-låten som hemläxa (LOVE IT!)
FASIKEN VA JAG ÄLSKAR DEN DÄR KLASSEN!
Mmmm..
Dagen har gått i lugnets tecken, tryckt en semla, det var fint. Tackar för det.
Just nu är jag fruktansvärt orolig då sambon inte dykt upp än då han var väldigt noga med att vi skulle ses hemma SENAST 21 för att ha filmmys med Cornelis-rullen... just nu är det enda som fattas MR. himself.. mobilen är dessutom avstängd... vilket typ ALDRIG händer.. Ah, jag är fan skitorolig, har han inte kommit om en halvtimme så åker jag ut och letar.

Svinsöt pressy från "mormor och morfar"

dsc01929 (MMS)

Svinsöt pressy från "mormor och morfar"


Apgullig pressy från "tant" Jessica.LOVE IT

dsc01928 (MMS)

Apgullig pressy från "tant" Jessica.LOVE IT


Bröderna Karlsson

JäklarAnama va film jag har kollat på den senaste tiden.. ikväll var det dags för lite myspys hos min gode vän m. familj med tillhörande dubbla portioner marängswisch och den svenska succé-rullen : Bröderna Karlsson.
HERRE-GUD.. inte en nerv är kvar innanför skinnet.. ALLT som kunde gå fel GICK fel i den här rullen .. jag var tillochmed tvungen att lämna rummet för en stund så jobbigt blev det..
Men bra,det var den.. men VÄLDIGT mycket för mycket!
I övrigt så fick jag en ASGULLIG pressy av tösabiten också.. eller jag och jag..den lilla så klart..
En jättesuperduperdunderfin barbapappa-sjal!<3
Bild kommer senare. WOW alltså!

Kvällens filmer

Började dagen med frunch på Elsas i sällskap av Emma runt 12 ,fyndade lite smycken på loppis och for sen tillbaka till Fagersta. Besökte mor och far, lämnade lite grejer till hjärtat som pulade med sin (något krokiga) bil i garaget och begav mig sen till svärmor för att bli bjuden på middag. Fantastiskt som vanligt!  Rundade av kvällen med att hyra två rullar:"The A-team" & "The Traveller" .
Vi börjar väl med en liten recension om "The A-team":
Hohoho, den var komisk,actionladdad och härlig som sjutton..
En ren och skär actionrulle med mycke pangpang,explosioner och annat smått och gott..
Det var alltså inte den gamla klassikern A-team utan det här var en rulle som var inspirerad därifrån och med tanke på att jag faktiskt OGILLAR orginalet så kan jag inte påstå annat än att denna var SUCCE'.
Sevärd HELT KLART!
Film no.DOS var ju då alltså "The traveller" vilken fortfarande rullar.. Men alltså ni får ursäkta men den är så vidrig och "kalla kårar:ig" att jag inte kan kolla.. alls..ruggigt obehaglig!
BLÄ!
Det var min dag det!
Imorgon blir det snöskottning och boxning. WOOPWOOP!

Helgen inleds med lite mys i soffan.Börjar...

dsc01927 (MMS)

Helgen inleds med lite mys i soffan.Börjar bra kan jag tycka!


okej..

jag vet att jag kan ha låtit aningen bitter ang. mina sömnproblem och det var säkert ett par stycken som tänkte
"Faaan va hon gnäller, hon skulle bara veeta hur lite hon får sova sen när barnet kommer.."
TRO MIG, jag är inte dum så jag VET hur lite sömn det kommer finnas i vårt liv SEN men just DÄRFÖR skulle jag bli väldigt glad om jag BARA-KUNDE-FÅ-SOVA-NU!!!!

Sömnproblem 3rd edition

Jag blir så jäkla M-A-T-T!!!!!!
Låt mig sova förfan!
------
Japp, det var det! Hade tänkt "Pumpa" nu vid 10 meeeeeen känns inte speciellt aktuellt när man fått sova typ 4 timmar,om ens det. Skidor lite senare får det bli istället. Och takskottning!
------
För att försöka somna om så drog jag igång tv:n i bakgrunden,där var det "förlossningskliniken" .
Superintressant faktiskt , det var en som födde tvillingar vaginalt (För blir det tvillingar så vill-jag-ändå-inte-göra kejsarsnitt!om det inte krisar förstås!) där dom fick lov att räta upp den andra eftersom den låg med rumpan först, två månader för tidigt var det också.. men dom klarade sig bra.. otroligt. och så var det två som födde HELT utan bedövning.. och det gick ju bra det med. Inspirerande.
Guud va man funderar kring det här nu, helt sjukt!

