forsök no. ?

Tjibby! 
 
Gör ett försök igen, det är ju lite trevligt ändå. :) 
 
Igår var vi på 1årskalas hos Maltes kusin Lea.. fast hon fyller först om 2 veckor men ändå...Malte fick smaka av fikat och  spydde som en gris när han skulle sova. Inte okej!
hursomhelst.. det påminner mig om att mitt lilla skrot också blir 1 år om 2 veckor.. helt crazy. 30 Juli blir han 1år, då har vi varit förärldrar i ETT ÅR!!!Ofattbart!
 
Han är en riktig kuris med fantastisk personlighet.Är vi trygga är han trygg. Charmar alla och är fantastisk med djur och andra barn. Han har hunnit vara i Afrika och fixade flygningen GALANT. Han har även varit på äventyr i Falun ,Tovrida och Sthlm ett antal ggr och har alltid anpassat sig efter situationen. Älskar sin "snutte", majskrokar,pappas keps ,att kasta bollar nerför trappor (eller till andra människor eller djur) och att spela gitarr. Att leka i Fatboyen och kasta sig i och ur kan få honom att kikna av skratt och likaså när han leker i hundens säng hos mormor eller Sara. Han är totalt orädd men kan vara lite blyg ibland.Han tycker inte om att byta blöja eller bäras som "en bebis", inte heller att behöva gå och lägga sig om det händer ngt skoj.
Han säger katt,uggla(gla),vatten(atten/TEN),snutte (UTTE),hatt/keps(käss),klocka(kacka/KA),mormor(momo), mamma,pappa och tack (inte HELT rent alltså men gör sig tydligt förstådd och är inte sen med att bli förbannad om man ibland inte fattar  vad han menar, då ska det pekas!) 
Han sover hela natten mellan 20-07 och två ggr under dagen och kommer gärna in till vårat sovrum en stund på morgonen för att busa eller mysa.
Mitt lilla hjärta har för tillfället 3 tänder, 2 huggtänder på G. Han har under flera månader ställt sig upp mot saker men har hellre utvecklat en krypteknik i 300km/h istället för att lära sig gå:) Han släpper men ska han vidare så sätter han sig ner, håller han mig i en hand så kan han gå hur långt som helst ,alt om han håller ett lätt grepp i mina kläder. Igår gick han ett par steg helt på egen hand mellan fåtölj och bord så KANSKE går han innan 1årsdagen. 
 
Efter att ha varit på gårdagens kalas så upptäckte vi att han även tyckte att Leas Bobby-Car var rolig (inkl. Kristoffers kusinbarn Elis 2 år som kunde hålla lite tempo!) och även Leas dansa/lära hund från fisher price. Utifall att någon skulle uppleva att den hade lite stålar att avvara alltså ;D 
Annars duger det lika bra att bara komma som man är på kalaset, UTAN presenter. SÅ, för den som känner att den vill komma på kalas så bli det nog den 5/8.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0