Självömkan

Jahaja, den som myntade uttrycket  att man mår som man förtjänar är ju värd en medalj, eller käftsmäll! beroende på om man mår som man borde eller som jag gör nu.
 Fy,vilken kväll det var i går, bäljde i mig vin som om det vore vatten, spelade bort alla pengar(trodde jag, tills jag hittade alla pengar i jackfickan i morse.PUH!) och spillde rödtjut över HELA min fina rosa tischa. FAN! 
Men å andra sidan så hade jag himla roligt med ett gäng gamla kyrkis-elever i den nya "loungen" på Hotell Andersson + att värdinnan bjöd på sinnessjukt gott käk före.Toppenkväll med andra ord!
Men.. så kom ju det roligaste detaljen av dom alla.. UPPVAKNANDET! Om jag ska vara ärlig så hade jag nog hellre vaknat och insett jag varit död än att vakna i det skicket som jag gjorde i morse,staplade oförsiktigt ner och kastade mig i soffan,kallsvettades och försökte vakna upp ur denna fruktansvärda mardröm,utan resultat!
Babe tog hand om mig som om jag vore ett litet barn, bäddade ner mig under en mysig filt och vek in den under fötterna så att inte katterna skulle jävlas med mig, gjorde i ordning färsk citronvatten som han serverade i ett glas med sugrör så jag kunda ligga och dricka,satte på Disney channel på perfekt volym,tände en brasa och släckte lamporna och drog ner persiennerna.. Nog är han värd sin vikt i guld min älskling!

Vid sjusnåret hörde tidigare nämnda värdinna av sig och lockade med ett besök på närmaste matvarubutik för att inhandla diverse onyttigheter och eftersom det idag är min sista dag med socker på ett bra tag framöver så var jag inte sen att haka på.. och nu sitter jag här och mår ännumer illa än tidigare.KUL!

Fortfarande inga bilder.. slut på batteri!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0