Pjuhuu

Sovit SKITDÅLIGT inatt, tror det var för att jag åt sent.
Snart bär det av till r.ECO för inventering, festiligt. och.. efter det blir det ett pass MuskelCardio på Arena, jag är basen. Rundar av kvällen med finbesök från Falun. Det ses fram emot.
Kul att jag tänkt hinna åka bräda på söndag och så kollar jag vädret nu och ser att det ska bli regn...REGN?!?!! det har snöat 400 år typ men första dagen på en evighet då jag verkligen såg framför mig hur jag skulle ha tid att chilla i en backe hela dagen... då ska det regna!?!? Murphys antar jag.. men ändå!! FAN!

På riktigt? Har alla inte sett hur snö ser...

dsc01918 (MMS)

På riktigt? Har alla inte sett hur snö ser ut nu?jag lovar,det räcker med 3 meter.. Jaja,tur att vi aldrig hann skotta igår..


Jag vet ingen som älskar kartonger lika my...

dsc01917 (MMS)

Jag vet ingen som älskar kartonger lika mycket som den här fröken,troligtvis kommer hon bo på/i/under den tills den ska kastas( vilket ingen kommer ha hjärta att göra när kärleken till kartongen lyser ur hennes ögon)..


Våran nya Grymsnygga garderob. Nu är det b...

dsc01914 (MMS)

Våran nya Grymsnygga garderob. Nu är det bara lite lister på utsidan som fattas sen är den HELT klar. IHH...IM SO HAPPY!


Full rulle.

Imorse var det soooovmoooorgon. sen bar det av till IKEA för att shoppa inredning till den nybyggda mini-walk-in-closeten i hallen. (NÄR FAAAAN SLUTADE DOM MED VITA TROSNES SKOLÅDOR?VA?) Nån som har ett gäng på lager kanske?! Vi har bara två svarta och det blir sååå fel i det här läget.
Hursom... DET BLIR GRYMT! Bilder kommer sen. På vägen hem besökte vi Linus i hans nya lya, F-A-B! Han är såå duktig!
På vägen hem så lyssnade vi på Hallå P3! där det handlade om det omdiskuterade förslaget på "tjockisskatt" och de flesta som ringde in var ju super vettiga och de flesta var ense om att det var hos individen problemet låg och själva inställningen till mat och träning och att man kanske borde höja skatten på ohälsosam mat istället , PRECIS så som man gjort med tobak och alkohol.Dittills var mitt sinne lugnt.  SEN.. så ringer det in en jäntunge som ursäktade sin övervikt med att det var för dyrt att träna och att hon inte kunde gå ner i vikt för hon hade inte råd, och GÅ..hur kul var det att GÅ när det var 30 minus ute!?
Alltså... jag L-A-C-K-A-D-E!!!!
Det handlar väl inte om hur mycket pengar man har heller? Nu har jag ju ingen aning om hur hennes livssituation ser ut men seriöst,jag vet en person som jag själv varit med och peppat som gått ner otroligt mycket i vikt som dels har 2 små barn vars pappa inte är närvarande för tillfället,varken körkort,jobb eller medlemskap på ett gym och TROTS det, klarat alldeles ypperligt att tappa kilon, hur är detta möjligt om det handlar om hur mycket pengar man har!?
och hur många dagar är det är det 30 minus i Sverige?! Jag blev så frustrerad / irriterad att jag bara var tvungen att ringa.. och gissa vad.. jag kom med! HAHA! Jag tog min vän som exempel på att man kan lyckas utan ett fett bankkonto och att jag tyckte att "tjockisskatten" var FEL då problemet ju ligger hos individen vill man inte så går det inte. PUNKT SLUT! .. och ofta så tycker man att "bara för att jag gick den där promenaden i måndags så är jag VÄRD en pizza till frukost idag" ..det funkar tyvärr inte riktigt så...
Nåväl..  Jag babblade på och sen avslutade radio-ladyn med att tacka för peppen. Kul grej.
10 sekunder senare ringde syrran:
"Hello radioqueeeeeen! "
"hehe..heej!"
"Alltså, jag stod på jobbet .. och så ringde den där tjejen.. och då tänkte jag att du troligtvis hade lackat om du hört det hon sa och att du säkert isf hade kastat dig på telefonen.. sen gick jag ut i några minuter och när jag kommer in igen så tycker jag att rösten låter så himla bekant.. och så säger dom Tack Rebecca..och då fattar jag ju att du HADE ringt .. hahahahahhha"
" I knooow , blev sååå matt alltså! hahahahah "
"Ah... men a, det var bara det.. hej då!"
"Hej då!"

