changes

FÖRE


INFÖR



EFTER



Dåliga bilder men ni hajjar... lite rödare, lite mörkare,lite fräschare!
(Bättre bild kommer sen när håret torkat.)


Kommentarer
Postat av: Sara

Lovely! Gud va nice med ny hårfärg! U look great hunny bun! Puss

2010-03-26 @ 19:07:18
Postat av: Kan Dee Drawings

åååh tack vad du är gullig!! slänger över massa kramar till dig!



ang. portugal.

just nu är det ju vår i portugal, men jag har hört av min syster som bor där och som bott där sen 7 år tillbaka att de haft jättedåligt väder hur länge som helst med massor med regn! :(



om du ska surfa.. hmm.. det beror på vart du ska åka någonstans i portugal. om du åker till albufeira som är portugals främsta turistställe så skulle jag verkligen rekommendera att du åker till sagres som ligger ca 1 timme i från albufeira med bil. där surfar alla! fast visserligen på mer proffs-nivå. riktiga mega-vågor där och även en del tävlingar annordnas där. annars funkar stranden i galé som ligger i albufeira rätt bra för surfing i nybörjarnivå :)



ang. hostels. tyvärr är jag inte till hjälp på den här punkten. jag har ingen aning om vilka hotell och boende som är bra/billiga eftersom jag aldrig bott på det sättet då jag vart i portugal. jag vet dock att det finns ett svensktägt hotell vid namn diana mar som ligger i gamla stan i portugal, men jag minns också att det inte var så värst mycket billigare.. dock helt underbart mysigt hotell med underbar personal.



om du inte vågar dig på att surfa i sagres tycker jag ändå att du ska åka dit för naturen är helt obeskrivlig där. jätte vackert!



hmm.. vet inte rikgit vad mer du skulle kunna tänkas vilja veta. bara fråga om det är nåt mer du undrar över :)

2010-03-26 @ 21:38:14
URL: http://kandeedrawings.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0