Väl hemma satte vi igång med projekt: Garderobsinredning!
Hade räknat uta alla mått PRECIS perfekt.. synd bara att man måste få in prylarna också ... så det blev till att plocka isär och sen bygga skohyllan på plats på den 1,5 kvadratmeter stora ytan.Härligt. TACK för din existens PL400!
Nu har babe satt upp hyllorna också, TYVÄRR är inte de små LACK-hyllorna 109,5 cm utan 110cm så fram med sågen,dona lite här å där, och VIPS.. så blev det bra ändå!
Lampan är nästa projekt,TIPTOP!
Sen är det bara finliret med krokarna kvar.ME LIKE!
Hörs.

Nästa rulle:

Jag blir sååå matt alltså. BRUDAR i filmer...
"Gör inte så","gör inte si","gå inte dit!","varför gjorde hon så?","Jävla IDIOT"
Så låter det ungefär när jag kollar på dessa idiotiska film-brudar som alltid gör fel val och är så extremt korkade att man bara vill nita dom...
Japp, nu fortsätter filmen..

The expendables

Dagens filmafton börjar med en rulle innehållande alla stenhårda grabbar,
tänk bara; Sylle,Doffe,Mickeymuose (rourke),jetski,Statham,Arnold och Brucan(Willis).. .i en och samma rulle..
Kan det bli annat än succe'!?
HAHHA

(preg.varning) Va blire'?

Läste nyss att min preggo-polare Äl hade lite gissningslek hos sig .Pojke eller flicka?
Ja, va sjutton blir det? Pojke?Flicka?En av var?
Vi tänker INTE kolla men det kan vara kul med ett gäng gissningar.
Personligen känner jag starkt för en flicka, alltså inte att det personligen gör något vad det blir utan att jag verkligen har på känn att det blir en tösabit men man ska väl inte säga för mycket. :)
Dessutom säger jag omedvetet "hon" hela tiden och Emma som förutspådde redan innan mig själv att jag var med kiddo sa också att hon trodde vi skulle få en tös.. Ja hursom, HYSTERISKT SPÄNNANDE ÄR DET! :D

en liten förändring

Igår när jag åkte hem efter jobb och träning så struntade jag i att ta med mig datorn vilket jag annars ALLTID gör ,tänkte att "äsch, jag är ju här snart igen och om inte annat kan jag ju låna kristoffers PC". ..tänkte dock inte på att jag skulle komma hem jättetidigt mot vad jag brukar och därmed behöva en sysselsättning som min MAC-kompis MEN nu hade jag inte denna.. och kristoffer pysslade med sin dator så där gick jag också bet.
SÅ ,vet ni vad jag gjorde?! Jag tog fram en bok,kurade ner mig under två filtar framför brasan och läste.. och läste..och läste.. och det var så HIMLA ROGIVANDE!! Jag känner mig mycket mer "ren" i skallen idag än vad jag gjort de dagar jag haft datorn med mig för då blir man liksom sittande där i flera timmar med datorn i knäet..uppdaterandes facebook 11 ggr i kvarten och skrivandes det ena meningslösa blogginlägget efter det andra. Nej vet ni vad, man ska lära sig uppskatta det lilla..igår var min datorfria kväll och mys med mig själv "det lilla" boken som jag började läsa heter "Små citroner gula" och handlar om just det.. att uppskatta det man har och våga ta steget till förändring.. .typ..
Så mitt löfte till mig själv detta år blir att ha MINST 2 datorfria kvällar i veckan.
Djupt -Iknow men plötsligt händer det vet ni..
På tal om böcker så är jag smått förälskad i detta "bord" nån som vet var man får tag på det!?
Bilden är snodd från google och det fanns ingen info.

GodMorgon

kära vänner ,bekanta och övriga bloggläsare, gamla som nya.. ( ni nya har övertaget om man säger så.. höhö :D  )
Det är jätteroligt att så många visar intresse för det lilla livet.. KUL!
Ja, men vi mår bra trots att vi körde både Bodybalance och Combat igår och det sistnämnda framför allt är verkligen ett sånt pass som jag märkt att det tar emot på .. TIDIGT! Nån som känner igen sig där?
Alla hopp,höga knän,kickar etcetc får det verkligen att tumlas runt där inne och när det är dags för back-kicks så blir jag så yr att jag nästan ramlar omkull.. spanska fyllan DeLuxe..höhö:D  Men jag får helt enkelt vänja mig att man inte behöver göra skyhöga kickar/knän/hopp längre.. åtminstone för ett tag, igår anpassade jag faktiskt passet efter hur det kändes(kanske bra att börja göra det nu men det är sååå jäkla svårt att inte GE JÄRNET när man känner att man vill.. hrrm..) . Hade kört BB före så bålmusklerna hade redan fått sig en dust. Smart att använda hjärnan här :D
Efter träningen så hyrde jag en rulle (KICK-ASS) som jag och babe kikade på med tillhörande popcorn,dip och varm choklad(!) Härlig Måndagskväll må jag säga, och filmen, ja den va bra, hade lite av allt faktiskt!
Nu har han dragit iväg med "Skate-bussen" och för att åka bräda med ett gäng leksugna pojkar i Avesta hela dagen. Jäklar va kul det hade varit att haka på men en annan lär ju knega.
Förresten, till er om inte ser nån header..erat Internet Explorer suger!
Ser ni den om jag lägger den här?!

Ap-glad tjej! Nästa helg blir det BodyBala...

dsc01907 (MMS)

Ap-glad tjej! Nästa helg blir det BodyBalance för hela slanten. Utbildning i stockholm väntar och jag är så förbaskat GLAD! ..Ihhhhh..Detta firar vi med en kopp varm choklad.Skål!


JOHAAAAN..

Varför är det fortfarande folk som inte ser den?!!?

Tack Johan!

Alla ni som inte sett headern, ser ni den nu!?
ps. Vadå Javascript-länk-grej?ds :P

SÅÅÅ irriterande

Varför ser inte alla min header!?
Har Robin klurat på det,Lina? Jag fattar inte varför det inte funkar liksom. APSTÖRIGT!

Good luck Chuck

Sett den? Går på tv nu!
Hehehe
Jag är så knäpp när jag kollar på film för jag blir liksom uppriktigt upprörd/irriterad/ledsen/glad/rädd..ja ni hajjar..  och det stör mig. Jag har liksom fått börja intala mig själv :"Det är bara på film!" ..som nått slags mantra liksom..HAHA.. idiotiskt!:D

preggoinlägg 2

Känsliga läsare varnas och väljer själva om de är intresserade eller inte. Detta ska inte bli en mamma/babyblogg enbart.
Min tillfälliga preggo-status kallas förövrigt : "varm choklad med vispgrädde"
(Kör dock en bättre variant iform av laktosfri mjölk och kakao toppat med laktosfri grädde. )
Detta läste jag i nån blaska efter att ha frossat i mejeriprodukter under 4 dagar:
"Fostret lagrar kalcium vilket gör att du själv blir extra sugen på mjölk.."
Detta var taget ur en beskrivning av vecka 15 och jag är som bekant (vad man TROR!) i vecka 10 men TROR personligen,som bekant, att jag är plus en månad vilket skulle stämma överens med "symptom-kartan"
Det återstår att se, spänningen ÄR verkligen olidlig.
Bju'r på en bild på magen (+ lite extra nyår/pizza-mage :D ):
Såhär såg det ut den 3/12:
INGEN TVEKAN OM SAKEN!:)

Jasså..

Afron blev inställd, På 3 timmar var det ett bortfall på 11 pers. Inte okej, Latmaskar ! ;)
SKOJJA BARA! Det kan väl inte ni rå för heller.. :)
Skämt åsido, Men OM jag hade vetat detta tidigare hade man ju kunnat köra en heldag i backen. Det var ju hundra år sen typ!
Nåja , nästa helg kör vi!:)


VILKEN HELG!!!

En helt fantastiskt underbar och otrolig helg...ur ALLA aspekter!
Jag är så HIMLA NÖJD!!!!!!!!

Like everyone else

HÄR är förra årets!

Gjorde du något år 2010 som du aldrig gjort förut:

Startade eget företag,Simmade Vansbrosimmet,Sprang Lidingöloppet,Började instruera "Afro",BLEV MED BARN! Listan kan göras lång...

Höll du några av dina nyårslöften:
Jag hade många mål men inga löften, uppnådde en del av dom.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år:
Ja..

Gifte sig någon av dina vänner:
Nej, tror inte det..

Dog någon som stod dig nära:
Blandar jag ihop åren om jag säger nej?!

Vilka länder besökte du:
Jag minns knappt första halvan av 2010 men jag tror faktiskt inte jag reste överhuvudtaget.

Är det något du saknade år 2010 som du vill ha år 2011:
SOLEN!!! Jag stod inne hela sommaren och såg knappt röken av den, mina fräknar har börjat blekna.

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid minnas, och varför:
31Juli: då öppnade jag r.ECO, 3 December: då stickan plötsligt visade TVÅ sträck.

Vad var dina största framgångar i år:
Att lyckats med dans-instruktörsbiten OCH SJÄLVKLART företaget och bokföringen.
OCH att jag lärt mig att sålla bland vänner och enbart  försöka umgås med de som ger energi.. trots att jag har lång väg kvar att acceptera att vissa inte är så bra vänner så har jag iaf kommit en bra bit på väg..

Största misstaget:
Varför älta sina misstag när man kan vältra sig i sina framgångar?

Har du varit sjuk eller skadat dig:
Utöver förkylningar och dyl så har jag klarat mig ganska bra.. Jag hade dock VÄLDIGT ont i knät efter Lidingöloppet och det höll i sig ett bra tag..

Bästa köpet:
Jag kan inte påstå att jag köpt nått speciellt iår, nån som kommer på nått? 

Vad spenderade du mest pengar på:
Företaget!!

Gjorde någonting dig riktigt glad:
Att en vän tog ett stort steg och klippte banden till ett gammalt liv ,DET var stort!
.. och sen måste jag nog också säga: när jag fick ett samtal från folksam ang. mitt knä där jag fick veta att dom klassat mig som 5% invalid varpå Marilyn Trygg berättade för mig att jag borde vara glad åt att mina föräldrar haft mig bra försäkrad och att dom därmed skulle komma att göra en utbetalning till mig... på 94tusen kronor. Det var stort, som att vinna på lotto , det kunde verkligen inte komma mer lägligt. 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år:
Både och. I början mådde jag fruktansvärt dåligt för att några av mina absolut närmaste vänner mådde otroligt dåligt.Det var inte roligt, tänkte på dom dag och natt.
Men efter sommaren så har jag nog i det stora hela BARA varit gladare.
Många nya intryck och händelser som gjort en starkare

Rikare eller fattigare?
Rikare vill jag nog säga, trots att Starta eget-stödet inte gett några stora summor så har jag heller inte räknat med mer. På erfarenheter är jag GARANTERAT rikare.

Vad önskar du att du gjort mer:
Träffat solen. skatat mer, snowboardat mer, ringt mina långt-bort-vänner oftare...

Vad önskar du att du gjort mindre:
Lagt energi på saker och personer som inte förtjänar det. 

Hur tillbringade du julen:
Med Kristoffers familj hemma hos hans mamma.Rofyllt och underbart.

Hur många one night stands?
...

Blev du kär i år:
Är och förblir.

Blev du arg i år:
Väldigt många gånger, väldigt ofta på sånt som inte förtjänade att läggas energi på.

Bästa boken du läste i år:
Har inte hunnit läsa några böcker...

Största musikaliska upptäckten:
Inget speciellt, återupptäckte dock Ben Harper, det var fantastiskt! 

Något du önskade dig och fick:
En cykel. En postcykel tom. Och kärlek.. I MASSOR! 

Vem saknade du:
Min bortgångna släkt Farmor,Farfar & Mormor. Spec. när det var dags att berätta nyheten om bebisen.

Något du önskade dig men inte fick:

...

Årets bästa filmer:
Planet Earth och Life

Vad gjorde du på din födelsedag?

Hade fika buffe' på r.ECO

Finns det någonting som skulle ha gjort ditt år ännu bättre:

Om vissa personer bara försvunnit från jordens yta *POFF* och om SD inte kommit in i riksdagen.

Hur skulle du beskriva din stil år 2010:

FÄRGGLAD, chillmode!

Vad fick dig att må bra:
VÄNNER, vissa mer än andra! Min familj! Kristoffer SJÄLVKLART har alltid gjort och kommer alltid att göra.

Vilken politisk debatt engagerade dig mest:
SD  i riksdagen. SUCK! 

De bästa nya människorna du träffade:
Alla mina kunder och alla fina deltagare på mina pass på Arena. 

En värdefull läxa du har lärt dig i år:
Att inte lägga ner mer tid på folk som inte förtjänar det.

RSS 2.0